-
Τους αξίζει τουλάχιστον ένα όσκαρ ΒΛΑΚΕΙΑΣ!
-
Άσε που αν προκαλέσω ατύχημα εξαιτίας του θα τρέχω σε δικαστήρια και θα θεωρούμαι ο φονιάς, ο πειρατής της ασφάλτου, το 'τέρας' κλπ κλπ
-
[quote='SPITFIRE']Αυτα λοιπον για να δουμε, πως υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι θετουν την σωματικη τους ακεραιοτητα και αρτιμελεια σε κινδυνο, προκειμενου να μην καλεσουν μια Ο.Β. μοτο αξιας περιπου 30
-
Εχθές νωρίς το απόγευμα είμαι στην επιστροφή από την δουλειά στον Κιφισσό.... (κάποια στιγμή θα εκδόσω βιβλίο μου φαίνεται για αυτόν τον δρόμο και το τί έχουν δει τα μάτια μου εκεί... )
Λοιπόν κατέβασμα προς Πειραιά και στο ύψος των Κτέλ τέρμα δεξιά εκεί που στενεύει ο δρόμος (το σημείο που περνάει από πάνω του η ανισόπεδη της Λ. Αθηνών) ένας παππούς (άσπρο μαλί και μούσι) με ένα χρέπι ποδήλατο πηγαίνει κανονικά ανάποδα και προσπαθεί να φτάσει πάει μάλλον το σημείο όπου είναι η έξοδος μπροστά από την Peugot...
Προφανώς είχε μπεί ανάποδα από αρκετά ποιό χαμηλά και για να μην διασχίσει την Καβάλλας προτίμησε να μπει στον Κιφισσό...
Σημειωτέων ότι εκείνη την ώρα η κίνηση ήταν πολύ αυξημένη και ειδικά το σημείο εκείνο που στενεύει και πολλοί κόβουν και απότομα αριστερά για Καβάλλας ή άλλοι έξυπνοι που πιάνουν τέρμα δεξιά για να προσπεράσουν...
Τί να πώ, η βλακεία σε όλο της το μεγαλείο...
-
Εγώ είχα δει άλλον που ρυμουλκούσε αυτοκίνητο στη Θηβών. Εντάξει, δεν είναι τόσο σπάνιο το θέαμα. Όμως ο ηλίθιος προσπαθούσε να με προσπεράσει από δεξιά ενώ μπροστά μου ήταν λεωφορείο!
-
-
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
.....ένας παππούς (άσπρο μαλί και μούσι) με ένα χρέπι ποδήλατο πηγαίνει κανονικά ανάποδα και προσπαθεί να φτάσει πάει μάλλον το σημείο όπου είναι η έξοδος μπροστά από την Peugot...Προφανώς είχε μπεί ανάποδα από αρκετά ποιό χαμηλά και για να μην διασχίσει την Καβάλλας προτίμησε να μπει στον Κιφισσό...
Σημειωτέων ότι εκείνη την ώρα η κίνηση ήταν πολύ αυξημένη....
Τί να πώ, η βλακεία σε όλο της το μεγαλείο...
Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα φιλε μου Αν τον χτυπησεις τον παππου, θα φας το λιγοτερο ενα με δυο χρονακια, εστω εξαγορασιμα η με αναστολη
Δεν φταινε ομως σε τιποτα καποιες οικογενειες να εχουν τον ανθρωπο τους στη φυλακη (ή εστω να περναει τα χιλια μυρια βασανα, στεναχωριες, αγχη και εξοδα σε δικηγουρους), προκειμενου να βρει το δικιο του, επειδη ενας τεραστιος καραγκ....ς κανει οτι του ερθει στο κεφαλι....
Το εχεις σκεφτει απο αυτη τη πλευρα?
Εχω παραδειγμα αναλογο απο φιλο μου και ενα μπορω να σας πω: ΜΗ ΣΑΣ ΤΥΧΕΙ!!!!!!!!
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
ΑΓΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ!, από αυτό το είδος που μπορεί και να σκοτώσει!Οποτε μπορεις να φανταστεις τη συμπεριφορα του στο δρομο, οδηγωντας τη μηχανη καθημερινα (οταν δε του μενει )...
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα φιλε μου Αν τον χτυπησεις τον παππου, θα φας το λιγοτερο ενα με δυο χρονακια, εστω εξαγορασιμα η με αναστοληΔεν φταινε ομως σε τιποτα καποιες οικογενειες να εχουν τον ανθρωπο τους στη φυλακη (ή εστω να περναει τα χιλια μυρια βασανα, στεναχωριες, αγχη και εξοδα σε δικηγουρους), προκειμενου να βρει το δικιο του, επειδη ενας τεραστιος καραγκ....ς κανει οτι του ερθει στο κεφαλι....
