-
Κανένα πρόβημα παιδιά με το M1. Απλά όποιος διαβάσει αυτό το τόπικ στο BITOG θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα όχι τόσο για το M1 0W40 όσο για τα λιπαντικά γενικότερα (αν θυμάστε κάποτε είπαμε ότι οι αναλύσεις λαδιών καλές-χρυσές είναι αλλά άλλο τόσο μπορούν να είναι και παραπλανητικές).
Όπως είπε κι ο Γιάννης, ο ίδιος ο JAG έκανε την 'αποκάλυψη' κατόπιν επαναλαμβανομένων αναλύσεων, ο ίδιος ανέφερε ότι είδε εντυπωσιακή συμπεριφορά σε αναλύσεις του AMSOIL AFL 5W40 και ο ίδιος εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το M1 0W40 στον κινητήρα του (στο ίδιο ποστ όλα αυτά). Το συμπέρασμα είναι ότι ακόμη κι αν πράγματι το M1 προκαλεί αυξημένη φθορά σε σχέση με τον υψηλής ποιότητας 'συνθετικό' ανταγωνισμό, η φθορά είναι ήδη τόσο πολύ χαμηλού ρυθμού που ο κινητήρας τελικά θα πάει από οποιαδήποτε άλλη αιτία εκτός από φθορά στα μέταλλα...
Το ότι το Μ1 0W40 πέφτει νωρίτερα (σε χρήση και χρόνο) από τα ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 5W40 ή 5W30 ή 0W30 είναι τυπική συμπεριφορά ενός λιπαντικού με άνοιγμα ιξώδους 40 (τί να πούμε για τον καταιγιστικό ρυθμό πτώσης ιξώδους των 10W60...). Παρόλα αυτά με το συγκεκριμένο M1 σε 'πεσμένη' κατάσταση μετά από πολλά χλμ και χρόνο δεν έχει δείξει αδυναμία να συνεχίσει να προσφέρει το έργο του. Φυσικά, παίζουν σημαντικό ρόλο και άλλοι παράγοντες όπως οι ανοχές και το fuel dilution (ίσως γενικότερα το 'πάντρεμα' λιπαντικού-κινητήρα), αφού σε κάποιους κινητήρες έχει παρατηρηθεί πολύ μικρή αλλοίωση ιξώδους του Μ1. -
Μπορεί το ιξώδες να πέφτει σε 1η φάση αλλά να ενημερώσουμε όσους δεν το ξέρουν ότι στην συνέχεια, μετά από αρκετά χιλιόμετρα – το λάδι παχαίνει. Αυτός είναι μάλλον και ο κύριος λόγος του λεγόμενου sludge.
-
Μήπως μπορεί κάποιος να μου προτείνει βαλβολίνες για opel corsa 1.2 16V μοντ. 99.
Η χρήση είναι μέσα στην πόλη, ήπια, και με πολύ μικρές αποστάσεις (π.χ. το παιδί στο σχολείο (ούτε 3 χλμ ) – σβήσιμο για 2+ ώρες, το παιδί στο φροντιστήριο 8χλμ, πίσω σβήσιμο. Supermarket 2 χλμ πάλι.
Ως γνωστόν το κιβώτιο είναι και κάπως σφιχτό.
Ευχαριστώ
-
Η Opel λέει 'Special Product'... Πάντως παρά τις 'κραυγές' της αντιπροσωπείας έχουμε τολμήσει και δοκιμάσει GrIV/V 75W90 GL4 σε Corsa C 1.2 16V με εξαιρετικό αποτέλεσμα.
-
Το είδα και εγώ αυτό στο http://lubricantadvisor.valvolineeurope.com/select.asp καθώς και ότι η liqui moly δίνει GL3+ SAE 75w80. Μου έχει μείνει 1,2λίτρα περίπου (σύμφωνα με την valvoline παίρνει 1,6) redline 75W90 NS, κάνει;
Ευχαριστώ και πάλι -
http://www.liqui-moly.com/web/lmhomeen. ... technology
αυτήν (την 1η) δίνει ... που την έχει στην κατηγορία Synthetic Technology στο http://www.liqui-moly.com/web/lmhomeen. ... x_produkte
-
Έκανα μια πρόχειρη μελέτη σχετικά με το ερώτημα μέτριο λάδι και αλλαγή κάθε 6 μήνες ή GroupIV/V και αλλαγή κάθε χρόνο.
