-
Είχα πάει βολτίτσα στην Χqλκίδα το Σάββατο το βράδυ και νόμιζα ότι πήγα στην Αυστραλία.
Τι κάγκουρες κυκλοφορούν εκεί ωρέ???Μέχρι και ταρίφα πέτυχα με λάμπες κρεωπολείου από κάτω
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Είχα πάει βολτίτσα στην Χάλκιδα το Σάββατο το βράδυ και **νόμιζα ότι πήγα στην Αυστραλία. **
Τι κάγκουρες κυκλοφορούν εκεί ωρέ???ΑΤΑΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Εθεάθη ένα απαίσιο , τρισάθλιο , ελεεινό και εμετικό accent , να έχει βγάλει το σήμα πίσω και να το έχει αντικαταστήσει με το σήμα της BMW!!!!!!!!!
Αν ειχε βαλει και το ///Μ ουτε που θελω να σκεφτω πως θα το αποκαλουσες
το Μ μπαίνει σε 316 μόνο
Λάθος, σε 315
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Περπατάω ένα πρωινό στην οδό Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη στο ύψος περίπου του σταθμού και τι βλέπω;;;Poetry in motion...
Φυσικά και πλησίασα πιο κοντά...
Ακόμα δεν έχω καταλάβει ποια αμάξι ήταν αυτό που υπέστη τέτοιον παρα φύση βιασμό (μάλλον για Hyundai Coupe μου φέρνει, αλλά δεν παίρνω και όρκο...). Αλλά αυτό που πρέπει να παραδεχτώ είναι η πολύ καλή δουλειά που έκανε ο τύπος...
επρεπε να το δεις πριν το βαψει μαυρο οταν ηταν κοκκινο και το εφτιαχνε ακομη
Η ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ
το παρκαρει συχαν στην μοναστηριου
-
Τώρα κατάλαβα ποιό είναι!!!
Τσέλικα είναι παιδιά.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Περπατάω ένα πρωινό στην οδό Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη στο ύψος περίπου του σταθμού και τι βλέπω;;;Poetry in motion...
Φυσικά και πλησίασα πιο κοντά...
Ακόμα δεν έχω καταλάβει ποια αμάξι ήταν αυτό που υπέστη τέτοιον παρα φύση βιασμό (μάλλον για Hyundai Coupe μου φέρνει, αλλά δεν παίρνω και όρκο...). Αλλά αυτό που πρέπει να παραδεχτώ είναι η πολύ καλή δουλειά που έκανε ο τύπος...
Ο-h m-y gooood!.... ...όπως λέει και η Τζάνις στα Φιλαράκια...
Μαγνητάκι πιάνει πουθενά...;
Κατα τα άλλα το σκιάδι τον μάρανε μην του χαλάσει ο ήλιος το ταμπλό... -
Celica ΗΤΑΝ!!!
-
τώρα είναι μάρκας KAGOUR, μοντέλο BLACKIA, με επίπεδο εξοπλισμού KLINGON, σε ελεύθερη απόδοση κυβικών ΚΑΙΩ_ΤΑ_ΑΝΤΕΡΑ_ΜΟΥ_ΚΑΙ_ΔΕΝ_ΠΑΩ_ΜΙΑ
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Celica ΗΤΑΝ!!!nissan 200 ηταν! ετσι ειναι μια celica?
-
Ο χρήστης alfisti! έγραψε:
Celica ΗΤΑΝ!!!
nissan 200 ηταν! ετσι ειναι μια celica?
τελικα celica ειναι! βρηκα φωτο στο internet και το πισω τζαμι μονο στην celika κολλαει... σto 2000 ειναι 'τριγωνικο'
-
Τι τερας ειναι αυτο!!!!!!!
-
Ο χρήστης Musclemar έγραψε:
Τι τερας ειναι αυτο!!!!!!!Βιασμένο αυτοκίνητο είναι όχι τέρας.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
τώρα είναι μάρκας KAGOUR, μοντέλο BLACKIA, με επίπεδο εξοπλισμού KLINGON, σε ελεύθερη απόδοση κυβικών ΚΑΙΩ_ΤΑ_ΑΝΤΕΡΑ_ΜΟΥ_ΚΑΙ_ΔΕΝ_ΠΑΩ_ΜΙΑΕντωμεταξύ, το κορυφαίο είναι ότι ο τύπος γενικά το έχει προσέξει αρκετά (σπάνιο για τέτοια αυτοκίνητα). Για παράδειγμα έχει δισκόφρενα μπροστά πίσω, με κάτι μεγάλες δαγκάνες... Συνήθως αυτά έχουν κάτι ταμπουράκια... από τότε που ήταν 1,1...
Τώρα για την τουρμπίνα... δεν πρέπει να είναι τουρμπίνα, αλλά πάλι ποτέ δεν ξέρεις...
Και το είχα δει όταν ακόμα το έφτιαχνε, που κυκλοφορούσε τίγκα στον στόκο... Αλλά δεν είχα τη φωτογραφική μαζί μου...
-
celica είναι ... έχω το ίδιο...
-
Μετά από μια προσεκτικότερη ματιά, μπορώ να πω πως έκανα λάθος σχετικά με την τουρμπίνα, μιας και είναι φιλτροχοάνη!Α,ναι και ήταν όντως Celica!
-
Ο χρήστης Moya_Junior έγραψε:
celica είναι ... έχω το ίδιο...ΙΔΙΟ;;;;;;;;
Μάλλον εννοείς στην κατάσταση που ακόμα ήταν Σέλικα!!
-
χτες στον περιφεριακο
αθιγγανος με toyota φορτηγακι το οποιο εγραφε στο πισω τζαμι
ΤΟ ΚΑΥΛΙΑΡΙΚΟ
ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ(τι θελει να πει ο ποιητης )
-
που να ξερουμε...
ισως ειναι ξαδερφος αυτου που κυκλοφορει στη Δ.Αθηνα με μια μπεμπα (καμπριο 3αρα αν θυμαμαι καλα) που απο τις πισω τρυπες για τις εξατμισεις, του πολυεστερικου σποιλερ φυσικα, κρεμονται 2 πιπιλες. Μια απο την καθε μερια....
Τι θελει να πει το ποιητη????
Μηπως ειναι ο γνωστος ο 'Τζιμι ο πιπιλας'????
-
Άσχετο λίγο με το θέμα, αλλά κορυφαίο!
-
χθες ειδα ενα datsun το οποιο εγραφε πισω με μεγαλα γραμματα
'ΜΙΣΩ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΣΧΗΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ'
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!