-
Ταρίφας σε φανάρι ανοίγει την πόρτα του οδηγού
-
Ήθελε να ακούσει κάποιον θόρυβο
-
Έφτυσε
-
Αδειασε τασάκι
Όσοι σκεφτήκατε 1,2 χάσατε
Το ωραίο στην υπόθεση είναι ότι σήμερα στην παραλιακή φυσούσε... και με το που πήγε ν'αδειάσει το τασάκι (με δύναμη κι όλας ) μπήκε πάλι η μισή στάχτη μέσα
Γελούσα μόνος μου
Δεν είναι αν ήταν από τα ολυμπιακά ταξί που θα τα πληρώνουν επιπλέον 3 ευρώ, καινούριο Octavia ήταν πάντως
-
-
Body Kit,σέ κόκκινη Alfa 147.
ΤΡΑΓΙΚΟ αποτέλεσμα!!!
Φτερούγες,σίτες καί πολυεστέρες,είναι ικανά νά καταστρέψουν ενα έργο τέχνης!!! -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εχετε δεί ποτέ τό κοντέρ σας,όταν ξεδίνετε σέ στροφιλίκια,νά δείτε τί αριθμούς 'διαβάζει';
Μωρέ το'χω δει... Και προτιμώ να ΜΗΝ τα λέω στη μάνα μου!
Εκανα το εξής:
Είμαι στην αττική οδό με συνοδηγό την μητέρα μου (ζωντανός κόφτης ταχύτητας)..!
Κάποια στιγμή πηγαίνω με 140 χλμ...και ρωτώ την μητέρα μου με πόσα πάω..
Και τι μου απαντάει...80-90 βαριά..!
Οταν είδε το κοντέρ...με τις κατάλληλες φωνές (ο κόφτης που λέγαμε) έπεσα στα 100..Τι θέλω να πω...όλα είναι σχετικά..
Διαβάζουν εδώ μέσα 160-170... είσαι δολοφόνος..όταν όμως τα δεις στη πραγματικότητα στην αττική
οδό ή στην εθνική στην Κατερίνη δεν είναι τόσο τραγικά...εν τέλει!Κ κάτι άλλο όλοι φωνάζετε εδώ μέσα για νομιμότητες και ΚΟΚ αλλά ήθελα να ήξερα ποιος κάνει εκεί
έξω τις 'ταρζανιές'...?!!Ουδείς αναμάρτητος λοιπόν..
-
κάτι άλλο όλοι φωνάζετε εδώ μέσα για νομιμότητες και ΚΟΚ αλλά ήθελα να ήξερα ποιος κάνει εκεί
Σωστός. Κι εγώ έχω αναρωτηθεί.
Σκέψου όμως πως τα μέλη-οδηγοί που έχουν γράψει εδώ δεν αντιστοιχούν ούτε στο 0.3% των οδηγών όλης της Ελλάδας... Οπότε αρκεί αυτό το 99.7% -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εχετε δεί ποτέ τό κοντέρ σας,όταν ξεδίνετε σέ στροφιλίκια,νά δείτε τί αριθμούς 'διαβάζει';
Μωρέ το'χω δει... Και προτιμώ να ΜΗΝ τα λέω στη μάνα μου!
Εκανα το εξής:
Είμαι στην αττική οδό με συνοδηγό την μητέρα μου (ζωντανός κόφτης ταχύτητας)..!
Κάποια στιγμή πηγαίνω με 140 χλμ...και ρωτώ την μητέρα μου με πόσα πάω..
Και τι μου απαντάει...80-90 βαριά..!
Οταν είδε το κοντέρ...με τις κατάλληλες φωνές (ο κόφτης που λέγαμε) έπεσα στα 100..Τι θέλω να πω...όλα είναι σχετικά..
