-
12/08/02 με 22/08/04 ειναι 2 χρονια!!!
δεν πιστευω να ζαλιστηκα μετα απο τοσες ωρες μπροστα στο Pc
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
12/08/02 με 22/08/04 ειναι 2 χρονια!!!δεν πιστευω να ζαλιστηκα μετα απο τοσες ωρες μπροστα στο Pc
Πως περνάει ο καιρός...ωραία που είναι η άνοιξη...πάει γεράσαμε!!!
Οντως 2 χρόνια πριν!!!!!!!!! -
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
http://phoebus.tacnode.net/P8160020.JPGOLE!
Βρε τον ΒΟΛΙΔΑ!!!
Εχει Τριπολιτσιωτικες πινακιδες αλλα δεν τον εχω συναντησει ποτε,πιθανοτατα εμπορευεται πατατες κιλιμια 'χορτα' δηλ οπου γη και πατρις. -
Διπλό κρούσμα αναίσθητων οδηγών σήμερα, ένα εις βάρος μου και ένα εις βάρος άλλου:
-
είχα παρκάρει όμορφα κι ωραία κοντά στη δουλειά μου και επιστρέφοντας το μεσημέρι είδα έναν τύπο να έχει παρκάρει πίσω μου με απόσταση 10 εκατοστών από εμένα και 10 εκατοστών από τον πίσω του.
'Πως τα κατάφερε ο π$%^;' αναρωτήθηκα. Κοίταξα πιο προσεκτικά τον πίσω προφυλακτήρα και είδα δύο μικρά (ΕΥΤΥΧΩΣ) γδαρσιματάκια μήκους μισού εκατοστού έκαστο που σίγουρα δεν υπήρχαν πριν.
Είπα να κάτσω να τον περιμένω, αλλά σκέφτηκα ότι δεν άξιζε τον κόπο γιατί θα μου έλεγε 'και που ξέρεις ότι στο έκανα εγώ και όχι κάποιος άλλος;'. Έφυγα συγχυσμένος... -
αργότερα επιστρέφοντας σπίτι, μου διηγείται η γυναίκα μου το εξής περιστατικό: σταμάτησε πίσω από έναν τύπο που προσπαθούσε να παρκάρει σ'ένα στενό. Όπισθεν, μπαμ σε μια ολοκαίνουρια alfa, μπροστά, ξανά πίσω, ξανά μπαμ.
Του φώναξε 'Αφού δεν σε παίρνει ή δεν μπορείς να παρκάρεις, γιατί χτυπάς την περιουσία του άλλου;' και απαντά 'Και τι να κάνω; Αφού δεν βρίσκω αλλού να το βάλω.' Έπρεπε να ήμουν εγώ στη θέση της....
-
-
Κλασσική 'ακουστική' μέθοδος!
-
Κάτι τέτοιοι θέλουν αμέσως μήνυση για φθορά ξένης περιουσίας.
-
Κάτι τέτοιοι θέλουν αμέσως μήνυση για φθορά ξένης περιουσίας.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
mia fora anapse to lampaki gia takakia eno ta ixa allaksei prosfata.
pao sto sinergio kai molis vgike i roda....... oi diskoplaka itan ntimeni me gouna kai trixes apo kapio zoo,gata isws, pou tin ixe arpaksei i roda.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!
Το χειροτερο απο ολα ειναι εαν μπει καμμια γατα μεσα στη μηχανη του αυτοκινητου απο τα διαφορα κενα που υπαρχουν κατω απο τα περισοτερα αυτοκινητα. Φαντασου να παει να βαλει μπροστα ο οδηγος και η γατα να μην προλαβει να φυγει και να την 'αρπαξει' κανενας ιμαντας...
Να υπολογιζεις τουλαχιστον 2000 ευρωπουλα ζημια, αναλογα το αυτοκινητο!!!AΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! Μου ετυχε προχθες!!!!! πρεπει να ηαν εκαι κανενα τριωρο!!!
Μπηκε απο μια τρυπα που εχει κατω ηποδια στο mazda!
Ακουσα το νιαουρισμα και στην αρχη νομιζα πως ηταν απο κάτω και θα φυγει!
Βαζω μπρος αλλά συνεχιζει κι μαλιστα εντονοτερα!
σταματαω με τον κοσμο ολο να κοιταζει το αυτοκινητο!
ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΆΛΩ!!!!!!!!
ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!
