-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
εγω ειδα χθες στην Αλιμου ATOS μαυρο με φυμε τζαμια αεροτομη [σαν και αυτη της φωτο] η οποια ηταν επανω σε μια αλλη που ηδη υπηρχε σαν προεκταση του ''ουρανου'' προς τα πισω.
ζαντολαστιχο φαρδυ χαμηλοπροφιλο και ενα τεραστιο πισω σποιλερ που ''σερνοταν'' στην ασφαλτο με σιτες και τεραστια μπουκα.
τωρα βεβαια δεν ξερω αν εκανε περισσοτερο θορυβο η μπουκα ή τα τεραστια sub που οπου περναγε ετρεμαν τα παντα .........για το μυαλο [ποιο ειπες;;;;;;] του οδηγου ενος τετοιου αυτοκινητου τι θα ειχε να πει κανεις αραγε;;;;;;
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αφού έδωσε τόσα λεφτά στο Άτος γιατί δεν βάσταγε να πάρει ένα καλύτερο αυτοκίνητο? Και όχι μόνο αυτός αλλά όλοι αυτοί που πάνε και σκάνε εκατομύρια σε αεροτομές, προφυλακτήρες, αεραγωγούς κλπ πάνω σε μπρίκια!
-
Αξημέρωτα σήμερα το πρωί, κατά τις 5:30, διαδρομή Πειραιάς-Κάλαμος από εθνική. Τι είδαν τα ματάκια μου ρε παιδιά!
Ελάχιστοι οδηγοί από όσους συνάντησα δεν ήταν σουρωμένοι... Κινδύνεψα 3 φορές τουλάχιστον από τύπους που έγραφαν οχτάρια στο δρόμο κράτει λίγο στα ξύδια ρε!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
[........]Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αφού έδωσε τόσα λεφτά στο Άτος γιατί δεν βάσταγε να πάρει ένα καλύτερο αυτοκίνητο? Και όχι μόνο αυτός αλλά όλοι αυτοί που πάνε και σκάνε εκατομύρια σε αεροτομές, προφυλακτήρες, αεραγωγούς κλπ πάνω σε μπρίκια!καλη ερωτηση........ ομως πρεπει να μπορει κανεις να σκεφτει με το μυαλο [ποιο ειπες;;;;;;;] και την λογικη τους [ποια ειπες;;;;;;;;;].
οτι και να αγορασουν αυτα τα ατομα θα το διαμορφωσουν συμφωνα με την αισθητικη τους που κατα γενικη ομολογια ειναι κιτς και μονο ατομα με αναλογη αισθητικη μπορει να εντυπωσιαζουν ενω για ολους τους αλλους θα ειναι αστειοι [ηταν ο πιο ηπιος χαρακτηρισμος που θα μπορουσα να σκεφτω αυτη την στιγμη].
-
Σήμερα έγινε κάτι πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα..
Είδα ΒΜW σειράς 3 και δεν ήταν 316 αλλά 320.. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Σήμερα έγινε κάτι πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα..
Είδα ΒΜW σειράς 3 και δεν ήταν 316 αλλά 320..316 ήταν απλά είχε ταμπελάκι 320
-
Σήμερα το απόγευμα επιστρέφοντας σπίτι μου είχα μπροστά μου μια μεγαλοκοπέλα με τουτού αφού μου τσάκισε τα νεύρα με το τρόπο που οδηγούσε, το αμάξι της έκανε λες και είχε λόξυγκα, χοροπήδαγε συνεχώς στα πάρα πολλά σταμάτα ξεκίνα ακόμα και σε σημεία που δε χρειαζόταν.
Κάποια στιγμή σταμάτησε πλάι σε μια θέση για να σταθμεύσει και ...
κατέβηκε και μου λέει μπορείτε να μου το παρκάρετε γιατί δε τα καταφέρνω καλά;
Παιδιά να τα κατάφερνε στην οδήγηση πάει στο καλό αλλά δεν ήξερε που πάνε τα τέσσερα να ήταν μόνο στο παρκάρισμα;Ρε κερατά που της πούλησες το δίπλωμα έχεις σκεφτεί ότι μπορεί αύριο αυτή να 'στείλει' κάποιον δικό σου άντε ... ... πια.
