-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τελικά μόνο αν κυκλοφορούμε με** κουκουλίτσα **και κινητό στο χέρι θα δει προκοπή ο ρημάδης ο τόπος;Αρτέμης Μάτσα style? 'Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας...'
αααχαχαχαχα πλάκα πλάκα δεν έχεις κ άδικο.... αφού κανείς δεν ενδιαφέρεται.... -
η αστυνομια ειναι τραγικη...
που ειναι ενας καλαχαν οταν τον χρειαζεσαι??
-
Σήμερα το πρωί, έξω από το Ίδρυμα Ερευνών είδα taxi Xsara Picasso (ΤΑΒ-11ΧΧ)!
-
Μιας και μιλάτε για Ferrari... φτάνω στη Λαμία, και κάνοντας το τετράγωνο για να παρκάρω κάτω από το σπίτι των γονιών μου βλέπω μια κόκκινη 360 spider παρκαρισμένη .
Ποιος βγήκε από μέσα? Χμμ... το γνωστό τηλε- μέντιουμ, που ακολουθεί ενδυματολογικά το δρόμο του μέγα διδάξαντος Φλωρινιώτη... Μπράβο λέω, τι μεταπτυχιακά και διδακτορικά, εδώ είναι το μέλλον (τουλάχιστον αυτοκινητιστικά!).Κατά τ' άλλα, επιστρέφοντας Αθήνα, είδα στην ευθεία των Θηβών ένα βανάκι του στυλ Hi- ace (σωστά το έγραψα?), όπου στο πίσω τζάμι είχε δύο αφίσες ενός κλαρινιτζή, ίδιος ο Μάγκας. Και φυσικά το οδηγούσε ο ίδιος! Έπρεπε να βλέπατε τις αφίσες, αλλά ήταν αδύνατο να βγάλω φωτογραφία εν κινήσει, δεδομένου των ταχυτήτων που αναπτύσσονται στο συγκεκριμένο σημείο.
-
Xθες το μεσημερι καπου στην Καβαλας:
Το εν λογω αυτοκινητο (που ηταν σε αθλια κατασταση) που μαλιστα ειχε και το σημα 'παιδι στο αυτοκινητο', εκτος του οτι πηγαινε πολυ νευρικα με τον οδηγο να χειρονομει και να φωναζει (σε ποιον???) ειχε ενα μικρο παιδακι στο πορτμπαγκαζ!!!!
αν προσεξετε θα το δειξε στο κεντρο του πισω τζαμιου πανω απο τον ξηλωμενο πισω υαλοκαθαριστηρα...
-
Σήμερα εβρισκόμενος σε δρόμο που οδηγεί στην Λ. Ηρακλείου στο ύψος του σταθμού Ηλεκτρικού στον Περισσό, είχα μπροστά μου μία Carina E.
Ξαφνικά κ ενώ το φανάρι είναι πράσινο κ απέχουμε 5-6 αυτοκίνητα από την διασταύρωση σταματάει!
'Καλά' μέχρι εδώ! η επόμενη κίνηση όμως είναι όλα τα λ7, το κόβει τέρμα αριστερά σαν να παρακάμπτει ένα αόρατο εμπόδιο, προχωράει όσο το μήκος ενός αυτοκινήτου κ ξανά στο ρεύμα μας!
Το φανάρι γυρίζει κόκκινο κ σταματάει!
Εκεί κάπου άρχισα να σκέφτομε αν υπάρχει κάτι στο δρόμο που δεν το βλέπω, ή αν ο οδηγός του carina βλέπει... φαντάσματα!
Ότι κ να ήταν εγώ πέρασα από 'μέσα του' (του αόρατου εμποδίου ε? χεχε) με τον οδηγό της carinas να παρακολουθεί από τον καθρέπτη....
χμμμμμμ -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Σήμερα εβρισκόμενος σε δρόμο που οδηγεί στην Λ. Ηρακλείου στο ύψος του σταθμού Ηλεκτρικού στον Περισσό, είχα μπροστά μου μία Carina E.
Ξαφνικά κ ενώ το φανάρι είναι πράσινο κ απέχουμε 5-6 αυτοκίνητα από την διασταύρωση σταματάει!
