-
Χτες γύρω στις 23:30 στο Island, γράφανε αυτούς που είχανε παρκάρει στον δρόμο. Απίστευτο, δεν το έχω ξαναδει!!!
-
-
Ειδικά αυτό πάνω στην Merceds είναι εξαιρετικό!
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Χτες γύρω στις 23:30 στο Island, γράφανε αυτούς που είχανε παρκάρει στον δρόμο. Απίστευτο, δεν το έχω ξαναδει!!!Έεεεεεεεεεεετσι!!!!
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Χτες γύρω στις 23:30 στο Island, γράφανε αυτούς που είχανε παρκάρει στον δρόμο. Απίστευτο, δεν το έχω ξαναδει!!!ΈΤΣΙ!!! Να φάνε 2-3 συνεχόμενα Σάββατα κλήση όλοι να δω αν θα ξαναπαρκάρουν εκεί!
-
Το βιντεο της αναστροφης στην Αττικη οδο το εχετε δει φανταζομαι....
-
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
Το βιντεο της αναστροφης στην Αττικη οδο το εχετε δει φανταζομαι....Μια και δυο;
-
ίσα με 10 φορές έχει μπει εδώ μέσα...
-
κριμα και παλι για εναν ακομα συνανθρωπο μας ο οποιος σκοτωθηκε επειδη δεν φοραγε ζωνη ασφαλειας.
το δυστηχημα εγινε στο Δαφνι χαιδαριου στη Λ.καβαλας(η αθηνων) μετα το τρελαδικο.
η μια κολονα φωτισμου ειχε κοπει απο τη βαση της λες και την ειχε κοψει λεπιδα.και προφανως επειδη δεν φοραγε ζωνη πεταχτηκε εξω απο το αμαξι.
το ατυχημα εγινε πεμτη βραδυ οπου καθε πεμτη γυρνανε παρα πολλοι κοντρακιδες με φτιαγμενα αυτοκινητα.δεν ξερω αν ηταν καποιος απο αυτους.
προσοχη παιδια...
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
κριμα και παλι για εναν ακομα συνανθρωπο μας ο οποιος σκοτωθηκε επειδη δεν φοραγε ζωνη ασφαλειας.το δυστηχημα εγινε στο Δαφνι χαιδαριου στη Λ.καβαλας(η αθηνων) μετα το τρελαδικο.
Πρέπει να είναι κανείς τρελός για να μη φοράει ζώνη.-
-
Με συγχωρείτε για τη σκληρότητά μου αλλά δε μπορώ να πω ότι λυπάμαι ιδιαίτερα αυτούς που δε φοράνε ζώνη και εξαιτίας αυτού του γεγονότος έχουν άσκημη κατάληξη σε περίπτωση ατυχήματος. Φυσικά και λυπάμαι ιδιαίτερα τις οικογένειές τους και τους φίλους τους γιατί αυτοί δεν έφταιξαν σε κάτι, για τους ίδιους όμως δε νοιώθω λύπηση...
Πιθανόν να ακούγομαι ως αναίσθητος άνθρωπος, δεν τους φταίει όμως κανείς που δε φοράνε ζώνη. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτή τους τη βλακεία! -
Συμφωνώ απόλυτα. Αν κάποιοι θέλουν να οδηγούν χωρίς ζώνη, πιωμένοι κλπ. δεν στεναχωριέμαι καθόλου για τους ίδιους όσο για τις οικογένειες, τους συνεπιβάτες και τους λοιπούς εμπλεκόμενους...
-
-
-
-
σωστος, δεν θυμομουν ποιο ειναι το αλλο!!!
-
Δεν πειραζει αστο εδω
-
Σήμερα είχα μια σουρεαλιστική εμπειρία. Γυρνώντας στο γραφείο κατα τις 12.00, έστριψα απο Πανεπιστημίου στην Ασκληπιού...και έπεσα στους διαδηλωτές που κατεβαίνανε!
Ο πρώτος 'φοιτητής' με δημοκρατικό ύφος μου είπε 'κάνε στην άκρη ρε!' (σε εμένα, που προφανώς δουλεύω για να κάνει αυτός τον χαβαλέ του ).
Ακολούθησαν καμιά 150αριά φοιτητές-φοιτήτριες, κραδαίνοντας πλακάτ και πανό, περνώντας δεξιά και αριστερά μου. Όπότε σήμερα, αν είδατε στις ειδήσεις **διαδήλωση **με ένα Ζ στην μέση...είμουν εγώ!!!!
-
Διάσημος έγινες αφάνα ε? Στην τηλεόραση σε βγάλανε τα παιδιά!
-
Άθικτο το Ζ; Μην το πεις ούτε του παπά. Αυτοί (ή οι 'συνοδοί' τους) σπάνε ο,τιδήποτε είναι καλύτερο από αυτό που τους αγόρασε ή θα τους αγοράσει ο μπαμπάς τους. (άλλα 10 αυτοκίνητα σπασμένα χθες )
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!