-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
φίλε geko το ρίχνεις έτσι απλά.... γιααα λέγε στοιχεία για το RAV4 (χρώμα κάποια γράμματα από πινακίδα κλπ κλπ...)
Κυκλοφορούμε κ εμείς Πάτρα κ δεν λέει.....To μόνο που θυμάμαι είναι ότι ήταν πρώτης γενιάς, χρώμα πράσινο ανοιχτό (αν δεν κάνω λάθος), 5θυρο με σταθερό κοτσαδόρο, οι πινακίδες ήταν πατρινές αλλά δυστυχώς δέν τισ θυμάμαι Μην αγχώνεσαι πάντως, αν τον πετύχεις να κάνει την ίδια λακαμία θα είναι σίγουρα αυτος! (και να μην είναι δεν έχει και πολύ σημασία..)
-
Εμένα χθες το πρωί στο ποτάμι(κηφισσό) που ήμουν με ένα φορτηγάκι ενός θείου μου, είχα μπροστά μου και ξεξία δύο φορτηγά το ένα πίσω από το άλλο , από τα οποία το μπροστινό φορτωμένο όσο δεν πάει με τεράστειες άσπρες σακούλες (περίπου ένα μέτρο διάμετρο) όπως είναι λογικό κάποια στιγμή μία σάκουλά εφυγε με αποτέλεσμα το φορτηγό που ήταν μπροστά δεξιά μου να κάνει ένα τρελό ελιγμό προς τα αριστερά για να γλιτώσει την σακούλα να παραλίγο να σκάσει απάνω μας!!! Ειλικρινά μου έρχεται να πέρνω τηλέφωνο την αστυνομία και να τους δίνω κάθε φορά που βλέπω τόσο φορτωμένα φορτηγά! Είναι δολοφόνοι οι άνθρωποι!
-
Γεμίσαμε τζαμπουκάδες!!!!
Κινούμαι Παπάγου και φτάνω σε διασταύρωση που έχω stop και κίνηση στον κάθετο δρόμο που τυγχάνει και διπλής κατευθύνσεως (χωρίς φανάρι). Από πίσω μου σε ελάχιστα δευτερόλεπτα αρχίζει κορνάρισμα παρατεταμένο (τουλάχιστον 20-30 δευτερόλεπτα αλλά δεν κράταγα και ώρα - μάλλον παραπάνω). Εν τω μεταξύ μπροστά περνούν αυτοκίνητα, ακόμη και λεωφορείο.
Ο δρόμος δεν άδειαζε και περιμένω γύρω στα 1-2 λεπτά, οπότε ο από πίσω με σπρώχνει με το αυτοκίνητο! Τραβάω χειρόφρενο να κατέβω να δω τι γίνεται αλλά το ξανασκέφτομαι, καθώς ζημιά αποκλείεται να είχε γίνει και παράλληλα ο προφυλακτήρας δεν είναι και σένιος.
Ξαφνικά βλέπω τον τύπο που έχει αρχίσει τα καντύλια (ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς ξεστόμιζε) να βγαίνει και να πλησιάζει με απειλητικές διαθέσεις. Μη θέλοντας να δώσω έκταση προχωρώ, εκβιάζοντας και λίγο την κίνηση μπροστά που δεν είχε αδειάσει.
Με ακολουθεί και φυσικά του κάνω χώρο να προσπεράσει μπας και γλυτώσουμε, οπότε περνάει ξυστά δίπλα μου και σταματά μπροστά μου (κάνοντας μάλιστα και μερικές στραβοτιμονιές νομίζοντας μάλλον ότι θα τον προσπεράσω).
Κατεβαίνει συνεχίζοντας πάντα να βρίζει και τρέχει προς το μέρος μου (βρισκόμαστε Πίνδου τώρα για όσους ξέρουν), οπότε βάζω όπισθεν και φεύγω. Αρχίζει να με κυνηγά (!!!) αλλά εκεί δεν το έπαιξα σωστά. Έπρεπε να κάνω όπισθεν με μικρή ταχύτητα για να μην παραιτηθεί αμέσως.
Τέλος πάντων, αυτό είναι το νοστιμότερο που μου έχει συμβεί μέχρι σήμερα.
