-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Αφου γινεται κουβεντα για τα Μαλια...
Η Τριτη ειναι μεγαλη μερα για την περιοχη. Γινεται το 80-90% των αφιξοαναχωρησεων των ξενοδοχιων της περιοχης. Οποτε οπως καταλαβενετε η Δευτερα βραδυ ειναι ολα ...χυμα. Εχω δει αρκετες φορες Τριτη ξημερωματα να 'πηδιουνται' μεσα στο νεκροταφειο των Μαλιων απο ενα μεχρι και 3 ζευγαρια Αγγλων, πανω σε ταφους.
Αληθεια λεω ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ.Τι πλάκα να κάνεις? εκεί γίνεται το έλα να δεις.....
Κάπου έχω κ φοβερές φώτος από την δεκαετία τέλη 80 αρχές 90 που ήταν πραγματικά στα φόρτε τουΤο μόνο που δεν διευκρύνσες είναι για τι είδους ζευγάρια Άγγλων μιλάς! αχαχαχαχα!
Αφου μιλαμε για Αγγλους τωρα Νικο, αρα...ολα επιτρεπονται ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Λοιπόν, επιστροφή στο θέμα:
Σήμερα το πρωί, μπλε Seicento, με αυτοκόλλητο από τη μια άκρη του πίσω παρμπρίζ ως την άλλη, που έγραφε ακριβώς αυτό:
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ!
...ένα σκέτο 'Ν' θα αρκούσε...
Το έχω δει σε φωτό αυτό!!! Κορυφή!!!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Σήμερα το πρωί, μπλε Seicento, με αυτοκόλλητο από τη μια άκρη του πίσω παρμπρίζ ως την άλλη, που έγραφε ακριβώς αυτό:
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ!
Σωστόοοος!!!
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Σημερα το πρωι,οδηγος Nissan Maxima πεταει το τσιγαρακι του καθως ειμασταν με 120 στην παραλιακη στο ρευμα προς Πειραια.
Ημουν απο πισω του και το τσιγαρο εξοστρακιζεται στο οδοστρωμα και πεφτει πανω στο παρμπριζ του ignis.....
Ποση μπορει να εχει ενας ανθρωπος??Πάρα πολλή!!!
Αν βέβαια τη του άλλου, τη συνδυάσεις με τη δική σου ατυχία, τότε... καταλαβαίνεις γιατί έχω κάψιμο στη μοκέτα δίπλα στο κάθισμά μου...Το 307 είναι μιας εβδομάδας, ταξιδεύω στην Εθνική, είμαι λίγο μετά τη Στυλίδα, ανοίγω την ηλιοροφή στο πίσω μέρος της, με κλίση δηλαδή, και έρχεται η γόπα του φορτηγατζή με τους στροβιλισμούς του αέρα και μπαίνει από την ηλιοροφή!
Εκεί να με δείς να προσπαθώ να κάνω δέκα πράγματα μαζί και να γελάς! Να σταματήσω δεξιά, γρήγορα, να ανάβω αλάρμ, να προσέχω μην πέσει κανείς πάνω μου από πίσω, να μην βγώ πολύ έξω από το δρόμο γιατί είχε βαθύ χαντάκι, αρκετά έξω όμως για ασφάλεια, ψάχνοντας παράλληλα για την γόπα, και βλέποντας παράλληλα την κάφτρα, να την φτύνω για να τη σβήσω όπως-όπως για να περιορίσω τη ζημιά μέχρι να σταματήσω...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Το 307 είναι μιας εβδομάδας, ταξιδεύω στην Εθνική, είμαι λίγο μετά τη Στυλίδα, ανοίγω την ηλιοροφή στο πίσω μέρος της, με κλίση δηλαδή, και έρχεται η γόπα του φορτηγατζή με τους στροβιλισμούς του αέρα και μπαίνει από την ηλιοροφή!
Καλα εε.... για ποδαρικο την Πρωτοχρονια εισαι.
Πολυ τυχη ρε παιδι μου....
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ!
ΟΧΙ!
μπλε Seicento ήταν! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ!
ΟΧΙ!
μπλε Seicento ήταν!ΑΜΑΝ!!! Πολλαπλασιάζονται!!!
