-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
(btw αν έχεις παρατηρήσει τα τελευταία μου ποστ Τάκη, κοντεύω να γίνω Σιτροενάκιας, δε με αναγνωρίζω πια )
Σπύρος
Break on through to the other side!
προς το παρόν λέω να μείνω στην ανατολική πλευρά των Άλπεων... προς το παρόν!
Σπύρος
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ετσι να δίνουμε το καλό παράδειγμα!!!! Καλή καλή η συνοδηγός????
Για να κουβαλάει ο GeorgeTabs τόση ώρα πέτρες μέσα στη βροχή, σίγουρα.
(Η είχε ωραία εγγονή).Αν θυμάμαι πως έδειχναν σε 60 χρόνια από τώρα μπορεί αν ζούμε να σας απαντήσω!!!
Για περεταίρω οικογενειακή κατάσταση δε ρώτησα (με τέτοιο ήταν καιρό τέτοια ωρα τετοια λόγια... ), αλλά μετά τη θρυλική ατάκα της οδηγού δεν θα μπορούσα να καταλάβω τίποτα, ακόμη κι αν πέρναγε δίπλα μου η Σκλήβα!
Ταλαιπωρήθηκα τόσην ώρα γιατί δεν με ένοιαζε...
Μένω σε αδιέξοδο και είχε μείνει πάνω στην διασταύρωση 'Τ' οπότε ούτως ή άλλως αν δεν έφευγε δεν πέρναγα.
Και ενώ πάρκαρα ΑΚΡΙΒΩΣ εκεί δίπλα, σκέφτηκα να βοηθήσω, αφού όσο και να βρεχόμουν σε 30 μέτρα ήταν το σπίτι να αλλάξω ρούχα!Χαλαρά θα το ξανάκανα, κι ας ήταν κι ο επόμενος γάιδαρος. Ελπίζω όταν το χρειαστώ κι εγω με τη σειρά μου (που καλύτερα να μην χρειαστεί...) να με βοηθήσουν...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
(btw αν έχεις παρατηρήσει τα τελευταία μου ποστ Τάκη, κοντεύω να γίνω Σιτροενάκιας, δε με αναγνωρίζω πια )Σπύρος
Ποτέ δεν είναι αργά!
-
Πετρου Ραλλη χθες κατα τις 2 την νυχτα Αλβανος με Λαντα 2105 φορτωμενο οσο δεν πηγαινε απο παλετες. Το αμαξι ειχε σουζαρει κανονικα...
(και τι εγινε θα μου πεις??)Απλα οι παλετες στην σχαρα δεν ηταν δεμενες καθολου με αποτελεσμα σε καθε αναπηδηση η τελευταια πανω πανω σιγα σιγα να κοντευει να φυγει πλαγια....
Ελπιζω να μην πετυχε κανεναν οταν επεσε αυτη...
Φυσικα κορνες κλπ δεν απεδωσαν... -
α) Απόγευμα σήμερα, οδός Αβέρωφ στο Ηράκλειο. Μπαμπάς με Coupe Hyundai (έτσι γράφεται αυτό; ) οδηγεί χαλαρός... Που είναι το παράξενο; Ότι στην αγκαλιά του, Ο ΙΔΙΟΣ έχει και το νήπιο τέκνο του... Φυσικά χωρίς καθισματάκι και φυσικά ο πατέρας χωρίς ζώνη ασφαλείας...
β) Βράδυ, τέλος Καλοκαιρινού, στα φανάρια με Αρχ. Μακαρίου, εκεί που ξεκινάει και η Αγ. Τριάδα... Γυρνάω απ' τη δουλειά στις 23:10 περίπου, έχω σταματήσει στο φανάρι αρκετά πριν απ' το προπορευόμενο όχημα, ώστε να μην κλείνω το δρόμο για όσους θέλουν να μπουν στο στενό. Ξαφνικά, από ΔΕΞΙΑ μου, βλέπω αγροτικό φορτηγάκι, που όμως δεν χώραγε στο δρόμο με τίποτα, γιατί ήξερα που είχα σταματήσει. Αντανακλαστικά βάζω πρώτη και απομακρύνομαι, κοιτάω και τι βλέπω;;; Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ (mods, αν θέλετε μπορείτε να το λογοκρίνετε, αλλά εγώ το γράφω ευθαρσώς), έχει ανέβει το μισό πεζοδρόμιο για να χωρέσει να περάσει από δεξιά μου, όντως με περνάει και μου ρίχνει και μυστήριο βλέμμα , ενώ εγώ έχει μείνει με το λεβιέ στο χέρι... ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ;;; Α, να σημειώσω ότι το αμάξι δεν είχε ΚΑΝ πινακίδες...
-
Ο χρήστης Madman77 έγραψε:
Πετρου Ραλλη χθες κατα τις 2 την νυχτα Αλβανος με Λαντα 2105 φορτωμενο οσο δεν πηγαινε απο παλετες. Το αμαξι ειχε σουζαρει κανονικα...
