-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
σοβαρα μιλας τωρα????? ντροπη ρε ιεροσυλε!!!
Συγγνώμη
(είσαι σίγουρος ότι τό είδες καλά τό...άλλο; )
μονο το ειδα? μου βγηκαν τα ματια!
η ferrari ομως ferrari.. δεν σκεφτομαι καθολου την επιλογη!
ρε μπας και ειμαι πουστης? μπα.. και η ferrari γενος θηλυκου ειναι..
-
Ο χρήστης alfisti! έγραψε:
ρε μπας και ειμαι πουστης? μπα.. και η ferrari γενος θηλυκου ειναι..Μόνο μη βρεθέις να ικανοποιήσε από την οπή της εξάτμισης (όποια από τις 2 θέλεις, δεν έχει σημασία), γιατί τότε θα υπάρχει πρόβλημα
-
Ο χρήστης TRIUMPH CLUB έγραψε:
που να ξερουμε...ισως ειναι ξαδερφος αυτου που κυκλοφορει στη Δ.Αθηνα με μια μπεμπα (καμπριο 3αρα αν θυμαμαι καλα) που απο τις πισω τρυπες για τις εξατμισεις, του πολυεστερικου σποιλερ φυσικα, κρεμονται 2 πιπιλες. Μια απο την καθε μερια....
Τι θελει να πει το ποιητη????
Μηπως ειναι ο γνωστος ο 'Τζιμι ο πιπιλας'????
Διαβάζοντας το παραπάνω έτσι όπως είμαι σαν κοτόπουλο από το πλοίο, έλαμψε μπρος τα μάτια μου αυτό ήθελε να εκφράσει ο ποιητής: Τις 'πιπίλες' τις θέλει για τη 'Μπέμπα'...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Προχθές βλέπω ταξιτζή με αναμμένα τα πίσω φώτα ομίχλης μέσα στη Νέα Ιωνία. Τον πλευρίζω και του λέω 'φίλε, τα πίσω φώτα ομίχλης σου' και μου απαντά 'τι, δε δουλεύουν';Καλα σου ειπε ο ανθρωπος!!!
-
που να ξερουμε...ισως ειναι ξαδερφος αυτου που κυκλοφορει στη Δ.Αθηνα με μια **μπεμπα (καμπριο 3αρα αν θυμαμαι καλα) που απο τις πισω τρυπες για τις εξατμισεις, του πολυεστερικου σποιλερ φυσικα, κρεμονται 2 πιπιλες. Μια απο την καθε μερια....
**
Τι θελει να πει το ποιητη????Μηπως ειναι ο γνωστος ο 'Τζιμι ο πιπιλας'????
Απίστευτος ο τύπος, τον πέτυχα τις προάλλες στο κέντρο του Πειραιά
Το αμάξι είναι απλά γελοίο. Μπλε κάμπριο 3άρα Ε36. Έχει bodykit που προεξέχει από παντού, φανάρια α λα Λέξους, δύο τεράστιες τρύπες στον πίσω προφυλακτήρα ακριβώς πάνω από τις εξατμίσεις (γιατί άραγε? ) καλυμμένες με μεταλλικό διχτάκι, φυσικά γράφει Μ3 πίσω, αλλά όπως ακουγόταν δεν το κάνεις πάνω από 316i, και οι πιπίλες που κρέμονται κάτω από τις εξατμίσεις είναι το κερασάκι στην τούρτα
Όταν σταμάτησε δίπλα μου γελούσα τόσο δυνατά, που ο τύπος στραβομουτσούνιασε λιγάκι, αλλά τι να κάνεις...
-
ειδες?
ειναι φοβερος ο τυπος!!!μπορεις να φανταστεις τις γκομενες που θα 'φορτωνει'¨στο αμαξι???
ή ακόμη καλύτερα τη μουσική που θα παίζει το στερεοφωνικό του??? -
Χθες το βραδυ αργα, στη Λεωφόρο Σπάτων. Saxo και Rover (δεν το αναγνωρισα καν) σε φούλ μετωπική.... Σμπαράλια και ευτυχώς κανενα θύμα... Ο οδηγός του Rover (τυφλα στο μεθύσι) μπήκε στο αντίθετο και χτπυπησε το Saxo...
