-
- Γιατι αγαπητοί συμπολίτες? γιατι τα ανάβετε τα γ@#$%^α; και καλά τα περιπολικά, τα λεωφορεία (????) και τα φορτηγα. Έχουν το ακαταλόγιστο. Εσείς οι απλοί γιατί;;;΄
-Gallop: πόσοι 'αγωνιστικοί' τύποι έχουν φιλίσει τα μπετα στη βούτα-γέφυρα-χάρο της Χαμοστέρνας & Πειραιώς;
-Πόσο μ@#$^%@ς μπορεί να είναι ο αρθρογράφος του DRIVE που παρακινεί τους αναγνώστες του να νιώσουν τα G στην έξοδο της Αττικής οδού προς Αθήνα στην συμβολή της με την Εθνική οδό;
-Που μπορώ να βάλω και εγώ αυτά τα μωβ λαμπακια στα πιτσιλιστίρια μου, και λάμπες νέον ώστε να έχω σκιά έγχρωμη;
-Τι βλέπουν αυτοί οι πολλοί εκεί στα λιμανάκια;
-Ο Θέμος τι βύσμα έχει και έγινε δημοσιογράφος; (ασχετο)
-Ποιος είναι ο tester των 4Τ που στρίβει 'διπλός' στα φανάρια; (να βγάζει τουλάχιστον το αυτοκόλλητο. είναι ντροπή).
-Πως μπορώ να αγπράσω και εγώ την 'Αγνοια κινδύνου' και να πηγαίνω με 200 στην Παραλιακη και να μη χάνω το τραπέζι στον Πλούταρχο;
-Γιατι ασχολούμαι και τα γράφω αυτά; μήπως θα αλλάξει τίποτα;
- Γιατι αγαπητοί συμπολίτες? γιατι τα ανάβετε τα γ@#$%^α; και καλά τα περιπολικά, τα λεωφορεία (????) και τα φορτηγα. Έχουν το ακαταλόγιστο. Εσείς οι απλοί γιατί;;;΄
-
-Gallop: πόσοι 'αγωνιστικοί' τύποι έχουν φιλίσει τα μπετα στη βούτα-γέφυρα-χάρο της Χαμοστέρνας & Πειραιώς;
-Πόσο μ@#$^%@ς μπορεί να είναι ο αρθρογράφος του DRIVE που παρακινεί τους αναγνώστες του να νιώσουν τα G στην έξοδο της Αττικής οδού προς Αθήνα στην συμβολή της με την Εθνική οδό;
-Που μπορώ να βάλω και εγώ αυτά τα μωβ λαμπακια στα πιτσιλιστίρια μου, και λάμπες νέον ώστε να έχω σκιά έγχρωμη;
-Ποιος είναι ο tester των 4Τ που στρίβει 'διπλός' στα φανάρια; (να βγάζει τουλάχιστον το αυτοκόλλητο. είναι ντροπή).
-Πως μπορώ να αγπράσω και εγώ την 'Αγνοια κινδύνου' και να πηγαίνω με 200 στην Παραλιακη και να μη χάνω το τραπέζι στον Πλούταρχο;
-
-
Ο χρήστης wasp_thor έγραψε:
KRAXE AGOPI MOY NA AGIASEI TO STOMA SOY.
TOYLAXISTON PREPEI NA EFYGE ENA BAROS APO PANO SOY E;;;;;;
-
Don't worry! Pes ta esy!
...etsi kai allios kanenas den akouei...oloi sthn paralia einai..
-
Και συνεχίζω:
- Γιατί υπάρχουν οδηγοί που πηγαίνουν αριστερά με 60?
- Γιατί οι μπάτσοι τη στήνουν μετά τη στροφή για υπερβολική ταχύτητα και όχι πριν απ' αυτή ώστε να σε αναγκάσουν να κόψεις μπας και τη γλιτώσεις (τη ζωή σου)?
- Γιατί το 90% των οδηγών αλλάζουν πορεία χωρίς τόξο?
- Γιατί τα παπάκια μπαίνουν μπροστά μου στο φανάρι?
- Γιατί κάποια ζώα κρατάνε το παιδί στην αγκαλιά τους στο μπροστινό κάθισμα?
- Γιατί κάποιοι έχουν κουρτινάκια στο πίσω τζάμι?
- Γιατί τα ταξί βγάζουν μαύρο καπνό?