Ευτυχώς που μου συνέβη εκείνη τη στιγμή που είμουν σε φάση χαλάρωσης, γιατί 2-3 μέρες νωρίτερα είχα πολύ άγριες διαθέσεις και η συμπλοκή θα ήταν βέβαιη (όποιος και να κέρδιζε).Μήπως να πάρω ένα μπαστούνι μπέιζμπολ για το πορτ-μπαγκάζ για καλό και για κακό;
-
Ο χρήστης yandr έγραψε:
Γεμίσαμε τζαμπουκάδες!!!!Δυστυχώς μού έχει συμβεί παρόμοια περίπτωση.
Στη Βασ. Σοφίας κατεβαίνοντας νότια, λίγο πριν το Χίλτον, έχει ένα περίεργο σημείο όπου αν είσαι στη δεξιά, αρχικά σε 'κλείνουν' ταξί και τρόλλευ που ήταν στη λεωφορειολωρίδα, και εν συνεχεία σε καθυστερούν όλοι που θέλουν να στρίψουν δεξιά προς κέντρο.
Ε, εγώ οδηγούσα ήρεμα, αφήνοντας κάνα-δυο να έρθουν μπροστά, αλλά ο %#&(*@ με το σαράβαλο από πίσω είχε διαφορετική άποψη. Τελικά κάνει έναν ελιγμό από αριστερά, και ενώ δε με έχει προσπεράσει καλά καλά, πάει να ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ!!!
Εγώ τον απέφυγα, αλλά η μητέρα μου που καθόταν στο πίσω κάθισμα το χτύπησε το κεφάλι της στο αμάξι...
Αυτή η κατάσταση με τους τσαμπουκάδες πια...
-
οσοι εχετε πυροσβεστηρα μεσα στο αμαξι σας, μια ειναι η λυση. Βγαινετε με τον πυροσβεστηρα και του τον αδειαζετε στην μαπα, σημαδευοντας στα ματια. Μπορειτε να το κανετε και απο σχετικα μακρυα ωστε να μην κινδυνευετε αφου δεν σας φτανει η βλεπει...Μετα αρχιζετε με τον αδειο πυροσβεστηρα (οι του ενος λιτρου βολευουν γιατι ειναι ελαφριοι και τους χρησιμοποιειτε σαν ροπαλο) να τον χτυπατε σε σημεια που πονανε αλλα δεν ειναι επικινδυνα για την ζωη, πχ επιγονατιδα, πλευρα και προσωπο (οχι κεφαλι).
Για τους ηθικολογους του φορουμ, οταν καποια αμοιβαδα σαν αυτη σε κλεινει επιτηδες για να σε δειρει, τοτε πολυ απλα τον δερνεις. Δεν χωρανε ουτε τυψεις ουτε τιποτα εδω. Αυτη η αμοιβαδα αμα δεν φαει απο καποιον ξυλο για να σταματησει, μπορει καποιο λιγοτερο τυχερο απο τον yandr να τον σακατεψει...
ΥΓ προς Yandr.
Με το ροπαλο μπορεις να βρεις τον μπελα σου. Βλεπεις τα τροχομπατσακια αμα δουν πχ ροπαλο του baseball στο αυτοκινητο σου, πρεπει εσυ να αποδειξεις οτι εισαι αθωος δηλ οτι το χρησιμοποιεις για να παιζεις baseball και οχι αυτοι να αποδειξουν οτι το θες για να σπας κεφαλια. βεβαια εκει η απαντηση ειναι 'ωραια να με συλλαβετε και να αποδειξετε οτι ειμαι ενοχος, εγω θα σας τραβηξω μια μηνυση για ψευδη κατηγορηση'. -
Ντάξει kacey, καταλαβαίνω τι λες, αλλά το θέμα είναι ότι μπορεί αυτός να έχει μεγαλύτερα μέσα... Αν βγάλει κανένα όπλο, τι κάνεις; Και να μην έχει όπλο, ποια είναι η πιθανότητα να γίνει μεγάλος καβγάς και να μην καταλήξεις στο νοσοκομείο;;;
Το έχουμε ξαναπεί πολλές φορές στο φόρουμ... ου μπλέξεις...
Εμένα προσωπικά, όταν με απείλησε με μαχαίρι ένας στον ΗΣΑΠ στην Ομόνοια, δεν πήγα να τον σπάσω στο ξύλο... Απλά το έβαλα στα πόδια! Πιστεύω ότι ήταν πιο έξυπνο από ο,τιδήποτε άλλο να έκανα.
-
Βρε παιδιά μήπως να βγάλουμε άδεια για οπλοφορία;
Δικαιολόγηση: Οδηγός στην Αθήνα.
