-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Την Παρασκευή καθώς οδηγούσα στον Μ4 (Αγγλία) έχει γίνει μια απίστευτη ουρά στην δεξιά λωρίδα (η γρήγορη), εγώ είμαι στην μεσαία. Σιγά σιγά φτάνω στο πρώτο αμάξι που έφταιγε για την ουρά. Το κάνω νόημα με το χέρι ότι εμποδίζει την κυκλοφορία και η απάντηση του οδηγού σε άπταιστα Ελληνικά:...- Τι θέλεις ρε μαλάκα Άγγλε; Εγώ εδώ γουστάρω να οδηγάω!
Με έπιασαν τα γέλια!! Και του φωνάζω: Καλά πας! Καλά πας!!
Με τα από μισό μίλι τον σταμάτησε ένα μπατσικό... Πως φαίνεται ο Έλληνας..
- Τι θέλεις ρε μαλάκα Άγγλε; Εγώ εδώ γουστάρω να οδηγάω!
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Την Παρασκευή καθώς οδηγούσα στον Μ4 (Αγγλία) έχει γίνει μια απίστευτη ουρά στην δεξιά λωρίδα (η γρήγορη), εγώ είμαι στην μεσαία. Σιγά σιγά φτάνω στο πρώτο αμάξι που έφταιγε για την ουρά. Το κάνω νόημα με το χέρι ότι εμποδίζει την κυκλοφορία και η απάντηση του οδηγού σε άπταιστα Ελληνικά:...- Τι θέλεις ρε μαλάκα Άγγλε; Εγώ εδώ γουστάρω να οδηγάω!
Γιατί... Παντού υπάρχει ένας μυθ... εεεεε, Ελληνας.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Την Παρασκευή καθώς οδηγούσα στον Μ4 (Αγγλία) έχει γίνει μια απίστευτη ουρά στην δεξιά λωρίδα (η γρήγορη), εγώ είμαι στην μεσαία. Σιγά σιγά φτάνω στο πρώτο αμάξι που έφταιγε για την ουρά. Το κάνω νόημα με το χέρι ότι εμποδίζει την κυκλοφορία και η απάντηση του οδηγού σε άπταιστα Ελληνικά:...
Γιατί... Παντού υπάρχει ένας μυθ... εεεεε, Ελληνας.
όπως είναι γνωστό ότι σε διάφορους χώρους καταλαβαίνεις αμέσως αν υπάρχει Έλληνας, Ιταλός κλπ
-
Θελετε να σας τρελλανω ολους? Ειδα σημερα στο Παγκρατι που εψαχνα να παρκαρω, focus (1.6 ή 1.4, λιτο και απλο κατα τα αλλα) στο οποιο οι πορτες ανοιγαν προς τα πανω!!! Τρελλαθηκα, ουτε το πιο εξελιγμενο supercar να ειχε ο τυπος!!! Τι αλλο θα δουν τα ματια μας?
-
Ο χρήστης ethnikaras έγραψε:
Θελετε να σας τρελλανω ολους? Ειδα σημερα στο Παγκρατι που εψαχνα να παρκαρω, focus (1.6 ή 1.4, λιτο και απλο κατα τα αλλα) στο οποιο οι πορτες ανοιγαν προς τα πανω!!! Τρελλαθηκα, ουτε το πιο εξελιγμενο supercar να ειχε ο τυπος!!! Τι αλλο θα δουν τα ματια μας?Ξέρεις πόσες γκόμενες έχει ρίξει ο τύπος?
Πάνε να τραβήξουν την πόρτα προς τα έξω, δεν έρχεται, γλυστράει το χέρι τους από το χερούλι, πάρτες κάτω.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Θελετε να σας τρελλανω ολους? Ειδα σημερα στο Παγκρατι που εψαχνα να παρκαρω, focus (1.6 ή 1.4, λιτο και απλο κατα τα αλλα) στο οποιο οι πορτες ανοιγαν προς τα πανω!!! Τρελλαθηκα, ουτε το πιο εξελιγμενο supercar να ειχε ο τυπος!!! Τι αλλο θα δουν τα ματια μας?
Ξέρεις πόσες γκόμενες έχει ρίξει ο τύπος?
Πάνε να τραβήξουν την πόρτα προς τα έξω, δεν έρχεται, γλυστράει το χέρι τους από το χερούλι, πάρτες κάτω.
