-
Ενταξει παντως δεν ειναι ολοι οι ταριφες τα μαυρα τους τα χαλια δηλαδη μη βαζουμε ταμπελες τοσο ευκολα!!
(Σκεφτομαι να παρω ταξι γιαυτο τα λεω αυτα )
-
Από τα πολλά απίστευτα χθες κατά τις 21:00 μου έτυχε το εξης:
Στην άνοδο της Πειραιώς, στο ύψος της Πετρου Ράλλυ, υπάρχει το φανάρι που στρίβει αριστερά και συνήθως είναι κόκκινο όταν η δεξιά λωρίδα συνεχίζει ευθεία με πράσινο.
Μια και το ξέρω είμαι ήδη στην δεξιά πίσω από διπλή μπετονιέρα Ηρακλης. Κάνω υπομονή μια και πηγαίνει πολύυυυυυυυ αργά, αφού βλέπω οτι το αριστερό φανάρι είναι κόκκινο και υπάρχουν 2-3 αυτοκίνητα. Δεν έχω ορατότητα οποτε οταν η νταλίκα ψιλοσταματάει υποθέτω οτι μπροστά υπάρχει μποτιλιάρισμα.
Ανοίγει το φανάρι και η μπετονιέρα κανει ΑΡΙΣΤΕΡΑ χώνοντας και παρακάπτοντας αυτούς που ήδη περίμεναν!!!!! Μπροστά ο δρόμος αδειος...
Τι να πω πια! Επαγγελματίας σου λεει μετά! Δυστυχώς δεν πήρα πινακίδες
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Πετρου Ράλλυ, ιΠΟΙΟ ΡΑΛΛΥ ΕΙΠΕΣ?
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πετρου Ράλλυ, ι
ΠΟΙΟ ΡΑΛΛΥ ΕΙΠΕΣ?
Αυτό σημαίνει κολλημένος όχι με την μπάλα αλλά με τα αυτοκίνητα!!!
-
Αν και το θέμα πήγε να ξεχαστεί θυμήθηκα 2 περιστατικά που μου συνέβησαν.
Το ένα έγινε στο δρόμο Λάρισσα-Κοζάνη στο σημείο μεταξύ Τυρνάβου και Ελασσόνας. Σε εκείνο το σημείο ο δρόμος διέρχεται πάνω απο το βουνό Μελούνα, δηλαδή μια μεγάαααλη ανηφόρα και μια μεγάααλη κατηφόρα.
Σε ένα σημείο προσπερνάω με την Xantia ένα Opel Ascona 1.2 με μια κυρία 50+ ετών ώς οδηγό με έναν παπού συνοδηγό και την παιδική χαρά στο πίσω κάθησμα. Ο.Κ ώς εδώ. Εγώ όμως είμαι με 5η και δεν με παίρνει και πολύ στην ανηφόρα οπότε σε μια στιγμή ακούω μουγκρητό απο κινητήρα κοιτάζω καθρέφτη αριστερά τίποτα κοιτάω τον κεντρικό τίποτα κάνω να δω και απο δεξιά και τσούπ να σου η κυρία με ύφος Μιχαλάκη και τερμα γκάζια να προσπαθεί να με περάσει απο δεξιά και εκει που παει να περάσει κατεβάζω 4η και την περνάω και μετά χτυπιότανε που δε κατάφερε να με περάσει.
Το άλλο έγινε στο δρόμο Αθήνα-Θεσσαλονίκη στις ευθείες της Κατερίνης.
Ήμουνα στη μεσαία λωρίδα με 130-140 ο δρόμος άδειος μπροστά και πίσω ακολουθούσε σε μακρινή απόσταση ενα Opel Zafira. Και εκεί που πήγαινα σχεδόν αμέριμνος ξαφνικά βλέπω να περνάει ξυστά μου απο τα δεξιά με καμιά 200 ένα Αudi A6 με Αθηναϊκές πινακίδες χωρίς καμία προειδοποίηση και ενώ η αριστερή λωρίδα ήταν άδεια. Η πλάκα είναι οτι αφού με προσπέρασε μετά έπιασε την αριστερή λωρίδα -
Λοιπόν, καλημέρα σας. Να σας πω τι μου συνέβει πριν από 4 μέρες να σας φύγει το καφάσι.
