-
Γκρεμίσανε την καντίνα στα Λιμανάκια, τη Δευτέρα. Δεν έμεινε ούτε χαλίκι...!
Ξέρεις κανείς ακριβώς τον λόγο; Εχω ακούσει διάφορα, αλλά είναι ράδιο-αρβύλα μάλλον.
-
Αυθαίρετη; Έληξε η άδεια και δεν ανανεώθηκε; Παραήταν 'βρώμικη';
-
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΕΕΙ???
Ποια καντινα? Του κυρ Κωστα?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ποια καντινα? Του κυρ Κωστα?Ναι, πρόλαβα και ήπια τον τελευταίο καφέ την Παρασκευή το βράδυ...
-
-
-
Κάτσε ρε συ, αν του σπάει τα ούμπαλα ο βομβητής της ζώνης και αυτός δε θέλει να τη φορέσει με τίποτα, τι πρέπει να κάνει; Γιατί πρέπει να τους κρίνουμε όλους και όλα;
-
Τι να κάνει; Να το πουλήσει και να πάρει 100.000 εισητήρια αστικών συγκοινωνιών.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Κάτσε ρε συ, αν του σπάει τα ούμπαλα ο βομβητής της ζώνης και αυτός δε θέλει να τη φορέσει με τίποτα, τι πρέπει να κάνει; Γιατί πρέπει να τους κρίνουμε όλους και όλα;Λες να τον στενεύει;
-
Πριν μερικές μέρες είδα ταξί xsara picasso !!!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Mercedes ML με οδηγό MLK -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Πριν μερικές μέρες είδα ταξί xsara picasso !!!Από αυτά έχω δει & γω αρκετά,& τα περισσότερα τα έχω δει στο αεροδρόμιο.Είναι πιο βολικά,κατά τη γνώμη μου, για κάποιον που έχει αρκετά πράγματα.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Γκρεμίσανε την καντίνα στα Λιμανάκια, τη Δευτέρα. Δεν έμεινε ούτε χαλίκι...!Ξέρεις κανείς ακριβώς τον λόγο; Εχω ακούσει διάφορα, αλλά είναι ράδιο-αρβύλα μάλλον.
η επικρατεστερη εκδοχη ειναι μη ανανεωση της αδειας απο το δημο βαρκιζας
http://www.topfuel.gr/modules.php?name= ... =3669#3669
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τι να κάνει; Να το πουλήσει και να πάρει 100.000 εισητήρια αστικών συγκοινωνιών.Χμμ..το να μη φοραει ζωνη ειναι δικο του θεμα..δηλαδη ειτε φοραει ειτε οχι και πεσει πανω σου με 100 χιλιομετρα δεν θα παθεις κατι περισσοτερο/λιγοτερο..Αφου δε θελει να τη φορα, δικο του προβλημα..αυτος θα υποστει τις συνεπειες..
-
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
Γκρεμίσανε την καντίνα στα Λιμανάκια, τη Δευτέρα. Δεν έμεινε ούτε χαλίκι...!
Ξέρεις κανείς ακριβώς τον λόγο; Εχω ακούσει διάφορα, αλλά είναι ράδιο-αρβύλα μάλλον.
η επικρατεστερη εκδοχη ειναι μη ανανεωση της αδειας απο το δημο βαρκιζας
http://www.topfuel.gr/modules.php?name= ... =3669#3669
εκει ειναι δημος βουλιαγμενης και οχι βαρκιζας!
-
Ο χρήστης aristidis_k έγραψε:
Τι να κάνει; Να το πουλήσει και να πάρει 100.000 εισητήρια αστικών συγκοινωνιών.
Χμμ..το να μη φοραει ζωνη ειναι δικο του θεμα..δηλαδη ειτε φοραει ειτε οχι και πεσει πανω σου με 100 χιλιομετρα δεν θα παθεις κατι περισσοτερο/λιγοτερο..Αφου δε θελει να τη φορα, δικο του προβλημα..αυτος θα υποστει τις συνεπειες..
To θέμα είναι πως αυτές τις συνέπειες τις πληρώνουμε όλοι μας με τους φόρους. Άρα δεν είναι μόνο δικό του πρόβλημα.
-
Ο χρήστης aristidis_k έγραψε:
Χμμ..το να μη φοραει ζωνη ειναι δικο του θεμα..δηλαδη ειτε φοραει ειτε οχι και πεσει πανω σου με 100 χιλιομετρα δεν θα παθεις κατι περισσοτερο/λιγοτερο..Αφου δε θελει να τη φορα, δικο του προβλημα..αυτος θα υποστει τις συνεπειες..
όπως έχει αναλυθεί σε άλλο τόπικ για την υποχρέωση να φοράς ζώνη, δεν είναι δικό του πρόβλημα γιατί ακόμα και STOP να περάσει, να σε τρακάρει και να σκοτωθεί επειδή δεν φορούσε ζώνη θα 'χεις μπλεξίματα.
Φαντάσου για κάποιο λόγο να φταις και να προκαλέσεις θανατηφόρο επειδή δεν φορούσε ζώνη...
-
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!