-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Γιατί να μην πας με τον ηλεκτρικό όμως;
Και μετά πώς θα κουβαλάς τα ψώνια αν είναι πολλά και βαριά/ογκώδη;
Μα δεν έχει μόνο ψώνια...
Αν θες σινεμά, ρεστωράν ή καφετέρια, άντε και κανένα σε ηλεκτρονικό κλπ κλπ άνετα πας με ηλεκτρικό.
Αν πάλι θες πολλά, ογκώδη ή βαριά, πληρώνεις το πάρκιν, ή πας αλλού που σου δίνουν το πάρκιν δωρεάν.
-
-
Να ΠΟΙΟΙ αγοράζουν Golf...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Να ΠΟΙΟΙ αγοράζουν Golf...ε ναι, κλασικός οδηγός Golf
-
Seat Leon 1.4 ή 1.6 (έκδοση με τάσια) με αυτοκόλλητο 'Dont even think about it' στο πίσω μέρος.
Offtopic, στην Ιταλία, στο αεροδρόμιο του Μιλάνου, ένα φορτηγάκι FIAT να πάει με το πλάι, από το αεροπλάνο στο κτίριο παραλαβής αποσκευών ! -
Δεν είναι αυτοκινητιστικό το θέμα αλλά το γράφω γιατί μου έκανε εντύπωση.
Στην Εμ. Μπενάκη και Πανεπιστημίου, 'American bank of Albania'.
Δε το γράφω ειρωνικά το ξεκαθαρίζω, απλά σαν παράξενο εώς οξύμωρο.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δεν είναι αυτοκινητιστικό το θέμα αλλά το γράφω γιατί μου έκανε εντύπωση.Στην Εμ. Μπενάκη και Πανεπιστημίου, 'American bank of Albania'.
Δε το γράφω ειρωνικά το ξεκαθαρίζω, απλά σαν παράξενο εώς οξύμωρο.
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Και στον Βόλο χρέωναν το παρκινγκ στην αρχή, αλλά τώρα σταμάτησαν. Η δύναμη των καταναλωτών!Που σταματησαν ακριβως???
-
OK, χθες το βράδυ στα Εξάρχεια είδα κάτι απίστευτα σουρεάλ. Δυστυχώς δεν είχα φωτογραφική μαζί μου.
Πάνω στον **πεζόδρομο **της Τσαμαδού, (στα Εξάρχεια λέμε τώρα, έτσι; ), παρκαρισμένη ασημί Porsche Boxter, και στο καπώ μία τεράστια μαύρη επιγραφή με το ...έμβλημα του αναρχισμού!!!
ΟΚ, ο τύπος πήγαινε γυρεύοντας. Ηταν απλά προκλητικός.
Το πιο αστείο θα ήταν να περιμένει κάποιος να δει τη φάτσα του ιδιοκτήτη καθώς θα ερχόταν και θα έβλεπε το... δημιούργημα πάνω στο αμάξι του!
Εκτός αν ήταν ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου αναρχικός και το είχε βάψει μόνος του!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
OK, χθες το βράδυ στα Εξάρχεια είδα κάτι απίστευτα σουρεάλ. Δυστυχώς δεν είχα φωτογραφική μαζί μου.Πάνω στον **πεζόδρομο **της Τσαμαδού, (στα Εξάρχεια λέμε τώρα, έτσι; ), παρκαρισμένη ασημί Porsche Boxter, και στο καπώ μία τεράστια μαύρη επιγραφή με το ...έμβλημα του αναρχισμού!!!
Το πιο αστείο θα ήταν να περιμένει κάποιος να δει τη φάτσα του ιδιοκτήτη καθώς θα ερχόταν και θα έβλεπε το... δημιούργημα πάνω στο αμάξι του!
Εκτός αν ήταν ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου αναρχικός και το είχε βάψει μόνος του!
Εγώ το μόνο σχόλιο που μπορώ να κάνω είναι ότι ευτυχώς (η δυστυχώς; ) στην Ελλάδα δεν επιτρέπετε η οπλοκατοχή και οπλοφορία γιατί αλλιώς θα θρηνούσαμε καθημερινά αρκετούς, μ@λ@κες και κομπλεξικούς.
Αυτό με τους «αναρχικούς» ποτέ δεν το κατάλαβα δηλαδή καταστρέφοντας την ξένη περιουσία κάνουμε αντίσταση κατά της κυβέρνησης και του κράτους; -
Ο χρήστης avel έγραψε:
ΟΚ, ο τύπος πήγαινε γυρεύοντας. Ηταν απλά προκλητικός.Ενώ οι Καγιέν είναι αμάξια που βρίσκω ολοκληρωτικά απαράδεκτα, και ο μέσος ιδιοκτήτης τους μου φέρνει ναυτία, θα ήθελα να παρκάρω την Καγιέν πάνω στη μύξα που του τη χάραξε.