Είμαι σταματημένος στις 10:30 περίπου στην 3ης Σεπτεμβρίου στο φανάρι με την Βασ. Γεωργίου πηγαίνοντας προς παραλία. Για όσους δεν γνωρίζουν τη Θεσσαλονίκη, η Βασ. Γεωργίου είναι η συνέχεια της Βασ. Όλγας και ένας από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης (και αυτήν την ώρα μονίμως μποτιλιαρισμένος). Η 3ης Σεπτεμβρίου πάλι απλά ένας κάθετος χωρίς πολύ κίνηση συνήθως, όπως και εκείνη τη στιγμή.
Ανάβει πράσινο, αλλά ο ταρίφας μπροστά μου καθυστερεί λίγο γιατί μάλωνε με πεζό τον οποίο παρατρίχα να πατήσει. Κάποια στιγμή αντιλαμβάνεται τις κόρνες και φεύγει, μόλις έχει ανάψει το κόκκινο. Όμως η Βασ. Γεωργίου (βγ) είναι τίγκα και τα αυτοκίνητα δεν κινούνται, άρα δεν μπορεί να περάσει. Εν πάση περιπτώση, χώνεται και περνάει. Όμως, καθώς έχει ήδη ανάψει το κόκκινο, εγώ ΔΕΝ περνάω, όπως και κάθε λογικός άνθρωπος.
Πίσω μου ο μαλ*** του μήνα με BMW σειρά 3 προηγούμενης γενιάς (χρώματος μορντώ, πινακίδες ΝΒΕ 6095) κορνάρει και φωνάζει (το φανάρι κόκκινο πάντα). Εγώ έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι και του δείχνω το φανάρι που είναι κόκκινο (έχει ανάψει και το πράσινο για τους πεζούς...). Ο τύπος τίποτα... συνεχίζει ακάθεκτος. Εγώ προφανώς τον αγνοώ σκεπτόμενος ότι αν ασχολούμαι 5 λεπτά με κάθε μαλ*** που συναντώ, δεν θα μου μένει χρόνος για τίποτε άλλο. Τότε νιώθω ένα ελαφρύ τράνταγμα!!!! Ο εν λόγω μαλ*** με την μπέμπα με είχε ακουμπήσει και τον ένιωθα να με σπρώχνει!!!! Καταλαβαίνεται πως ήμουν. Ιδίως γιατί το αμάξι είναι 1 μήνα...Κατεβαίνω και αντικρύζω έναν τύπο ορυώμενο να φωνάζει και να με βρίζει, λέγοντας ότι έπρεπε να περάσω με κόκκινο. Εγώ στην αρχή πήγα να το παίξω ευγενικός, αλλά άρχισα κι εγω το βρίσιμο. Για να μην γράψω όλη την κουβέντα και μας κόψουν οι 'κανονιστές' θα πω μόνο την κορυφαία ατάκα του: 'Θα σε σπρώχνω μέχρι να περάσεις'
Κάποια στιγμή άναψε πράσινο κι επειδή δεν φταίνε οι άλλοι να καθυστερούν χωρίς λόγο αν ο άλλος είναι μαλ**** προχώρησα, πέρασα τον δρόμο (την βγ) και απέναντι που είδα ένα κενό σταμάτησα, αλλά ο μαλ*** που να σταματήσει...Ξέρω, κανονικά θα έπρεπε να τραβήξω το χειρόφρενο και να μην πάω πουθενά, αλλά, είπαμε, οι άλλοι δεν φταίνε αν ο τύπος είναι μαλ****
Ευτυχώς που το Peugeot μου έπαθε ένα γδαρσιματάκι τόσο μικρό, που πρέπει να σκύψεις για να το δεις και να ξέρεις ότι κάτι υπάρχει.