Διαβάζουν εδώ μέσα 160-170... είσαι δολοφόνος..όταν όμως τα δεις στη πραγματικότητα στην αττική
οδό ή στην εθνική στην Κατερίνη δεν είναι τόσο τραγικά...εν τέλει!Κ κάτι άλλο όλοι φωνάζετε εδώ μέσα για νομιμότητες και ΚΟΚ αλλά ήθελα να ήξερα ποιος κάνει εκεί
Χειμωνιάτικο βράδυ, επιστροφή από Ρέθυμνο. Η αφεντιά μου στο τιμόνι, ο fiestapower δίπλα και στο πίσω κάθισμα μια φίλη μας νοστιμούλα, που δυστυχώς έχει έφεση στα πετσιά. Απ'την κούραση η κοπέλα είχε αποκοιμηθεί. Κάπου στη Γεωργιούπολη, λέγαμε κάτι με τον fiestapower, ξεραινόμαστε στο γέλιο, ξυπνά η κοπέλα. Το κοντέρ εκείνη την ώρα στην ευθεία έγραφε 170.
Κοπέλα: Πού είμαστε;
fiestapower: Περνάμε τη Γεωργιούπολη
Κοπέλα: Πόσο πάμε;
skullone: Εσύ πόσο νομίζεις;
Κοπέλα: Ε, κάπου 110-120... (νυσταγμένα...)
skullone: Για κοίτα το κοντέρ...
Κοπέλα: Δε θα'πρεπε με τόσα χιλιόμετρα να τρέμει σύγκορμο;Εννοείται ότι εδώ κι εγώ κι ο fiestapower βάλαμε τα γέλια.
Σε άλλη περίπτωση, ανέβαινα με τη μάνα μου για Λάρισα και στο ύψος της Υλίκης είχα καμιά 170άρα στο κοντέρ. Το αυτοκίνητο βράχος στο δρόμο, δεν ενέπνεε καμία ανησυχία. Ρωτάω τη μάνα μου αν είναι άνετα, αν νιώθει ασφάλεια κλπ κλπ κλπ.
Της δείχνω και το κοντέρ... 170! Μου λέει να επιβραδύνω. Ε, έπιασα τη διαστρική ταχύτητα των 100. Μετά από ένα χιλιόμετρο με 100, μου είπε 'πιο καλά πήγαινε πριν...'.
-
thats my point skullone...
-
Επιστροφή απο Οίτυλο, Σάββατο απόγευμα.
Προσπέραση στον αυτοκινητόδρομο σχετικά νέου Leon με οδηγό μεσήλικα, με αμάνικη φανέλλα και καπελάκι. Μαμά και δύο παιδάκια συνεπιβάτες. Πίσω τζάμι γεμάτο με παιχνίδια, κτλ, ορατότης μηδεν. Εμείς πηγαίναμε με 135, αυτός με 110.
Ξαφνική καταρρακτώδης βροχή, υαλοκαθαριστήρες στην υψηλή ταχύτητα, ορατότης στα 50 μέτρα, νερά στους δρόμους, κτλ. Ελλατώνουμε ταχύτητα στα 80 (και πολλά ήταν - αν και οδηγώ σε άσχημες καιρικές συνθήκες, κυρίως στο εξωτερικό, χρόνια).
Εμφανίζεται τότε ξανά το Leon να με προσπερνά, στην κατηφόρα, με 130+, χωρίς φώτα και φλάς!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
....Εμφανίζεται τότε ξανά το Leon να με προσπερνά, στην κατηφόρα, με 130+, χωρίς φώτα και φλάς!Είναι αυτό που λένε 'Τον πήρε η..... κατηφόρα'
-
Τύπος σε μοτοσυκλέτα είχε κρεμάσει 2-3 τσάντες με ψώνια στις δύο άκρες του τιμονιού.
Πίσω του καθόταν μια κυρία που κράταγε κι αυτή μερικές τσάντες.
Πίσω της άλλη μια κυρία που επίσης κράταγε τσάντες.
