-
Οι τροχονόμοι αν δεν εχουν ανωθεν εντολή (βγειτε σημερα και μαζέψτε λεφτα) δεν κόβουν κλήση ούτε αν οδηγείς μονόκυκλο χωρίς κράνος και με πεντακάβαλο
Παντως ειδα την νεότευκτη τροχαία εθνικών οδών σε δράση στην ΕΟ πριν απο λιγες μερες,να κοβει τον κώλο ενός νταλικιέρη που έκανε προσπέραση σε φανάρι μπαίνοντας εκει που στρίβουν τα αυτοκίνητα για να πανε αριστερα ,αναψε αμεσως φαρος, τον κυνήγησαν και τον σταμάτησαν. -
Ο χρήστης kostas_20vt έγραψε:
Λεωφ. Κηφισίας, μαύρο Alfa Romeo GT και ιδίου χρώματος Porsche Cayenne Turbo με αυτοκολλητάκια Ferrari ( ) κάτω από το πίσω σήμα τους. Ούτε συννενοημένοι να ήταν...Ίδιο χρώμα και σήματα φέράρι, οικογενειακή εξόρμηση μου κάνει...
-
Σήμερα τό πρωί,είδα καί αυτό:
Περιμένοντας νά αδειάσει ο δρόμος,ώστα νά στρίψω σέ διασταύρωση,περνάει από μπροστά μου ένα Τογιότα Στάρλετ,ο οδηγός του οποίου,κρατάει με τα δύο χέρια ένα κόκκαλο μπριζόλας,τό οποίο καί ξεκοκκαλίζει τήν ώρα πού οδηγάει!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Περιμένοντας νά αδειάσει ο δρόμος,ώστα νά στρίψω σέ διασταύρωση,περνάει από μπροστά μου ένα Τογιότα Στάρλετ,ο οδηγός του οποίου,κρατάει με τα δύο χέρια ένα κόκκαλο μπριζόλας,τό οποίο καί ξεκοκκαλίζει τήν ώρα πού οδηγάει!!!Mα τι πιο λογικο απο αυτο???
Παλι καλα που δε μιλουσε και στο κινητο και να πινει και καφε! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Περιμένοντας νά αδειάσει ο δρόμος,ώστα νά στρίψω σέ διασταύρωση,περνάει από μπροστά μου ένα Τογιότα Στάρλετ,ο οδηγός του οποίου,κρατάει με τα δύο χέρια ένα κόκκαλο μπριζόλας,τό οποίο καί ξεκοκκαλίζει τήν ώρα πού οδηγάει!!!XAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!!!!!!!! καλά έπεσα κάτω απο τα γέλια!!!!
Η μπριζόλα τι ήταν;;; Μοσχαρίσια ή χοιρινή;;; -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Περιμένοντας νά αδειάσει ο δρόμος,ώστα νά στρίψω σέ διασταύρωση,περνάει από μπροστά μου ένα Τογιότα Στάρλετ,ο οδηγός του οποίου,κρατάει με τα δύο χέρια ένα κόκκαλο μπριζόλας,τό οποίο καί ξεκοκκαλίζει τήν ώρα πού οδηγάει!!!XAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!!!!!!!! καλά έπεσα κάτω απο τα γέλια!!!!
Η μπριζόλα τι ήταν;;; Μοσχαρίσια ή χοιρινή;;;To πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό πρωινιάτικα μπριζόλα..???
Στον ύπνο του την έβλεπε..? -
Μου είπε η κοπέλα μου πως όταν ήρθε να μας δει στο ΕΛΠΑ το 2002 οδηγώντας στην Κορίνθου Πατρών είδε στην 'βοηθητική' μια λεκάνη τουαλέτας!!!
Το ακόμα πιο παράξενο είναι πως σαν ξένη δεν έχει οδηγήσει και πολύ σε ελληνικό δρόμο... -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Μου είπε η κοπέλα μου πως όταν ήρθε να μας δει στο ΕΛΠΑ το 2002 οδηγώντας στην Κορίνθου Πατρών είδε στην 'βοηθητική' μια λεκάνη τουαλέτας!!!
Το ακόμα πιο παράξενο είναι πως σαν ξένη δεν έχει οδηγήσει και πολύ σε ελληνικό δρόμο...Χημικη θα ηταν .
-
Τώρα, να μην ανοίγω άλλο topic γι' αυτό, αν και είναι ψιλοάσχετο, αλλά μιας και το βλέπω στους δρόμους, θέλω να το αναφέρω. Είναι νέα μόδα, που εγώ δεν την έχω πάρει χαμπάρι ακόμα, το να γράφουν στο εμπρός φτερό, ακριβώς μπροστά απ την πόρτα, τις διάφορες εταιρίες των οποίων προϊόντα έχουν βάλει στο αμάξι τους οι διάφοροι που τα 'βελτιώνουν'; Δηλαδή, αναρωτιέμαι αν υπάρχει άλλη βλακεία για να σκεφτούν ορισμένοι. Πραγματικά, νομίζω ότι τα έχουν εξαντλήσει όλα (αν και ποτέ δεν ξέρεις με αυτούς...)
Εν πάση περιπτώσει, επειδή ζήλεψα, παραθέτω ενδεικτικά κ εγώ αυτά που θα γράψω στην πρώτη ευκαιρία στο δικό μου...