Συγνώμη για το μεγάλο post αλλά πιστέυω ότι τελικά δεν έχω δει τίποτα ακόμη. Γαμώ τα 400 χρόνια τουρκιάς γαμώ.
Υ.Γ.Δε σβήνω καμία 'κακή' λέξη απλά ζητώ συγνώμη απο όσους πραγματικά δε φταίνε.
-
Ένα από τα πιο αστεία περιστατικά που συνάντησα είναι ένα βράδυ σε κεντρικό δρόμο της Καστοριάς όπου η ανηφόρα είναι περίπου 70% ένας νεαρός (και μάλλον νέος οδηγός) με ένα Yugo και τρεις φίλους του, μη μπορώντας να ξεκινήσει το αυτοκινητό του (ανηφόρα γαρ!) κατέβασε τον συνοδηγό του να κρατήσει το αυτοκίνητο από πισω!!!! (ηλίθιο και επικίνδυνο). Πολύ γέλιο! Αφού λοιπόν ξεκίνησε ο τύπος, ο συνοδηγός τρέχωντας μπήκε στο αυτοκίνητο...
-
Καλησπερα
σημερα το απογευμα καθως γυρνουσα στο σπιτι μου,στην Αγ. Δημητριου (Θεσσ) ειμαι στην αριστερη λωριδα και στην δεξια σταματαει ενα ταξι αναβωντας κανονικα τα αλαρμ για να αφησει επιβατη. Απο το πουθενα μου χωνετε ενα ΑΛΦΑ ΡΟΜΕΟ (33 αν δεν κανω λαθος). Αφου κορναρα και κοιταξα ηταν γυναικα οδηγος, η οποια τσατιστηκε και αρχισε να μου κλεινει τον δρομο, να φρεναρει και να κανει χειρονομιες που μονο σε γυναικα δεν αρμοζουν. Τελικα μου την γλιτωσε αφου εστριψε στα πανεπηστιμια! Απο Αγ. Δημητριου προς Εγνατια αλλα μεσα απο τον δρομο του ΑΠΘ
**Για κακη της τυχη ** οπως αποδειχτηκε ξαναγυρισα στο φιλικο σπιτι γιατι ξεχασα κατι και εστειλα την κοπελια μου να το παρει γιατι εγω ειχα διπλοπαρκαρει... Οποτε ξαφνικα βλεπω το αυτοκινητο της (ειχα συγκρατησει τα νουμερα) να περναει απο διπλα μου. Εγω αρχισα να την ακουλουθω, αυτη το καταλαβε και προσπαθησε να ξεφυγει αλλα ελα που ειχε κινηση. Οποτε σε καποια φαση σταματαω διπλα της παλι στην Αγ. Δημητριου και για να της πω δυο λογακια αλλα με τις βρισιες και τις χειρονομιες που εκανε δεν μπορεσα να κρατηθω και αρχισα να την ξεφτιλιζω. Μετα απο μια πορεια να προσπαθει να ξεφυγει μεσα απο τα αμαξια, να κανει σφηνες, να κορναρει εστριψε παλι στα πανεπιστημια αλλα αυτη την φορα την ακουλουθησα χαλαρα αλλα παλι ξεφυγε αφου αναψε πορτοκαλι το γκαζωσε και περασε την Εγνατια!!! Εκει το αφησα γιατι δεν ηθελα να εχω κανενα ατυχημα....
ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ.... Θεσαλονικεις εχετε το νου σας γιατι τα πραγματα που εκανε ειναι απεριγραπτα ! Φυσικα θα το κυνηγησω το θεμα μεσω αστυνομιας και αν δω οτι δεν βγενει κατι τοτε ας εχει τυχη να μην βρεθει μπροστα μου!
