-
EΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 2004....
εχει γεμισει ο κοσμος αδεσποτα σκυλια, από δηθεν φιλόζωους, που μολις μεγαλωσαν τα ζωντανα και δεν ειναι πλεον 'γλυκουλια' τα παρατησαν εκει γυρω...
Ενδεικτικα ειναι βραδυ και οπως γυρναω με το αυτοκινητο (σκοταδια ο δρομος) πεταγεται ενας σκυλος και στην προσπαθεια μου να τον αποφυγω μπαινω στο αντιθετο (εδρασα εντελως αυτοματα,δεν καταλαβα στα κλασματα του δευτερολεπτου τι ηταν αυτο που πεταχτηκε) και παραλίγο να χτυπησω ενα χριστιανο που ερχοταν......
εχω μιλησει απειρες φορες με το Δημο της Παλληνης, αλλά δεν γινεται τιποτα....
Ασε που τα σκυλιά παίρνουν στο κυνήγι τα πιτσιρικια της γειτονιας με τα ποδήλατα!!!
(Φυσικα και δεν φταίνε τα σκυλιά.... Εμείς οι 'Ανθρωποι' φταίμε... ομως τι πρεπει να κανουμε σε μια τετοια περιπτωση? Να μιλήσω με καμια φιλοζωικη;;
-
Για ριξε μια ματια εδω: http://www.zoofilia.gr/stfrancis
Ολο και κατι μπορει να βρεις...
-
Να σας πώ και εγώ ένα απίθανο: είδα εχθές και σήμερα ένα Renault Velsatis στο δρόμο !
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Να σας πώ και εγώ ένα απίθανο: είδα εχθές και σήμερα ένα Renault Velsatis στο δρόμο !Μηπως το ειδες στην γειτονια μου ,Γαλατσι, διοτι ενας γειτονας αγορασε ενα πριν λιγο καιρο ,ασημί
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Να σας πώ και εγώ ένα απίθανο: είδα εχθές και σήμερα ένα Renault Velsatis στο δρόμο !
Μηπως το ειδες στην γειτονια μου ,Γαλατσι, διοτι ενας γειτονας αγορασε ενα πριν λιγο καιρο ,ασημί
Όχι, είναι μπλέ. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει και δεύτερο ?????
-
Μηπως το ειδες στην γειτονια μου ,Γαλατσι, διοτι ενας γειτονας αγορασε ενα πριν λιγο καιρο ,ασημί
Όχι, είναι μπλέ. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει και δεύτερο ?????
Μολις κοιταξα στο site του ΣΕΑΑ ,συνολικά φετος πουληθηκαν 3..
ενα μπλε ,ενα ασημι...το αλλο τι χρωμα να ειναι?? -
...το ασημί το είδα κι εγώ στην Μεσογειών...
-
Ειδα κι εγω ενα μπλε στη Βουλιαγμενης. Μπορει να ειναι της προηγουμενης χρονιας...
Δεν ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ασχημο; -
Έχω δει κι εγώ ένα ασημί στη Βουλιαγμένη, κομβόι με ένα Espace (επίσης ασιμί).
Μπορεί απλά να είναι 2 τα ασημί; Μπας και το ένα ασημί είναι του Μανιατόπουλου; -
Εγώ το μόνο Vel Satis που έχω δεί στο δρόμο είναι εδώ στην Πάτρα. Νομίζω όμως ότι ήταν με αθηναικές πινακίδες.
-
Ένα περιστατικό στην περιμετρική Πατρών στην κατεύθυνση προς Αθήνα, το οποίο μπορώ μόνο να φανταστώ από τα σημάδια που άφησε πίσω του. Λίγο πριν την έξοδο του τρίτου τούνελ υπάρχουν ίχνη φρεναρίσματος που ξεκινούν από τη δεξιά λωρίδα, φτάνουν μέχρι την αριστερή, ενώ το φρενάρισμα ακολουθεί ίχνος στην αριστερή πλευρά του τοιχώματος του τούνελ, που ξεκινά από σχετικά χαμηλά και φτάνει, από όσο μπόρεσα να εκτιμήσω, περίπου 1,5 μέτρο ψηλά!!!
-
Τι σου ειναι αυτα τα σκυλια τελος παντον!!!!!!
Ειναι τα μονα ζωα σε μια πολη, οπου οταν θελουν να περασουν το δρομο σε παρα πολλες περιπτωσεις κοιταζουν αριστερα δεξια και ξανα αριστερα δεξια, μετα κοιταζουν και απεναντι, παιρνουν βαθεια ανασα, καταπινουν, και μετα περνανε απεναντι με πολυ ανθρωπινο 'στιλ'
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Τι σου ειναι αυτα τα σκυλια τελος παντον!!!!!!Ειναι τα μονα ζωα σε μια πολη, οπου οταν θελουν να περασουν το δρομο σε παρα πολλες περιπτωσεις κοιταζουν αριστερα δεξια και ξανα αριστερα δεξια, μετα κοιταζουν και απεναντι, παιρνουν βαθεια ανασα, καταπινουν, και μετα περνανε απεναντι με πολυ ανθρωπινο 'στιλ'
Αν δεν έχεις δει σκύλο να χρησιμοποιεί τον ηλεκτρικό λες και ήταν άνθρωπος (να μπαίνει σε μία στάση και μετά να περιμένει καθισμένος και να σηκώνεται και να κατεβαίνει κανονικά σε μια άλλη ) δεν έχεις δει τίποτα.