Με τα σχετικά τηλ. στην ασφάλειά μου βρήκαμε τον τύπο, αλλά προφανώς δεν είμαι τόσο αφελής που να περιμένω κάτι... Αν όμως είχα νομική κάλυψη από την ασφαλιστική θα τον πήγαινα δικαστήριο. Όχι για την ζημιά (που ούτως ή άλλως δεν φαίνεται), αλλά για να πληρώσει δικηγόρους για την μαλ**** που τον δέρνει...
Εννοείται πως αν κάτι τέτοιο είχε γίνει κατά λάθος και ο τύπος αναγνώριζε το λάθος του, ζητώντας συγνώμη, ούτε που θα το θυμόμουν πια... αλλά με τέτοια συμπεριφορά. Του ασφαλιστή (που έχει ακούσει, πράγματα και θάυματα) του πέσαν τα μαλλιά!!!!Πλέον γελάω με το συμβάν (εκείνη την ώρα έτρεμα από τα νεύρα μου), αλλά δεν ξέρω πως θα αντιδράσω αν τον δω μπροστά μου.
Τι κρίμα όμως να μην έχω αμάξι με μεταλλικούς προφυλακτήρες (π.χ. τον αυθεντικό σκαραβαίο). Εκείνη τη στιγμή λίγο μπροστά και μετά με φόρα όπισθεν. Κι αν θέλει ας καλέσει την τροχαία.
-
Μαρκο, μην το αφησεις ετσι το θεμα! Δεν ξερω τι μπορεις να κανεις αλλα κατι πρεπει να γινει ωστε να παρουν ενα μαθημα οι 'γυφτοι' που λερωνουν τους δρομους με την παρουσια τους!
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Μαρκο, μην το αφησεις ετσι το θεμα! Δεν ξερω τι μπορεις να κανεις αλλα κατι πρεπει να γινει ωστε να παρουν ενα μαθημα οι 'γυφτοι' που λερωνουν τους δρομους με την παρουσια τους!Ισως η λύση είναι ένα μεταχειρισμένο Lada Niva.
Το φανάρι που λέει ο Μάρκος είναι όντως πολύ πρήχτικο.
-
Επρεπε να σταματησεις επι τοπου, και να παρεις τηλ την αστυνομια να τον πανε αυτοφορω χωρις δευτερη σκεψη. Κακως, πολυ κακως που τον αφησες ετσι. Αμα ημουν εγω (με το Lada με τους σιδερενιους προφυλακτηρες) θα εκανα λιγο μπροστα, μετα καρφωτη οπισθεν και θα επεφτα πανω του με ολη την φορα. Μετα θα επαιρνα την αστυνομια και θα ελεγα οτι επεσε πανω μου γιατι δεν ειδε το φαναρι που ξαναεγινε κοκκινο λιγο κινησης. Η θα εβγαινα εξω και απλως θα του εσπαγα το αυτοκινητο και τα μουτρα με τον πυροσβεστηρα μου....
-
emena proswpika mou exei tyxei mia para poli epikindini periptwsh, oxi se kamia e8niki, alla sthn khfisias e3w apo to jumbo sthn ekalh konta...
pigena kanonika (kai psilogrhgora alla oxi pathmenos), kai se ekeino to shmeio ine mia lwrida ana katey8ynsh. Vriskw mprosta mou ena forthgo (kata tis 11 to vrady) kai paw na to prosperasw, exontas elegksei prwta oti den erxetai kanenas apo thn anti8eth, kai sti sygkekrimenh periptwsh htan kapia aytokinhta poli makria...En tw metaksy prin ftasw sto forthgo eixa dei stous ka8reftes ena punto kai ena saxo na kinigiontai kai na kanoun fidakia mes thn kifisias...otan paw na perasw to forthgo, vgazw flash kai pernaw...tin wra pou ime panw sthn prosperash (!!!!) apofasizei na me perasei o tipos me to punto (Diladh 3 aftokinita to ena dipla sto allo) kai otan paw na frenarw gia na afhsw to malaka na perasei monos tou, antilamvanomai pos ine kolhmenos pisw mou o tipas me to saxo..... opwte to pataw, katevazw taxythta kai tous pernaw kai tous dio kai kanw deksia kai me pernane....