Μιλάμε για 100% μετωπική... Ούτε σημάδι να είχε βάλει ο γελοίος....
Τελικά μπορεί να σου έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις. -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Χθες το βραδυ αργα, στη Λεωφόρο Σπάτων. Saxo και Rover (δεν το αναγνωρισα καν) σε φούλ μετωπική.... Σμπαράλια και ευτυχώς κανενα θύμα... Ο οδηγός του Rover (τυφλα στο μεθύσι) μπήκε στο αντίθετο και χτπυπησε το Saxo...Μιλάμε για 100% μετωπική... Ούτε σημάδι να είχε βάλει ο γελοίος....
Τελικά μπορεί να σου έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις.Σε ποιο ύψος περίπου θυμάσε??
-
Πριν απο μερικες μερες επεστρεφα για Αθηνα και ημουν σε επαρχιακο δρομο κοντα στη Θηβα. Καποια στιγμη που ειχα 'παρει φορα', βλεπω μπροστα μου ματιζ που πηγαινε με 70-80. Φρεναρω λοιπον σιγα και μολις βλεπω οτι δεν ερχεται κανεις απο το αντιθετο ρευμα, κατεβαζω 3η και περναω γρηγορα.
Τοτε βλεπω πισω μου το ματιζ να μου αναβοσβηνει τα φωτα γρηγορα!
Σκεψεις:- ειναι καποιος γνωστος μου
- καπου κοντα εχει μπλοκο!
- κατι τρεχει με το αμαξι μου και θελει να μου το πει
Κοβω λοιπον και το αφηνω να με φτασει. Βλεπω οτι εχει 2 αγνωστες μου γυναικες μεσα, ηλικιας 65+
Κοβω και αλλο και την αφηνω να με προσπερασει για να δω τι θελουν. Μετα απο 200-300μ κοβει και σταματαει καπου δεξια, κανοντας μου σημα να ερθω διπλα της για να μου μιλησει!
Ακολουθει ο διαλογος:- γεια
- νεαρε τρεχεις πολυ!
- οριστε?
- τρεχεις πολυ και σε σταματησα για να σε συνετισω (!!!!)
- μα δεν ετρεχα!
- ετρεχες! Μη νομιζεις οτι σε σταματησα για να σου κανω καμακι (!!!!!), εχεις και ωραια γυναικα διπλα σου, σε σταματησα για να σε συνετισω να μην το ξανακανεις (!!!!)
- μαλιστα...
- σου ξαναλεω, δε σου κανω καμακι!
- οκ, γεια σας
- γεια σου
-
Ο χρήστης billypan έγραψε:
Χθες το βραδυ αργα, στη Λεωφόρο Σπάτων. Saxo και Rover (δεν το αναγνωρισα καν) σε φούλ μετωπική.... Σμπαράλια και ευτυχώς κανενα θύμα... Ο οδηγός του **Rover **(τυφλα στο μεθύσι) μπήκε στο αντίθετο και χτπυπησε το Saxo...
Τελικά μπορεί να σου έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις.Σε ποιο ύψος περίπου θυμάσε??
Άλλος ένας απελπισμένος οδηγός Rover...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
- γεια
- νεαρε τρεχεις πολυ!
- οριστε?
- τρεχεις πολυ και σε σταματησα για να σε **συνετισω **(!!!!)
- μα δεν ετρεχα!
- ετρεχες! Μη νομιζεις οτι σε σταματησα για να σου κανω καμακι (!!!!!), εχεις και ωραια γυναικα διπλα σου, σε σταματησα για να σε **συνετισω **να μην το ξανακανεις (!!!!)
- μαλιστα...
- οκ, γεια σας
- γεια σου
Άστα αυτά που δεν έκανε καμάκι... Η κυρία ήταν dominatrice και έψαχνε 'θύμα'!!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
- γεια
- νεαρε τρεχεις πολυ!
