-
[quote='tonelef']Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
Το αυτοκίνητο μου στοίχισε συνολικά
-
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
Κατ' αρχήν καλορίζικο και καλά χιλόμετρα !
Με πόσα χλμ αγοράστηκε ?Γειά σε όλη τη παρέα!
Τον περασμένο μήνα τελικά, αγόρασα από Γερμανία (αντιπρόσωπο AUDI) ένα AUDI Allroad 3.0 TDI Tiptronic με 15.000 χλμ πρώτη κυκλοφορία 07/06.
-
@technik: Περίμενε μέχρι τα Χριστούγεννα, και θ'απολαύσεις το iPhone* με Jiggle bells!
*είμαι γνωστός Mac convert άλλωστε...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Kώστα, please do. Ως χρήστης 147 είσαι από τους πλέον αρμόδιους για το θέμα.http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 299#979299
-
Ο χρήστης tonelef έγραψε:
http://img117.imageshack.us/img117/99/in05da2.jpgOfftopic αλλά έχω την εντύπωση η ζώνη στο 'ανάποδο' καθισματάκι δεν περνιέται έτσι...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Offtopic αλλά έχω την εντύπωση η ζώνη στο 'ανάποδο' καθισματάκι δεν περνιέται έτσι...Ακολούθησα το σχέδιο που έχει πάνω. Προτείνεις κάτι άλλο? Ευχαριστώ για τη παρατήρηση!
-
tonelef καλορίζικο και καλοτάξιδο! Πολύ καλή επιλογή από τη στιγμή που έχεις και οικογένεια από ότι κατάλαβα (άρα και αυξημένες απαιτήσεις σε χώρους)...
Αν κατάλαβα καλά το αυτοκίνητο ήρθε οδικώς Ελλάδα? Είδες διαφορά στην ποιότητα καυσίμου όταν το έφερες εντός της χώρας? Στο diesel αναφέρομαι...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
tonelef καλορίζικο και καλοτάξιδο! Πολύ καλή επιλογή από τη στιγμή που έχεις και οικογένεια από ότι κατάλαβα (άρα και αυξημένες απαιτήσεις σε χώρους)...Αν κατάλαβα καλά το αυτοκίνητο ήρθε οδικώς Ελλάδα? Είδες διαφορά στην ποιότητα καυσίμου όταν το έφερες εντός της χώρας? Στο diesel αναφέρομαι...
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Το αυτοκίνητο ήρθε με μεταφορική και όταν το παρέλαβα είχε ελάχιστα λίτρα στο ρεζερβουάρ και αναγκάστηκα αμέσως να το 'γεμίσω'.
Πάντως του βάζω το Shell V-Power Diesel ειδικά όταν φεύγω για ταξίδι, από ένα συγκεκριμένο πρατήριο που χρησιμοποιώ εδώ και μια δεκαετία και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Προγραμματίζουμε ένα ταξίδι οδικώς στην Αγγλία κοντά στα Χριστούγεννα οπότε τότε θα ξέρω καλύτερα τις διαφορές στο diesel.
-
Offtopic αλλά έχω την εντύπωση η ζώνη στο 'ανάποδο' καθισματάκι δεν περνιέται έτσι...
Ακολούθησα το σχέδιο που έχει πάνω. Προτείνεις κάτι άλλο? Ευχαριστώ για τη παρατήρηση!
Επειδή έχω και εγώ (δηλ. όχι εγώ , η κόρη μου ) ένα παρόμοιο Chicco και επειδή ακολούθησα και εγώ το σχεδιάγραμμα που έχει πάνω και δε μου βγήκε έτσι το λέω...
Στο δικό μου ξεκινά από αριστερά στο σταθερό σημείο που πιάνει στο σασί δίπλα στην έδρα του καθίσματος, περνά εγκάρσια στο καθισματάκι στα 2 κάτω σημεία, μετά στην αγκράφα δεξιά, μετά πίσω από το καθισματάκι στο 3ο σημείο στην πλάτη, μετά ψηλά στην κολώνα. Δηλαδή μοιάζει όπως είναι κανονικά οι ζώνες αν τις βάλει άνθρωπος και γιαυτό και μου φαίνεται σωστό.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Offtopic αλλά έχω την εντύπωση η ζώνη στο 'ανάποδο' καθισματάκι δεν περνιέται έτσι...
Ακολούθησα το σχέδιο που έχει πάνω. Προτείνεις κάτι άλλο? Ευχαριστώ για τη παρατήρηση!
Επειδή έχω και εγώ (δηλ. όχι εγώ , η κόρη μου ) ένα παρόμοιο Chicco και επειδή ακολούθησα και εγώ το σχεδιάγραμμα που έχει πάνω και δε μου βγήκε έτσι το λέω...
Στο δικό μου ξεκινά από αριστερά στο σταθερό σημείο που πιάνει στο σασί δίπλα στην έδρα του καθίσματος, περνά εγκάρσια στο καθισματάκι στα 2 κάτω σημεία, μετά στην αγκράφα δεξιά, μετά πίσω από το καθισματάκι στο 3ο σημείο στην πλάτη, μετά ψηλά στην κολώνα. Δηλαδή μοιάζει όπως είναι κανονικά οι ζώνες αν τις βάλει άνθρωπος και γιαυτό και μου φαίνεται σωστό.
Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά φίλε μου!
Θα το τσεκάρω ξανά ακολουθώντας τις οδηγίες σου.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εισαι πιο πριμιουμ με 1600κκ και 101 αλογα ή με 1400 και 125?Το παιχνιδάκι έχει ως εξής........