meta omws oi filoi mas stamathsane sto periptero ston OTE sthn ekalh... pali kala pou exw ptysomeno gklomp mazi mou sto ama3i......fagane kai oi dio 3ylo kai espasa kai to para8yro tou malaka tou odhgou tou punto...
-
Φίλε The_Dude, 2 παρακλήσεις:
-
Αν μπορείς, μην χρησιμοποιείς greeklish αλλά Ελληνικά. Για περισσότερες πληροφορίες, δες εδώ
-
Αν μπορείς, μείωσε το μέγεθος των φωτο στην υπογραφή σου.
Σε ευχαριστούμε εκ των προτέρων
-
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΠΟΙΟ ΡΑΛΛΥ ΕΙΠΕΣ?ωχ!!! τώρα το είδα το ράλλυ του Πέτρου ντε!!!
Αυτό σημαίνει κολλημένος όχι με την μπάλα αλλά με τα αυτοκίνητα!!!
Εμ κύριοι Μάϊος είναι! Το μυαλό είναι στο Ακροπολις!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Επρεπε να σταματησεις επι τοπου, και να παρεις τηλ την αστυνομια να τον πανε αυτοφορω χωρις δευτερη σκεψη. Κακως, πολυ κακως που τον αφησες ετσι. Αμα ημουν εγω (με το Lada με τους σιδερενιους προφυλακτηρες) θα εκανα λιγο μπροστα, μετα καρφωτη οπισθεν και θα επεφτα πανω του με ολη την φορα. Μετα θα επαιρνα την αστυνομια και θα ελεγα οτι επεσε πανω μου γιατι δεν ειδε το φαναρι που ξαναεγινε κοκκινο λιγο κινησης. Η θα εβγαινα εξω και απλως θα του εσπαγα το αυτοκινητο και τα μουτρα με τον πυροσβεστηρα μου....Ε, καλά, είπαμε όχι τέτοια βία...
Δεν σταμάτησα στο σημείο εκείνο γιατί δυστηχώς είχε κόσμο που περίμενε στο φανάρι πίσω από τον μαλ#$% και δεν έφταιγε σε τίποτα...Σταμάτησα μετά το φανάρι, αλλά που να κάτσει η κότα...
Όσο για την όπισθεν, φίλε μου πίστεψέ με κι εγώ εκείνη τη στιγμή Lada ευχόμουν να είχα
Μαρκο, μην το αφησεις ετσι το θεμα! Δεν ξερω τι μπορεις να κανεις αλλα κατι πρεπει να γινει ωστε να παρουν ενα μαθημα οι 'γυφτοι' που λερωνουν τους δρομους με την παρουσια τους!
Δυστηχώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα... Δεν έχω νομική κάλυψη από την ασφάλεια και δεν έχω καμία διάθεση να πληρώνω τα μαλλιοκέφαλά μου σε δικηγόρους για μια ζημιά που δεν φαίνεται καν...
Πάντως, ο ασφαλιστής κάτι θα έκανε... Τον παίρνω τηλέφωνο, αλλά δεν τον βρίσκω στο γραφείο (δεν υπάρχει περίπτωση να με αποφεύγει, είναι παλιός οικογενειακός γνωστός). Θα δω πως αντέδρασε ο μαλ@$% όταν έλαβε τηλ. από τον δικό του ασφαλιστή και θα ενημερώσω...Για τους χλεμπονιάριδες τζάμπα μάγκες (σαν τον δικό μου και αυτούς που συνάντησε ο Dude τελικά μία είναι η λύση: Να τους αφήσουμε να σκοτωθούν μεταξύ τους μαζί με τους κουβάδες τους, να ησυχάσουμε (είπαμε δεν είμαι καλός χριστιανός )
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ε, καλά, είπαμε όχι τέτοια βία...
