-
silencer51
Ποιες? Γιατι δεν μου ερχεται καλυτερη
-
Ρε συ νταξ ειναι αναλογα το χιουμορ του καθενος, μιστερ μπιν, μπλακ αντερ κλπ κλπ απλα τα Friends πιστευω ηταν Οτι καλητερο ειχε βγει, γιατι το σταματησανε γμτ!
-
έχουμε και λέμε ... μουμπλέ μουμπλέ ...
- Απαράδεκτοι
- Της Ελλάδος τα παδιά
αυτές μου ρχονται τώρα
-
Το ρετιρε ξεχασες!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Το ρετιρε ξεχασες!Αυτή τη Γιουλάκη δε τη πάω καθόλου με το που τη βλέπω μου γυρίζουν τ'άντερα με τσαντίζει το ύφος της
-
Εμενα η αλλη η χοντρουλα μου την εδινε!
Παντως απαραδεκτοι, της Ελλαδος τα παιδια κλπ μαμουσαν!
-
Ατίθασα νιάτα βλέπει κανείς;
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Ατίθασα νιάτα βλέπει κανείς;Βαλε το σε ψηφοφορια
-
Μπρρρρρ... Παγώσαμε.
-
Μου αρέσει που βαρέθηκα να βλέπω πελαργούς σήμερα από το Σουφλί και πάνω μέχρι το Ορμένι.
Δεν μου αρέσει που ένας από αυτούς μου κουτσούλησε το BORA και μάλιστα σε δύο μεριές. Άλλη μια και θα το είχε καλύψει τελείως.
-
Μ' αρέσει που επιτέλους φεύγω διακοπές σε 6 ώρες!!!!
-
Μ'αρέσει που πήγα και γύρισα καλά από τις πολύ ωραίες διακοπές μου. Μου αρέσει που όλοι περάσαμε καλά.
Δεν μου αρέσει που ο συμπλέκτης στο Astra παρέδωσε πνεύμα μετά από 38.000χλμ με το που μπήκαμε στην Αθήνα.
-
Δεν μου αρέσουν τα κοριτσάκια που χωρίς ντροπή εξασφαλίζουν τη θέση του συνοδηγού σε 997 Τ κυρίου αλλά όταν σε βλέπουν στο δρόμο όλο ντροπή κοιτούν το ραδιόφωνο, το στροφόμετρο το άπειρο
μου αρέσουν οι 997 Τ
-
Μου αρέσει που ορκίστηκαν και πήραν άδεια 3 (!!!) φίλοι που μπηκαν φανταροι τον Αυγουστο.. Ειχε αδειασει ο τόπος κι η παρέα, εφυγαν μαζεμενοι!
Μου αρεσει που αυριο μπαινουν στα στρατοπεδα τους, αρκετα εκατσαν γιατι μας επρηξαν με τις ιστοριες τους από το στρατο
Δεν μ'αρεσει που εχω διαβασματακι (και δεν διαβαζω.. απλά το έχω! )
Θα μ'αρεσει πολυ αν σε κανα μηνα+ γραψω πως είμαι πτυχιουχος!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Δεν μ'αρεσει που εχω διαβασματακι (και δεν διαβαζω.. απλά το έχω! )
Θα μ'αρεσει πολυ αν σε κανα μηνα+ γραψω πως είμαι πτυχιουχος!!
Mου θες και πτυχίο!
Δεν μου αρέσει που είδα σήμερα πολύ κόσμο αγχωμένο για τη χρονιά που ξεκινάει. Σιγά ρεεεε, πώς κάνετε έτσι!
Μου αρέσει που ξεκινάω με διάθεση να απολαύσω την τελευταία χρονιά, όσο δύσκολη και αν βγει! Θα δείξει στην πορεία, βέβαια...
-
Δε μου αρέσει που η διατριβή δεν τελειώνει με τίποτα και πρέπει τελος Αυγ να παραδώσω. Επίσης δε μου αρέσει που δεν προλαβαινω να κάνω κανα μπάνιο και ποδήλατο και ας είμαι σε νησάρα. Τέλος δε μου αρέσει που τέλος της εβδομάδας έρχομαι Αθήνα για 4 μέρες και μετά ξαναφεύγω από Ελλάδα. Πάει το καλοκαίρι.
Σιχτίρ τίποτα δε μου αρέσει.
-
Δε μου αρεσει που τελειωσαν οι διακοπες και απο αυριο δουλευω...
Μου αρεσει που επεστρεψα στο forum μετα απο 20 μερες! -
Μου άρεσε η βόλτα στο Μερκούρη.
Μου άρεσε η δροσούλα που είχε εκεί.
Μου άρεσε το θεϊκό εκμέκ μετά τη βόλτα. -
Δε μ' αρέσει που ήρθα στην Πάτρα γιατί δε μπορούσα να διαβάσω σοβαρά στην εξοχή και εδώ πέρα διαβάζω ακόμα λιγότερο. Πάλι καλά που δίνω πρώτο μάθημα σε 11 ημέρες.
Μ' αρέσει που αυτή παίζει να είναι η τελευταία εξεταστική μου. Απομένουν 7 μαθηματάκια σε σύνολο 68
-
Kαλη τυχη! τωρα αρχιζουν τα δυσκολα.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#3]