-
@dettol said in Volvo EX30 & EX30 Cross Country:
@katafractos17 said in Volvo EX30 & EX30 Cross Country:
Πολύ μικρός χώρος αποσκευών. Γελάει ο κόσμος.
Πλήρης απουσία διακοπτών, σχεδόν στα πρότυπα Τέσλα και πρέπει να λύσεις τρίλιζα για να κάνεις οποιαδήποτε ενέργεια.
Αυτή η ολοκληρωτική γύμνια όπου όλα βρίσκονται σε μια κεντρική οθόνη εμένα δε μου πάει.
Τουλάχιστον έβαλαν διακόπτη για τα φλας και δεν ακολούθησαν την Tesla σε αυτό.Προσωπικά τα παραπάνω είναι αποτρεπτικοί παράγοντες για την αγορά ενός κατά τα άλλα τόσο ωραίου και καλού αυτοκινήτου.
Βάφτισαν και τις περικοπές βιωσιμότητα και οικολογία.
Έλεος ρε.
Έβγαλαν τα πλήκτρα και τα ηχεία από τις πόρτες για να γλιτώσουν κάνα φράγκο σε καλωδίωση και το ονόμασαν οικολογία.αν δεις τις πωλησεις του, μαλλον ο κοσμος δεν γελαει, αλλα το αγοραζει
Το σημαντικοτερο του μειονεκτημα ειναι ο χωρος για τους πισω επιβατες που ειναι πραγματικα πολυ περιορισμενος.Μωρέ σίγουρα το αγοράζει. Για μέσα στην πόλη δε σε νοιάζουν τόσο τα λίτρα και αν είναι το δεύτερο μιας οικογένειας που έχει κάποιο μεγαλύτερο για ταξίδια κια διακοπές τότε πιθανόν δε σε νοιάζουν και καθόλου.
Το "γελάει ο κόσμος" είναι σχήμα λόγου. Τώρα αν θέλουμε, το παίρνουμε και το κάνουμε ακριβές λόγο και το χρησιμοποιούμε για να πούμε κάτι στον άλλο.
Είπα ότι το θεωρώ καλό και όμορφο αυτοκίνητο.
Οι παραπάνω παράγοντες για εμένα όμως θα ήταν αποτρεπτικοί. -
@katafractos17 said in Volvo EX30 & EX30 Cross Country:
Είπα ότι το θεωρώ καλό και όμορφο αυτοκίνητο.
Οι παραπάνω παράγοντες για εμένα όμως θα ήταν αποτρεπτικοί.Ομορφο το θεωρω και εγω. Αποθηκευτικος χωρος, αν δεν ειναι πραγματικα τραγικος (που δεν ειναι) δεν ειναι προβλημα για οχημα πολης. Αλλα ο χωρος για τους πισω ηταν οντως αποτρεπτικος παραγοντας για την επιλογη του.
Παντως εχει πουλησει πολυ καλα και επιβεβαιωνεται αυτο και απο την προσωπικη μου αντιληψη οπου το βλεπω συνεχως. -
Από τις μεγαλύτερες μπούρδες σε αυτοκίνητο, ηλεκτρικό ή μη. Είναι άσχημο, καθόλου πρακτικό, με μηδενικούς χώρους και πανάκριβο. Μόνο μέτοχοι της Βόλβο και φανμποϋδες ειναι λογικό να το αγοράζουν ή άνθρωποι με λοβοτομή!
Volvo EX30 & EX30 Cross Country