-
όσοι κινήστε στην Λ. Καβάλας (ή Αθηνών) μπορέιτε να θαυμάσετε στο ρεύμα προς Αθήνα λίγο μετά το παλατάκι κάθε πρωϊ μία ασημί alfa 146 με φτερούγα στο πορτ παγκάζ που σε ύψος περνά την οροφή!
(να θυμηθώ να ετοιμάσω το κινητό μου ή την κάμερα άυριο... επαναλαμβάνω 100 φορές κ we live in hope ότι θα το θυμηθώ....) -
Παιδιά, το αυτοκίνητο που φωτογράφησε ο Σπύρος το έχω πετύχει στο Άργος ερχόμενος προς Αθήνα, Δευτέρα ξημερώματα κατά τις 5:30. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι συχνά πυκνά αυτό το πράμα ταξιδεύει... Φυλαχτείτε!!!
Κάνω κάθε Δευτέρα αυτή τη διαδρομή και το έχω πετύχει τρεις φορές στο ίδιο περίπου μέρος (με κατεύθυνση προς Αθήνα) και στην ίδια κατάσταση εννοείται... -
Χθες το βραδυ, καπου στην Αγ. Παρασκευη ειχα μπροστα μου εναν τυπο με Pazero καινουργιο ο οποιος πηγαινε λιγο ζικ-ζαγκ στο δρομο. Προσπερνωντας τον ειδα οτι επινε απο ενα φλασκι καποιο ποτο!!!!
Ενω φυσικα καπνιζε και μιλουσε και στο κινητο (μαλλον, εκτος αν παραμιλουσε!!)
-
Ο χρήστης Giorgos έγραψε:
Παιδιά, το αυτοκίνητο που φωτογράφησε ο Σπύρος το έχω πετύχει στο Άργος ερχόμενος προς Αθήνα, Δευτέρα ξημερώματα κατά τις 5:30. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι συχνά πυκνά αυτό το πράμα ταξιδεύει... Φυλαχτείτε!!!
Κάνω κάθε Δευτέρα αυτή τη διαδρομή και το έχω πετύχει τρεις φορές στο ίδιο περίπου μέρος (με κατεύθυνση προς Αθήνα) και στην ίδια κατάσταση εννοείται...Οποτε ξερουμε και τι επαγγελμα κανει: Δουλευει σε λαϊκή.
-
είπαμε Βασίλη, TIR είναι! 'Πρακτορείον Ο Χάρος, εκτελούνται διεθνείς-εγχώριες μεταφορές'
-
Ένα από τα χειρότερα που έχω πετύχει πολλές φορές στην Λ. Ηρακλείου κ Λ. Καποδιστρίου είναι ένα παλιό μαύρο passat φορτωμένο όλο, ακόμα κ στην οροφή ΧΩΡΙΣ σχάρα! με παλέτες (ξύλινα μεγάλα τελάρα!) τουλάχιστον 3 φορές το ύψος του αυτοκινήτου κ με αρκετά να κρέμονται πίσω!!!
Το βάρος τόσο ώστε οι πίσω τροχοί έβρησκαν στους θόλους -
Σήμερα μεσημεράκι στην Μεσογείων Τοyota Corolla Verso με διπλωματικές πινακίδες να έχει μείνει στην άκρη του δρόμου και ο οδηγός του να το σπρώχνει από την πόρτα του οδηγού...!
Δεν είχε πάθει λάστιχο...Απίστευτο έμεινε Toyota...
-
....από βενζίνη!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
....από βενζίνη!...μα τόσο «γιωτάς»...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κάνω κάθε Δευτέρα αυτή τη διαδρομή και το έχω πετύχει τρεις φορές στο ίδιο περίπου μέρος (με κατεύθυνση προς Αθήνα) και στην ίδια κατάσταση εννοείται...Οποτε ξερουμε και τι επαγγελμα κανει: Δουλευει σε λαϊκή.