πάντος καλό κόλπο για να μπαινοβγαίνεις άνετα αν σε κλείνουν ή κλεινεις στα πάρκιν
-
LADA στη Βουλιαγμένης με μπλε leds στα φώτα της πίσω πινακίδας κυκλοφορίας...
-
Σήμερα το πρωί ερχόμενος στην δουλειά...
Alfa 33 πρώτης γενιάς, γκρι με μαύρες ρίγες. Κομμένους αεραγωγούς στο καπώ και στα πίσω φτερά, ζάντες 14αρες πιθανότατα, αλλά που εξείχαν καμιά 20αριά πόντους από το φτερό, με αναμμένα μπλε λεντάκια στα μπροστά φώτα, στις πινακίδες και στο καπώ (τουλάχιστον αυτά είδα), φυσικά φιμέ τζάμια και να ρυμουλκεί μπετονιέρα...
Μάλλον τα μπλε λεντάκια όταν ανάβουν βοηθούν στην έλξη φορτίων...
(να σημειώσω ότι είχε ήδη ξημερώσει και τα φώτα ήταν άχρηστα...) -
Χθες το βράδι, στην αρχή της οδού Λαχανά στη Ν. Φιλαδέλφεια - στροφή της Ρενό, παρκαρισμένο Avensis ασημί, μοντέλο 2000 περίπου , πολύ χαμηλωμένο, με ζάντες αλουμινίου, όχι εργοστασιακές, μάσκα από Carina και μία φτερούγα -προσοχή όχι αεροτομή - τύφλα ναχει αυτή του EVO . Το ύψος της μπορεί να ήταν και 50 πόντους
-
Ο χρήστης piko έγραψε:
Χθες το βράδι, στην αρχή της οδού Λαχανά στη Ν. Φιλαδέλφεια - στροφή της Ρενό, παρκαρισμένο Avensis ασημί, μοντέλο 2000 περίπου , πολύ χαμηλωμένο, με ζάντες αλουμινίου, όχι εργοστασιακές, μάσκα από Carina και μία φτερούγα -προσοχή όχι αεροτομή - τύφλα ναχει αυτή του EVO . Το ύψος της μπορεί να ήταν και 50 πόντουςΠρολάβες και το είδες?
-
Χθές το βράδυ, στην πλατεία Μπουρναζίου, παρκαρισμένο ασημί 206 με μαύρο αυτοκόλλητο πάνω στο καπώ να γράφει PEUGOET
-
Ο χρήστης kostas_20vt έγραψε:
Χθές το βράδυ, στην πλατεία Μπουρναζίου, παρκαρισμένο ασημί 206 με μαύρο αυτοκόλλητο πάνω στο καπώ να γράφει PEUGOETτο έχω δεί. Ξέχασες να αναφέρεις ότι το αυτοκόλλητο πιάνει όλο το καπό. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο που θα δεις στο μπουρνάζι...
Σπύρος
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Χθες το βράδι, στην αρχή της οδού Λαχανά στη Ν. Φιλαδέλφεια - στροφή της Ρενό, παρκαρισμένο Avensis ασημί, μοντέλο 2000 περίπου , πολύ χαμηλωμένο, με ζάντες αλουμινίου, όχι εργοστασιακές, μάσκα από Carina και μία φτερούγα -προσοχή όχι αεροτομή - τύφλα ναχει αυτή του EVO . Το ύψος της μπορεί να ήταν και 50 πόντους
Προλάβες και το είδες?
Εγώ έστριβα από την Εθνική προς Ν. Φιλαδέλφεια και πέρασα από μπροστά του
-
Τι να πω!
Έγινε και αυτό!Είχα ανοίξει το καπό να δω κάτι στο αυτοκίνητο (όχι σπάνιο φαινόμενο) και ακούω μια φωνή «Ωραίο! Κουκλί το έχεις!»
Τον ευχαρίστησα και συνέχισα την δουλειά..
Μετά ξεκίνησαν οι ερωτήσεις ...
Δεν με ενοχλεί αφού εκτιμώ το ενδιαφέρον...και συχνά με ρωτάνε.Τι μάρκα είναι, τι μοντέλο είναι, πότε φτιάχτηκε, και που είναι τα μπουζί? Και γιατί έχει 2 μπουζί? Και πόσα κυβικά είναι και πόσο καίει, και τι τελική έχει και πόσα άλογα βγάζει...
