-
@gatoz said in Αλλάζουμε (αλλά τι;):
@george1977 said in Αλλάζουμε (αλλά τι;):
Περιμένοντας το juniper , έχω αναβάλει για λίγο την αγορά
Με τα σημερινά δεδομένα μάλλον θα έπαιρνα το tiguan στην έκδοση more, όμως η γρήγορη έλευση του juniper με κάνει να περιμένω review σε Ευρωπαικό περιββάλλον.
@cruiser είδα το DS7 και μου έκανε καλή εντύπωση. Βγαίνει ακόμη με to 1500 diesel, έχουν λυθεί τα θέματα με το adblue;
Οχι, όλα τα Προβλήματα της στελλαντι σε ένα αμαξι είναι αυτό
δηλάδη να μην κάνουμε test drive
-
Εμένα το αιρκρος μου έβγαλε το πρόβλημα και μου το άλλαξαν πριν 50000 χλμ. Αλλά είναι του 2020. Δεν ξέρω, δεν βγαίνουν σε όλα. Αλλά στην πράξη είναι αδιάφορο. 1 μέρα μου το κράτησαν για την αλλαγή.
Μου έβγαλε το μνμ, ενώ ήμουν εκδρομή. Δεν με άφησε, γύρισα πίσω κανονικά, παρ΄ ότι κάποιοι με είχαν ψιλοπανικοβάλει...
Να μην κλείσω μηχανή κλπ. Τίποτα όλα δούλευαν κανονικά, απλά είχε βγει το μνμ για την βλάβη.
Βέβαια με τόσους γκαντέμηδες δεν θέλω να γράφω, αλλά τέλος πάντων.
-
Δεν ξέρω έαν τα έχετε οδηγήσει και τα δυο το ένα πισω από το άλλο άλλα σε κινητήρα είναι μέρα με την νύχτα. Το honda σου δίνει την αίσθηση οτι οδηγάς ένα πολύ γρήγορο αυτοκίνητο, η αίσθηση αυτή μειώνεται όσο αυξάνουν τα χιλιόμετρα.
Από την άλλη 50.000 vs 40.000 είναι μεγάλη διαφορά που δεν την δικαιολογεί ούτε η μικρή διαφορά στο εξοπλισμό , ούτε ο καλύτερος κινητήρας. Επιπλέον αυτή η μεγάλη χρήση μπαταρίας που κάνει το honda στατιστικά θα τελειώσει την μπαταρία κάποια στιγμή στα 8-10 χρόνια και εκει θα σε περιμένει ο τιμοκατάλογος του Σαρακάκη.
Η ψήφος πάει στο tiguan.
Πιστεύεις ότι θα έχει μεγαλύτερη καταπόνηση η μπαταρία από ό,τι στο υβριδικό σύστημα της Toyota;
-
@vigilantius__1985 said in Αλλάζουμε (αλλά τι;):
Δεν ξέρω έαν τα έχετε οδηγήσει και τα δυο το ένα πισω από το άλλο άλλα σε κινητήρα είναι μέρα με την νύχτα. Το honda σου δίνει την αίσθηση οτι οδηγάς ένα πολύ γρήγορο αυτοκίνητο, η αίσθηση αυτή μειώνεται όσο αυξάνουν τα χιλιόμετρα.
Από την άλλη 50.000 vs 40.000 είναι μεγάλη διαφορά που δεν την δικαιολογεί ούτε η μικρή διαφορά στο εξοπλισμό , ούτε ο καλύτερος κινητήρας. Επιπλέον αυτή η μεγάλη χρήση μπαταρίας που κάνει το honda στατιστικά θα τελειώσει την μπαταρία κάποια στιγμή στα 8-10 χρόνια και εκει θα σε περιμένει ο τιμοκατάλογος του Σαρακάκη.
Η ψήφος πάει στο tiguan.
Πιστεύεις ότι θα έχει μεγαλύτερη καταπόνηση η μπαταρία από ό,τι στο υβριδικό σύστημα της Toyota;
Δεν ξέρω εικάζω. Οι μπαταρίες αντέχουν συγκεκριμένους κύκλους.
Αλλάζουμε (αλλά τι;)