Γιατί κάποιοι οδηγούν με το χέρι κρεμασμένο έξω από το παράθυρο? - Γιατί κάποιοι οδηγούν με το κάθισμα ξαπλωμένο και όχι σε όρθια θέση?
- Γιατί κάποια φορτηγά πηγαίνουν στην αριστερή λωρίδα?
- Γιατί οι μπάτσοι σταματάνε για έλεγχο μόνο παπάκια?
- Γιατί για όλα τα δυστυχήματα αιτία είναι η 'υπερβολική ταχύτητα'?
ΓΙΑΤΙ?
Θα επανέλθω
-
Exw kai egw autes kai polles alles apories.......H kalyterh apanthsh pou mporw na dwsw einai apo thn Tainia 8mm me ton Cage: 'Why???...............Because I CAN!!!'
Dystyxws ekei exoume ftasei.......
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Και συνεχίζω:- Γιατί υπάρχουν οδηγοί που πηγαίνουν αριστερά με 60?
- Γιατί οι μπάτσοι τη στήνουν μετά τη στροφή για υπερβολική ταχύτητα και όχι πριν απ' αυτή ώστε να σε αναγκάσουν να κόψεις μπας και τη γλιτώσεις (τη ζωή σου)?
- Γιατί το 90% των οδηγών αλλάζουν πορεία χωρίς τόξο?
- Γιατί τα παπάκια μπαίνουν μπροστά μου στο φανάρι?
- Γιατί κάποια ζώα κρατάνε το παιδί στην αγκαλιά τους στο μπροστινό κάθισμα?
- Γιατί κάποιοι έχουν κουρτινάκια στο πίσω τζάμι?
- Γιατί τα ταξί βγάζουν μαύρο καπνό?
Γιατί κάποιοι οδηγούν με το χέρι κρεμασμένο έξω από το παράθυρο? - Γιατί κάποιοι οδηγούν με το κάθισμα ξαπλωμένο και όχι σε όρθια θέση?
- Γιατί κάποια φορτηγά πηγαίνουν στην αριστερή λωρίδα?
- Γιατί οι μπάτσοι σταματάνε για έλεγχο μόνο παπάκια?
- Γιατί για όλα τα δυστυχήματα αιτία είναι η 'υπερβολική ταχύτητα'?
ΓΙΑΤΙ?
Θα επανέλθω
Μπραβο ρε παιδια μεσα στο μυαλο μου ειστε και
συνεχιζω.
13) Πως μπορουν και οδηγουν μηχανακια χωρις καθρεπτες και μαλιστα αλλαζουν και κατευθυνση χωρις φλας η χερι και ουτε κοιτανε καν πισω τους?
14) Πως σταματανε μεσα στις Εθνικες οδους χωρις τριγωνο στην σωστη αποσταση ασφαλειας? (Αυτο που μου ετυχε μια φορα ειναι αληθινο, παροτι φανταζει απιστευτο. Εχει σταματησει ΙΧ στην αριστερη λωριδα στη μεγαλη ευθεια της Αθηνων Κορινθου και ο τυπος εχει κατεβει και εχει βαλει τα παιδια μπροστα απο το αυτοκινητο να παιζουνε!!!! Καλα για προειδοποιηση η σημανση δεν υπηρχε τιποτα. Τωρα η λαστιχο επαθε, η χαλασε δεν προλαβα να δω. Παντως το σιγουρο ειναι αν εγιναν κιμας απο καποια ΙΧ που περναγαν δεν με ενοιαξε καθολου. Εγω τον απεφυγα παντως ενω πηγαινα με 160-170 χιλιομετρα, γιατι τον αντιληφθηκα ευτυχως εγκαιρα).
15) Πως σταματανε μεσα στη μεση σε επαρχιακους δρομους, η μετα απο στροφες για να χαζεψουν τη θεα η γιατι ζαλιστηκε η θεια στο πισω καθισμα?
16) Πως αφηνουν το βραδυ διαφορα οχηματα ακινητοποιημενα σε μη φωτιζομενους επαρχιακους και εθνικους δρομους χωρις προειδοποιηση, τριγωνο η εστω κατι αλλο που να σε ειδοποιησει.(Αλλο απιστευτο που εχω δει ειναι σε μη φωτιζομενο τμημα της Αθηνων Κορινθου οταν ηταν δυο λωριδες. Στην δεξια λωριδα αμεσως μετα απο αριστερη καμπη υπηρχε παρκαρισμενη μια μεγαλη ΒΑΡΚΑ επανω σε ενα τρειλερ. Και αν δεν σας φτανει αυτο σε ευθεια επαρχιακου δρομου μιας λωριδας ανα κατευθυνση ενω με τυφλωναν τα φωτα απο το ζωο απεναντι, βρεθηκε μπροστα μου ενα παρκαρισμενο φραγμα δηλαδη μια τεραστια αλωνιστικη μηχανη νομιζω (η κατι τετοιο) η οποια στο πισω μερος δεν ειχε ουτε ενα αντανακλαστικο.