Όλα καλά μέχρι που ο τύπος (45άρης) πλησιάζει στην πόρτα του οδηγού...μου λέει … «α ωραίο είναι μέσα» ανοίγει την πόρτα και κάθεται!!!!
Εκείνη την ώρα πάγωσα! Δεν θα είχα πρόβλημα να μου ζητούσε να κάτσει αλλά μου φάνηκε πολύ απότομο και λίγο...αγενές !?
Μου ερχόταν να του φωνάξω, να γελάσω , δεν ήξερα τι να πω!
Αφού κάποια στιγμή φοβήθηκα και νόμιζα ότι θα το κλέψει κιόλας!!
(το αποκορύφωμα ήταν ότι είπε ότι μοιάζει με αγωνιστικό !!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!)
Μέχρι και ένας τύπος από ένα μαγαζί άρχισε να γελάει!
Βγήκε ..με χαιρέτησε ..ανέβηκε στο παπάκι που είχε παρκάρει και έφυγε!
Ρε τι γίνεται …!
-
Ο χρήστης kostas_20vt έγραψε:
Χθές το βράδυ, στην πλατεία Μπουρναζίου, παρκαρισμένο ασημί 206 με μαύρο αυτοκόλλητο πάνω στο καπώ να γράφει PEUGOETΗ κακία θα σας μείνει. Ιδού πόσος κόσμος το προτιμά έτσι:
http://www.google.com.gr/search?q=PEUGO ... S:official -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Τι να πω!
Έγινε και αυτό!Είχα ανοίξει το καπό να δω κάτι στο αυτοκίνητο (όχι σπάνιο φαινόμενο) και ακούω μια φωνή «Ωραίο! Κουκλί το έχεις!»
Δεν με ενοχλεί αφού εκτιμώ το ενδιαφέρον...και συχνά με ρωτάνε.Τι μάρκα είναι, τι μοντέλο είναι, πότε φτιάχτηκε, και που είναι τα μπουζί? Και γιατί έχει 2 μπουζί? Και πόσα κυβικά είναι και πόσο καίει, και τι τελική έχει και πόσα άλογα βγάζει...
Όλα καλά μέχρι που ο τύπος (45άρης) πλησιάζει στην πόρτα του οδηγού...μου λέει … «α ωραίο είναι μέσα» ανοίγει την πόρτα και κάθεται!!!!
Εκείνη την ώρα πάγωσα! Δεν θα είχα πρόβλημα να μου ζητούσε να κάτσει αλλά μου φάνηκε πολύ απότομο και λίγο...αγενές !?
Ρε τι γίνεται …!
Όλο αυτό θα το είχες γλιτώσει αν ήσουν κάτοχος ενός BANZAI GLXi !!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τι να πω!
Ρε τι γίνεται …!
Όλο αυτό θα το είχες γλιτώσει αν ήσουν κάτοχος ενός BANZAI GLXi !!!
Τι είναι αυτό?
-
Δεν το 'έπιασες'... Κρίμα...
Εννοώ ένα οποιοδήποτε χ αδιάφορο αυτοκίνητο, ένα κορεάτικό σεντάν, για παράδειγμα.
Σορυ φίλοι κορεάτες...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν το 'έπιασες'... Κρίμα...Εννοώ ένα οποιοδήποτε χ αδιάφορο αυτοκίνητο, ένα κορεάτικό σεντάν, για παράδειγμα.
Σορυ φίλοι κορεάτες...
Ααα!! Τώρα το έπιασα.
Δεν παρακολουθώ φανατικά ότι βγαίνει γιαυτό μπερδεύτηκα!Δεν νιώθω ψώνιο για αυτό που έχω γιατί είναι τα πάντα σχετικά και το που δίνει αξία κάποιος!
Απλά ποτέ δεν περίμενα να ανοίξει την πόρτα να μπει!
-
Σήμερα είδα σε αντιπροσωπεια μεταχειρισμένων στη Δεκελείας στην Μ.Φιλαδέλφεια, Hummer κίτρινο . Δίπλα του ήταν έναν Grant Cherokee και φαινόταν σαν μύγα μπροστά του! Σε δρόμο δεν έχω δει ακόμη!
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!