'Καλά' μέχρι εδώ! η επόμενη κίνηση όμως είναι όλα τα λ7, το κόβει τέρμα αριστερά σαν να παρακάμπτει ένα αόρατο εμπόδιο, προχωράει όσο το μήκος ενός αυτοκινήτου κ ξανά στο ρεύμα μας!
Το φανάρι γυρίζει κόκκινο κ σταματάει!
Εκεί κάπου άρχισα να σκέφτομε αν υπάρχει κάτι στο δρόμο που δεν το βλέπω, ή αν ο οδηγός του carina βλέπει... φαντάσματα!
Ότι κ να ήταν εγώ πέρασα από 'μέσα του' (του αόρατου εμποδίου ε? χεχε) με τον οδηγό της carinas να παρακολουθεί από τον καθρέπτη....
χμμμμμμΜπορεί να ήθελε να παρκάρει καπου στο απέναντι ρέυμα και να άλλαξε γνώμη...
Τουλάχιστον δεν έκανε καμμιά ταρζανιά από τις γνωστές. -
Το κακόμοιρο το μυρμηγκάκι!
Φονιά!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Το κακόμοιρο το μυρμηγκάκι!η μεγαλυτερη αποδειξη ευστορφιας ενος ανθρωπου: το humour καλης ποιοτητας
Kyan εισσσσ' ωραιοςςςςς
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Το κακόμοιρο το μυρμηγκάκι!Φονιά!
Πωπωωωωω έναν οφθαλμίατρο γρήγορααααα!!!!!
αχαχαχαχαχαχα!
κάτω είχε μία κλασσική τάπα! λες να έβγαιναν φαντάσματα από τα έγκατα της γης? λες να τα ενόχλησα??? ααααααΦίλε dpolal δεν παίζει αυτό!
χωράνε δύο αυτοκίνητα μόνο κ από την απέναντι δεν υπάρχει χώρος ούτε για παρκάρισμα, ούτε πάρκινγκ για να μπει μέσα παρά ένας μαντρότοιχος!
Επίσης ούτε στο ρεύμα μας υπάρχει κάτι (π.χ. είσοδος πάρκινγκ) ώστε να ανοιχτεί για να στρίψει μέσα!Για όσους γνωρίζουν την περιοχή είναι ο δρόμος που 'σκάει' πάνω στην Λ. Ηρακλείου κ στο σταθμό του Ηλεκτρικού του Περισσού!
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Για όσους γνωρίζουν την περιοχή είναι ο δρόμος που 'σκάει' πάνω στην Λ. Ηρακλείου κ στο σταθμό του Ηλεκτρικού του Περισσού!Τι κ@λοφάναρο είναι αυτό...
-
Απίστευτο!!!
καλα μιλάμε εκει στο Athens έχετε λαλήσει για τα καλα ε???
ϊσως επηρεαστηκε απο το χθεσινό Θρίλερ που είδε..τι να πει κανεις?
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Για όσους γνωρίζουν την περιοχή είναι ο δρόμος που 'σκάει' πάνω στην Λ. Ηρακλείου κ στο σταθμό του Ηλεκτρικού του Περισσού!
Τι κ@λοφάναρο είναι αυτό...
Άσε μόνο αυτή την εβδομάδα που είναι ακόμα σχετικά άδεια η Αθήνα το χρησιμοποιώ αυτό το δρόμο! αλλιώς από τα στενά!
Αν κ το χειρότερο σημείο του είναι πιο πίσω κοντά στην γέφυρα που γλυστράει κ από τους δύο δρόμους πετάγονται ποιος θα βγει πρώτος κ έχουν κ Στοπ! άστααααα πίκραααα -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Για όσους γνωρίζουν την περιοχή είναι ο δρόμος που 'σκάει' πάνω στην Λ. Ηρακλείου κ στο σταθμό του Ηλεκτρικού του Περισσού!
Τι κ@λοφάναρο είναι αυτό...