Καλά τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν για τις λαϊκές είναι το κάτι άλλο. Τους συναντώ κάθε εβδομάδα γιατί το πρωί της Παρασκευής που πάω στο Τυμπάκι πάνε και αυτή μια και γίνεται λαϊκή εκείνη τη μέρα. Πολλές φορές το εμπόρευμα πέρα του ότι φτάνει πίσω μέχρι την οροφή συχνά καλύπτει επίσης μέχρι την οροφή και την θέση του συνοδηγού!!! Καλά για τις κάθε είδους υπερκατασκευές επάνω και πίσω από το αμάξι ας μην το συζητάμε καλύτερα. Κινητά δρεπανιφόρα άρματα είναι και οποίον πάρει ο χάρος!!!
-
....και εδώ στην Ανατολική Αττική όσους συναντώ και το πρωί αλλά και το μεσημέρι στον γυρισμό τρέχουν σαν παλαβοί...μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση!
-
Βρισκομαι στην γεφυρα μετα το Υγεια της Κηφησιας στο φαναρι απο την μερια του Βασιλοπουλου.
Στον καθετο για να στριψει ερχεται κ φρεναρει κλουβα που ειχε φορτωσει πανω αλουμινια για πορτες (κατι λεπτα ελαστικα ηταν) κ με το φρεναρισμα φευγει ενα και σκαει στο δρομο...!! Ευτυχως που δεν ηταν κανεις εμπρος του διοτι θα ειχε γινει σουβλακι....
Χαλαρος ο τυπος το βαζει στην θεση του σφιγγει λιγο το σχοινι κ εφυγε....
Φυσικα αυτους δεν τους σταματαει κανεις κ η κληση ειναι μολις 33Ε.......
-
Νέα παραλιακή, πριν λίγο. Κατεύθυνση Πειραιά-Γλυφάδα. Μετά την ευθεία του Φαλήρου-Μοσχάτου, διχάλα, αριστερά προς Συγγρού, δεξιά συνεχίζει παραλιακή.
Κυρία, με ολοκαίνουριο Γκολφ V μαύρο, αποφασίζει τελευταία στιγμή, και ενώ ήταν στην πρώτη από τις δεξιές λωρίδες που πάνε για Γλυφάδα, να κάνει αριστερά για Συγγρού. Τα οχήματα πολλά, αλλά όλοι κινούνται περίπου με 60... Αποτέλεσμα? Δεν την αφήνει κανείς, και σημαδεύει με ακρίβεια το κράσπεδο, ανεβαίνει πάνω το Γκολφ ωσάν άλλο Χάμερ ( ), ανεβαίνει και στην μπαριέρα και τέλος. Έμεινε σούζα, σπασμένος προφυλακτήρας, ψυγείο και προφανώς όλο το μπροστινό σύστημα.
Από την έκπληξη (ήμουν 50m πιο πίσω), ούτε κινητό δεν πρόλαβα να τραβήξω....
-
Το κλασσικο... Γυναικα οδηγος να παιρνει αποφαση της τελευταιας στιγμης χωρις να υπολογιζει χρονους, αποστασεις, πορεια αλλων οχηματων κλπ. 'Αχ χρυση μου κοιτα τι εχει στη βιτρινα, ωχ το περασα, δεν πειραζει κανω μια επι τοπου...' Μα καλα, τι τις ποτιζουνε και παθαινουν αυτα τα black-out?
-
Από την έκπληξη (ήμουν 50m πιο πίσω), ούτε κινητό δεν πρόλαβα να τραβήξω....Εσύ, ο λούκυ λούκ της κινητής φωτογραφίας; Μένω άναυδος!
-
Άστα Ηλία, σκούριασα!