-
τελικά ότι πιο περίεργο έχω δει στους ελληνικούς δρόμους, το έχω δει παρκαρισμένο!
Στην πεύκη, κάτω από το σπίτι φίλου, εδώ και 3+(χρόνια) υπάρχει παρκαρισμένο σε παράδρομο-αδιέξοδο, ακριβώς κάτω από την πολυκατοικία του, πεζό 406 σε καινουργή κατάσταση (λογικό, αφού δεν κινείται)!!!!
Το αμάξι δεν είναι κανενός της γειτονιάς, το βρήκαν ξαφνικά εκεί, κανονικά κλειδωμένο, με κλειδαριά ταχυτήτων, η αστυνομία δηλώνει πως δεν είναι κλεμένο και δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
Ιδιοκτήτης με αλτσχαϊμερ;Χτύπημα μαφίας, όπου ο ιδιοκτήτης 'κάνει παρέα με τα ψάρια';Απογοητευση από την αγορά; -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
τελικά ότι πιο περίεργο έχω δει στους ελληνικούς δρόμους, το έχω δει παρκαρισμένο!
Στην πεύκη, κάτω από το σπίτι φίλου, εδώ και 3+ υπάρχει παρκαρισμένο σε παράδρομο-αδιέξοδο, ακριβώς κάτω από την πολυκατοικία του, πεζό 406 σε καινουργή κατάσταση (λογικό, αφού δεν κινείται)!!!!
Το αμάξι δεν είναι κανενός της γειτονιάς, το βρήκαν ξαφνικά εκεί, κανονικά κλειδωμένο, με κλειδαριά ταχυτήτων, η αστυνομία δηλώνει πως δεν είναι κλεμένο και δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
Ιδιοκτήτης με αλτσχαϊμερ;Χτύπημα μαφίας, όπου ο ιδιοκτήτης 'κάνει παρέα με τα ψάρια';Απογοητευση από την αγορά;Η απόκτημα κάποιου φουκαρά που αποδήμησε εις Κύριον ξαφνικά και έμεινε το αυτοκίνητο στον δρόμο!
Εχω δύο Wrangler που σαπίζουν μόνα τους μπροστά σε ενα σπίτι!Η οικογένεια ξεκληρίστηκε!! -
Άσπρη Porsche GT2 με πινακίδες Λάρισας χτες μεσάνυχτα στην Αργυρούπολη
παρότι έχω πάντα οπλισμένο το κινητό και πήγαινα με 90 στην αριστερή στην οδό Λαμίας, δεν πρόλαβα να τραβήξω φωτό, γιατί ο κρετίνος με πέρασε με τουλάχιστον 160 από δεξιά
Σπύρος
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Ιδιοκτήτης με αλτσχαϊμερ;Χτύπημα μαφίας, όπου ο ιδιοκτήτης 'κάνει παρέα με τα ψάρια';Απογοητευση από την αγορά;
Απογοήτευση από την αγορά!
-
Θα μου εξηγήσει κανείς τι τα πιάνει τα αδέσποτα σκυλιά και κυνηγάνε το αυτοκίνητο?
Είναι μια συγκεκριμένη γωνία που τη στήνουν 3 μάγκες τετράποδοι, συμπαθέστατοι κατα τ'άλλα, αλλά μολις βλεπουν αυτοκίνητο που δεν γουστάρουν, σηκώνονται, το κοιτάνε με δολοφονικό βλέμμα και ξαφνικά, το κυνηγάνε γαβγίζοντας!
Δεν μπορω να το ψυχολογήσω...
-
Θα μου εξηγήσει κανείς τι τα πιάνει τα αδέσποτα σκυλιά και κυνηγάνε το αυτοκίνητο?Είναι μια συγκεκριμένη γωνία που τη στήνουν 3 μάγκες τετράποδοι, συμπαθέστατοι κατα τ'άλλα, αλλά μολις βλεπουν αυτοκίνητο που δεν γουστάρουν, σηκώνονται, το κοιτάνε με δολοφονικό βλέμμα και ξαφνικά, το κυνηγάνε γαβγίζοντας!
Δεν μπορω να το ψυχολογήσω...
Iσως να εχουν χτυπησει στο παρελθον απο καποιο αυτοκινητο....
Ο δικος μου ημιαιμος ειχε χτυπησει απο μηχανακι και εκτοτε τα γαβγιζει σαν τρελος.. -
Στο Ρέθυμνο, κυκλοφορεί (πρώην...) vespa, με το δεξί 'καπάκι' (του κινητήρα, ντέ!) αφαιρεμένο, και το μοτέρ σε κοινή θέα. Το κλού της υπόθεσης, πάντως, είναι το ντεπόζιτο από μοτοσυκλέτα που βρίσκεται προσαρμοσμένο ανάμεσα στη σέλα και το τιμόνι(!). Θα προσπαθήσω να έχω φώτο σύντομα...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!