Φανταστητε σκηνη! βραδυ με σηκωμενο το καπο να 'παρακαλας' με το φακο ενα γατακι να φυγει!!!!!!
και φυσικο ο φιλος που βοηθουσε ..... δεν εχασε την ευκαιρια για δουλεμα!!!!!! -
pao sto sinergio kai molis vgike i roda....... oi diskoplaka itan ntimeni me gouna kai trixes apo kapio zoo,gata isws, pou tin ixe arpaksei i roda.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!
Το χειροτερο απο ολα ειναι εαν μπει καμμια γατα μεσα στη μηχανη του αυτοκινητου απο τα διαφορα κενα που υπαρχουν κατω απο τα περισοτερα αυτοκινητα. Φαντασου να παει να βαλει μπροστα ο οδηγος και η γατα να μην προλαβει να φυγει και να την 'αρπαξει' κανενας ιμαντας...
Να υπολογιζεις τουλαχιστον 2000 ευρωπουλα ζημια, αναλογα το αυτοκινητο!!!AΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! Μου ετυχε προχθες!!!!! πρεπει να ηταν εκει κανενα τριωρο!!!
ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!
Φανταστητε σκηνη! βραδυ με σηκωμενο το καπο να 'παρακαλας' με το φακο ενα γατακι να φυγει!!!!!!
και φυσικο ο φιλος που βοηθουσε ..... δεν εχασε την ευκαιρια για δουλεμα!!!!!! -
Να υπολογιζεις τουλαχιστον 2000 ευρωπουλα ζημια, αναλογα το αυτοκινητο!!!AΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! Μου ετυχε προχθες!!!!! πρεπει να ηταν εκει κανενα τριωρο!!!
ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!
ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!
δε λες που είναι καλά το ζωντανό! το δούλεμα είναι το λιγότερο..
-
Μου έτυχε η ίδια περίπτωση με γατί που μπήκε χειμωνιάτικο βράδυ ανάμεσα στη μετώπη και το ψυγείο του αυτοκινήτου για να ζεσταθεί προφανώς. Αφού δεν ενέδωσε σε ψι,ψι,ψι, πιατάκι με γάλα, κονσέρβα σκουμπρί και πολλά παρακάλια, με προτροπή του πεθερού μου και επειδή είχαν περάσει δυο ώρες ήδη, χρησιμοποίησα παραδοσιακότερη μέθοδο: κατάβρεγμα με σωλήνα ποτίσματος! Δραστικότατο μέσον, απέδωσε εντός τριών δευτερολέπτων!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Μου έτυχε η ίδια περίπτωση με γατί που μπήκε χειμωνιάτικο βράδυ ανάμεσα στη μετώπη και το ψυγείο του αυτοκινήτου για να ζεσταθεί προφανώς. Αφού δεν ενέδωσε σε ψι,ψι,ψι, πιατάκι με γάλα, κονσέρβα σκουμπρί και πολλά παρακάλια, με προτροπή του πεθερού μου και επειδή είχαν περάσει δυο ώρες ήδη, χρησιμοποίησα παραδοσιακότερη μέθοδο: κατάβρεγμα με σωλήνα ποτίσματος! Δραστικότατο μέσον, απέδωσε εντός τριών δευτερολέπτων!το καημένο μπήκε να ζεσταθεί και το πούντιασες χειμωνιάτικα
Σπύρος
-
Και στη γειτονιά μου που έχουμε πολλά αδέσποτα πάνε και κοιμόνται στα αυτοκίνητα της πυλωτής. 1-2 φορές τα έχει πιάσει ιμάντας και άστο καλύτερα...
Ένας γείτονας με Άουντι 80 που το έπιασε σε ιμάντα μέχρι να αλλάξει πάρκιν τάραζε το καπώ του στις μπουνιές (πραγματικά δυνατά) ακόμα και μετά τα μεσάνυχτα και ήταν ακριβώς κάτω από τα υπνοδωμάτια του σπιτιού μου... Τι να πεις όμως; Είχε όντως σοκαριστεί... Και από την άλλη προτιμώ τις μπουνιές, παρά τα ίχνη από τεμαχισμένο γατάκι δίπλα ή και επάνω στο αυτοκίνητό μας... (η διπλανή του θέση πάρκιν είναι δική μας...) -
Πριν απο 2 μηνες περιπου πεταγεται ενα γατακι στην Αμφιθεας....Για καλη μου τυχη δεν το πατησα,αλλα σταματωντας μπαινει κατω απο το αυτοκινητο μου...
