-
Τό χρώμα φταίει Κώστα.
Αν ήταν σέ μαύρο,θά...έκοβε!!! -
αν κατέβεις Κώστα τη Συγγρού κάποια στιγμή, κοίτα δεξιά λίγο πριν την Πάντειο. Έχει σε μια αντιπροσωπεία 3 μαύρα από δαύτα.... κακάσχημα είναι
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
αν κατέβεις Κώστα τη Συγγρού κάποια στιγμή, κοίτα δεξιά λίγο πριν την Πάντειο. Έχει σε μια αντιπροσωπεία 3 μαύρα από δαύτα.... κακάσχημα είναιΣπύρος
Μαύρα ε? Κόβουν καθόλου?
-
μπαααα.... τι να κόψουν.... δηλαδή αν βάψεις τον ελέφαντα μαύρο θα φαίνεται μικρότερος??? Πάντως το πρώτο που θα δω παρκαρισμένο στο κέντρο της Αθήνας θα του φτύσω τα χερούλια δεν υπάρχει περίπτωση
Σπύρος
-
μπαααα.... τι να κόψουν.... δηλαδή αν βάψεις τον ελέφαντα μαύρο θα φαίνεται μικρότερος??? Πάντως το πρώτο που θα δω παρκαρισμένο στο κέντρο της Αθήνας θα του φτύσω τα χερούλια δεν υπάρχει περίπτωσηΣπύρος
Mπράβο Σπύρο!! Έτσι θα ξεκινήσει η επανάσταση...
-
Πάντως το πρώτο που θα δω παρκαρισμένο στο κέντρο της Αθήνας θα του φτύσω τα χερούλια δεν υπάρχει περίπτωσηΣπύρος
Δηλαδη θα τιμωρησεις το αυτοκινητο επειδη καποιος το αγορασε?
Ή μηπως θα τιμωρησεις αυτον που τον αγορασε?
Και αν ναι για ποιο λογο??? -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Πάντως το πρώτο που θα δω παρκαρισμένο στο κέντρο της Αθήνας θα του φτύσω τα χερούλια δεν υπάρχει περίπτωση
Σπύρος
Δηλαδη θα τιμωρησεις το αυτοκινητο επειδη καποιος το αγορασε?
Ή μηπως θα τιμωρησεις αυτον που τον αγορασε?
Και αν ναι για ποιο λογο???Φίλε και συνονόματε προφανώς αστειεύομαι
η αλήθεια πάντως είναι ότι αν κάποιος πάει και παρκάρει Χάμερ στο κέντρο της Αθήνας, τότε σίγουρα θέλει να μας δουλέψει, γιατί αν έχεις τόσες δεκάδες χιλιάρικα ώστε να το αγοράσεις, τότε προφανώς έχεις αρκετά για να πάρεις και ένα μικρό πόλης που δεν θα πιάνει τόσο χώρο, δεν θα εκπέμπει τόσο καυσαέριο, θα χωράει στα στενά και θα σου κάνει και τη μετακίνησή σου πιο εύκολη.
Σπύρος
-
Δεκτο το σχολιο σου.
Αλλα το ιδιο μπορει να πει κανεις και για χιλιαδες μεγαλα αυτοκινητα που κυκλοφορουν στο κεντρο.
Πρωτος ο οποιος ταλαιπωρειται ειναι ο ιδιος ο οδηγος του, οποτε εμενα μου ειναι αρκετο αυτο. -
Ψηφιζω φτυσιμο στα χερουλια!!!!!!!!!!!!!
-
Θα σας πω να γελάσετε. Στην Ουαλία είναι ένας γείτονας που έχει να χάμερ για να κουβαλάει τα γελάδια του!
Ο πατέρας της κοπελιάς μου του άρεσε πολύ το χαμερ και σκεφτόταν να το πάρει αλλά προτιμάει το Range Rover που έχει γιατί είναι Αγγλικό. -
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Ψηφιζω φτυσιμο στα χερουλια!!!!!!!!!!!!!ήμουν σίγουρος
Σπύρος
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σήμερα είδα σε αντιπροσωπεια μεταχειρισμένων στη Δεκελείας στην Μ.Φιλαδέλφεια, Hummer κίτρινο . Δίπλα του ήταν έναν Grant Cherokee και φαινόταν σαν μύγα μπροστά του! Σε δρόμο δεν έχω δει ακόμη!Τό χρώμα φταίει Κώστα.
Αν ήταν σέ μαύρο,θά...έκοβε!!!NOMIZEIS!!!
Shmera eida ena MAYRO, kai hmoun dipla tou me thn Sportwagon kai eniw8a san mugaki!!! Fobomoun mh me pathsei!!!!
