-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τι να κάνει; Να το πουλήσει και να πάρει 100.000 εισητήρια αστικών συγκοινωνιών.
Χμμ..το να μη φοραει ζωνη ειναι δικο του θεμα..δηλαδη ειτε φοραει ειτε οχι και πεσει πανω σου με 100 χιλιομετρα δεν θα παθεις κατι περισσοτερο/λιγοτερο..Αφου δε θελει να τη φορα, δικο του προβλημα..αυτος θα υποστει τις συνεπειες..
όπως έχει αναλυθεί σε άλλο τόπικ για την υποχρέωση να φοράς ζώνη, δεν είναι δικό του πρόβλημα γιατί ακόμα και STOP να περάσει, να σε τρακάρει και να σκοτωθεί επειδή δεν φορούσε ζώνη θα 'χεις μπλεξίματα.
Φαντάσου για κάποιο λόγο να φταις και να προκαλέσεις θανατηφόρο επειδή δεν φορούσε ζώνη...
Δεν το ειχα σκεφτει ετσι , ΣΩΣΤΟΣ!
-
-
-
Ε; Δεν ξέρω από αυτά, είμαι από την Κρήτη.
-
χθες μεσημερι στα εξαρχεια στην οδο χαριλαου τρικουπη. Αδειος δρομος..και ξαφνικα το μοναδικο αμαξι που υπηρχε κινουμενο τρακαρει με Π πανω στο πεζοδρομιο!
-
Τι είναι το Π;
-
Μεταλλικός κούφιος κύλινδρος σχήματος 'Π' που μπαίνει στην άκρη του πεζοδρομίου προκειμένου να μην ανεβαίνουν σ' αυτό οχήματα.
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Μεταλλικός κούφιος κύλινδρος σχήματος 'Π' που μπαίνει στην άκρη του πεζοδρομίου προκειμένου να μην ανεβαίνουν σ' αυτό οχήματα. -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Τι είναι το Π;Είσαι και δάσκαλος ... .
-
Αγροτικό pick-up με αυτοκόλλητα Μ3 κολλημένα στις τέσσερις πλευρές. Προς στιγμήν το πίστεψα.
-
-
-
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Αγροτικό pick-up με αυτοκόλλητα Μ3 κολλημένα στις τέσσερις πλευρές. Προς στιγμήν το πίστεψα.Κάτι σαν και αυτό δηλαδή, έτσι??? Αν και είναι και turbo το συγκεκριμένο...
Το πέτυχα πέρσι τον Χειμώνα, την εποχή με τα πολλά χιόνια, στην επιστροφή από το Νεραιδοχώρι...
Με βλέπετε δίπλα του στο φανάρι...
Δυστυχώς ήταν πολύ γρήγορο, & το S3άκι μου τον 'έχασε' στην εκκίνηση μια που έφυγε με κατακόκκινο ο τύπος, αμέσως μετά την λήψη της φωτογραφίας, σε διασταύρωση της Εθνικής Οδού!!!
Μάλλον δεν του άρεσε η παρέα μας...(3 S3 & 1 TT)!!! -
Στην ίδια εκδρομή, είδαμε και το επόμενο απίστευτο αυτοκίνητο...
Εκτός από την, κατά την άποψή μου, κακογουστιά στο body-kit, προσέχτε τον 'νέου' τύπου αερόσακο οδηγού... Κάτι που δεν φαίνεται στις φωτογραφίες, είναι ότι εκτός από τον αερόσακο, στο αυτοκίνητο έλλειπαν και τα μισά εσωτερικά κομμάτια του μπροστινού τμήματος (θόλοι, προστατευτικά κλπ, κλπ...) παρόλα αυτά ο μπροστινός προφυλακτήρας ήταν στην θέση του & με ότι αεροτομή υπάρχει στο εμπόριο πάνω του...
Νίκος.
-
Ο χρήστης NikoS3 έγραψε:
Στην ίδια εκδρομή, είδαμε και το επόμενο απίστευτο αυτοκίνητο...Εκτός από την, κατά την άποψή μου, κακογουστιά στο body-kit, προσέχτε τον 'νέου' τύπου αερόσακο οδηγού... Κάτι που δεν φαίνεται στις φωτογραφίες, είναι ότι εκτός από τον αερόσακο, στο αυτοκίνητο έλλειπαν και τα μισά εσωτερικά κομμάτια του μπροστινού τμήματος (θόλοι, προστατευτικά κλπ, κλπ...) παρόλα αυτά ο μπροστινός προφυλακτήρας ήταν στην θέση του & με ότι αεροτομή υπάρχει στο εμπόριο πάνω του...
Νίκος.
Tην κοβω για ατρακαριστη τη παραπανω ΒΜW σιγουρα......
-
Εγώ μάλλον το κόβω για 'Θέλω BMW, ακόμα και τρακαρισμένη'...
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Στην ίδια εκδρομή, είδαμε και το επόμενο απίστευτο αυτοκίνητο...
Εκτός από την, κατά την άποψή μου, κακογουστιά στο body-kit, προσέχτε τον 'νέου' τύπου αερόσακο οδηγού... Κάτι που δεν φαίνεται στις φωτογραφίες, είναι ότι εκτός από τον αερόσακο, στο αυτοκίνητο έλλειπαν και τα μισά εσωτερικά κομμάτια του μπροστινού τμήματος (θόλοι, προστατευτικά κλπ, κλπ...) παρόλα αυτά ο μπροστινός προφυλακτήρας ήταν στην θέση του & με ότι αεροτομή υπάρχει στο εμπόριο πάνω του...
Νίκος.Tην κοβω για ατρακαριστη τη παραπανω ΒΜW σιγουρα......
Προσεγμένη η BMW πάντως.
-
Δεν είδα κάτι παράξενο στους δρόμους μας, αλλά το άκουσα σε δελτίο ειδήσεων.
Στη Ξάνθη, σε κάποιο χωριό που δε συγκράτησα το ονομά του, δυο γείτονες τσακώθηκαν για μια θέση στάθμευσης κι ο ένας βρίσκεται στο νοσοκομείο με τραύμα απο μαχαίρι που δέχτηκε από το 'γείτονα'.Το πλέον παράξενο είναι ότι στη περιοχή που κατοικούν δεν υπάρχει καν προβλημα στάθμευσης μια και είναι κυριολεκτικά χωριό και υπάρχει άφθονος χώρος.
Τι στο καλό το νερό φταίει και μας κάνει έτσι.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δεν είδα κάτι παράξενο στους δρόμους μας, αλλά το άκουσα σε δελτίο ειδήσεων.
Στη Ξάνθη, σε κάποιο χωριό που δε συγκράτησα το ονομά του, δυο γείτονες τσακώθηκαν για μια θέση στάθμευσης κι ο ένας βρίσκεται στο νοσοκομείο με τραύμα απο μαχαίρι που δέχτηκε από το 'γείτονα'.Το πλέον παράξενο είναι ότι στη περιοχή που κατοικούν δεν υπάρχει καν προβλημα στάθμευσης μια και είναι κυριολεκτικά χωριό και υπάρχει άφθονος χώρος.
Τι στο καλό το νερό φταίει και μας κάνει έτσι.
Αν έγινε σε κάποιο ορεινό μουσουλμανικό χωριό της Ξάνθης, τότε μάλλον δεν φταίει το νερό, αλλά κάποιο άλλο 'πιοτό'...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!