-
Πάντως μια που γίνεται κουβέντα περί ακυρώσεων να πω ότι 02/10/2024 όταν κατέθεσα την προκαταβολή των 3k στη Karenta έφαγα προμήθεια 6€ παρότι η συναλλαγή αφορούσε την ίδια τράπεζα (Εθνική).
Προχθές για την ίδια ακριβώς διαδικασία μηδενική προμήθεια.
-
@sabas_thess said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Πάντως μια που γίνεται κουβέντα περί ακυρώσεων να πω ότι 02/10/2024 όταν κατέθεσα την προκαταβολή των 3k στη Karenta έφαγα προμήθεια 6€ παρότι η συναλλαγή αφορούσε την ίδια τράπεζα (Εθνική).
απο εσωτερικο ΑΤΜ δεν το εκανες; επηδη ελεγαν οτι ειναι δωρεαν
-
Για μεταφορά μεταξύ ίδιας τράπεζας (ημεδαπή) δεν υπάρχει προμήθεια, οποία ημέρα και ώρα και να την εκτελέσεις. Κάτι κατάλαβες λάθος
-
@red_monster said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Για μεταφορά μεταξύ ίδιας τράπεζας (ημεδαπή) δεν υπάρχει προμήθεια, οποία ημέρα και ώρα και να την εκτελέσεις. Κάτι κατάλαβες λάθος.
Δεν ξέρω να δω την χρέωση στο app; Ρε είστε ικανοί να τρελάνετε κόσμο εσείς!! Σας λέω μου κράτησαν προμήθεια την πρώτη φορά 6€ και την δεύτερη όχι. Αποθηκευμένη επαφή με το IBAN είχα και πάτησα να εκτελέσει δεν άλλαξε τίποτα.
-
Μονο εσυ χρησιμοποιείς Iban, οι υπόλοιποι κατεβήκαμε απο τα Κραβαρα.
-
@red_monster said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Μονο εσυ χρησιμοποιείς Iban, οι υπόλοιποι κατεβήκαμε απο τα Κραβαρα.
Ε τι να σου πω. Τότε είμαι ή ηλίθιος και θέλω να χρεώνομαι ή ψεύτης ή και τα δύο!
Ηρθε η ωρα....μαλλον😁😁😁😁😁