Ξεχνας οτι ο ιδιος (η καποιος με αντιστοιχη νοοτροπια) μπορει αυριο, αμα τον στραβωσει κατι πανω σου οταν πχ θα τον προσπερνας, να προσπαθησει να σε βγαλει απο τον δρομο με την ιδια λογικη που σε εσπρωχνε για να περασεις. Οπως εκανε ενας στην Αθηνα, που μαλωσε με εναν σε μηχανακι και οπως ηταν το μηχανακι διπλα του εκοψε ααποτομα το τιμονι και του εριξε μια και τον πεταξε πανω στην μπαριερα στην Συγγρου. το παλικαρι νομιζω σκοτωθηκε και η κοπελα του εμεινε χωρις χερι(χερια)....
Εγω πρωτα θα του εσπαγα το αμαξι και μετα τον ιδιο, γιατι αυτοι ειναι εν δυναμει στυγνοι δολοφονοι και δεν χρειαζονται κανενα ελεος η χαρες και αντιμετωπιση του τυπου 'ε μλκς ειναι τι να του πεις'. Γιατι μεχρι να φαει τα μουτρα του μονος του, θα εχει σκοτωσει κοσμο
-
Συμφωνώ απόλυτα με τον kacey. ΚΑΝΕΝΑ έλεος για τέτοιους κοπρίτες. Δικαστήριο αμέσως. Τέτοια καθάρματα - και ζητώ συγγνώμη από τα καθάρματα και τους κοπρίτες που τους βάζω στο ίδιο καζάνι με αυτούς - θέλουν κόψιμο τα χέρια σύρριζα και πέταμα στον Καιάδα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγω πρωτα θα του εσπαγα το αμαξι και μετα τον ιδιο, γιατι αυτοι ειναι εν δυναμει στυγνοι δολοφονοι και δεν χρειαζονται κανενα ελεος η χαρες και αντιμετωπιση του τυπου 'ε μλκς ειναι τι να του πεις'. Γιατι μεχρι να φαει τα μουτρα του μονος του, θα εχει σκοτωσει κοσμοΔυστυχώς, το μόνο που καταφέρνεις έτσι είναι απλά να νοιώσεις εσύ καλύτερα. Ο εν δυνάμει δολοφόνος δεν βάζει μυαλό, μη γελιέσαι. Ίσα-ίσα μετά απλά θα κυκλοφορεί με κουμπούρι στο ντουλαπάκι. Ίσως αν τον καταγγείλεις επί τόπου και πέσεις σε σωστούς μπάτσους (λέμε τώρα...) και τον κάνουν ρόμπα (ξέρεις αυτόφωρα, νύχτα στο κρατητήριο κτλ.) είναι η μόνη ελπίδα να καταφέρεις πραγματικά κάτι γιατί μετά θα φοβάται μην ξαναπάθει τα ίδια. Αλλά πόσο τυχερός μπορεί να είναι κανείς; Οπότε δίνεις τόπο στην οργή και απλά ελπίζεις ότι όταν σκοτωθεί θα είναι μόνος του.
-
Οσο βλεπουν αυτοι οτι αυτη η τσαμπα μαγκια περναει ατιμωρητη και φοβιζει κοσμο (= το αποτελεσμα που θελουν) τοτε θα συνεχισουν να κανουν τα ιδια. Μονο οταν φανε το κεφαλι τους ΑΚΡΙΒΩΣ εξαιτιας αυτης της μαγκιας (δηλαδη να βρεθει καποιος να τους το σπασει) θα το κοψουν...
