-
Καλησπέρα και πάλι σε όλους
Μερικές απορίες μου:Το αυτοκίνητο είναι αρκετά υποστροφικό. Φταίνε τα ελαστικά (185/70/14)και η μαλακή ανάρτηση;
ΓΥΡΙΖΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ!!
Υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής της κατανομής δύναμης εμπρός/πίσω (κάτι σαν το sti;
Το μπλοκέ το οποίο είναι στάνταρ στο δίλιτρο θα βοηθούσε στο 1,6( αν ναι σε τι;); Το διαφορικό του μπούμπη θα ταίριαζε στο 1,6;Είναι πιστεύω αργό σε καλή άσφαλτο με στροφές... ένα καλοστημένο προσθιοκίνητο πάει πιο γρήγορα.
Πάντως στους ελληνικούς δρόμους (λακκούβες, χωματοδρομοι κλπ) πάει σφαίρα άνετα. Διασχίζει και και αμμουδιά. Είχε δίκιο τελικά ο 40ρης κύριος που γνώρισα στον Απόστολο (παρεπιπτόντος του άλλαζαν turbo λόγω προβλήματος), όταν μου έλεγε φτάνει μέχρι τη θάλασσα.
Λοιπόν σας εύχομαι ένα καλό σαβ/κο, χωρίς προβλήματα στα subaru μας, και εύχομαι να τα πούμε από Δευτέρα πάλι υγειής και δυνατοί.
ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΖΩΝΗ ΣΑΣ
-
Καλά όλοι διακοπές πήγατε;
-
Ο χρήστης vagmag έγραψε:
Καλησπέρα και πάλι σε όλους
Μερικές απορίες μου:Το αυτοκίνητο είναι αρκετά υποστροφικό. Φταίνε τα ελαστικά (185/70/14)και η μαλακή ανάρτηση;
ΓΥΡΙΖΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ!!
Υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής της κατανομής δύναμης εμπρός/πίσω (κάτι σαν το sti;
Το μπλοκέ το οποίο είναι στάνταρ στο δίλιτρο θα βοηθούσε στο 1,6( αν ναι σε τι;); Το διαφορικό του μπούμπη θα ταίριαζε στο 1,6;Είναι πιστεύω αργό σε καλή άσφαλτο με στροφές... ένα καλοστημένο προσθιοκίνητο πάει πιο γρήγορα.
Πάντως στους ελληνικούς δρόμους (λακκούβες, χωματοδρομοι κλπ) πάει σφαίρα άνετα. Διασχίζει και και αμμουδιά. Είχε δίκιο τελικά ο 40ρης κύριος που γνώρισα τον Απόστολο (παρεπιπτόντος του άλλαζαν turbo λόγω προβλήματος), όταν μου έλεγε φτάνει μέχρι τη θάλασσα.
Λοιπόν σας εύχομαι ένα καλό σαβ/κο, χωρίς προβλήματα στα subaru μας, και εύχομαι να τα πούμε από Δευτέρα πάλι υγειής και δυνατοί.
ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΖΩΝΗ ΣΑΣ
Sigoura, an au3iseis tin diametro twn elastikwn se, say, 205/55/16, 8a einai ligotero ypostrofiko (mallon, prepei na to dokimaseis).
Gia tin katanomi tis dynamis mpros/pisw 8a prepei na alla3eis diaforika afou auto fantazomai 8a exei sxesi me to mege8os twn granaziwn (to opoio den allazei eukola).
Mploke einai auto pou leme, limited slip differential? Ston pisw a3ona auto douleuei: otan enas apo tous 2 troxous spinarei tote kataneimei perissoteri ropi ston allo troxo mexri pou na stamatisei na spinarei o prwtos.
-
Ο χρήστης vagmag έγραψε:
Καλά όλοι διακοπές πήγατε;ΟΧΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ!
ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ 205/55R16 ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΗ ΚΑΙ Η SUBARU ΣΑΝ EXTRA ΓΙΑ ΤΟ IMPREZA ΤΩΝ 143 ΙΠΠΩΝ ΕΝΩ ΣΤΟ IMPREZA ΤΩΝ 180 ΙΠΠΩΝ ΕΙΝΑΙ STANDART ΝΟΜΙΖΩ.
ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΟΛΙΣΘΗΣΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕ FORESTER ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΟ IMPREZA.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΡΟΠΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΗ ΛΥΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ STi ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΟΥ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΘΑΛΛΑΣΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑ ΔΕΝ ΚΟΛΛΟΥΣΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. -
Ο χρήστης vagmag έγραψε:
Μπήκε χέρι βελτιωτή Έλληνα που μάλλον τον χαρακτηρίζει ο ωχαδερφισμός...Δεν εξηγήται αλλιώς το γεγονός ότι προβλήματα δεν είναι οφείλονται μόνο σε προβλημα των εξαρτημάτων αλλά και της τοποθέτησης.