Aparadekto oxhma gia polh... (ki ektos dhladh... ) -
Σιγα μην λυπηθω τα γαιδουρια με το ΗΑΜΜΕΡ στο κεντρο των αθηνων. Λες και δεν ειναι ο ιδιος ανθρωπος που 100% θα το παρκαρει κλεινωντας την εισοδο πολυκατοικιας 'για να μην του το χτυπησουν' και καβαλα ολοκληρο σε πεζοδρομιο γιατι 'που να το αφησει' Η δεν ειναι ο ιδιος που θα παρει σβαρνα τα παρκαρισμενα και θα τα τσαλακωσει γιατι δεν χωραγε να περασει το ΤΖΙΠ. ΦΤΥΣΙΜΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
-
ώπα αδερφέ! δεν μπορείς να τα ξέρεις όλα αυτά! είναι ηλθιότητα να κατεβαίνεις με τέτοιο όχημα στο κέντρο, μέσα μου κι εγώ θα τον μούντζωνα.... αλλά όχι και να είσαι σίγουρος ότι θα το παίξει οδοστρωτήρας
από την άλλη πάλι, αν την επόμενη φορά που θα πάω για canyoning τον δω να καβαλάει πέτρες μεγάλες σαν.... μενίρ, τότε θα του βγάλω το καπέλο του ανθρώπου
Σπύρος
-
Ακούστε και ένα άλλο να φρίξετε.
Λοιπόν ενώ γυρνούσα σπίτι σήμερα το μεσημέρι, σε κεντρικότατο δρόμο του Δήμου Ηρακλείου (Αττικής), βλέπω στο αντίθετο ρεύμα παπί με οδηγό (χωρίς κράνος εννοείται) τρυφερό πατέρα να κρατάει με το ένα χέρι το μονάκριβο βλαστάρι του (που ήταν όρθιο πάνω στη σέλα) ενώ με το άλλο χέρι κρατούσε το τιμόνι από το παπί. Και φυσικά, όταν προέκυψε εμπόδιο μπροστά (καμιόνι που ξεφόρτωνε) μπήκε στο δικό μου ρεύμα καθώς προσπερνούσε και το προπορευόμενο όχημα στο δικο του ρεύμα.Να μην σχολιάσω καλύτερα......
-
Ο χρήστης SharpShooter έγραψε:
Λοιπόν ενώ γυρνούσα σπίτι σήμερα το μεσημέρι, σε κεντρικότατο δρόμο του Δήμου Ηρακλείου (Αττικής), βλέπω στο αντίθετο ρεύμα παπί με οδηγό (χωρίς κράνος εννοείται) τρυφερό πατέρα να κρατάει με το ένα χέρι το μονάκριβο βλαστάρι του (που ήταν όρθιο πάνω στη σέλα) ενώ με το άλλο χέρι κρατούσε το τιμόνι από το παπί. Και φυσικά, όταν προέκυψε εμπόδιο μπροστά (καμιόνι που ξεφόρτωνε) μπήκε στο δικό μου ρεύμα καθώς προσπερνούσε και το προπορευόμενο όχημα στο δικο του ρεύμα.Να μην σχολιάσω καλύτερα......
H extreme έκδοση του παραπάνω σκηνικού (αλλά όχι σπάνια) είναι :
Μπαμπάς (μόνο μπαμπάς δεν είναι αυτός ) οδηγός
Ένα παιδι όρθιο μπροστά (συνήθως το μεγάλο)
Μαμά πίσω
Δεύτερο παιδί αναμεσά τους.
Προχωρημένη κατάσταση: ο μπαμπάς να μιλάει στο κινητό ή να καπνίζει! -
Λεωφ. Κηφισίας, μαύρο Alfa Romeo GT και ιδίου χρώματος Porsche Cayenne Turbo με αυτοκολλητάκια Ferrari ( ) κάτω από το πίσω σήμα τους. Ούτε συννενοημένοι να ήταν...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μαμά πίσω
Προχωρημένη κατάσταση: ο μπαμπάς να μιλάει στο κινητό ή να καπνίζει!το χειρότερο ξέρεις ποιό είναι? Ότι έτσι η βλακεία διαιωνίζεται... Αν ζήσει για να μεγαλώσει το παιδάκι, τα ίδια θα κάνει και με τα δικά του παιδιά στο μέλλον και πάει λέγοντας...
Σπύρος
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μαμά πίσω
Προχωρημένη κατάσταση: ο μπαμπάς να μιλάει στο κινητό ή να καπνίζει!Προσπερνάω με το μηχανάκι μου αυτήν την οικογένεια και σταματώντας να το πω στον τροχαίο,οτι έρχεται ένας δολοφόνος και κόφτου τον κ@λο,μόνο που δεν με έβρισε.............. 'Ελα μωρε τώρα ξέρεις τι βλέπω κάθε μέρα...........................'
-
τετοιοι ανθρωποι πρεπει να παθουν (να χασουν παιδι) για να μαθουν δυστυχως
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!