17) Γιατι λοιπον να με τυφλωνουν τα φωτα του απεναντι?
18) Γιατι κανενας στις διασταυρωσεις πυκνοκατοικημενων περιοχων δεν ελεγχει και δεν σεβεται την προτεραιοτητα απο δεξια?
19) Γιατι κανενας δεν σταματαει τελειως σε πινακιδα STOP και να ξεκινησει βαζοντας πρωτη ταχυτητα?
20) Γιατι παω να παρω το αυτοκινητο μου και ψαχνω μια ωρα να βρω το ζωο που με εχει κλεισει και δεν μπορω να ξεπαρκαρω?
21) Γιατι ολοι σταματανε οπου τους καπνισει για οτιδηποτε και κλεινουν την κυκλοφορια?
22) Γιατι να αισθανομαι ηλιθιος που δεν παραβιαζω λεωφορειοδρομο, ενω ολοι οι ξυπνιοι πανε 'σφεντονα' μεσα απο αυτον?
23) Ποιο το νοημα των πεζοδρομων οταν περνουν συνεχεια αυτοκινητα απο αυτους? ( Προσωπικα συμφωνω να περνουν αυτοκινητα ως ενα τροπο διαμαρτυριας γιατι συνηθως οι πεζοδρομοι εξυπηρετουν οικονομικα και τοπικα συμφεροντα).
24) Γιατι να ανεχομαι τα ζωα που κλεινουν τους δρομους με πορειες και διαδηλωσεις στραγγαλιζοντας την κυκλοφορια?
25) Γιατι οταν περνα καποιος 'μεγαλος' λυνεται το κυκλοφοριακο?
26) Γιατι τα αυτοκινητα των μεγαλων (και οχι μονο) παρκαρουν οπουδηποτε κλεινοντας λωριδες κυκλοφοριας και πεζοδρομια? -
Γιατι στην Ελλάδα πρέπει να γινει ενας Νομος που να κανει υποχρεωτική την εφαρμογή αυτών που υπάρχουν (Σουρής)!
Γιατι στην Ελλάδα εχουμε μάθει 50 χρόνια να αγνοούμε νόμους που ειναι προφανώς λάθος (π.χ. πινακίδα με οριο 50 χ.α.ω. στην Εθνική Οδό!!!)!
Γιατι πάντα πιστεύουμε οτι εμείς ξέρουμε καλύτερα και οι αλλοι ειναι βόδια!
Γιατι η Αστυνομία αντι να προλαμβάνει την στήνει για να κόψει κλήσεις (π.χ. πας με 150 στην ευθεία της Θήβας?Την πάτησες!Αυτόφωρο!)!
Γιατί κανείς δεν εχει τιμωρηθεί ποτέ επειδή πάει με 70 στην αριστερή της Εθνικής!
Γιατι η παιδεία μας στα οδικά είναι επιεικώς για τα μπάζα!
Γιατι η εκπαίδευση νέων οδηγών περιορίζεται στο μέσον και στο λάδωμα!
Γιατι τα ΚΤΕΟ υπολειτουργούν!
Γιατι...............!!!!!Αι σιχτίρ πια!!!! -
Μία είναι η απάντηση:
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ΄Ενα Land Rover του αγγλικού στρατού με τη μακρυά καμπίνα και ελφρά θωράκιση, πολυβόλο .50'' στην οροφή και καθάρισες. Ούτε υπουργικό τεθ/νο δε θα σου βγαίνει μπροστά.
Ένας MadMax θα μας σώσει! -
Ας συνεχίσω εγώ:
Γιατί ανάβουν φώτα ομίχλης καλοκαιριάτικα μες την Αθήνα?
Γιατί όλοι έχουν το σύνδρομο της αριστερής λωρίδας στην εθνική?
Γιατί υπάρχουν σε αυτοκινητοδρόμους όρια από 30-60 χιλ/ώρα?