Κατέβαινε ο κύριος την Πειραιώς πηγαίνοντας στην αριστερή λωρίδα κι έκανε και σφήνες ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Φορούσε πάντως κράνος. -
Δρόμος από Χαλκίδα προς Αιδηψό. Παρασκευή απόγευμα προς τα εκεί, Κυριακή απόγευμα επιστροφή. Διαδρομή πανέμορφη, μέσα στο πράσινο. Κίνηση πολύ από παραθεριστές, ελάχιστα φορτηγά. Ανηφορικές και κατηφορικές στροφές ελαχιστότατα σημεία για προσπέραση. Κι όμως, είδα απίστευτους 'οδηγούς' να προσπερνούν σε τρελά σημεία παίζοντας τη ζωή του άλλου κορώνα γράμματα (για τη δικιά τους τη ζωή δε μου καίγεται καρφάκι εφόσων δεν τη σέβονται οι ίδιοι).
Επειδή κατάγομαι από το Μέτσοβο και οδηγώ σε δρόμους όπως η Κατάρα, ξέρω πολύ καλά τι θα πει δύσκολη προσπέραση και να την ξεχωρίσω από την αυτοκτονία. Αυτό που είδα εκεί όμως δεν το έχω ξανασυναντήσει και τους 'οδηγούς' αυτούς τους ονομάζω δολοφόνους. Αν κάποιος θέλει να κινηθεί στο δρόμο αυτό ανάποδα από την κυρίως κίνηση, καλύτερα να μην το κάνει και να προτιμήσει την άχαρη εθνική και το Ferry από την Αρκίτσα, εκτός κι αν του αρέσουν τα extreme games. Αν θέλετε να δείτε τη διαδρομή (αξίζει πιστέψτε με) με πολλή προσοχή και προς Θεού ΣΙΓΑ επειδή σου έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις!!! Έχω και σχετική φωτογραφία που τυχαία τράβηξε η γυναίκα μου την οποία θα χρησιμοποιήσω για να δείχνω ότι σκοτώνεται ο αθώος που οδηγεί συνετά, με τον ίδιο τρόπο που σκοτώνεται και το ανθρωποειδές δίποδο που ζει ανάμεσά μας και διαθέτει και άδεια οδήγησης...
Πρώτα σκοτώνει η βλακεία και η ανευθυνότητα και μετά η ταχύτητα. -
Ο χρήστης Giorgos έγραψε:
Κι όμως, είδα απίστευτους 'οδηγούς' να προσπερνούν σε τρελά σημεία παίζοντας τη ζωή του άλλου κορώνα γράμματα (για τη δικιά τους τη ζωή δε μου καίγεται καρφάκι εφόσων δεν τη σέβονται οι ίδιοι).
Επειδή κατάγομαι από το Μέτσοβο και οδηγώ σε δρόμους όπως η Κατάρα, ξέρω πολύ καλά τι θα πει δύσκολη προσπέραση και να την ξεχωρίσω από την αυτοκτονία.
Πρώτα σκοτώνει η βλακεία και η ανευθυνότητα και μετά η ταχύτητα.Και πως θα γίνει η 'απόσβεση' του τούρμπο και των 2000 κ.εκ.; Με προσπεράσεις στην ευθεία και με κάμποσες λωρίδες ανά κατεύθυνση;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Και πως θα γίνει η 'απόσβεση' του τούρμπο και των 2000 κ.εκ.; Με προσπεράσεις στην ευθεία και με κάμποσες λωρίδες ανά κατεύθυνση;Γίνεσαι εμπαθής. Που το ξέρεις πως o Giorgos εννοεί τέτοια αυτοκίνητα που λες ? (*)
Τέτοια προσπεράσματα έχω δει σπάνια από πολύ γρήγορα αυτοκίνητα, περισσότερα από Saxo-Rallye-PuntoGT και ακόμα περισσότερα από συνηθισμένα αυτοκίνητα, και επίσης (σε δρόμους σαν αυτόν που περιγράφει ο Giorgos) από αγροτικά!
(*) των οποίων, BTW, τις δυνατότητες δε γνωρίζεις, και ίσως -λέω, ίσως- κάτι που εσένα, με το δικό σου αυτοκίνητο, σου φαίνεται αυτοκτονικό, να μην είναι, επειδή εκεί που εσύ θέλεις 200 m για να προσπεράσεις, αυτός να θέλει 100.