(και τι εγινε θα μου πεις??)
Απλα οι παλετες στην σχαρα δεν ηταν δεμενες καθολου με αποτελεσμα σε καθε αναπηδηση η τελευταια πανω πανω σιγα σιγα να κοντευει να φυγει πλαγια....Ακριβώς το ίδιο (δεν θυμάμαι τι αυτοκίνητο ήταν, 4θυρο πάντως) είδα κι εγώ πριν μια εβδομάδα αλλά πρωί στην Πειραιώς, ύψος Μοσχάτου. Καμιά δεκαριά παλέτες στην οροφή ενός ΙΧ να γέρνουν αριστερά δεξιά κι άλλες 2-3 στο ανοιχτό πορτμπαγκάζ. Για σκότωμα ήταν ο καθίκης!
... με Coupe Hyundai (έτσι γράφεται αυτό; )...
Θα μάθεις κι εσύ, ρώτα και τον chrmes.
-
Πηγαίνοντας προς Λαύριο το πρωί, η ορατότητα σε αρκετά μεγάλο κομμάτι της διαδρομής ήταν λιγότερο από 30 μέτρα λόγω καταρρακτώδους βροχής. Συνάντησα παλιό Transit (ανοιχτή καρότσα, το πολύ παλιό) να πηγαίνει με 80 και με μόνο φως εν λειτουργία το ένα μεσαίο εμπρός.
-
Kαλήμερα, πριν λίγο στην Κηφισιά (δηλαδη κατα τις 23:00) είδα από το αντίθετο ρεύμα μία Maybach ολοκαίνουργια!!! Δεν πρόλαβα να δω πινακίδες κλπ αλλά δεν περίμενα να δω τέτοιο αμάξι στους ελληνικούς δρόμους!! Την έχει δει κανείς άλλος;;;
-
Χθες βραδακι κατα τις 9 στην Καστελα BMW X5 με θηριωδεις ζαντες(19αρες πρεπει να ηταν) αλλα εντελως κακογουστες αφου ηταν αν ειδα καλα νικελ και απο αυτες που γυριζουν ενω το αμαξι ειναι σταματημενο...... Τι ειναι αυτο καμμια νεα μοδα??
-
Ναι, είναι καινούρια μόδα εξ Αμερικής... (γι' αυτό και τόσο κακόγουστη)
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Χθες βραδακι κατα τις 9 στην Καστελα BMW X5 με θηριωδεις ζαντες(19αρες πρεπει να ηταν) αλλα εντελως κακογουστες αφου ηταν αν ειδα καλα νικελ και απο αυτες που γυριζουν ενω το αμαξι ειναι σταματημενο...... Τι ειναι αυτο καμμια νεα μοδα??α, αυτός είναι τακτικός στη γειτονιά. Καγκουριά απ'τις λίγες...
Σπύρος
-
Μπορει και υπο προϋποθεσεις να γινουν επικινδυνες..... γιατι καρφωνεται το βλεμμα σου επανω τους.....
Να δω τι αλλο θα δουμε... -
Πιστέψτε με, τα παρακάτω 4 περιστατικά έγιναν σε μια διαδρομή μισής ώρας στην Γλυφάδα εχθές.
-Βουλιαγμένης είμαι δεξιά, στην μεσαία παππούς με οπελ καντετ αρχίζει να γέρνει δεξιά –όπως στο ανέκδοτο- πατάω φρένο & κορνάρω, ευτυχώς ξύπνησε.
-Στρίβω Λαμπράκη και μετά κατεβαίνω την Λαοδικης, έχω προτεραιότητα με στοπ εκατέρωθεν και σε όλο το μήκος. Πετάγεται από στοπ κυρία με Range Rover και κινητό στο αυτί. Ευτυχώς ήμουν πριν τη διασταύρωση και πρόλαβα να φρενάρω (κορνάρω και δώσω τα απαραίτητα εύσημα).
-Σε στενό κοντά στην πλατεία Εσπερίδων ξεκινάει κυρία να διασχίσει το στενό με τα πόδια και κρατώντας το ποδήλατο της. Σταματάω, της κάνω νόημα να περάσει, και αντί να περάσει κάθετα τον δρόμο, αρχίζει να τον διασχίζει διαγώνια (σχεδόν κατά μήκος) και μέσα στη μέση. Περιμένω κάποια δευτερόλεπτα και αφού δεν βλέπω φως της κορνάρω, τότε έκανε στην άκρη. Αυτό ήταν το πιο κουφό.
-Βας. Γεωργίου (ο κεντρικός της Γλυφάδας) και ενώ είμαι λίγο πριν τα everest ξεπαρκάρει κύριος με accent (και αυτός με κινητό στο αυτί ) και πετάγεται μπροστά μου στα 5 μέτρα. Σε αυτόν δεν πρόλαβα να στείλω ευχητήρια κάρτα, γιατί εξαφανίσθηκε σε δευτερόλεπτα.Περιττό να σας πω ότι γύρισα πίσω κουρέλι από νεύρα και υπερένταση. Σε ειδική να έτρεχα δεν θα είχα τέτοια κούραση.
