-
@123lol said in Ξεθάμπωμα φαναριών με ατμό.:
Έκανα τα φανάρια τελικά και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Βέβαια, στην αρχή δεν είχε αέρα μετά ψηλοφυσούσε. Χρησιμοποίησα μάσκα και γάντια (μάσκα απλή αυτή την άσπρη για κόβιντ) αλλά δεν μου ερχόταν κάποια μυρωδιά.Όταν φυσούσε ανα διαστήματα ο ατμός δεν έμενε στο φανάρι μόλις σταματούσε να φυσάει έκανε δουλειά.
Γενίκα, με καλό τρίψιμο με γυαλόχαρτα νερού και μετά με αυτό γίνεται καλή δουλειά.
Μάσκα κυρίως νομίζω θέλει να βάζεις σε κλειστό χώρο και όταν το έχεις να βράζει το υγρό και αρχίζει να εξατμίζεται.
Αλλά και με απλή μάσκα το μόνο που μου ήρθε μυρωδιά ήταν όταν άνοιξα το δοχείο με το υγρό μόνο τότε. Κατά τον ατμισμό δεν μύρησα κάτι.
Βάλε καμία φωτό να δούμε αποτέλεσμα.μπραβο σου φίλε
-
Αν έχει τραβήξει, βέβαια, φωτογραφία!
Τουλάστιχον να μας δείξει τα εργαλεία. -
Αυτό είναι το εργαλείο https://www.spraygun.gr/product/lychnari-fanarion-spraygun/
-
@bassstarlet said in Ξεθάμπωμα φαναριών με ατμό.:
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, είναι τόσο δύσκολο να φτιάξουν πλαστικά που δεν θαμπώνουν;
Είτε είναι (που είναι) είτε όχι, γιατί να το κάνουν αυτό? Τι κέρδος έχουν? ίσα ίσα τους συμφέρει για να τα αλλάζει ο κόσμος και να πουλάνε ανταλλακτικά.
-
@fanis75 said in Ξεθάμπωμα φαναριών με ατμό.:
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, είναι τόσο δύσκολο να φτιάξουν πλαστικά που δεν θαμπώνουν;
Είτε είναι (που είναι) είτε όχι, γιατί να το κάνουν αυτό? Τι κέρδος έχουν? ίσα ίσα τους συμφέρει για να τα αλλάζει ο κόσμος και να πουλάνε ανταλλακτικά.
Πλέον με τα crash test για πεζούς παίζει ρόλο?
-
Mα ο κόσμος δεν αλλάζει φανάρια επειδή θαμπώνουν.
Τα γυαλίζει συνήθως! -
Mα ο κόσμος δεν αλλάζει φανάρια επειδή θαμπώνουν.
Τα γυαλίζει συνήθως!Κάποιοι τα αλλάζουν. Όπως και να έχει, σημασία έχει οτι δεν έχουν κάποιο ώφελος οι αυτοκινητοβιομηχανίες να φτιάξουν φανάρια που δεν θαμπώνουν.
-
Aυτό το επιχείρημα, μου θυμίζει το «οι πετρελαικές δεν αφήνουν να διαδοθούν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα» που διαβάζαμε πριν λίγα χρόνια στα φόρα...
Ξεθάμπωμα φαναριών με ατμό.