Παρεπιπτοντως τα νουμερα ειναι ΚΝΒ 5572 ΑΛΦΑ ΡΟΜΕΟ χρωματος ανθρακι ή σκουρου πρασινου
-
Ο χρήστης DimisGR έγραψε:
..................ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ....οι Θεσαλονικεις εχετε το νου σας γιατι τα πραγματα που εκανε ειναι απεριγραπτα ! Φυσικα θα το κυνηγησω το θεμα μεσω αστυνομιας και αν δω οτι δεν βγενει κατι τοτε ας εχει τυχη να μην βρεθει μπροστα μου!Παρεπιπτοντως τα νουμερα ειναι ΚΝΒ 5572 ΑΛΦΑ ΡΟΜΕΟ χρωματος ανθρακι ή σκουρου πρασινου
Μην πας στην αστυνομια ..........χαμενος κοπος αφου δεν ηταν παρων αστυνομικος να βεβαιωσει καποια παραβαση [επικινδυνη οδηγηση] ενω δεν υπηρξε και ''επαφη'' ωστε να υποβαλεις μυνηση.
δυο πραγματα μπορεις να κανεις ........ ειτε να το ξεχασεις [που ειναι και το πιο λογικο] ειτε και αναλογα με το ποσο εισαι διατεθειμενος να το φτασεις το θεμα να μπορεσεις να μαθεις τα στοιχεια του ιδιοκτητη και μετα ασε την φαντασια σου να οργιασει αναζητωντας τροπους για να παρεις το ''αιμα'' σου πισω.
αυτο το τελευταιο δεν στο συνιστω αφου δεν ειναι νομιμο.......το αν ειναι δικαιο ομως ειναι μια αλλη ιστορια.
-
Μην πας στην αστυνομια ..........χαμενος κοπος αφου δεν ηταν παρων αστυνομικος να βεβαιωσει καποια παραβαση [επικινδυνη οδηγηση] ενω δεν υπηρξε και ''επαφη'' ωστε να υποβαλεις μυνηση.δυο πραγματα μπορεις να κανεις ........ ειτε να το ξεχασεις [που ειναι και το πιο λογικο] ειτε και αναλογα με το ποσο εισαι διατεθειμενος να το φτασεις το θεμα να μπορεσεις να μαθεις τα στοιχεια του ιδιοκτητη και μετα ασε την φαντασια σου να οργιασει αναζητωντας τροπους για να παρεις το ''αιμα'' σου πισω.
αυτο το τελευταιο δεν στο συνιστω αφου δεν ειναι νομιμο.......το αν ειναι δικαιο ομως ειναι μια αλλη ιστορια.
Μαλλον θα το ξεχασω φιλε μου, δεν εχω την πολυτελεια να ασχοληθω και να πεσω στο επιπεδο της Απλα καποια στιγμη θα ηθελα να μαθω για τον ιδιοκτητη, ετσι απο περιεργεια. Βασικα να πω οτι δεν το περιμενα αυτο απο γυναικα
Ποτε δεν ξερεις πως τα φερνει η τυχη ομως ......οπως αποδειχτηκε σημερα
-
Ο χρήστης DimisGR έγραψε:
Παρεπιπτοντως τα νουμερα ειναι ΚΝΒ 5572 ΑΛΦΑ ΡΟΜΕΟ χρωματος ανθρακι ή σκουρου πρασινου
χμμμμ Κατερίνη δεν είναι αυτά τα νούμερα?
-
Αγροτικό φορτωμένο με πορτοκάλια και μπλε φως απο κάτω!
-
Ο χρήστης Eraserhead έγραψε:
Αγροτικό φορτωμένο με πορτοκάλια και μπλε φως απο κάτω!........ Γιατι ΚΑΙ τα πορτοκαλια πρεπει να ειναι trendy!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Αγροτικό φορτωμένο με πορτοκάλια και μπλε φως απο κάτω!
........ Γιατι ΚΑΙ τα πορτοκαλια πρεπει να ειναι trendy!!!
Γι'αυτό τα χρυσοπληρώνουμε;
-
Σήμερα στην Αθηνών- Λαμίας VW transported με τεράστια αυτοκόλητα DANGER HIGH VOLTAGE τα οποία κάλυπταν τα πλάγια του οχήματος. Και το φορτίο του ήταν λαχανικά (μαναβικο).
-
...με τόση ραδιενέργεια και ράντισμα τι περίμενες...High Voltage τουλάχιστο
-
[εγω ειδα χθες στην Αλιμου ATOS μαυρο με φυμε τζαμια αεροτομη [σαν και αυτη της φωτο] η οποια ηταν επανω σε μια αλλη που ηδη υπηρχε σαν προεκταση του ''ουρανου'' προς τα πισω.