-
Παιδιά, μεγάλη προσοχή σ' αυτόν το δρόμο! (Χαλκίδα-Β.Εύβοια). Το δρόμο τον κάνω 20 χρόνια και τα σημεία ελεγχόμενης προσπέρασης είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού! Γίνονται προσπεράσεις δίχως αύριο! Φοβερή διαδρομή αλλά προσοχή!
-
Επειδή από ένα σημείο και μετά το σκηνικό είχε αρχίσει να έχει πολλή πλάκα αρχίσαμε να μαζεύουμε στοιχεία. Αυτοκτονικές προσπεράσεις είδα από: Audi Allroad, Seat Leon 1.4 (αν κρίνω από το χρόνο που του πήρε δύσκολο να ήταν 1.6), 3 ντόπια αγροτικά, Vitara κοντό (σε αυτό υπάρχει και απίστευτη φωτογραφία), Peugeot 306 χαμηλωμένο σαν ερπετό και ένα Rallye. Όταν λέω αυτοκτονικές προσπεράσεις εννοώ ότι δε γινόταν από οποιονδήποτε σοβαρό άνθρωπο ακόμα κι αν οδηγούσε Ferrari επειδή ξεκινούσαν πριν από τυφλη στροφή και κατέλειγαν μετά την στροφή ή ξεκινούσαν στο τέλος ανηφόρας και κατέληγαν στην κατηφόρα προσπερνόντας 3 ή και 4 μαζί (το All Road). Ασφαλώς και με γρήγορο αυτοκίνητο προσπερνάς καλύτερα αλλά φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους... 'γλήγορους' πρέπει να είχαν και radar... ή ικανότητες μέντιουμ.
-
Στον άλλο φοβερό δρόμο της Εύβοιας,αυτόν απο Χαλκίδα προς Κύμη, μπορεί κάποιος να δει τα μύρια όσα,ειδικά τα Σαββατοκύριακα!!
Οδηγούς στο αντίθετο ρεύμα ΚΑΙ μέσα στην στροφή (ε αφου δεν του έφτασε ο δρόμος για την προσπέραση τι να κάνει ο Χριστιανός??!!) ...ερείπια που αγκομαχάνε να βγάλουν το ταξίδι αλλά κάθονται ακριβώς πάνω στην διαχωριστική λωρίδα,ετσι για να μην μπορείς να τους προσπεράσεις!!
'Ζώα' που κόβουν μέχρι αηδίας πριν ΚΑΘΕ στροφή και επιταχύνουν όσο πάει στην μικρή ευθεία (αυτοί είναι κυρίως άνθρωποι που πήραν καινούργιο 1800άρι τώρα που πέσαν οι τιμές)!!!
ΚΟΛΑΣΗ!!!
Τόσο που πλέον σταμάτησα να πηγαίνω απο Χαλκίδα και προτιμώ το φέρι απο Ερέτρια - Ωρωπό!!...Λιγότερα χιλιόμετρα στην άσφαλτο με τους ηλίθιους!!!....
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Γίνεσαι εμπαθής. Που το ξέρεις πως o Giorgos εννοεί τέτοια αυτοκίνητα που λες ? (*)
Τέτοια προσπεράσματα έχω δει σπάνια από πολύ γρήγορα αυτοκίνητα, περισσότερα από Saxo-Rallye-PuntoGT και ακόμα περισσότερα από συνηθισμένα αυτοκίνητα, και επίσης (σε δρόμους σαν αυτόν που περιγράφει ο Giorgos) από αγροτικά!
Ίσως γίνομαι εμπαθής, αλλά στατιστικά τη συμπεριφορά αυτού του είδους την παρατηρώ κυρίως από οδηγούς με τέτοια αυτοκίνητα. Δεν φταίει μόνο η ηλιθιότητα αλλά και η 'σιγουριά' που έχει εμφυσηθεί στους κατόχους τους από το μάρκετινγκ. Αν εμένα το δικό μου αυτοκίνητο δεν μου επιτρέπει να κάνω τέτοιες προσπεράσεις, δεν θα τις κάνω. Αλλά και αν μου επέτρεπε, δεν θα τρομοκρατούσα τον οικογενειάρχη ή τον άνθρωπο που πάει για τη βόλτα του επειδή απλώς μου δίνεται τέτοια δυνατότητα από το όχημά μου [κατά την κρίση μου, η οποία μπορεί κάλλιστα να είναι και λανθασμένη].
