-
Το κόκκινο δεν είναι αυτό της προηγούμενης γενιάς. Είναι πιο σκούρο.
-
@lap said in Suzuki Swift (2024):
Το κόκκινο δεν είναι αυτό της προηγούμενης γενιάς. Είναι πιο σκούρο.
Είναι όντως πιο σκούρο . Ισως πιο έντονη πέρλα μου φαίνεται απ το παλίο κόκκινο που έιχα. Πάντως και τα δύο (κόκκινο -μπλέ ) είναι τριπλής επίστρωσης και ιδιαίτερα χρώματα .
Πάλι καλά που δεν τους έχουν έξτρα χρέωση . -
Ειναι πιο σκούρο και από το παλιό πέρλα.
-
@lap said in Suzuki Swift (2024):
Ειναι πιο σκούρο και από το παλιό πέρλα.
Το παλιό πέρλα είχα . Τότε έβγαιναν αν θυμάμαι καλά δύο κόκκινα . Το "περλέ" είχε έξτρα χρέωση . Oμως η αλήθεια είναι ότι μέχρι και προχθές που το πούλησα το χρώμα εξακολουθεί να είναι άμορφο και γυαλιστερό , ενώ αυτά με το απλό αντίστοιχης χρονολογίας μου δείχνουν ξεθωριασμένα
-
Η έξτρα στρώση είναι αρκετά χιλιοστά πάχος
. Έχει διαφορά.Εαν του περάσεις και προστασία χρώματος στην οροφή και στο καπό ακόμα και κάτω από τον ήλιο δεν θα αλλοιωθεί καθόλου.
-
@npapanik said in Suzuki Swift (2024):
@bouzou said in Suzuki Swift (2024):
@v_a said in Suzuki Swift (2024):
Γνώμη μου, μη χαλάσεις την εμπειρία αγοράς ενός νέου αυτοκινήτου για 300 €.
Νομικά είναι καλυμμένοι, έχεις πληρώσει, κάνε καμμία νύξη για κάποιο δωράκι (πχ δωρεάν σέρβις) και μην ασχολείσαι περαιτέρω.Δεν διαφωνώ . Κι εγώ δεν θέλω να μπαίνω σε διαδικασίες ακύρωσης κλπ .
Να διευκρινίσω ότι έχω δώσει προκαταβολή , όχι εξόφληση .
Η στάση τους έως τώρα είναι να δώσουν κάποιο δώρο όπως λές ( πιθανά τη ρεζέρβα) αν και θα επιμείνω για την έκπτωση καθώς δεν είμαι σίγουρος όπως λές ότι είναι νομικά καλυμμένοι . Δεν έχει τιμολογηθεί ακόμα λογικά .
Όσον αφορά την επιλογή του συγκεκριμένου η παρομοίωση του Lap ώς "μύγα" τα λέει όλα . Πέρα απ αυτό βασικό κριτήριο ήταν να είναι κάτω απ τα 4 μέτρα καθώς το 90% της ζωής του θα το περάσει σε πόλη .Ετσι πχ το Clio που κανέις δεν αμφισβητεί ότι είναι καλό δεν μας κάνει . Επίσης είχαμε Swift του 2008 έως τώρα ,και ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει . Αμελητέες βλάβες στα 17 χρόνια και μάλιστα made in Hungary τότε . Τώρα η εμφάνιση στην αρχή με ξένιζε και πλέον μου αρέσει πολύ .Εάν θέλεις πραγματικά τη ρεζέρβα, βάλε και τα εργοστασικά υφασμάτινα πατάκια στο πακέτο και θα έχεις το ποσό της έκπτωσης. Διαφορετικά πες τους να ακυρώσουν και να την ξαναβάλουν. Λογικά θα υπαναχωρήσουν. Καλορίζικο να είναι!
Τελικά απ ότι φαίνεται θα έχω απ τα ελάχιστα swift νεας γενιάς με ρεζέρβα
(αχρείαστη να ναι )
Ευχαριστώ για τις ευχές npapanik
Suzuki Swift (2024)