-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αν έγινε σε κάποιο ορεινό μουσουλμανικό χωριό της Ξάνθης, τότε μάλλον δεν φταίει το νερό, αλλά κάποιο άλλο 'πιοτό'...Το εθνικό μας 'πιοτό'?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αν έγινε σε κάποιο ορεινό μουσουλμανικό χωριό της Ξάνθης, τότε μάλλον δεν φταίει το νερό, αλλά κάποιο άλλο 'πιοτό'...
Το εθνικό μας 'πιοτό'?
Απ' αυτό!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αν έγινε σε κάποιο ορεινό μουσουλμανικό χωριό της Ξάνθης, τότε μάλλον δεν φταίει το νερό, αλλά κάποιο άλλο 'πιοτό'...
Ή σε κάποιο ορεινό (ή και πεδινό) χωριό τση Κρήτης
-
-
-
-
Δεν μας εφτανε το χαος κοντα στο Παγκρητιο μετα το ΟΦΗ- Πανιωνιος εγινε και μια στουκα πανω στη γεφυρα και γινεται το ελα να δεις...
-
-Kαραμπόλα 7 αυτοκινήτων στην Μαλακάσα, προς Αθήνα .
-Αυτοκίνητο ανεβασμένο στα 'κάγκελα' στο Κηφισό, στην άνοδο: και φοβάμαι (αν είδα καλά) ότι ήταν κομμένο στη μέση! . Ελπίζω να μην είχαμε θύματα.Γενικά, η καφρίλα μας έχει τα...αναμενόμενα αποτελέσματα. Δύο φορές στην ΕΟ είδα κανονικά σταματημένα αυτοκίνητα λόγω βλάβης στην ΛΕΑ. Και στις δύο περιπτώσεις με ΕΛΠΑ, κτλ. Φαινόντουσαν απο χιλιόμετρα - και οι νεοέλληνες μάγκες μπαίνανε με τα χίλια στην ΛΕΑ και μετά κάνανε σφήνα στην πρώτη ελεύθερη λωρίδα και ζητάγανε και τα ρέστα (όπως ένας νεόπλουτος με Χ5 σχεδόν έπεσε πάνω μου απο δεξιά - ενώ είμουνα στην δεξιά λωρίδα - και μου κόρναρε και αναβόσβησε τα φώτα. Είχα άδικο που τον έβρισα; ).
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
(όπως ένας νεόπλουτος με Χ5 σχεδόν έπεσε πάνω μου απο δεξιά - ενώ είμουνα στην δεξιά λωρίδα - και μου κόρναρε και αναβόσβησε τα φώτα. Είχα άδικο που τον έβρισα; ).Αφού ήταν από δεξιά σου έχει πάντα προτεραιότητα. Έτσι έλεγε και ένας που βγήκε από στοπ (ήταν εκ δεξιών) και έπεσε σε φίλο μου (που είχε προτεραιότητα για όλους τους υπόλοιπους κατοίκους αυτού του σύμπαντος).
-
Μεγάλη μάστιγα αυτοί που οδηγούν στις ΛΕΑ και ποτέ μα ποτέ δεν έχω δει την τροχαία να κόβει κλήσεις για αυτόν τον λόγο...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μεγάλη μάστιγα αυτοί που οδηγούν στις ΛΕΑ και ποτέ μα ποτέ δεν έχω δει την τροχαία να κόβει κλήσεις για αυτόν τον λόγο...Κι όμως, πριν μέρες στον Κηφισό είδα το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Περιπολικό εκεί που τελειώνει η ΛΕΑ στο ύψος της Αχαρνών, να κόβει κλήσεις σε όσους πήγαιναν στη ΛΕΑ και ήθελαν να μπουν στη δεξιά
Επειδή βέβαια είναι πολλά τα ΖΩΑ, κάποιοι (πολλοί) την γλίτωσαν. Την επόμενη μέρα βέβαια, ΞΑΝΑ γεμάτη η ΛΕΑ
ΘΕΛΩ..... ζητάδες να κινούνται ανάποδα με το ρεύμα στη ΛΕΑ και να κόβουν κλήσεις. Αλλά μάλλον με το ΘΕΛΩ θα μείνω, όπως ο πιτσιρικάς στη διαφήμιση της ΤΙΜ
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΘΕΛΩ..... ζητάδες να κινούνται ανάποδα με το ρεύμα στη ΛΕΑ και να κόβουν κλήσεις.Χεχε καλο! Αλλα δεν τους βλεπω καλα τους ζηταδες, γιατι ολοι τυπικα τρεχουν σαν τρελοι στη ΛΕΑ. Εμενα με εχουν προσπερασει κιολας απο ΛΕΑ, και μιλαμε για κανονικες συνθηκες (αδειος ο δρομος!!!)
Αλλα μη μου ανησυχειτε! Ειδα στις ειδησεις οτι ο Τσαλικης θα κανει διαφημιστικο για τη χρηση της ζωνης και του κρανους!!!!!!
-
Λοιπόν, ακολουθεί μια εμπειρία, που παραλίγο να γίνει επώδυνη. Ευτυχώς όλα καλά...
Ξεκινήσα χθες πρωι πρωι μαζί με άλλα 2 άτομα μεσα στο αυτοκίνητο να πάμε στον Πόρο.. Επειδή θέλαμε να κάνουμε βολτούλα, δεν πήραμε το φερρυ από Πειραιά, αλλά πήγαμε Γαλατά για να περάσουμε απο εκεί απέναντι..