-
χτεσ
στο κουτι πακετα απο καντινα εκτος της φιρμας,τηλεφωνου και τα λοιπα
εγραφε'DILIBERI'
οταν καταλαβα τι εγραφε κοντεψε να μου φυγει το τιμονι απο το γελιο
-
Σήμερα το πρωί παρέλασαν από μπροστά μου 3 γενιές Punto...ταυτόχρονα!
Φαντάζομαι τι θα σκέφτονταν οι ιδιοκτήτες τους...Το μεσημέρι C3 φουλ body kit, spoiler, ζαντάρες, αεροτομή για να ξαποστάζουν οι γύπες και οι σταυραετοί και μπουρί πίσω για να ξαποστάζουν οι γάτες!
Μερικοί δεν ξέρουν τι αγοράζουν μου φαίνεται...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σήμερα το πρωί παρέλασαν από μπροστά μου 3 γενιές Punto...ταυτόχρονα!
Φαντάζομαι τι θα σκέφτονταν οι ιδιοκτήτες τους...τι να πω κι εγώ βρε Σάββα, που σε κάθε φανάρι είμαι παρέα με 4-5 ίδιας γενιάς ίδια αυτοκίνητα???
-
και βλέποντας παράλληλα την κάφτρα, να την φτύνω για να τη σβήσω
-
και βλέποντας παράλληλα την κάφτρα, να την φτύνω για να τη σβήσω
-
- Αlfa Romeo 33 με αυτοκόλλητο πίσω κολλημένο μάλιστα σε εμφανές σημείο «Κ. Χάλιας Service»...
2)Bmw σειρά 7 τελευταίο μοντέλο με σήμα Ν-έου οδηγού
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
- Αlfa Romeo 33 με αυτοκόλλητο πίσω κολλημένο μάλιστα σε εμφανές σημείο «Κ. Χάλιας Service»...
2)Bmw σειρά 7 τελευταίο μοντέλο με σήμα Ν-έου οδηγού
-
το περίεργο δεν είναι στο δρόμο, αλλά δίπλα στο δρόμο κ αμέσως μετά τα διόδια Ισθμού προς Κόρινθο!
Για την ακρίβεια εδώ κ μήνες κάθε παρασκευή βράδυ εφόσον περάσω γύρω στις 23:00-23:30, αν κοιτάξω αριστερά στην πολυκατοικία σε συγκεκριμμένο διαμέρισμα, συγκεκριμένη μπαλκονόπορτα είτε χειμώνας είναι είτε καλοκαίρι υπάρχει μία κυρία (τώρα από ηλικία....) που σιδερώνει φορώντας μόνο εσώρουχα!
-
Σαββατο απόγευμα, τέρμα Πατησίων ένα corsa μπαίνει σε μια βιτρίνα με εσώρουχα. Είδα μόνο το αποτέλεσμα και όχι την σκηνή live. Δυστυχώς είχα τα παιδιά μέσα και δεν σταμάτησα για φωτό.
-
To χει η μοίρα μου να βλέπω παράξενα αυτοκόλλητα...
Σήμερα Ford Focus II με τεράστιο αυτοκόλλητο πίσω στο παμπρίζ με την επιγραφή:
Μy name is Focus, Nέο Focus!
-
Σημερα το πρωι στη Χερσονησο - πού αλλου - αμαξι C3 της εταιρειας ηταν παρκαρισμενο σε καποιο δρομο και κατα τη διαρκεια της νυχτας μεθυσμενοι τουριστες , ανεβηκαν πανω του, πιθανον παρεμειναν για αρκετη ωρα χορευοντας με αποτελεσμα να εχει παθει καθιζηση ολος ο ουρανος του αυτοκινητου.
Δυστυχως κανεις δεν ειδε ουτε ακουσε τιποτα... -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Σημερα το πρωι στη Χερσονησο - πού αλλου - αμαξι της εταιρειας ηταν παρκαρισμενο σε καποιο δρομο και κατα τη διαρκεια της νυχτας μεθυσμενοι τουριστες , ανεβηκαν πανω σε ενα C3, πιθανον παρεμειναν για αρκετη ωρα χορευοντας με αποτελεσμα να εχει παθει καθιζηση ολος ο ουρανος του αυτοκινητου.
Δυστυχως κανεις δεν ειδε ουτε ακουσε τιποτα...άρχισαν από τώρα???
-
...και που είσαι ακόμη με τους 'πολιτισμένους' της αλλοδαπής!
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!