φταίει και το καινούριο κινητό, θέλει λίγο διαδικασία για να τραβήξει (ξέρεις εσύ elteo)... το παλιό ήταν... Smith&Wesson! -
Νέα παραλιακή, πριν λίγο. Κατεύθυνση Πειραιά-Γλυφάδα. Μετά την ευθεία του Φαλήρου-Μοσχάτου, διχάλα, αριστερά προς Συγγρού, δεξιά συνεχίζει παραλιακή.Κυρία, με ολοκαίνουριο Γκολφ V μαύρο, αποφασίζει τελευταία στιγμή, και ενώ ήταν στην πρώτη από τις δεξιές λωρίδες που πάνε για Γλυφάδα, να κάνει αριστερά για Συγγρού. Τα οχήματα πολλά, αλλά όλοι κινούνται περίπου με 60... Αποτέλεσμα? Δεν την αφήνει κανείς, και σημαδεύει με ακρίβεια το κράσπεδο, ανεβαίνει πάνω το Γκολφ ωσάν άλλο Χάμερ ( ), ανεβαίνει και στην μπαριέρα και τέλος. Έμεινε σούζα, σπασμένος προφυλακτήρας, ψυγείο και προφανώς όλο το μπροστινό σύστημα.
Από την έκπληξη (ήμουν 50m πιο πίσω), ούτε κινητό δεν πρόλαβα να τραβήξω....
Πρεπει να μπει στα ανεκδοτα...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Το κλασσικο... Γυναικα οδηγος να παιρνει αποφαση της τελευταιας στιγμης χωρις να υπολογιζει χρονους, αποστασεις, πορεια αλλων οχηματων κλπ. 'Αχ χρυση μου κοιτα τι εχει στη βιτρινα, ωχ το περασα, δεν πειραζει κανω μια επι τοπου...' Μα καλα, τι τις ποτιζουνε και παθαινουν αυτα τα black-out?ίσως τους αρέσει να είναι πάντα 'on top', τι να πώ... (έστω και αν από κάτω έχει κράσπεδο!)
-
Ας παει η κυρια στην Karenta να παρει μια προσφορα για την επισκευη κι αμα ξαναγουσταρει on top γραψε μου (θα μου πεις, πιθανοτατα θα πληρωσει ο μ@#$%*ς! Ειναι κι αυτο...)
-
Μιας κ αναφέρθηκε ατύχημα να κ ένα σημερινό! Αθηνών Λαμίας 3 γέφυρες σε αλλαγή λωρίδας καρφώθηκε yaris στα ξύλα κ σίδερα που περίσσευαν από φορτηγό που είχε κατεβασμένη κ την πίσω πόρτα μιας κ δεν χώραγαν!
Απολογισμός? παρμπρίζ, κολώνα οδηγού κ πόρτα οδηγού (ευτυχώς χωρίς το κεφάλι του οδηγού!)Τώρα άντε ψάξε να βρεις το δίκιο σου όταν ο ένας έχει πέσει από πίσω κ ευθύνεται κ ο άλλος είναι παράνομος με τόσα κ επικύνδυνα υλικά να προεξέχουν
Κ κάτι διαφορετικό
Επίσης στις 3 γέφυρες που πηγαίναμε σημειωτών είχα πάρει ανάποδες με ένα λευκό Sanny 1.6SGX Θεόσκληρο, με σιδερένιες ζάντες κ κινητήρα γαργαλημένο (το πως δούλευε στο ρελαντί.... ) όπου σε κάθε εκκίνηση ξεκίναγε λες κ έτρωγε κλωτσιά κ με τρελλό φόρυβο λόγο group N τελικό!
Ευτυχώς δεν έκανα τίποτα γιατί κάποια στιγμή που προχώρησε πιο μπροστά είδα πινακίδα 'Ε.Α.' τι λες τώρα?
Ακόμα ένα κατασχεμένο?
Πάντως η εκκίνηση θύμιζε αγωνιστικό με τον ήχο κ το πως 'χοροπήδαγε' πάνω στα ελαστικά του χωρίς καθόλου κλίσεις λόγ σκληρής ανάρτησης
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!