-
Καλημέρα σας. Θα ήθελα τη βοήθειά σας εάν γνωρίζετε. Βρήκα μεταχειρισμένο γιαρις υβριδικο του 19 με 105000 χλμ αλλά μέσα στην καμπίνα στις ράγες βρήκα σκουριά. Το αυτοκίνητο είναι μαλλον από εταιρια ενοικιασεως και τ αχιλιόμετρ αειναι πραγματικα. Δεν είδα αλλού σκουριά. Πίσω στο πορτ παγκαζ βρηκα ίχνη άμμου και ο πάτος έχει κάνει κοιλιά προς τα επάνω. Προφανως είχε φουσκώσει για κάποιο λόγο και μετα έμεινε ετσι. Είναι λογικό σε γιάρις του 2019 να υπάρχει σκουριά στις βάσεις καθισμάτων; Εχει καποιος το αυτοκίνητο και να του εχουν σκουριάσει οι βάσεις γιατί στη μάντρα μου είπαν ότι συμβαίνει αυτό στα γιαρις..!!!
-
Συνήθως έτσι είναι τα αμάξια στα νησιά. Δείχνει σαν να είχε πάρει πολύ νερό το εσωτερικό.
-
Για τις ράγες δεν ξέρω. Είχα αμάξι σε νησί πάντως χρόνια, πέρα από επιφανειακές σκουριές σε εξάτμιση/ψαλίδια δεν είχε κάτι.
Περισσότερο θα με ενοχλούσε το ότι δεν έχει γίνει ένας καλός βιολογικός καθαρισμός.
-
τι να έχει άραγε κάτω από τις μοκέτες.....
-
Μάλλον έχει πλημμυρίσει το εσωτερικό κ δεν προκληθηκε η σκουριά μόνο από την υγρασία του αέρα, γιατί μόλις ενημερώθηκα από συγγενείς που μένουν στο Καμάρι ότι σε 5 διαφορετικά αυτοκίνητα πάνω από 10 χρόνια στη Σαντορίνη, σε κανενα δεν υπάρχει εσωτερική σκουριά.
-
Έτσι ήταν το χιουνται που πέταγε τα δίκτυα μετα το ψάρεμα ο συχωρεμένος πατέρας μου ... οχι απλά νερό, θαλασσινό νερό βλέπω !
yaris εχω του ΄14 δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα
iQ εισαγωγής του΄09 είχα , Αυστριακό, πάλι δεν είχα δει τέτοια πράγματα . -
Γνώμη μου, να πας σε ταπετσέρη (φαναρτζήδες δεν πολυασχολούνται με καθίσματα) αν μπορέσει να λύσει τις ράγες, να τις περιποιηθείτε...
-
Εγώ απλά θα κοιτούσα για άλλο αυτόκινητο
-
Nα αλλάξει ολόκληρο το κάθισμα, επειδή έχουν σκουριά οι ράγες;
-
This post is deleted! -
Ο άνθρωπος λέει να το πάει σε ταπετσέρη να βγάλει το κάθισμα και να ελέγξει κι επισκευάσει τις ράγες, όχι να αλλάξει όλο το κάθισμα!
Ο πρώτος έλεγγος θα έπρεπε να είναι το πάτωμα κάτω από τις ράγες. -
Μάλλον ο άνθρωπος θα πάει να δει άλλο αμάξι.
Σε μεταχειρισμένο αν σου στραβώνει κάτι, δεν συνεχίζεις. -
Κοιτώ τις φωτογραφίες. Το ενδιαφέρον είναι η σκουριά και δίπλα οι βίδες που είναι σε καλή κατάσταση. Έχει πέσει πολύ κοπτοραπτική στο αυτοκινητάκι. Ποιος ξέρει σε τι βόθρο είχε πέσει...
ΣΚΟΥΡΙΑ στις ράγες κάτω από κάθισμα yaris '19.