[list:1eb6cz7d]
αρχείο excel[/list:u:1eb6cz7d]
Σαν παράδειγμα πήρα τα Amsoil XLF και TSO. Θεωρώντας ότι το κόστος αλλαγής λαδιού /εργατικά είναι 5 € τελικά κερδίζει κάποιος 13% ή 9€ το έτος βάζοντας ένα λάδι 87% ακριβότερο! Στα ίδια χρήματα – το λεγόμενο break even – έρχεται κανείς αν αλλάξει το TSO κάθε 10-11(10,46 ) μήνες περίπου.
Το ερώτημα είναι – πέρα από τα οικονομικά – πότε τελικά έχει κανείς καλύτερη προστασία – αν υποθέσουμε ότι πάμε στην περίπτωση break even.
Στην Ελλάδα πάντως έχουμε καλύτερη ποιότητα βενζίνης από ότι στην Αμερική, λιγότερη υγρασία αλλά περισσότερη σκόνη, και μεγαλύτερη πιθανότητα νοθείας καυσίμων.
… και μην μου απαντήσει κανείς βάζω ότι καλύτερο και το αλλάζω όσο συχνότερα . Θα είναι … εκτός θέματος.
-
Ερώτημα απλό. Φοράω λάδια 10W40 σε ενα ξαντια. Για ποιές θερμοκρασίες περιβάλλοντος είναι κατάλληλα;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ερώτημα απλό. Φοράω λάδια 10W40 σε ενα ξαντια. Για ποιές θερμοκρασίες περιβάλλοντος είναι κατάλληλα;Αυτό θα σου το πει το manual, αλλά μιλώντας γενικά, για Ελλάδα είναι κατάλληλα για όλες τις θερμοκρασίες εκτός από το χειμώνα στο Νευροκόπι. Αν το πας στο Lund όμως, γνώμη μου είναι ότι πρέπει να κοιτάξεις κάποιο 0Wxx και πιο συγκεκριμένα 0W40 αντί του 10W40.
-
0W40 ίσως δεν κάνει, καλύτερα να ρωτήσει μήπως βάζουν 0-5W20 εκεί.
-
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
Το ερώτημα είναι – πέρα από τα οικονομικά – πότε τελικά έχει κανείς καλύτερη προστασία – αν υποθέσουμε ότι πάμε στην περίπτωση break even.Αν κάνεις πολύ μικρές διαδρομές καλύτερα να βάζεις το φτηνό λάδι. Προϋπόθεση φυσικά είναι το φτηνό λάδι να καλύπτει τις προδιαγραφές για το κινητήρα σου (αυτό μάλλον ισχύει).
-
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
Το είδα και εγώ αυτό στο http://lubricantadvisor.valvolineeurope.com/select.asp καθώς και ότι η liqui moly δίνει GL3+ SAE 75w80. Μου έχει μείνει 1,2λίτρα περίπου (σύμφωνα με την valvoline παίρνει 1,6) redline 75W90 NS, κάνει;
Ευχαριστώ και πάλιΑν πας σε RED LINE θα βάλεις την MT-90 που είναι GL-4. Ίσως και την MTL δεδομένου ότι σύμφωνα με το ιξώδες της Liqui Moly η Opel χρησιμοποιεί 80άρα (αλλά σε GL-3+;;; Λέτε αυτό το 'special product' να είναι καμιά βαλβολίνη της σειράς που απλά είναι σε GL-3 πράγμα σπάνιο, εξ ου και το 'special product'; όχι επειδή η GL-3 σημαίνει και κακή ποιότητα - καμία σχέση - τα GL είναι προδιαγραφές και όχι διαβάθμιση ποιότητος). Ένας λόγος παραπάνω να αποφύγεις οπωσδήποτε τις GL-5 σε Opel.
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Ερώτημα απλό. Φοράω λάδια 10W40 σε ενα ξαντια. Για ποιές θερμοκρασίες περιβάλλοντος είναι κατάλληλα;
Αυτό θα σου το πει το manual, αλλά μιλώντας γενικά, για Ελλάδα είναι κατάλληλα για όλες τις θερμοκρασίες εκτός από το χειμώνα στο Νευροκόπι. Αν το πας στο Lund όμως, γνώμη μου είναι ότι πρέπει να κοιτάξεις κάποιο 0Wxx και πιο συγκεκριμένα 0W40 αντί του 10W40.
