-
Δώστε ροζ ιστορίες στο λαό!!! Τρέμε random!!
-
Σαν ύφος δεν το νομίζω rocsta... . Ο Random σα γνήσιο παιδί του δρόμου (με την καλή έννοια...), έχει δώσει απτά δείγματα χειρισμού της slang, αργκό, καλλιαρντά κλπ.. στο απαιτητικό κοινό του 4Tforum Σαν περιεχόμενο βέβαια, ποιος ξέρει...
-
lazarefa
Άλλαξε αβαταρ γιατί θα σε περνάνε για την γυναίκα που φαίνεται...
-
Μάλλον ζήλεψα τη δόξα του Random...
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
coyote, αν, λέω ΑΝ, η τύπισσα ήταν αυτή που φαντάζομαι, πρόκειται για μεγάλο ψώνιο που έχει ψώρα με το να φωτογραφίζει κάθε τρεις κ λίγο τον εαυτό της, ανάλογα χτένισμα, μακιγιάζ, διάθεση κλπ... ...Εάν υπάρχει κάποιος που αγόρασε το Θέμα χτές (Κυριακή) ας ρίξει μία ματιά στο ένθετο με το σκυλάκι στο εξώφυλο, στην σελίδα 36...
Έχω την εντύπωση ότι είδα την εν λόγω κυρία στο περιοδικό...
Ας με επιβεβαιώσει ή διαψέυσει κάποιος
-
-
996 Turbo S Cabrio. Τι? Είμαι στο λάθος topic? Όχι κύριοι, στο ολόσωστο είμαι, την οδηγούσε γυναίκα...
-
Προ 8-10 ημερών είδα το εξής αμίμητο στην Βουλιαγμένης, στο ύψος της Γλυφάδας:
Βλέπω λοιπόν ένα Passat 1.8T, κάπως παράξενο όμως (θα διευκρινήσω τι εννοώ στην πορεία...). Στην ουσία, επικέντρωσα στο σηματάκι 1.8Τ, του οποίου η γραμματοσειρά ήταν διαφορετική από τη συνήθη των VW.
Καθώς πλησιάζουμε (δεν οδηγούσα εγώ), βλέπω κάτω από το 1.8Τ, όλως παράδοξως, ακόμη ένα σηματάκι: FSI. Απομακρύνω το βλέμμα μου, και παρόλο που βλέπω ένα τεράστιο σήμα VW στο πορτ παγκάζ, συνειδητοποιώ πως οι γραμμές του τρίτου όγκου δεν ανήκουν σε κανένα Passat, αλλά...
...στο Octavia 5!
Ο ανεκδιήγητος τύπος είχε τοποθετήσει επίσης κάτι άθλια πλαστικά καπάκια στις 17άρες (ή μήπως 16άρες...;) ζάντες της Skoda- στο κέντρο φυσικά, ώστε να μη φαίνεται το πράσινο έμβλημα της εταιρίας. Τόσο άθλιο που έμοιαζε σα να χρησιμοποίησε blanco.
Όπως θα φανταζόταν κανείς, το σήμα στη μάσκα επίσης ήταν της VW.
Κατά την προσωπική μου άποψη, αυτό το τραβεστί passat ξεπερνά σε καγκουριά πολλά body kits και λοιπές μοντίφες. Απορώ πως σκέφτονται ορισμένοι...
-
911 turbo έκανε σφήνες από όλα τα πιθανά και απίθανα σημεία ( της ΛΕΑ μη εξαιρουμένης ) στην ΕΟ Μουδανιών - Θεσσαλονίκης σήμερα το πρωΐ και ενώ υπήρχε αρκετή κίνηση αλλά καλή μέση ταχύτητα ( 90-100 χλμ ). Κάποιοι δεν κρατιούνται....
-
babiz έγραψε:
Εάν υπάρχει κάποιος που αγόρασε το Θέμα χτές (Κυριακή) ας ρίξει μία ματιά στο ένθετο με το σκυλάκι στο εξώφυλο, στην σελίδα 36...