ζαντολαστιχο φαρδυ χαμηλοπροφιλο και ενα τεραστιο πισω σποιλερ που ''σερνοταν'' στην ασφαλτο με σιτες και τεραστια μπουκα.
τωρα βεβαια δεν ξερω αν εκανε περισσοτερο θορυβο η μπουκα ή τα τεραστια sub που οπου περναγε ετρεμαν τα παντα .........για το μυαλο [ποιο ειπες;;;;;;] του οδηγου ενος τετοιου αυτοκινητου τι θα ειχε να πει κανεις αραγε;;;;;;
να συμπληρωσω [αφου παλι σημερα το ειδα] οτι το ολο concept περιλαμβανει μπακετ καθισματα ....αυτα με τα τεραστια προστατευτικα που εξεχουν δεξια και αριστερα αντι για προσκεφαλα και με τρυπες για 4 ζωνες ασφ. και τεραστια οθονη στο κεντρο του ταμπλο ενω τον ακουσα απο περιπου 50 μετρα πισω μου που ερχοταν εκ κινησει ενω ημουν με την μοτο και φοραγα κρανος οσην ωρα δε ειμαστε πλαι πλαι ειχε το ενα χερι στο τιμονι και το αλλο στα χειριστηρια του στερεοφωνικου ...........φανταστειτε την ηχορυπανση με τα τοσα db αλλα και την μονιμη βλαβη που πρεπει να εχει στα αυτια αλλα και στον εγκεφαλο γενικοτερα αφου αυτα [τα db] δεν ειναι καν στο 1 μετρο που γινονται οι μετρησεις αλλα πολυ πιο κοντα.
να μου φερει καναν τετοιο γαμπρο η κορη μου μεθαυριο να χτυπησω δεκα εγκεφαλικα και μερικες ανακοπες!!!!!!!
και μη χειροτερα!!!!!!!!
-
3 σκηνικά σε 1 ώρα χτες το βράδυ:
1. Πιτσιρίκος με Impreza ( του μπαμπά? ) με πήγαινε καρότσι στην αριστερή λωρίδα, από παραλιακή ως Συγγρού (90 χλμ). Όταν μπήκαμε Συγγρού έκανε δεξιά και ενώ άρχισα να επιταχύνω (είχα χαλαρή 5η), άρχισε να επιταχύνει κ αυτός... Κατεβάζω μια να περάσω έναν αργότερο και να μπω δεξιά, κατεβάζει και αυτός μια, χώνεται μπροστά μου και φεύγει για να ξαναφρενάρει μετά απο 200 μέτρα κ να κάτσει δεξιά. Ε την χειρονομία της ενδοπαλάμιας σαρκοπαλινδρόμησης (πού είναι αυτό το emoticon ρε παιδιά? ) δεν την γλίτωσε και ούτε κουβέντα δεν είπε (ας τόλμαγε)... Πολύ μάγκας ο τύπος, την είπε σε saxo με το τέρας...
2. Cuore ή κάτι παρόμοιο, δεν θυμάμαι καλά, στην Καλλιθέα, με βελτιωτικές εταιρίες στις πόρτες, όπως fast&furious!!! Ίσα με 50 άλογα του δίνανε!!!
3. Ένα charade στην Καλλιθέα είχε βάλει κάτι απίστευτα δυνατά πρoβολάκια με μπλε χρώμα, τόσο εκτυφλωτικά που ήταν αδύνατο να κοιτάξω οποιονδήποτε καθρέπτη. Ε, λέω θα του το πώ ότι ενοχλεί και ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι κανένας 'βαρύμαγκας'. Η απάντησή του: 'Συγνώμη' Τι να πείς μετά? Σε αφήνει να ψάχνεσαι...
-
δε ξέρω κατά πόσο απίθανο μπορεί να θεωρηθεί, αλλά νωρίτερα είδα δύο ζώα σ'ένα smart! Μια ξανθιά οδηγός και δίπλα της...ένα σκυλί που την έγλειφε!
-
smart με δύο κοπέλες εμπρός κ ένα ζευγάρι πίσω έχεται δει?
ναι ναι στο κάλυμα του κινητήρα
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!