Ειμαι ήδη στο Λούντ. Τώρα οι θερμοκρασίες είναι από 4-12 τίποτα τραγικό προς το παρόν. Αν μείνω όμως και πάμε σε -15 έως +7-+10 τότε να αλλάξω τύπο;;;
Το παραφλού πρέπει να αλλαχτεί και αυτό;;;
-
Να αλλάξεις οπωσδήποτε!!! Το 10/40 σε καμία περίπτωση στους -15!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Να αλλάξεις οπωσδήποτε!!! Το 10/40 σε καμία περίπτωση στους -15!!!!Οκ.. Θενξ.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το ερώτημα είναι – πέρα από τα οικονομικά – πότε τελικά έχει κανείς καλύτερη προστασία – αν υποθέσουμε ότι πάμε στην περίπτωση break even.
Αν κάνεις πολύ μικρές διαδρομές καλύτερα να βάζεις το φτηνό λάδι. Προϋπόθεση φυσικά είναι το φτηνό λάδι να καλύπτει τις προδιαγραφές για το κινητήρα σου (αυτό μάλλον ισχύει).
Ναι, κάνω μικρές διαδρομές(τουλάχιστον το corsa που ανέφερα και νωρίτερα). Φαντάζομαι πως θα είναι και ποιο καθαρός ο κινητήρας έτσι αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Καμιά σχέση το ΤΒΝ του ενός λαδιού με το άλλο.
Τώρα έχει το XL 5w30 και θα δοκιμάσω και το 5w20.
Ρίσκο, το ξέρω
Ελπίζω να μην στο τέλος. Θα έχει σίγουρα στενή παρακολούθηση.
-
citastak...
Αφού είσαι φραπόγαλλος πάρε να βάλεις ένα από τα:
ELF EXCELLIUM FULL TECH 0W30
TOTAL QUARTZ ENERGY 9000 0W30
ELF EXCELLIUM LDX 0W30
ΜOTUL 8100 X-max 5W30
MOTUL 8100 X-lite 0W30
Όλα καλυπτουν την ACEA A3 άρα σκίζεις όσο γουστάρεις αν είσαι βαρυπόδαρος, και πιθανότατα να μπορείς να τα χρησιμοποιείς για όλο το χρόνο (θα φανεί από την κατανάλωση λαδιού).
Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις:
ELF EXCELLIUM 0W40
TOTAL QUARTZ 9000 0W40
MOTUL 8100 E-tech 0W40
Αυτά τα τρία είναι η γαλλική απάντηση (που χτυπιέται στα ίσια) στο περίφημο Mobil 1 0W40. -
Σε ευχαριστώ Μιλτο (?). Περιμένω να κάνω μερικά χλμ όσο ο καιρός είναι ακόμα ζεστός και μετά θα πάω μάλλον σε total ή motul...
Βαρυπόδαρος δεν μπορείς να είσαι εδώ. Μόνο αν πεταχτείς σε καμια Γερμανία. Εδώ με 30 μέσα στην πόλη ΑΥΣΤΗΡΑ.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Να αλλάξεις οπωσδήποτε!!! Το 10/40 σε καμία περίπτωση στους -15!!!!Αν είναι συνθετικό ξεκινάει με -15 και δουλεύει μια χαρά. Φυσικά είναι πολύ χοντρό λάδι και δεν θα έχεις καλή λίπανση ακόμα κι όταν ζεσταθεί λίγο ο κινητήρας. Για μερικές μέρες δεν θα πείραζε αλλά αν μένεις εκεί συνέχεια άλλαξέ το.
Με τέτοιο κρύο και χαμηλές ταχύτητες η ACEA A3 είναι παχύρρευστη. Δεν ξέρω για το xantia αλλά νομίζω ένα 0W20 ή 5W20 ταιριάζει περισσότερο σε τέτοιες θερμοκρασίες.
Μίλτο κάτι πιο λεπτό από ACEA A3;
(μη ξεχνάς ότι ακόμα και μετά από μισή ώρα το λάδι του θα είναι στους 40C) -
Α επίσης μιλαμε για μικρές αποστάσεις που το αυτοκίνητο δεν ξερω αν θα εχει προλαβει να ζεσταθει. 4-5 μαξ.
Περι λιπαντικών γενικώς