Έχω την εντύπωση ότι είδα την εν λόγω κυρία στο περιοδικό...
Ας με επιβεβαιώσει ή διαψέυσει κάποιος
babiz, απλά μοιάζει κάπως η εν λόγω που λες, αλλά καμιά σχέση...περί άλλου προσώπου μιλώ εγώ...
-
Miata MK2 στον Κηφισό την Κυριακή.
Οκ...
Αλλά με **τρείς **ωραίες ξανθιές μέσα!!!!
-
Μα το Μιάτα δεν είναι διθέσιο;
Η τρίτη που καθότανε;...
Οέο; -
Ο χρήστης lukeduke έγραψε:
Μα το Μιάτα δεν είναι διθέσιο;Η τρίτη που καθότανε;...
Οέο;Στο μεσαίο κάθισμα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Η τρίτη που καθότανε;...
Οέο;Στο μεσαίο κάθισμα
Και τις ταχύτητες πώς τις άλλαζε;;; Αλλά θα μου πείς..ξανθιά είναι, ό,τι θέλει κάνει...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Η τρίτη που καθότανε;...
Οέο;Στο μεσαίο κάθισμα
Και τις ταχύτητες πώς τις άλλαζε;;;
Χούλα χουπ.
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Δώστε ροζ ιστορίες στο λαό!!! Τρέμε random!!Ρε μη προκαλείτε το Θεό.
-
Σήμερα το μεσημέρι στην ΑΟ στο ύψος της Παιανίας ..
Κινούμασταν όλοι και στις 3 λωρίδες λόγω σχετικής κίνησης , ήμουν στην αριστερή με ~120 χλμ. κι έβλεπα τους μπροστινούς μου που ξαφνικά έκαναν έναν ελιγμό να αποφύγουν κάτι που ήταν προφανώς στο οδόστρωμα.
Ξαφνικά κάνει απότομα αριστερά ο μπροστινός μου και βλέπω την αιτία .. μια κούτα μάλλον από κουζίνα !!
Αριστερά - δεξιά κι εγώ λοιπόν και όλα καλά !!
Οχι ακριβώς .... το αυτοκίνητο πίσω μου (μια Corolla E11) που είχε κολλήσει στον προφυλακτήρα μου άρχισε να κάνει ανάποδα στην αριστερή λωρίδα της ΑΟ !!
Προφανώς με τόσο μικρή απόσταση που είχε , αιφνιδιάστηκε και έκανε άτσαλες τιμονιές. Είδα στον καθρέφτη ότι τελικά σταμάτησε στην αριστερή κάθετα , χωρίς ευτυχώς να πέσει κανένας άλλος πάνω του (όσο μπορούσα να δω γιατί πιο πίσω έβλεπα καπνούς από λάστιχα ! ) -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Η τρίτη που καθότανε;...
Οέο;Στο μεσαίο κάθισμα
Και τις ταχύτητες πώς τις άλλαζε;;; Αλλά θα μου πείς..ξανθιά είναι, ό,τι θέλει κάνει...
Πραγματικά περιμένεις απάντηση;
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Οχι ακριβώς .... το αυτοκίνητο πίσω μου (μια Corolla E11) που είχε κολλήσει στον προφυλακτήρα μου άρχισε να κάνει ανάποδα στην αριστερή λωρίδα της ΑΟ !!
Προφανώς με τόσο μικρή απόσταση που είχε , αιφνιδιάστηκε και έκανε άτσαλες τιμονιές.Καλά να πάθει...
Κάποτε πρέπει να μάθουν μερικοί ότι ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ανεξάρτητα της δικής του οδηγικής συμπεριφοράς!
Υ.Γ. Ευτυχώς που δεν έπεσε πάνω σε κανένα φουκαρά που δεν έφταιξε σε τίποτα...
-
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!