Στο δικό μου ξέχασαν να βιδώσουν τα μπουλώνια μπροστά, να τοποθετήσουν την πλαστική ποδιά από κάτω και να κουμπώσουν ένα σωλήνα που περνούσε αέρας...
Σε άλλους έχω ακούσει ότι ξέχασαν κατσαβίδι μέσα στον κινητήρα με αποτέλεσμα να σπάσουν σχεδόν όλα μέσα....
Έβαλαν ελλατωματική βαλβίδα επιστροφής λαδιού και κάηκε καινούριο μοτέρ.Έχω φίλο που έχει απλό δίλιτο forester... αλλάζει μόνο λάδια
Έχω γνωστή που έιχε το παλιό 16αρι 5πορτο και το άλλαξε όταν το τράκαρε. Η καϋμένη πήρε το νέο 16΄'αρι sturbo 5πορτο και τρέχει σε συνεργείαΤα δύο παραπάνω άτομα ήταν ο λόγος που εμπιστεύθηκα την subaru.
Ρε scooby εσύ στοιχεία δεν έχεις; έστω όνομα ηλικία;
Το legacy station το έχουν πουθενα για test drive?AYTOI OI ANTHROPOI AN EINAI BELTIOTES TOTE KAI O G.BUSH JR EINAI EIRHNOPOIOS
-
Kyrioi,
Eimai katoxos Impreza GT 2.0 MY00Stamatisa na pigenw gai service stin antiprosopeia molis ta Valvoline ta allaksan me 'subaru oil' (lege me cyclon!) kai de mou evazan rodela tapas carter, kai ksexasan na mou ksanavaloun ti podia. KAI OLA AFTA STO KALTERO SYNERGEIO SUBARU stin peiraios pou ta paidia einai poly kala.
Twra gia tis metatropes tis ellinikis antiprosopias exw na pw ta eksis:
WRX220->WRX250 hp i idia i prodrive poy dinei to PPP (performance power pack pou to ekselisei apo to 97) to dinei 700.000 drx peripou allazei ektos apo ecu, mesaio kommati exhaust me catless kai dinei ena ss teliko kai vgazei 240 bhp mono me pripou 0.9 bar stathero. Twra pos ta ellinika tzimania mono me management vgazoun 250 stin krisi sas. Oso gia ta oti einai afstriaka kits poios einai aftos re paidia peste mas kai mas giati apo Austria sto http://www.scoobynet.co.uk me rotagane kai mena!
Sto de STi i prodrive den exei vgalei akoma PPP (spike boost problems) eno oi dikoi mas allaksane tin VF30 turbo me mia VF22 dwsane kaI boost kai fygame...
Kai milame gia turbo cars hdh . ti na poun ta Sturbo? Tourbisma atm. engine me to simataki tou forrester piso ? me frena xarotika kai front mount intercooler me trypes stin podia gia aera apo sougia? me ton piggyback egkefalo tyligmeno me sakoula (!) gia steganopoihsh mesa sto mixanostasio? Pouthena stin europi den yparxei to modelo afto. AN pas px italia kai kanei mpam pios tha sto ftiaksei ekei?
Stamataw edw gia nami parei o xaros kai ta 'dhmosiografa' pou to apotheonoun... -
Ο χρήστης Scoob Owner έγραψε:
WRX220->WRX250 hp i idia i prodrive poy dinei to PPP (performance power pack pou to ekselisei apo to 97) to dinei 700.000 drx peripou allazei ektos apo ecu, mesaio kommati exhaust me catlessΑυτο σημαινει οτι βγαζει τον καταλυτη. Αυτο δεν ειναι παρανομο στην ΕΕ?
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Αυτο σημαινει οτι βγαζει τον καταλυτη. Αυτο δεν ειναι παρανομο στην ΕΕ?
Χέζουν οι αρκούδες στο δάσος?
-
Ρε παιδιά εδώ δεν είναι θέμα για τον αυτά που χρεώνουν (χρήματα) είναι πολλά για αυτά που λένε ότι δίνουν (άλογα) αλλά για το αν αυτά που πληρώασαμε (με πολλά όντως χρήματα) λειτουργούν τουλάχιστο.
Μιας και το αναφέραμε όμωε επειδή έτσι όπως λειτουργουν τα περισσότερα sturbo, δεν κάνουν σωστή κάυση,-αυτό φαίνεται και από το ντουμάνι καπνού που βγαίνει από μερικά-, αν μας γράψουν για σε έλεγχο καυσαερίων... ποιος ευθύνεται;...... ψύλοι στα άχυρα!!!!