Κινούμε με πολύ χαμηλή ταχύτητα, καθώς έχει ρίξει ψιλόβροχο και έχει γλίτσα και δεν βιαζόμαστε..
Μπροστά μου κατηφορική** δεξιά **στροφή 90 μοιρών.. Δευτέρα στο κιβώτιο και φρένα, περίπου 35κμ/ω... Στρίβω και το αυτοκίνητο πετάει μούτρα και μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα, όπου έρχεται ένα Πόλο.. Προσπαθώ μπλοκαρισμένος να το βγάλω από το δρόμο για να αποφύγω τη σύγκρουση, αλλά καθώς το αμάξι είναι μπλοκαρισμένο, συνεχίζω ευθεία...
Ο άνθρωπος με το Πόλο δεν έτρεχε ούτε αυτός και σταμάτησε πριν από μενα (εγώ συνεχίζω να κινούμαι προς το Πόλο)... και ενώ είμαι έτοιμος να ακουμπήσω, στα 40 εκατοστά το κορσάκι σταμάτησε.....
ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ 40 ΕΚ. ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΠΟΛΟ, ενώ έχουμε αλλάξει 50 χρώματα τόσο εγώ όσο και ο συνοδηγός..Ευτυχώς δε χτυπήσαμε, δε με έβρισε...
(* Λάστιχα 6 μηνών με 13.000κμ)
Το συμπέρασμα? Όσο προσεκτικοί και να είμαστε το κακό δεν αργεί να γίνει..
Στον ίδιο δρόμο μετά από λιγα κμ είδα ένα φιέστα που μόλις είχε βγεί σε ενα διπλανό οικόπεδο και ο οδηγός του καλούσε οδική και παρακάτω ενα BMW πάνω σε ένα στύλο.....
Παίδες πολύ προσοχή..
-
Ερωτηση γιατι με μπερδεψες:
πως γινεται σε αριστερη στροφη το αυτοκινητο να βγαλει μουτρα και να μπει στο αντιθετο ρευμα? Σε αριστερη στροφη αμα βγαλεις μουτρα πας για μπαριερα/χαντακι στην δεξια ακρη του δρομου
-
Eβγαλε μούτρα, αλλά δεν έφυγε ευθεία, αλλά ουσιαστικά άνοιξε την πορεία του και μπήκε στο αντίθετο, οπου συνέχισε ευθεία ανεξέλεγκτο.
-
Άρα δεν έβγαλε μούτρα, αλλά παρουσίασε υπερστροφή. Νομίζω ότι τα μούτρα είναι η μεγάλη και απότομη υποστροφή.
-
Επειδή δεν γνωρίζω τους όρους, δεν πέταξε κώλο. αλλά άνοιξε πορεία η μούρη και μπήκε στο αντίθετο τελοσπαντων.
αυτό δεν έγινε λόγω υπερβολικής ταχύτητας, αλλά λ΄όγω γλιστρήματος στην αρχή.
-
Εάν θέλετε Ferrari, υπάρχει κάτι για σας!
-
Θέλετε original Ferrari, με τα χαρτιά της εντάξει και του κουτιού? Κάντε μία επίσκεψη στην Genesis (http://www.genesisferrari.gr/) και θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα. Μην φανταστήτε όμως ότι, λόγω δυσχερών στιγμών της Ελληνικής οικονομίας, θα παίζουν οι υπάλληλοι πινγκ-πονγκ στα γραφεία τους. Αντιθέτως, θα είναι πολύ απασχολημένοι με την εξυπηρέτηση δεκάδων πλέον Ferrari στην Ελλάδα.
-
Αν θέλετε κάτι πιο εξωτικό, αλλά σε καλύτερη τιμή, επισκεφθήτε την 'μάντρα' στην Ποσειδώνος (μόλις στρίψετε για τα...'Βλάχικα') και δείτε μια αστραφτερή 550 που περιμένει νέο τυχερό ιδιοκτήτη. Τιμή δεν είδα.
-
Αν θέλετε όμως ντε-και-καλά 360, μπορείτε να πάτε στην Αμφιθέας (κοντά στο Beer Academy) όπου ο dealer εκεί έχει (όχι μία - ούτε δύο) τρείς υπέροχες 360, σε κόκκινο, ασημί και μαύρο! Φοβερή ποικιλία!
-
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Eβγαλε μούτρα, αλλά δεν έφυγε ευθεία, αλλά ουσιαστικά άνοιξε την πορεία του και μπήκε στο αντίθετο, οπου συνέχισε ευθεία ανεξέλεγκτο.σε αριστερη στροφη ειναι αδυνατον να βγαλει μουτρα (υποστροφη) να φθγει ευθεια και να μπει στο αντι8ετο ρευμα (οπου το αντιθετο ρευμα ειναι στο εσωτερικο της στροφης)
αυτο που λες μπορει να γινει μονο σε δεξια στροφη
ας μην ξεχασουμε και τα ελαχιστα που ξερουμε!
-
έχεις απόλυτο δίκιο. Δεξιά στροφή ήταν, δεν ξέρω γιατί έγραψα αριστερή.. Δεξιά κατηφορίκή 90 μοιρών
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!