-
Και κατι αλλο που ηθεκα να πω και το ξεχασα. Οταν βλεπετε τετοια πραγματικα επικινδυνα πραγματα (επικινδυνο φορτιο, οδηγους πραγματικα επικινδυνους η εμφανως μεθυσμενους, ζωα που προσπαθουν επιτηδες να σας βγαλουν απο το δρομο κλπ κλπ), καλο ειναι να παρετε επιτοπου την αμεση δραση, να τους ενημερωσετε και να απαιτησετε να μεριμνησουν. Αμα υπερβαλλετε και λιγο κατι θα γινει.
Πριν 5 χρονια περιπου αναγκαστηκα να παρω τηλ το 100 για να δωσω στεγνα οδηγο που ηταν ακρως επικινδυος για ολους τους αλλους καθως κυριακη απογευμα χωνοταν στα Λιμανακια, προσπερναγε απο το αντιθετο πανω στις στροφες κλπ και 2 φορες αναγκαστηκα να τον αποφυγω για να μην πεσει πανω μου οταν προσπαθησε να αποφυγει μετωπικη με τον αντιθετα ερχομενο. Πηρα λοιπον απο το κινητο*, ειπα ακριβως τι εγινε, και ακουσον ακουσον με συνεδεσαν εμενα, απο το κινητο, μεσω του κεντρου, μεσω του ασυρματου, με περιπολικο που ηταν στην ευθεια στο καβουρι (5 λεπτα πιο κατω δηλαδη). Αμεσως εστησαν μπλοκο και με τα στοιχεια που τους εδωσα τον τσιμπησαν. Μετα σταματησα και εγω και τους εξηγησα ακριβως τι και ποσες παραβασεις ειχε κανει μεσα σε 10 στροφες...Ο τυπος ειχε αλλαξει 15 χρωματα. Τελικα (και λογικο ηταν, το περιμενα) για τις παραβασεις που ειχα δει εγω δεν του εκαναν τιποτα γιατι δεν μπορουσαν να τον κατηγορησουν για κατι που δεν ειχαν δει. Αλλα τον κρατησαν για πανω απο μιση ωρα και τον εγραψαν για οτι μπορουσαν να βρουνε
Συμπερασμα:
Οταν βλεπετε πραγματικα επικινδυνα πραγματα, παρτε τηλ την αμεση δραση και απαιτηστε να δρασουν δινοντας τους οσα περισσοτερα στοιχεια μπορειτε. Ισως να σωσετε την ζωη καποιου...*Φανταστειτε τι ειδαν τα ματια μου για να αναγκαστω **εγω **να παρω τηλ το 100 για οδηγο που οδηγουσε επικινδυνα...
-
Χτες το απογευμα παρκαρα στο πισω παρκινγ του Carrefour (αυτο που ειναι στην Ανατολ. Θεσσ.) Αφου ψωνισα ωραια και καλα, οταν εφτασα στο αμαξι μου βρηκα τα δυο πισω αριστερα τζαμια μου να εχουν μια κοκκινη γραμμη Στην αρχη νομιζα οτι ηταν ανεξιτιλο χρωμα αλλα ευτυχως μολις το εκανα με το χερι μου στην αρχη και αργοτερα με ΑΖΑΞ βγηκε αμεσως. Βεβαια πηγε η ψυχη μου στα ποδια
Κοιταξα και τα υπολοιπα αμαξια που ηταν μπρος, πισω αλλα δεν ειχαν κατι... Μονο στο δικο μου ρε γ....... και να πεις οτι ειναι κανα καινουργιο, ειναι 22 χρονων αμαξι
-
Ο χρήστης DimisGR έγραψε:
Χτες το απογευμα παρκαρα στο πισω παρκινγ του Carrefour (αυτο που ειναι στην Ανατολ. Θεσσ.) Αφου ψωνισα ωραια και καλα, οταν εφτασα στο αμαξι μου βρηκα τα δυο πισω αριστερα τζαμια μου να εχουν μια κοκκινη γραμμη Στην αρχη νομιζα οτι ηταν ανεξιτιλο χρωμα αλλα ευτυχως μολις το εκανα με το χερι μου στην αρχη και αργοτερα με ΑΖΑΞ βγηκε αμεσως. Βεβαια πηγε η ψυχη μου στα ποδιαΚοιταξα και τα υπολοιπα αμαξια που ηταν μπρος, πισω αλλα δεν ειχαν κατι... Μονο στο δικο μου ρε γ....... και να πεις οτι ειναι κανα καινουργιο ειναι 22 χρονων αμαξι