Γιατί υπάρχουν πράσινες ταμπέλες (που δηλώνουν αυτοκινητόδρομο) σε επαρχιακούς δρόμους?
Πόσα εκατομμύρια (ή δις) μπαλώματα έχουν οι ελληνικοί δρόμοι?
Σε ποιες πλατείες έχουμε προτεραιότητα και σε ποιες όχι?
Ο τύπος με το τρικάβαλο παπάκι και το παιδί στη μέση είναι ανεγκέφαλος?
Οι Mercedes των υπουργοβουλευτών έχουν αυξημένη παθητική ασφάλεια και δεν χρειάζονται οι επιβάτες ζώνη?
Στροφές με ανάποδη κλήση κάνουν εύκολη την δουλειά των εργολάβων?
Που πουλάνε σαμαράκια και ζαρντινιέρες να κλείσω την Κηφισίας?
Γιατί βάζουν racing εξατμίσεις στα παπάκια?
Γιατί ΚΤΕΟ σημαίνει λάδωμα?
Ποιος θα μας δώσει το ποσοστό αχρωματοψίας των Ελλήνων οδηγών, ειδικά όταν βρίσκονται σε φανάρι?
Γιατί το πορτοκαλί θεωρείται πράσινο?
Τελικά αστυνόμευση ή ενημέρωση? (…ψιλά γράμματα, μόνο τα λεφτά στο ταμείο).
Χάνω τώρα το χρόνο μου γράφοντας? Εσείς τα ξέρετε όλα αυτά!!! -
Οχι Κώστα,τον καιρό μας δεν τον χάνουμε γράφοντας εδω για αυτο το θέμα.Ο λόγος?
Αλλο να τα συζητάς στον κύκλο των φίλων σου (που εχεις επιλέξει) και αλλο να βλέπεις οτι άνθρωποι απο τις 4 μεριές της Ελλάδας εχουν τα ιδια προβλήματα και απόψεις!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αλλο να τα συζητάς στον κύκλο των φίλων σου (που εχεις επιλέξει) και αλλο να βλέπεις οτι άνθρωποι απο τις 4 μεριές της Ελλάδας εχουν τα ιδια προβλήματα και απόψεις!!!Εννοώ, Νίκο, ότι πολύ σπάνια θα το διαβάσει κάποιος 'υπευθυνος' και θα προβληματιστεί.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αλλο να τα συζητάς στον κύκλο των φίλων σου (που εχεις επιλέξει) και αλλο να βλέπεις οτι άνθρωποι απο τις 4 μεριές της Ελλάδας εχουν τα ιδια προβλήματα και απόψεις!!!Εννοώ, Νίκο, ότι πολύ σπάνια θα το διαβάσει κάποιος 'υπευθυνος' και θα προβληματιστεί.
Επειδή ειμαι της άποψης οτι την κοινωνία μας την φτιάχνουμε φτιάχνοντας πρώτα τον εαυτό μας και τα παιδιά μας,δινω λίγω σημασία στους διάφορους υπεύθυνους/καρεκλοκένταυρους και δεν περιμένω και πολλά απο αυτούς.
Μου δίνει κουράγιο ομως να συνεχίσω να υποστηρίζω οτι η καλύτερη Ελλάδα ειναι κοντά μας,γύρω μας,οταν μπορώ να ανταλλάσω απόψεις με άτομα σαν αυτά που βρίσκονται σε αυτό το forum (στην συντριπτική τους πλειοψηφία)!!!
Για αυτό ειπα οτι δεν χάνουμε τον καιρό μας! -
- ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ;
- ΟΜΟΙΩΣ, ΣΤΟ STOP ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ;
- ΣΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ, ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ;
- ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ Ή ΟΧΙ ΘΕΣΕΙΣ PARKING ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ;
- Ο ΚΑΘΕΠΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ, Ή ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΓΥΑΛΙ;
- Η ΛΩΡΙΔΑ ΤΕΡΜΑ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΛΑΒΗ, Ή ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΑΝΕ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ;
- ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ; ΓΙΑ ΠΕΖΟΥΣ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ;
- ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΑΛΙ, ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΕΖΟΥΣ;
- ΤΑ 'ΠΑΠΑΚΙΑ' ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ;
- ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ ΜΙΣΟ ΠΑΝΩ, ΜΙΣΟ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΦΛΟΙΣΒΟΥ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΥ;
- ΓΙΑΤΙ ΓΔΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑΝΕ ΑΣΦΑΛΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙ-ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΘΕ 100 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝΕ;
- ΓΙΑΤΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΩΡΕΣ ΑΙΧΜΗΣ;
- ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΩΝ ΤΑΞΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ;
- ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΤΕΡΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΕ ΑΔΕΙΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ 60 ΧΛΜ. ΕΝΩ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΑΝΑΡΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ;
- ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΒΩΝΤΑΙ ΠΟΤΕ; ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ; ΚΡΥΦΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΠΡΑΣΙΝΑ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΤΟΥ; ΟΤΑΝ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΙΑ!
- ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΕΝΟ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΔΡΟΜΑΚΙ, ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΡΟΦΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΦΑΝΑΡΙ;
- Η ΑΝΗΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΟΡΩΠΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΑΙ ΟΔΗΓΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ; ΕΚΕΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΑΣ;
- ΓΙΑΤΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΑ 'ΣΤΡΑΒΑ ΚΙ ΑΣΤΕΙΑ' ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΑΝ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΑΘΑΚΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ; ΤΟΣΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΧΩ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΟΥ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΩ;;;
-
Slipstream έγραψε και απαντάω
-
ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ;
ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΑΠΌΧΡΩΣΗ -
ΟΜΟΙΩΣ, ΣΤΟ STOP ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ;
ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΜΑΣ -
ΣΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ, ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ;
ΑΜΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΕΣΗ -
ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ Ή ΟΧΙ ΘΕΣΕΙΣ PARKING ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ;
ΠΟΙΕΣ 'ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ' ? -
Ο ΚΑΘΕΠΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ, Ή ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΓΥΑΛΙ;
ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΟΝ 'ΦΑΕΙ' ΚΑΜΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ -
Η ΛΩΡΙΔΑ ΤΕΡΜΑ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΛΑΒΗ, Ή ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΑΝΕ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ;
**ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΝΕ ** -
ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ; ΓΙΑ ΠΕΖΟΥΣ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ;
ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ -
ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΑΛΙ, ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΕΖΟΥΣ;
ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ -
ΤΑ 'ΠΑΠΑΚΙΑ' ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ;
ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ -
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ ΜΙΣΟ ΠΑΝΩ, ΜΙΣΟ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΦΛΟΙΣΒΟΥ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΥ;
ΟΧΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ -
ΓΙΑΤΙ ΓΔΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑΝΕ ΑΣΦΑΛΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙ-ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΘΕ 100 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝΕ;
ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ -
ΓΙΑΤΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΩΡΕΣ ΑΙΧΜΗΣ;
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ 'ΒΛΕΠΟΥΜΕ' -
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΩΝ ΤΑΞΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ;
ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥΣ -
ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΤΕΡΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΕ ΑΔΕΙΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ 60 ΧΛΜ. ΕΝΩ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΑΝΑΡΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ;
ΕΙΝΑΙ ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ -
ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΒΩΝΤΑΙ ΠΟΤΕ; ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ; ΚΡΥΦΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΠΡΑΣΙΝΑ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΤΟΥ; ΟΤΑΝ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΙΑ!
ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ.... -
ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΕΝΟ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΔΡΟΜΑΚΙ, ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΡΟΦΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΦΑΝΑΡΙ;
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ -
Η ΑΝΗΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΟΡΩΠΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΑΙ ΟΔΗΓΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ; ΕΚΕΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΑΣ;
ΕΙΔΑΤΕ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΠΙΣΤΑ..... -
ΓΙΑΤΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΑ 'ΣΤΡΑΒΑ ΚΙ ΑΣΤΕΙΑ' ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΑΝ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΑΘΑΚΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ; ΤΟΣΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΧΩ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΟΥ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΩ;;;
ΚΑΝΤΕ ΤΕΣ LINK ΕΔΩ
-
-
ΚΑΛΟ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.. ΜΟΥ ΛΥΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ!!
ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΥ ΟΜΩΣ, ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΛΕΣ ΣΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΚΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ.
-
ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΑ ΖΟΡΙΚΑ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ.
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΑ ΖΟΡΙΚΑ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ. -
Ο χρήστης Slipstream έγραψε:
ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΥ ΟΜΩΣ, ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΛΕΣ ΣΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΚΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ.
ΛΕΣ????
ΦΩΤΑ ΟΜΙΧΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