Αριστερη λωριδα και πισω κινηση,αλλα κατεβαινω για να το μαζεψω μην το σκοτωσει κανενας οδηγος.Αυτο φοβηθηκε και μπαινει κατω απο το επομενο αυτοκινητο..Αυτο γινοταν για κανενα 3λεπτο.Το κυνηγουσα κατω απο τα αυτοκινητα...Τελικα μπαινει σε ενα leon απο κατω στον χωρο της μηχανης!!!!!Ο ανθρωπος ευγενικοτατος δεχτηκε να κανει δεξια για να το βγαλουμε...Οντως με τα πολλα βγηκε το γατακι....
Μου εκαναν εντυπωση 3 πραγματα εκεινη την ημερα...
1ον το οτι δεν ακουστηκε παρα μονο ενα κορναρισμα(σημειωνω οτι ειχαμε σταματησει την κινηση στην Αμφιθεας στο 1 ρευμα για 5+ λεπτα)
2ον το οτι 2 εργατες απο μια οικοδομη αμεσως ετρεξαν να βοηθησουν
και 3ον το οτι πολλοι οδηγοι κουνησαν συγκαταβατικα το κεφαλι τους και καποιοι βοηθησαν κιολας.... -
Αυτό είναι από τα ελάχιστα θετικά παράξενα των ελληνικών δρόμων!!
Μου αρέσει!!! -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Μου αρέσει!!!όπως επίσης ενας οδηγός που ειχα δει μια φορα ο οποίος ειχε σταματήσει με το αυτοκίνητό του και απομάκρυνε απο τον δρόμο μια χελώνα.Και την ζωή της χελώνας έσωσε έτσι αλλα και κάποιον άλλο οδηγό που πιθανόν να έφευγε απο την πορεία του για να την αποφύγει.
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Μου αρέσει!!!όπως επίσης ενας οδηγός που ειχα δει μια φορα ο οποίος ειχε σταματήσει με το αυτοκίνητό του και απομάκρυνε απο τον δρόμο μια χελώνα.Και την ζωή της χελώνας έσωσε έτσι αλλα και κάποιον άλλο οδηγό που πιθανόν να έφευγε απο την πορεία του για να την αποφύγει.
Παλιότερα έβλεπα αρκετές στην γειτονιά! Το 'έσκαγαν' από το δάσος του Συγγρού πίσω μας και τις μάζευα στο πορτ μπαγκαζ και τις άφηνα μέσα στο δάσος, πάντα κοντά σε νερό! (συνήθως νερό γυρεύουν... )
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Πριν απο 2 μηνες περιπου πεταγεται ενα γατακι στην Αμφιθεας....Για καλη μου τυχη δεν το πατησα,αλλα σταματωντας μπαινει κατω απο το αυτοκινητο μου...
Αριστερη λωριδα και πισω κινηση,αλλα κατεβαινω για να το μαζεψω μην το σκοτωσει κανενας οδηγος.Αυτο φοβηθηκε και μπαινει κατω απο το επομενο αυτοκινητο..Αυτο γινοταν για κανενα 3λεπτο.Το κυνηγουσα κατω απο τα αυτοκινητα...Τελικα μπαινει σε ενα leon απο κατω στον χωρο της μηχανης!!!!!Ο ανθρωπος ευγενικοτατος δεχτηκε να κανει δεξια για να το βγαλουμε...Οντως με τα πολλα βγηκε το γατακι....
Μου εκαναν εντυπωση 3 πραγματα εκεινη την ημερα...
1ον το οτι δεν ακουστηκε παρα μονο ενα κορναρισμα(σημειωνω οτι ειχαμε σταματησει την κινηση στην Αμφιθεας στο 1 ρευμα για 5+ λεπτα)
2ον το οτι 2 εργατες απο μια οικοδομη αμεσως ετρεξαν να βοηθησουν
και 3ον το οτι πολλοι οδηγοι κουνησαν συγκαταβατικα το κεφαλι τους και καποιοι βοηθησαν κιολας....Σκέψου το βλέμα του Μεγάλου αδελφού στη ΓΑΔΑ που σας έβλεπε απο τη κάμερα. Τρεις-τέσσερης τρελοι να ψάχνοντε για κάτι που δεν φένεται.
Το καημένο το γατί πρέπει να κατατρόμαξε με όλο τον πανικό.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!