-
@michalis93 said in Καινουργιο ή μεταχειρισμενο αυτοκινητο;:
Επισης, μου μιλησε για ποιοτητα κατασκευης και μου αναφερε σαν παραδειγμα το βαρος της πορτας. Ισχυει; ή είναι πωλησιακα τρικ;
KAMIA σχέση δεν έχει η ποιότητα κατασκευής με το βάρος της πόρτας....αστικός μύθος και πολύ παλιό κόλπο. Μην ψαρώνεις....
-
@michalis93 said in Καινουργιο ή μεταχειρισμενο αυτοκινητο;:
H αληθεια επισης ειναι οτι αφου επισκεφτηκα και παλι τις αντιπροσωπειες ειμαι μεταξυ:
- Του Corsa που μου αρεσει μεσα εξω με καλο εξοπλισμο και φυσιολογικη τιμη με μονο μειον το καυσιμο
- Το i20 που μου αρεσει λιγοτερο απο το Corsa αλλα νομιζω εχει καλυτερο εξοπλισμο με ιδια τιμη (με 48v) με το Corsa. Και σιγουρα με καλυτερους χωρους απο το Corsa
- Ibiza CNG, που μου αρεσει μεσα- εξω αλλα λιγοτερο απο Corsa και περισσοτερο απο το i20. Με βασικο ατου οτι καιει πολυ πολυ λιγοτερο.. Υπολογιζω το χρονο ενα οφελος γυρω στα 400 ευρω
Προσωπική μου άποψη είναι να πάρεις το Ibiza CNG, εφόσον είσαι κοντά σε πρατήριο φυσικού αερίου. Θα καις (σε λεφτά) το 40% αυτών που θα καίνε τα άλλα δύο. Κι εφόσον είσαι 29 χρονών και προφανώς (γιατί αλλιώς δεν θα κάναμε αυτή την κουβέντα) με μετρημένο εισόδημα, είναι σημαντικό να μην έχεις να σκέφτεσαι για την κατανάλωση και να κάνεις τις τσάρκες σου και τα ταξιδάκια σου με τα φιλαράκια σου και τα γκομενάκια.
Επίσης το Ibiza έχει τους καλύτερους χώρους επιβατών και αποσκευών από τα τρία, οπότε και τώρα μπορεί να βολέψει μια τετραμελή παρέα σε ένα ταξιδάκι και στο μέλλον μια μικρή οικογένεια (εφόσον σχεδιάζεις να το κρατήσεις για χρόνια).Το ζουμί όμως είναι εδώ: Μια φορά είσαι 29 χρονών! Ηλικία ανέμελη, που πρέπει να τη χαρείς στο μέγιστο!
-
Μεχρι να το αποφασισω οι τιμες θα εχουν φτασει σε απλησιαστα επιπεδα.
Corsa Elegance: 18500
Renault Clio Dynamic LPG: 19500
Seat Ibiza Optimum CNG: 18500Απιστευτες τιμες!
-
Για πάνε δες το sandero ...άκουσε με....δεν θα χάσεις.
Με 15500 έχεις το 90% του νέου κλιο σε αίσθηση οδήγησης (βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα), έχεις turbo, εργοστασιακό lpg, 6αρι καλό σασμάν, led φώτα, 8αρα οθόνη όλα τα σύγχρονα συστήματα και ηλεκτρικές ευκολίες. Ενώ σε αυτήν την τιμή έχεις ως πακέτο έξτρα και περιφερειακούς αισθητήρες παρκαρίσματος (μπροστά πίσω),και κάμερα οπισθοπορειας και blind spot monitor που κανένα αλλο δεν έχει στα λεφτά που κοιτάς.
Στην έκδοση streetway χωρίς ζάντες σε απλό χρώμα και με τα τρία αυτά εξτραδακια, βγαίνει 15500 με το κλειδί και άντε γεια
Τι δεν έχει. Δεν έχει lane assist και αναγνώριση πεζών. Για τον λόγο αυτό πείρε 2/5 αστέρια στην αξιολόγηση του Ncap. Ως παθητική ασφάλεια όμως προσφέρει στο ίδιο επίπεδο με τα πολύ ακριβότερα του ανταγωνισμού και όχι μόνο και μάλιστα υπό το νέο καθεστώς μετρήσεων. Απέσπασε με τα νέα πρότυπα (70%) προστασία ανηλίκων. Όσο το νέο opel mokka.
Μη κόλλας στο όνομα. Είναι πρώτο σε πωλήσεις στην Ευρώπη.
(Που είναι ο ντουμπλιν, μας έλειψε )
-
Φαινεται vfm αλλα δεν μου αρεσε τοσο απο κοντα. Βεβαια με τις τιμες στο θεο δεν ξερω τι επιλογες υπαρχουν!
-
Δεν μπορώ να μην αναφέρω τη Fabia που έρχεται, πιστεύω θα είναι game changer για την κατηγορία, αλλά δεν έχω ιδέα από τιμές.
-
Και εγώ την σκεφτομαι την fabia. Αλλα πιστευω θα ξεφευγει απο το μπατζετ
Καινουργιο ή μεταχειρισμενο αυτοκινητο;