TDK (τα CDs που γράφω μουσική)
AZAX (βάζω καμία φορά στο νερό για τους υαλοκαθαριστήρες
Badedas (το πλένω με τέτοιο συνήθως)
Svelto (το έπλενα παλιότερα μ' αυτό, αλλά θα το βάλω για στήριξη στις νοικοκυρές)
Pronto (τα αντιστατικά πανάκια που χρησιμοποιώ για καθαρισμό του εσωτερικού)
Philips (όσο και αν δεν το πιστεύετε, ΝΑΙ, είναι η ηλεκτρική μου σκούπα)
Wettex (ε, τώρα άμα δεν ξέρετε κ αυτό...)
Armor All (γυαλιστικό)
Wurt (σπρέυ σιλικόνης, αντισκωριακό)
Nike (τα αθλητικά μου παπούτσια)
BIC (έχω ένα στυλό μέσα για να γράφω )
NOKIA (ααα, ξέχασα... έχω και κινητό)
Channel κτλ (τα καλλυντικά της κοπέλας μου ) [καλύτερα τώρα;]
ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ, ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΑΡΠΑΞΩ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΝΟ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ!!!
(ωπ, θα το ξέχναγα... BREDA, το super poze μου... χεχε )
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Sex Form, Luna, Lovey κτλ (χμ... τα εσώρουχα που φοράει η κοπέλα μου )
ρεεεεεεεεεεεεεεεε!!!! αυτά δεν τα βγάζουνε στη φόρα βρε
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
xxxxxx, xxxxx, xxxxx κτλ (χμ... τα εσώρουχα xxxxxxxxxxxx)
ρεεεεεεεεεεεεεεεε!!!! αυτά δεν τα βγάζουνε στη φόρα βρε
Σπύρος
Χαχαχα, τα διέγραψε, αλλά το μήνυμά σου τον καρφώνει!
-
του έδωσα μια ώρα καιρό όμως
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
του έδωσα μια ώρα καιρό όμωςΣπύρος
Έλα μωρέ, σιγά τώρα... Και στην τελική, κακώς το έσβησα. Άλλωστε οι μάρκες που ανέφερα είναι οι πιο 'σοβαρές' στην ελληνική αγορά, οπότε κάποια απ' αυτά θα φόραγε ούτως ή άλλως. Άδικα του δώσαμε τόση έκταση, τι θα φόραγε δηλαδή; MINERVA; Χεχεχε...
-
Τί μου θυμήσατε τώρα.
Πρίν λίγα χρόνια,ο ξάδερφός μου,μού ζήτησε άν έβρισκα,νά τού κολλούσα κανένα αυτοκόλλητο στό αυτοκίνητο.
Καί τί του έκανα;
Ανοίγωντας μία κούτα μέ κρουασάν Molto βρήκα μέσα ένα αυτοκόλλητο 'Μένεις μαζί του' καί τού τό κόλλησα,τήν ώρα πού αυτός έλειπε!!!
Νά βλέπατε μούτρα,όταν τό είδε!!! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το ακόμα πιο παράξενο είναι πως σαν ξένη δεν έχει οδηγήσει και πολύ σε ελληνικό δρόμο...Χημικη θα ηταν .
Μπαααα....
'Πορσελάνινη' -
του έδωσα μια ώρα καιρό όμως
Σπύρος
Έλα μωρέ, σιγά τώρα... Και στην τελική, κακώς το έσβησα. Άλλωστε οι μάρκες που ανέφερα είναι οι πιο 'σοβαρές' στην ελληνική αγορά, οπότε κάποια απ' αυτά θα φόραγε ούτως ή άλλως. Άδικα του δώσαμε τόση έκταση, τι θα φόραγε δηλαδή; MINERVA; Χεχεχε...
μπα! Sloggy!
-
μην κοροιδεύεις τη Sloggy...τώρα τελευταία έχει βγάλει κάτι....στριγκούμπες άστα να πάνε
Σπύρος
-
Για να μην πω τίποτα για τις διαφημίσεις της, με εκείνα τα ολοστρόγγυλα κwλ@ρ@κια... Άσε, κόλαση σου λέω!!! Ειδικά τα seamless, μία χαρά σειρά είναι! Μπορεί να μην είναι εντελώς σεξυ, αλλά αυτό το 'αθώο' εμένα μου βγάζει κάτι σε primitive instinct... Βρε, λες να πάω να πάρω μερικά για το έταιρο ήμισυ;
(Οι κυρίες παρακαλούνται να μην διαβάζουν αυτές τις δημοσιεύσεις...)
-
Για να μην πω τίποτα για τις διαφημίσεις της, με εκείνα τα ολοστρόγγυλα κwλ@ρ@κια... Άσε, κόλαση σου λέω!!! Ειδικά τα seamless, μία χαρά σειρά είναι! Μπορεί να μην είναι εντελώς σεξυ, αλλά αυτό το 'αθώο' εμένα μου βγάζει κάτι σε primitive instinct... Βρε, λες να πάω να πάρω μερικά για το έταιρο ήμισυ;(Οι κυρίες παρακαλούνται να μην διαβάζουν αυτές τις δημοσιεύσεις...)
ρε παιδια τι κακό είναι αυτό με εκείνες τις τεράστιες 'sexy' διαφημίσεις που βάζουνε πάνω στις στροφές? τι θέλουν δηλαδή? να σκοτώσουνε τον κόσμο που οδηγάει?
-
Ηρεμήστε Παρασκευιάτικα!!!
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!