Αρκετές επιχειρήσεις που χορηγούν εταιρικό αυτοκίνητο σου λένε οροφή 1.6 και 30,000 Euro ........... 8 στους 10 εργαζόμενους πάνε σε VW και Audi και 2 στους 10 σε BMW και Alfa Romeo ......Τώρα ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες του καθενός αρχίζει και παίζει το αν θα είναι Α3, Golf, Touran, Α4 κλπ κλπ.... ο 1.4TSI έφερε χαρά σε όλους αφού τους δίνει πλεόν και 'επιδόσεις'. Μια άλλη πτυχή που έχει ενδιαφέρον είναι ότι ο εργαζόμενος επιλέγει να πάιρνει άμεσα το αμάξι και να μην μπαίνει στο παιχνίδι ανάμονης (γιατί σου λέει..... αν περιμένω τρεις μήνες μπορεί να πει η επιχείρηση stop στα εταιρικά και να μείνεις με την χαρα!!!!!!)
Πιο πολύ μπαίνουν στην αντιπροσωπεία και λένε τι έχει 29,999 και παράδοση σε 1 βδομάδα
Θράυση κάνει το Α3 Sportback..............Εγώ θα διαλέξω τέλος Σεπτεμβρίου και είμαι μεταξύ Α3 Sportback είτε 1.6... είτε TSI , Golf TSI και περιμένω και το Tiguan TSI μήπως και το προλάβω!!!!
Τα φερε έτσι η ροή των πραγμάτων που ο TFSI θα έχει για παρέα στο παρκινγ και TSI
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Τα φερε έτσι η ροή των πραγμάτων που ο TFSI θα έχει για παρέα στο παρκινγ και TSI
Φιρί-φιρί το πάτε!
Τους συνανθρώπους σας στην πολυκατοικία δεν τους σκέφτεστε σε μια έκρηξη;;; -
tonelef
πολύ όμορφο! ...πόσο σου κόστισε;
όμορφες και οι μεμβράνες πίσω... -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
tonelefπολύ όμορφο! ...πόσο σου κόστισε;
όμορφες και οι μεμβράνες πίσω...[quote='tonelef']Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
Το αυτοκίνητο μου στοίχισε συνολικά
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Φιρί-φιρί το πάτε!
Τους συνανθρώπους σας στην πολυκατοικία δεν τους σκέφτεστε σε μια έκρηξη;;;Ασυνείδητοι...
-
Σχετικά με τους 1,4 με τα 122
Ολες οι εταιρίες που εχουν υπογράψει τη συμφωνία του φραπε (καφε λετεται) πρεπει να παραγουν λιγοτερους ρυπους συνολικά αθροίζοντας όλα τα αμαξια που πουλάνε...
Αρα για να πεσει ο μεσος όρος πρεπει να πουλας περισσοτερα diesel, υβριδικά και φυσικά μικρότερου κυβισμου.
Αρα πχ η audi πρεπει να πουλησει 1,4 με 122 αντι για 1,6 που εχει περισσοτερους ρύπους....
Αυτά χοντρικά, και ισχύει για όλους (εκτος των αμερικανων)
-
-
-
Θέλω να αλλάξω το σαλόνι του αυτοκίνητου μου με ένα full δερμάτινο, σπορ καθίσματα εμπρός με ηλεκτρικές ρυθμίσεις. Το σαλόνι κομπλέ θα το αγοράσω από Ολλανδία.
Αυτό που θέλω να σιγουρευτώ όμως πριν το αγοράσω είναι καταρχήν αν γίνεται αυτό μιας και τα εμπρός καθίσματα που έχει το αυτοκίνητο είναι τα απλά και κατά δεύτερον αν γίνεται ποιός μπορεί να το κάνει αυτό στην Βόρεια Ελλάδα κατά προτίμηση.
-
Θέλω να αλλάξω το σαλόνι του αυτοκίνητου μου με ένα full δερμάτινο, σπορ καθίσματα εμπρός με ηλεκτρικές ρυθμίσεις. Το σαλόνι κομπλέ θα το αγοράσω από Ολλανδία.Αυτό που θέλω να σιγουρευτώ όμως πριν το αγοράσω είναι καταρχήν αν γίνεται αυτό μιας και τα εμπρός καθίσματα που έχει το αυτοκίνητο είναι τα απλά και κατά δεύτερον αν γίνεται ποιός μπορεί να το κάνει αυτό στην Βόρεια Ελλάδα κατά προτίμηση.
Εκ πρώτης άποψης μου ακούγεται λίγο δύσκολο και το αμάξι σου δεν θα το ξέρουν 9 στους 10 μάστορες!!!! Μάλλον αντιπροσωπεία χρειάζεται γι αυτό ... αν γίνεται φυσικά καθώς λογικά θέλει παρέμβαση και στην πλεξούδα !!!!! Φαντάζομαι θα υπάρχει ένα μοτερ στο κάθισμα άρα πρέπει να υπάρχει ένα καλώδιο που θα δίνει ρεύμα σε αερόσακο και κάθισμα!!!!
Μήπως μπορείς να τσεκάρεις τι καλωδίωση υπάρχει τώρα στην ένωση του καθίσματος να δεις αν περισεύει κάπιο καλώδιο??? Αν ναι, είναι καλό!!! Αν όχι υπάρχει θέμα!!!!!
Αν πάρεις καθίσματα πάρε με μνήμη γιατί εγώ έχω χωρίς μνήμη και έχουν πολλαπλές ρυθμίσεις και δυσκολεύομαι να το πετύχω όπως θέλω μετά από αλλαγες λόγω συζύγου, Parking, πλυντήρια
AUDI FORUM