Τελικά μου φαίνεται τα Χριστούγεννα παραφτιάχνουν την διάθεση και όλοι είναι στον κόσμο τους.
Σήμερα έχω να πάω Πειραιά, ε ρε γλέντια πάλι. -
Ο χρήστης FORESTER έγραψε:
στην Γλυφάδα εχθές.........................................Σήμερα έχω να πάω Πειραιά, ε ρε γλέντια πάλι.
φαντάσου λέει να έπρεπε να πηγαινοέρχεσαι Γλυφάδα-Πειραιά ΚΑΘΕ μέρα... εκεί να δεις γλέντια
Σπύρος
-
Είχε πει κάποτε ο Καββαθάς ότι το 70% των Ελλήνων οδηγών το πρωί κοιμούνται.. εγώ πιστεύω ότι - ρεαλιστικά - το 90% των Ελλήνων οδηγών γενικώς (όχι μόνο το πρωί) είναι στον κόσμο τους!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
στην Γλυφάδα εχθές........................
.................Σήμερα έχω να πάω Πειραιά, ε ρε γλέντια πάλι.
φαντάσου λέει να έπρεπε να πηγαινοέρχεσαι Γλυφάδα-Πειραιά ΚΑΘΕ μέρα... εκεί να δεις γλέντια
Σπύρος
Το έκανα κάποτε για ένα χρόνο όταν μετακόμισα από Πειραιά Γλυφάδα αλλά η δουλειά μου εξακολουθούσε να είναι Πειραιά. Σκηνές απείρου κάλους σε όλη την διαδρομή και μετά στο κέντρο του Πειραιά. Ειδικά τα πρωινά και το καλοκαίρι στην επιστροφή αργά το απόγευμα ήταν ότι καλύτερο για να ξεκινήσεις και να τελειώσεις την μέρα σου στο τιμόνι.
Παρόλο που τα καλύτερα μου χρόνια τα πέρασα στον Πειραιά και όποτε κατεβαίνω ανοίγει η καρδιά μου, ξανακλείνει στο καπάκι μόλις μπλέξω στην κίνηση του κέντρου. Έχει γίνει χειρότερος από Αθήνα, με ότι αυτό συνεπάγεται.
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Είχε πει κάποτε ο Καββαθάς ότι το 70% των Ελλήνων οδηγών το πρωί κοιμούνται.. εγώ πιστεύω ότι - ρεαλιστικά - το 90% των Ελλήνων οδηγών γενικώς (όχι μόνο το πρωί) είναι στον κόσμο τους!Εγώ νομίζω ότι αυτοί που κινούνται 7 με 9 πρωί για να πάνε στις δουλειές είναι πιο γατιά, πιο γρήγοροι, ελίσσονται, χώνονται ξεικινάνε σφαίρα στο φανάρι κλπ.
Μετά τις 9 και τα Σαββατοκύριακα παρατηρώ ότι η κατάσταση είναι πιο δύσκολη και εκνευριστική -
Συνειδητοποιημένος νέος οδηγός!
http://briefcase.pathfinder.gr/download/takis_b_/29005/360934/0/�.jpg
-
Γκρρρρρααααοοοοοααααγκρρρρρ
τι θα γίνει πια μ'αυτό το 'έξυπνο' φανάρι της Αλίμου??? Πρέπει να είναι το πιο ηλίθιο έξυπνο φανάρι που υπάρχει.... Είναι τυχαίο ότι ΠΑΝΤΑ το τραμ περιμένει τα αυτοκίνητα και ΠΑΝΤΑ όποτε δεν περνάει τραμ για αρκετή ώρα, τα αυτοκίνητα κάνουν ουρά μέχρι πίσω στην Καλαμακίου???
Σήμερα, αφού φαίνεται παραπονέθηκε πολύς κόσμος, το έφτιαχναν, 08:50 το πρωί παρακαλώ Κίνηση? Το αδιαχώρητο
-
Εδω και αρκετους μηνες σπαω το κεφαλι μου να εξηγησω κατι που εχουν κανει οι πεπειραμενοι ανθρωποι που βαζουν φαναρια στους δρομους μας, αλλα ακομα δεν τα καταφερα.
Λοιπον, φανταστειτε δυο μονοδρομους οι οποιο σε καποιο σημειο γινονται ενας, σε σχημα Υ. Λιγο πριν γινουν ενα, υπαρχει σε καθε δρομο ενα φαναρι γιατι καθετα τους περναει ενας αλλος δρομος.
ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ;
Δεν υπαρχει κινδυνος να γινει καποια τρακα οταν ενωνονται οι 2 δρομοι;
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!