Ρε scooby Το πήρες από τον Απόστολο;
Πως πάει; -
Ο χρήστης vagmag έγραψε:
Ρε παιδιά εδώ δεν είναι θέμα για τον αυτά που χρεώνουν (χρήματα) είναι πολλά για αυτά που λένε ότι δίνουν (άλογα) αλλά για το αν αυτά που πληρώασαμε (με πολλά όντως χρήματα) λειτουργούν τουλάχιστο.
........................
Πως πάει;VAGMAG ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ 2+ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!!!!!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ, ΟΝΟΜΑΤΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΝΤΟ, ΣΕ ΕΙΔΑ ΣΤΟ FORUM ΤΟΥ TFRC ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ (IMPREZA S-TURBO ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ).
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ. -
Ο χρήστης vagmag έγραψε:
...............
Πως πάει;ΡΕ VAGMAG ΜΕ ΑΔΙΚΗΣ, ΣΤΟ FORUM TOY TFRC, ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕΣ ΤΗΝ.
ΣΩΤΗΡΗΣ.
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Αυτο σημαινει οτι βγαζει τον καταλυτη. Αυτο δεν ειναι παρανομο στην ΕΕ?
Χέζουν οι αρκούδες στο δάσος?
FYI h prodrive vgazei ton mikro mesaio cat kai afhnei tous dyo sto up-pipe kai sto downpipe opote ta euro emissions einai covered. to WRX einai over catted gia US kai swiss market
-
Ο χρήστης Scoob Owner έγραψε:
FYI h prodrive vgazei ton mikro mesaio cat kai afhnei tous dyo sto up-pipe kai sto downpipe opote ta euro emissions einai covered. to WRX einai over catted gia US kai swiss marketA, ok then. Οπως καταλαβαίνεις από το username μου, έχω μια μικρή ευαισθησία στο de-catting...
-
De sou ftanoune oi 3 cat se kathe WRX re pleonekti?
mieww -
Σωτήρη ζητώ συγνώμη αν σε παρεξήγησα.
΄΄Εχω γράψει στο tfrc...
-
Ο χρήστης vagmag έγραψε:
Σωτήρη ζητώ συγνώμη αν σε παρεξήγησα.΄΄Εχω γράψει στο tfrc...
ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 0972036904.
ΣΩΤΗΡΗΣ -
Παρόλο που είναι παλιό το post,βλέπω τηλέφωνα να δίνονται ανοικτά.
Προσοχή,μπορεί να σας αρχίσουν στις φάρσες. -
Χαχαχαχαχαχα!!! Τωρα που το ξεθαψες, μετα απο σχεδον 2 χρονια, ισως να τους κανουν φαρσες...
-
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ FORUM ΤΟ 2002 ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.
ΛΟΙΠΟΝ H Dynamic & Drive (ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ) ΝΥΝ SUBARU (ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ SUBARU) ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ http://www.vres.gr ΩΣ :
'Ονομα εταιρείας: ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΣ, Π., - Α. ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑΣ Ε.Π.Ε.Υπεύθυνος : Διαχειριστής Καλφακάκος Παναγιώτης
Νομός : ΑΤΤΙΚΗΣ
Πόλη : ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
Διεύθυνση : Καζαντζάκη 6
Τ.Κ. : 13561
Κατηγορία : ΕΜΠΟΡΙΟ (ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕΣΑ)ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ. ( ΤΟ google ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! ).
ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ SUBARU 1.6 TS, ΟΤΙ Ο κ.ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΤ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΤΑ TURBO-KITS. ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΒΕΛΤΙΩΤΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΠΛΑΝΑΤΕ Η ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ.
ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΙΤ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ !!! ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ :
http://www.autotest.it
ΑΠΛΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΙΤ ΓΙΑ SUBARU ( TURBO-KITS ΣΤΟ MOTORTUNING ) ΕΝΩ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ.
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙΤ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. TURBO, INTERCOOLER, ΣΚΑΣΤΡΑ, ΦΙΛΤΡΟΧΟΑΝΗ Κ.Λ.Π. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΙΔΙΑ.
ΟΣΟ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ.
Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΝΟΣ CITROEN ΜΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΙΤ, ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΜΟΝΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
ΚΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ TURBO-KIT.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΤΡΑΒΗΞΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ 2ου ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ORIGINAL ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. -
Ο χρήστης BiL έγραψε:
Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΝΟΣ CITROEN ΜΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΙΤ, ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΜΟΝΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
Εμενα προσωπικα θα με ενδιέφερε η γνωμη σου οχι τιποτα αλλο για να δουμε αν εχουν την ιδια (τέλεια:x) συμπεριφορα και σε αλλα αυτοκινητα.
Η δικια μου εμπειρια παντος ειναι απο subaru.
Subaru Impreza s-turbo