- οριστε?
- μα δεν ετρεχα!
- ετρεχες! Μη νομιζεις οτι σε σταματησα για να σου κανω καμακι (!!!!!), εχεις και ωραια γυναικα διπλα σου, σε σταματησα για να σε **συνετισω **να μην το ξανακανεις (!!!!)
- μαλιστα...
- οκ, γεια σας
- γεια σου
μα ειχα παρεα στο αυτοκινητο τι καμακι να μου κανει???
-
Ο χρήστης babiz έγραψε:
Άσχετο λίγο με το θέμα, αλλά κορυφαίο!Mας κατέστρεψες
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
- γεια
- νεαρε τρεχεις πολυ!
- οριστε?
- μα δεν ετρεχα!
- μαλιστα...
- οκ, γεια σας
- γεια σου
μα ειχα παρεα στο αυτοκινητο τι καμακι να μου κανει???
Μπορεί να έψαχνε και 'θύματα', που ξέρεις?
(Πολύ ΧΧΧ το κάναμε το θέμα... )
-
Ο χρήστης billypan έγραψε:
Χθες το βραδυ αργα, στη Λεωφόρο Σπάτων. Saxo και Rover (δεν το αναγνωρισα καν) σε φούλ μετωπική.... Σμπαράλια και ευτυχώς κανενα θύμα... Ο οδηγός του Rover (τυφλα στο μεθύσι) μπήκε στο αντίθετο και χτπυπησε το Saxo...
Nαι. Λίγο πιο πριν από τα γραφεία του Βασιλόπουλου με κατεύθυνση προς Παλλήνη.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Χθες το βραδυ αργα, στη Λεωφόρο Σπάτων. Saxo και Rover (δεν το αναγνωρισα καν) σε φούλ μετωπική.... Σμπαράλια και ευτυχώς κανενα θύμα... Ο οδηγός του **Rover **(τυφλα στο μεθύσι) μπήκε στο αντίθετο και χτπυπησε το Saxo...
Άλλος ένας απελπισμένος οδηγός Rover...
Από που έβγαλες το συμπέρασμαοτι έχω Rover???
Opel έχω και ρώτησα σε ποιο ύψος γιατί μένω κοντά στην περιοχή -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Nαι. Λίγο πιο πριν από τα γραφεία του Βασιλόπουλου με κατεύθυνση προς Παλλήνη.
Χμ...Κοντά στ 5χ5....έχω δει και εγώ εκεί ξανά τράκα...είναι και λίγο σκ@τ@ ο δρόμος....
-
Είναι γεμάτος λακούβες και σαμαράκια που αν δεν τα ξέρεις και πας με πολλά μπορουν να σε στείλουν.... Τη φοβάμαι πολύ τη Σπάτων (ειδικά τη νύχτα)....
-
Δυστυχως (εχω πλεον την εντυπωση) πως τα αλκοτεστ γινονται με στοχο να δειξει η τροχαια οτι εχει μειωθει το ποσοστο οδηγων που συλαμβανονται να οδηγουν σε κατασταση μεθης!!! Τιποτα ουσιαστικο...
Να σας παω εγω σε σημεια να κανετε αλκοτεστ, που θα εχετε 'ευστοχια' 90% κυριοι Τροχαιοι...Οσο δε σοβαρευεστε και συνεχιζετε τη δημοσιουπαλληλιστικη νοοτροπια, τοσο θα συνεχιζουν να γινονται δυστυχηματα σας το χθεσινο (το οποιο σημειωτεον ηταν '¨ευτυχημα' και οχι δυστυχημα -μιας και δεν υπηρξαν θυματα)
-
'¨ευτυχημα' και οχι δυστυχημα -μιας και δεν υπηρξαν θυματα)μολις ειδα τα 2 αυτοκίνητα και τις θεσεις που ειχαν παρει πανω στο οδοστρωμα θυμηθηκα κατι crash test μεταξύ 2 οχημάτων και δεν πίστευα οτι θα την είχαν γλιτώσει.... Ευτυχώς...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!