Άσε μόνο αυτή την εβδομάδα που είναι ακόμα σχετικά άδεια η Αθήνα το χρησιμοποιώ αυτό το δρόμο! αλλιώς από τα στενά!
Αν κ το χειρότερο σημείο του είναι πιο πίσω κοντά στην γέφυρα που γλυστράει κ από τους δύο δρόμους πετάγονται ποιος θα βγει πρώτος κ έχουν κ Στοπ! άστααααα πίκρααααΥπάρχει λίγο πριν το φανάρι ένα στενό στα δεξιά, που σε βγάζει δίπλα στο γήπεδο της Ριζούπολης. Βέβαια είναι κωλόδρομος αλλά αξίζει...
-
Σωστό! απλά εγώ στην Λ. Ηρακλείου πάω προς την άλλη κατεύθυνση χεχε
Sorry πάιδες για το off topicΝικόλας
-
Έχω πολύ υλικό για το θέμα, μετά από 15 μέρες στην Κρήτη, αλλά σιγα-σιγά....Α, ξέχασα, δεν έχω γυρίσει ακόμη. Την Δευτέρα τα λέμε από κοντά
-
σήμερα στην Α.Ο. ήμουν στην μεσσαία λωρίδα...ξαφνικά βλέπω μία Καγιέν να με περνά από τα αριστερά και στο καπάκι ένα Forester 2.5 να παίζει τα φώτα και το Καγιέν να μπαίνει στην μεσσαία λωρίδα για να το προσπεράσει το Subi...
Aπίστευτος ο οδηγός του Forester ο οποίος πρέπει να πήγαινε με 200+...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
σήμερα στην Α.Ο. ήμουν στην μεσσαία λωρίδα...ξαφνικά βλέπω μία Καγιέν να με περνά από τα αριστερά και στο καπάκι ένα Forester 2.5 να παίζει τα φώτα και το Καγιέν να μπαίνει στην μεσσαία λωρίδα για να το προσπεράσει το Subi...Aπίστευτος ο οδηγός του Forester ο οποίος πρέπει να πήγαινε με 200+...
εκκλησίες έκλεβε
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Aπίστευτος ο οδηγός του Forester ο οποίος πρέπει να πήγαινε με 200+...Ναι... οντως...
Απιστευτος μ@...κ@ς!!!!!
-
Ειναι νομιζω μια κλασσικη σκηνη που συμβαινει στους Ελληνικους δρομους, αλλα εχει το γούστο της οταν ξερεις τί θα συμβει και το βλεπεις να γινεται μπροστα στα ματια σου....
Σημερα το πρωι στην Ε.Ο. οπως πηγαινα για Φόδελε ειδα το ρανταρ (OCTAVIA) παρκαρισμενο στο ρευμα προς Ρεθυμνο. Συνεχισα και μετα απο καμμια ωρα γυριζοντας για Λινοπεραματα, ηταν ακομα εκει. Χρειαστηκε ομως να ξαναφυγω για Αγια Πελαγια. 500 μετρα πριν το ρανταρ με προσπερναει ενα JIMNY νοικιαρικο, το οποιο θα πρεπει να πηγαινε χαλαρα με 120 που ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ για το συγκεκριμενο αυτοκινητο!!! Σαν να μην εφτανε αυτο, στην προσπαθεια του να προσπερασει ενα αλλο αυτοκινητο εκανε αποτομο ελιγμο και μπηκε ολοκληρος στο αντιθετο ρευμα και ολα αυτα ακριβως μπροστα απο το ρανταρ.
'ΩΧΩΧΩΧ' Ηταν η πρωτη μου σκεψη. Την ηπιε την πορτοκαλαδα του ο τυπος'
Περνοντας διπλα απο το ρανταρ βλεπω τον αστυνομικο να εχει πιασει το CB και να λεει τα καθέκαστα στο μπλοκο που ηταν στημενο 500 μετρα πιο κατω στη γεφυρα της Παντάνασας. Πραγματικα περνοντας απο τη γεφυρα, βλεπω το JIMNY σταματημενο και τον αστυνομικο να μιλαει με εντονο υφος στο τουριστα που εμοιαζε πραγματικα να τα εχει χαμενα!!!
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!