Στην συγκεκριμενη περιπτωση τι να σου κανουν οι αστυνομικοι, θα ελεγε ο καθενας τα δικα του και αντε να βγαλεις ακρη. Ξυλο στους δολοφονους, να τους τσουξει λιγακι (η μαλλον πολυ) για να σταματησουν. Δεν ειναι τοσο το ξυλο καθ'αυτο, αλλα το ψυχολογικο αντικτυπο που θα εχει η πραξη. Να τους σπασεις τον τσαμπουκα με απλα λογια. Ειδικα αμα ηταν κανας 35αρης-40αρης και εβλεπε εμενα τον 23χρονο να του ορμαω, εκει θα παθαινε τοσο μεγαλο τρανταγμα ψυχολογικα (οταν θα καταλαβαινε οτι η μαγκια του δεν πιανει μια και οτι αντι να τον φοβαμαι παω να τον βαλω στην θεση του), που αμφιβαλλω αν θα το ξαναεκανε.
Και στην τελικη αμα του εσπαγα εγω το αμαξι, θα το σκεφτοταν δυο φορες να κανει το ιδιο, φοβουμενος μηπως και ο επομενος στον οποιο θα πηγαινε να το κανει ηταν ακομα πιο τσαμπουκας και τρελλος απο μενα -
Αμ, δε θα σταματήσουν Κωνσταντίνε (Χρόνια μας πολλά κιόλας), απλά θα 'εξοπλιστούν' πιο καλά. Αν δείρεις έναν τσάμπα μάγκα μετά θα έχει λοστό. Αν τον ξαναδείρεις θα έχει μαχαίρι και αν καταφέρεις να τον ξαναδείρεις θα έχει πιστόλι. Δεν βγάζεις άκρη μ'αυτούς, είναι ψυχασθενείς! Μόνο αν ξέρουν ότι θα βρεθούν σε θέση που δεν θα μπορούν να κάνουν τίποτα (βλέπε αστυνομία) θα φοβηθούν.
Κι αν του σπάσεις το αμάξι μπορεί μετά αυτός να σου πάρει τις πινακίδες, να βρει που μένεις και να σε καθαρίσει, το σκέφτηκες αυτό;
-
Ξεχνάς μια λεπτομέρεια Κώστα... Αυτά τα άτομα είναι θρασύδειλα. Ένα χέρι ξύλο να φάνε και μετά δεν ξανασηκώνουν κεφάλι - τουλάχιστον μπροστά σου ή σε ό,τι έχει να κάνει με σένα.
-
kacey εγραψε
Οπως εκανε ενας στην Αθηνα, που μαλωσε με εναν σε μηχανακι και οπως ηταν το μηχανακι διπλα του εκοψε ααποτομα το τιμονι και του εριξε μια και τον πεταξε πανω στην μπαριερα στην Συγγρου. το παλικαρι νομιζω σκοτωθηκε και η κοπελα του εμεινε χωρις χερι(χερια)....
Περισσοτερες πληροφοριες:
Το παιδι που ηταν στη μηχανη ηταν στο σημειο να χασει το χερι του (δεν εχω προσφατη πληροφορηση) και η κοπελα ειναι ενταξει μονο καποια καταγματα. Η ενεργεια του ηταν καθαρα ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ μιας και ειχε προθεση να χτυπησει το θυμα.
Και το επιστεγασμα: Πως τον πιασανε τον τυπο; Τον παρακολουθουσε η αστυνομια και μια μπατσινα του παριστανε την εν δυναμει γκομενα για να κλεισουν ραντεβου οπως και εγινε τελικα και συνεληφθη!! Το ΚΤΗΝΟΣ ειχε ΗΣΥΧΗ τη συνειδηση του και ηθελε και ερωτες. Η πληροφορια αυτη περι της συλληψης προερχεται απο την κοπελα την παθουσα
Τελικα εχουμε φτασει σε μια κατασταση που δεν ξερουμε αν θα πρεπει να μιλησουμε μπας και καταληξουμε με κανενα στιλετο καρφωμενο στο στηθος. Ειθε να μην ερθει αυτη η ωρα...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!