Εχω παραδειγμα αναλογο απο φιλο μου και ενα μπορω να σας πω: ΜΗ ΣΑΣ ΤΥΧΕΙ!!!!!!!!
Το γνωρίζω το θέμα φίλε μου και έχω παράδειγμα με πολύ φιλικό πρόσωπο που τραβιόταν για χρόνια για ένα σπάσιμο ποδιού...
Πραγματικά είναι να μην σου τύχει...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα φιλε μου Αν τον χτυπησεις τον παππου, θα φας το λιγοτερο ενα με δυο χρονακια, εστω εξαγορασιμα η με αναστολη
Δεν φταινε ομως σε τιποτα καποιες οικογενειες να εχουν τον ανθρωπο τους στη φυλακη (ή εστω να περναει τα χιλια μυρια βασανα, στεναχωριες, αγχη και εξοδα σε δικηγουρους), προκειμενου να βρει το δικιο του, επειδη ενας τεραστιος καραγκ....ς κανει οτι του ερθει στο κεφαλι....
Το γνωρίζω το θέμα φίλε μου και έχω παράδειγμα με πολύ φιλικό πρόσωπο που τραβιόταν για χρόνια για ένα σπάσιμο ποδιού...
Πραγματικά είναι να μην σου τύχει...
Έχω κι εγώ παράδειγμα με φίλο που σκότωσε μπάρμπα με ποδήλατο που πήγαινε στη μέση επαρχιακού δρόμου, βράδυ, σε στροφή, δίχως (φυσικά) φώτα.
Μετά από χρόνια δικαστηρίων, τελικά αθωώθηκε. Και ήταν δίκαιο, μια και ήταν αδύνατο να τον αποφύγει.Όπως κι αν είναι, πράγματι είναι μη μας τύχει. εδώ πουλί πέφτει στο παρ μπριζ κι έχεις τύψεις, πόσο μάλλον να χτυπήσεις άνθρωπο (έστω κι ανθρωποειδές)...
-
Χθες το πρωι ~ 8:40 πέρναγα από τη γέφυρα της Χαλκίδας όταν τρώω τρελλό πήξιμο. Ε λέω κάτι θα έχει γίνει.
Πλησιάζοντας σημειωτόν βλέπω και το xsara τον μπάτσο απ'έξω και να κοιτάει ψηλά προς τα καλώδια της γέφυρας.
Είχε ανέβει πάνω κάποιος (αλλοδαπός το πιθανότερο) σε ύψος 10-15 μέτρων και έχει πιάσει συζήτηση με το όργανο...
Αλλοδαπός: Δεν θέλω να πάω φυλακή, θα πέσω κάτω.......(σε κρίση απελπισίας, αγανάκτησης...!)
Όργανο(με το χέρι στη μέση, δείχνοντας φανερά ότι βαριέται) : Ε πέσε βρε μαλάκα......
.....και μετά μου λέτε πως ψυχολόγοι πρέπει να χειρίζονται τέτοιες υποθέσεις
-
στην 'μπατσολογική' έπρεπε να το βάλεις αυτό
-
Μπας και ηταν ο Καλαχαν ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μπας και ηταν ο Καλαχαν ;αν ήταν ο Κάλαχαν θα τον είχε πυροβολήσει πρώτα!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μπας και ηταν ο Καλαχαν ;
αν ήταν ο Κάλαχαν θα τον είχε πυροβολήσει πρώτα!
λολ
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
στην 'μπατσολογική' έπρεπε να το βάλεις αυτόσωστός, θα κάνω copy-paste.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μπας και ηταν ο Καλαχαν ;Όχι, ο Μπριγκς ήταν, από το φονικό όπλο.
Έχει μια πολύ όμοια σκηνή.
-
Όμοια; Γιατί; Ανέβηκε ο Έλληνας 'Μπριγκς' στο στύλο για να πέσει κάτω μαζί του;
Βαριεστημένος ήταν ο αστυνομικός, όχι βαρεμένος. -
στην εθνικη οδηγουσα ενα φιατ coupe του θειου και στα 160 με φτανει μια 156 μου αναβει τα φωτα και εγω την αφηνω να με παρασει αλλα αρχισε να με μουτζωνει!!!!
παρακατω μου κανει σημα σταματαμε στο παρκιν... μα τι θελει λεω?????
αυτος. 'φιλαρακι ξερεις τι αμαξι ειναι αυτο?'
εγω σοκαρισμενος. 'fiat coupe'
αυτος. 'μην σε ξαναδω να το πηγαινεις τοσο αργα ειναι και το 20v t, δεν ντρεπεσαι'
εγω. εεεεεεεεεεεεεεεεε?????????? δεν ειναι δικο μου και....
...ακολουθει συζητηση για την αλφα κ.τ.λ.
αυτος. 'αντε τα λεμε' και την κανει....
αιντε λεω, αν σε βαρεσει ο virus italia δεν σε αφηνει....
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!