-
Υπάρχει τιμοκατάλογος και αντιπροσωπεία. Το εάν είναι hev ή όχι είναι δευτερεύον όταν υπάρχει σαν αυτοκίνητο.
-
Ήρθε στην Ελλάδα;
-
https://www.omodajaecoo.gr/wp-content/uploads/2025/09/Pricelist_OMODA_JAECOO_SEP25.pdf
Μου αρέσουν τα omoda jaecoo
-
Για το 5αρι λέμε. Δεν ήρθε.
Εντωμεταξυ κάτι που είδα σε μια αντιπροσωπεία. Ρε Έλληνα πωλητή που πήγες από τις λαϊκές στα αυτοκίνητα, πάρε ρε μπαγλαμά ένα πανακι και καθάρισε το εσωτερικο των αυτοκινήτων που πουλάς.
Αυτά έχουν δερμάτινες επιφάνειες και λερώνονται εύκολα
Ρε μπιχλα
-
@lap said in OMODA & JAECOO (CHERY) forum:
Για το 5αρι λέμε. Δεν ήρθε.
Εντωμεταξυ κάτι που είδα σε μια αντιπροσωπεία. Ρε Έλληνα πωλητή που πήγες από τις λαϊκές στα αυτοκίνητα, πάρε ρε μπαγλαμά ένα πανακι και καθάρισε το εσωτερικο των αυτοκινήτων που πουλάς.
Αυτά έχουν δερμάτινες επιφάνειες και λερώνονται εύκολα
Ρε μπιχλα
Omoda 5 λέει ο τιμοκατάλογος. Τι δεν ήρθε;
-
Για το jaecoo 5 λέμε τόση ωρα
Τι διάολο πάλι σε λάθος νήμα είμαι;;;
-
Τα ίδια δεν είναι ;
-
Όχι τελείως διαφορετικά
-
Τα ίδια είναι
-
Το jaecoo 5 ειναι κλώνος range rover
-
Σας έφαγε το YouTube και τα social media. Ίδια αμάξια είναι και ανάλογα τη χώρα έχουν αλλά ονόματα. Εελοος
-
Το omoda 5 είναι αυτό ......κλώνος γκρεμλιν
-
@george-0 said in OMODA & JAECOO (CHERY) forum:
Είναι πιο ακριβό από το γιαρι κρος και δεν είναι Toyota.
Φίλε ήθελα να κρατηθώ αλλά συγκρίνεις αυτό το θηριακι με τα λουξ του με το ycross; Φευ!
-
@savas89 said in OMODA & JAECOO (CHERY) forum:
Είναι πιο ακριβό από το γιαρι κρος και δεν είναι Toyota.
Φίλε ήθελα να κρατηθώ αλλά συγκρίνεις αυτό το θηριακι με τα λουξ του με το ycross; Φευ!
Όχι εγώ ο cirus το έκανε.
Αδιάβαστοι ολουθε
-
Όπως και να έχει σου δίνουν vfm με κάποια χιλιάρικα κάτω εξοπλισμό χαμό. Αρκεί να σου κάτσει η μάρκα
-
Εμένα δεν μου δίνουν. Εάν εσένα μιλά για εσένα. Οκ;
-
Εμένα λες; Φυσικά θα έπαιρνα αν έβρισκα full hybrid 7θ αλλά δε βρήκα. Όταν βγεί seal u dm-i +2 θα το πάρω πρώτος
Δεν αναφερομουν.σε εσένα αλλά ήταν τρόπος έκφρασης. Πάντως θα σαρώσει και το tiggo 4 βλέπω μετά τα πολλά mg που βλέπω στην περιοχή μου. Εν τω μεταξύ καμία σχέση μερικά στο σχήμα μεταξύ τους .
-
Εμένα λες; Φυσικά θα έπαιρνα αν έβρισκα full hybrid 7θ αλλά δε βρήκα. Όταν βγεί seal u dm-i +2 θα το πάρω πρώτος
Δεν αναφερομουν.σε εσένα αλλά ήταν τρόπος έκφρασης. Πάντως θα σαρώσει και το tiggo 4 βλέπω μετά τα πολλά mg που βλέπω στην περιοχή μου. Εν τω μεταξύ καμία σχέση μερικά στο σχήμα μεταξύ τους .
Ok εάν και σε χάνω λίγο. Εμένα μου αρέσει το lynk.
-
Ok εάν και σε χάνω λίγο. Εμένα μου αρέσει το lynk.
Δυνατό
-
Εχει κάτι παραξενιές!
Εκει με το χρώμα πρέπει να υπάρχει διάβρωση του χρώματος!
Η μούρη του πολύ αδιάφορη χωρίς αεραγωγούς! Στο θερμικό καλύτερη
OMODA & JAECOO (CHERY) forum