Μηπως ηταν αποκριατικο χρωματιστο σπραιη ;Μου το ειχαν κανει περσυ ,μαυρο αυτοκινητο με κοκκινο παρμπριζ Μεχρι να δω οτι καθαριζει με ενα βρεγμενο πανι ειχα γινει και εγω κατακοκκινος απο τα νευρα μου.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Χτες το απογευμα παρκαρα στο πισω παρκινγ του Carrefour (αυτο που ειναι στην Ανατολ. Θεσσ.) Αφου ψωνισα ωραια και καλα, οταν εφτασα στο αμαξι μου βρηκα τα δυο πισω αριστερα τζαμια μου να εχουν μια κοκκινη γραμμη Στην αρχη νομιζα οτι ηταν ανεξιτιλο χρωμα αλλα ευτυχως μολις το εκανα με το χερι μου στην αρχη και αργοτερα με ΑΖΑΞ βγηκε αμεσως. Βεβαια πηγε η ψυχη μου στα ποδια
Κοιταξα και τα υπολοιπα αμαξια που ηταν μπρος, πισω αλλα δεν ειχαν κατι... Μονο στο δικο μου ρε γ....... και να πεις οτι ειναι κανα καινουργιο ειναι 22 χρονων αμαξι
Μηπως ηταν αποκριατικο χρωματιστο σπραιη ;Μου το ειχαν κανει περσυ ,μαυρο αυτοκινητο με κοκκινο παρμπριζ Μεχρι να δω οτι καθαριζει με ενα βρεγμενο πανι ειχα γινει και εγω κατακοκκινος απο τα νευρα μου.
Ενδεχετε! Γιατι οταν το εκανα με το χερι μου για να δω αν βγαινει ηταν σαν κοκκινη σκονη!
-
Ταρίφας εχτές στο βράδυ για να αλλάξει λωρίδα ΕΒΓΑΛΕ ΦΛΑΣ!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ξέρεις τι θέλουν όλα αυτά τα κ..λοπαιδα...
-
Εδώ και λίγες μέρες η 'σημαία' των ταξί από 0.75
-
[quote='Kid']Εδώ και λίγες μέρες η 'σημαία' των ταξί από 0.75
-
χαχα. Ήταν άτυχος ο ταρίφας εχθές, 7 ακριβώς έγραψε το ταξίμετρο
Πάντως, εκεί που κόντεψα να πλακωθώ με ταρίφα ήταν όταν το ταξίμετρο έγραφε 4,70 και μου είπε 'άσε ένα εφταράκι και είσαι ωραίος'.. Και φυσικά πήρε 4.70 -
Πριν λίγο, είμαι στο φανάρι και ανάβει πράσινο. Προχωρώ για να περάσω απέναντι και βλέπω μπροστά μου ότι ο ταρίφας που μόλις είχε κατεβάσει πελάτη ( αμέσως μετά τη διασταύρωση ) βάζει όπιθεν για να μην κάνει το γύρο και να βγει στον κάθετο δρόμο κατευθείαν. Φυσικά του κορνάρω και αυτός προχωράει
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
χαχα. Ήταν άτυχος ο ταρίφας εχθές, 7 ακριβώς έγραψε το ταξίμετρο
Πάντως, εκεί που κόντεψα να πλακωθώ με ταρίφα ήταν όταν το ταξίμετρο έγραφε 4,70 και μου είπε 'άσε ένα εφταράκι και είσαι ωραίος'.. Και φυσικά πήρε 4.70...αυτόν δεν του έφταναν τα στρογγυλά 5 αλλά ήθελε κ καπέλο 2 ευρουλάκια ακόμα!
Αφήνω 4,70 και δεν είμαι ωραίος...χα χα χα...ρε τους «κιτρινιάρηδες»...
-
Διαβάζω εδώ και μέρες ότι,
ταρίφες σέβονται τα στοπ και μάλιστα στο Ηράκλειο ,
ότι παραχωρούν προτεραιότητα ,
ότι ανάβουν φλάς πριν - άκουσον άκουσον - αλλάξουν λωρίδα .(Μόλις συνήλθα από μια ολιγόλεπτη λιποθυμία μετά από το σόκ των όσων έγραψα πιο πάνω)
Τελικά κατάλαβα τι γίνεται
ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ
-
Παρασκευή βράδυ, στη Συγγρού, στο ύψος του Φιξ, πάνω στη νησίδα στη μέση ήταν ένα νεόνυμφο ζευγάρι και τους έβγαζαν φωτογραφίες...!!!
Κόντεψα να τρακάρω από τη σαστιμάρα... :-?
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!