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ίσως γίνομαι εμπαθής, αλλά στατιστικά τη συμπεριφορά αυτού του είδους την παρατηρώ κυρίως από οδηγούς με τέτοια αυτοκίνητα. Δεν φταίει μόνο η ηλιθιότητα αλλά και η 'σιγουριά' που έχει εμφυσηθεί στους κατόχους τους από το μάρκετινγκ. Αν εμένα το δικό μου αυτοκίνητο δεν μου επιτρέπει να κάνω τέτοιες προσπεράσεις, δεν θα τις κάνω. Αλλά και αν μου επέτρεπε, δεν θα τρομοκρατούσα τον οικογενειάρχη ή τον άνθρωπο που πάει για τη βόλτα του επειδή απλώς μου δίνεται τέτοια δυνατότητα από το όχημά μου [κατά την κρίση μου, η οποία μπορεί κάλλιστα να είναι και λανθασμένη].
Μην με παρεξηγήσετε. αλλά όταν βλέπω αμάξι με γερμανικές πινακίδες και ελληνικές 'φάτσες' μέσα παίρνω τα μέτρα μου. Ιδίως το καλοκαίρι, που τέτοια φρούτα πληθαίνουν στους δρόμους μας.
-
ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΠΥΡΓΟ - ΑΘΗΝΑ ΜΕΣΩ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ....
ΤΟΥ ΛΕΩ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΝΑ ΔΕΙΣ....
ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΑΠΟ ΜΕΓΑΡΑ - ΑΟ - ΨΥΧΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ
ΜΕ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΚΤΕΛ, ΦΟΡΤΗΓΑ....
ΜΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΕΝΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ. ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΣΤΗΝ ΑΟ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ 100 ΚΑΙ ΠΑΩ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ Λ ΚΙΦΗΣΙΑΣ ΤΟ ΟΡΙΟ ΠΕΦΤΕΙ 60 ΚΑΙ ΜΕΤΑ 40!!!! Ε ΕΚΕΙ ΜΕ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΣΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΓΕ
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΜΕ TURBO ΑΜΑΞΙ ΝΑ ΜΠΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΦΑΙΡΑ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΠΑΤΟΥΣΑΝ -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΣΤΗΝ ΑΟ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ 100 ΚΑΙ ΠΑΩ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ Λ ΚΙΦΗΣΙΑΣ ΤΟ ΟΡΙΟ ΠΕΦΤΕΙ 60 ΚΑΙ ΜΕΤΑ 40!!!! Ε ΕΚΕΙ ΜΕ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΣΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΓΕναι παει 40 γιατι έχει κλειστή στροφή δεξιά και διάβαση πεζών (που δεν βλέπεις από την κορυφή του δρόμου)..και αμέσως μετά σήμα παραχώρησης προτεραιότητας στους ερχόμενους από τον κόμβο..αρκετοί από αυτούς μάλιστα στρίβουν αμέσως δεξιά..μια χαρά είναι τα 40 γι'αυτό το σημείο
όσο για το όριο που πέφτει στα 60..η έξοδος είναι αρκετά ανηφορική και έχει μικρό δρόμο στα δεξιά της από τον οποίο συχνα βγαίνουν οχήματα..
για τα υπόλοιπα που λες και εγώ συμφωνώ αλλά για το συγκεκριμένο σημείο έχω επιφυλάξεις με βάση όσα προείπα
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Μην με παρεξηγήσετε. αλλά όταν βλέπω αμάξι με γερμανικές πινακίδες και ελληνικές 'φάτσες' μέσα παίρνω τα μέτρα μου. Ιδίως το καλοκαίρι, που τέτοια φρούτα πληθαίνουν στους δρόμους μας.τούρκοι είναι παιδί μου τούρκοι
είναι δυνατόν να είναι έλληνες και να συμπεριφέρονται έτσι?
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!