-
Ευχαριστώ epicouros και Georgetabs. Είχα βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου ότι θα σχολιαστεί αμέσως η πρόταση μου* 'ο τύπος πήγαινε απλά γυρεύοντας'*. Και το κέρδισα.
-
Ο χρήστης epicouros έγραψε:
OK, χθες το βράδυ στα Εξάρχεια είδα κάτι απίστευτα σουρεάλ. Δυστυχώς δεν είχα φωτογραφική μαζί μου.
Πάνω στον **πεζόδρομο **της Τσαμαδού, (στα Εξάρχεια λέμε τώρα, έτσι; ), παρκαρισμένη ασημί Porsche Boxter, και στο καπώ μία τεράστια μαύρη επιγραφή με το ...έμβλημα του αναρχισμού!!!
Εγώ το μόνο σχόλιο που μπορώ να κάνω είναι ότι ευτυχώς (η δυστυχώς; ) στην Ελλάδα δεν επιτρέπετε η οπλοκατοχή και οπλοφορία γιατί αλλιώς θα θρηνούσαμε καθημερινά αρκετούς, μ@λ@κες και κομπλεξικούς.
Αυτό με τους «αναρχικούς» ποτέ δεν το κατάλαβα δηλαδή καταστρέφοντας την ξένη περιουσία κάνουμε αντίσταση κατά της κυβέρνησης και του κράτους;Μπλεκεις τους αναρχικους, με τους κοινους ΜΑΛΑΚΕΣ...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ευχαριστώ epicouros και Georgetabs. Είχα βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου ότι θα σχολιαστεί αμέσως η πρόταση μου* 'ο τύπος πήγαινε απλά γυρεύοντας'*. Και το κέρδισα.Πήγαινες απλά γυρεύοντας!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Και στον Βόλο χρέωναν το παρκινγκ στην αρχή, αλλά τώρα σταμάτησαν. Η δύναμη των καταναλωτών!
Που σταματησαν ακριβως?
Εννοώ το πάρκινγκ στο εμπορικό κέντρο Old City.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω ποιό είναι το πρόβλημα. Αν παρκάρουν σε μέρος που απαγορεύεται, καλά κάνουν και τους γράφουν. Αν διαφωνείς με την χρέωση στο πάρκινγκ, δεν σε υποχρεώνει κανείς να πας στο συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο.
+1
Φίλοι μου ούτε πήγα ούτε είχα σκοπό να πάω!!!!!!! Καλά κάνουν και τους γράφουν!!!!! απλά ήθελα να μάθω τι παίζει στο εξωτερικό αν έχουν χρεωση ή οχι τα parking!!!! Τους κατοίκους της γύρω περιοχής φοβάμαι!!!
Συνηθως τα μολς εχουν δωρεαν παρκινγκ αφου προσπαθουν να μαζεψουν κοσμο στο κτριριο. Αν ομως βρισκονται σε κεντρικη περιοχη οπου το παρκινγκ ειναι δυσκολο και ακριβο τοτε χρεωνουν αλλα μονο τους μη πελατες. Αυτοι που αγοραζουν κατι απο το μολ (πχ 10ε μινιμουμ αγορα) δεν πληρωνουν παρκινγκ.
Δεν θα ηταν περιεργο το καρεφουρ να χρεωνε το ιδιο του το παρκινγκ; Νομιζω παρομοια περιεργο ειναι για το μολ να χρεωνει το παρκινκ.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μπλεκεις τους αναρχικους, με τους κοινους ΜΑΛΑΚΕΣ...
δηλαδή οι μή μαλάκες αναρχικοί πως συμπεριφέρονται?Πως δρουν και που βρίσκονται ?
-
Θυμάμαι μια μέρα στη Θεμιστοκλέους λίγο πιο κάτω απο την πλατεία Εξαρχίων (έξω απο το Mr. Copy) ήταν ανεβασμένο εντελώς στο πεζοδρομιο ενα Megane Coupe το οποίο είχε μια μεγάλη λακούβα στο καπώ του και απο κάτω γραμμένο με ανεξίτηλο 'Μαλάκα αν το ξαναβάλεις εδώ θα στο σπάσω'!
-
Μάλλον θα έπρεπε να γράψει 'θα στο σπάσω περισσότερο', αφού ήδη είχε απλώσει το χεράκι του.
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Μπλεκεις τους αναρχικους, με τους κοινους ΜΑΛΑΚΕΣ...
δηλαδή οι μή μαλάκες αναρχικοί πως συμπεριφέρονται?Πως δρουν και που βρίσκονται ?
ρε μεγάλε συγνώμη περιμένεις σοβαρή απάντηση τώρα σ'αυτήν την ερώτηση;
Σα να ρωτάω εγώ πως συμπεριφέρονται οι μη μαλάκες δεξιοι σε αντίθεση με τους υπόλοιπους.
βαρέθηκα...
άμα θες να μάθεις τί είναι η αναρχία και που στέκεται ιδεολογικά πάνε διάβασε κανά βιβλίο.
υπάρχει τόση βιβλιογραφία.
προτείνω μπακουνιν.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!