-
Ο χρήστης sx έγραψε:
ΥΓ... τελικά δεν έιναι να εμπιστεύεσαι κουκιστη... Πιθανον, ισως αν και εφόσον... Μείνε άτυπος πρόεδρα...
Σίγουρα,τώρα,πάσει δυνάμει!!!...Ελάτειααααααα!!!! [συγγνώμη για το άσχετο!! ]
-
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ , ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Echappement ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ , ΜΕ ΤΙΤΛΟ GENTLEMAN ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ STRATISSINO , ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ , ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ , ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠ Ν .
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ , ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Echappement ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ , ΜΕ ΤΙΤΛΟ GENTLEMAN ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ STRATISSINO , ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ , ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ , ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠ Ν .ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ?
Ετσι εξηγούνται πολλά APR!! Και δεν έβγαλε μιλιά!!... ..Μπράβο του!! Σε ποιόν Junior έλεγε?..Σε ποιά ειδική?!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ , ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Echappement ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ , ΜΕ ΤΙΤΛΟ GENTLEMAN ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ STRATISSINO , ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ , ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ , ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠ Ν .
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ?
Ετσι εξηγούνται πολλά APR!! Και δεν έβγαλε μιλιά!!... ..Μπράβο του!! Σε ποιόν Junior έλεγε?..Σε ποιά ειδική?!
Τι εγινε εκει? Δεν μαθευτηκε τιποτα παραεξω.....
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Ακουγεται...
και όπου υπάρχει καπνος...
συζητιέται λοιπόν πως επειδή το μικτό Πρωτάθλημα δεν αρέσει στους χωμάτινους οδηγούς θα ξαναγίνει χωμάτινο και επειδή οι ασφάλτινοι δεν βολεύονται με κύπελλο θα γίνει πάλι πρωτάθλημα ασφάλτου... Με διάφορες αλχημίες ώστε ο Κύρκος να τρέχει αλλά να μην κερδίζει κ.λπ, κ.λπ...
Ετσι ξαφνικά γαμώτο, επειδή ο όποιος Κωστάκης και Δημητράκης παθαίνουν ζαλάδα στην άσφαλτο?
Εν τέλέι πρέπει όλοι να κάνουν πρωταθλητισμό?
και τα 1600? πάλι ρεζίλι θα γίνουμε στο Ακρόπολις? Πάλι σφαλιάρες?
Και έτσι ξαφνικά? χαμένη δηλαδή η διετία γιατί έτσι? γιατί οι Ν πονάνε από τα δικινητα? Δηλαδή ετσι για την ιστορία αν ο Παναγιώτης, τα Ιαβεράκια, ο Λάμπρος, ο Πάυλος, ο Αγγελος κ.λπ, κ.λπ, πάρουν Ν, που θα είναι οι σημερινοί πρωταγωνιστές?Αν πάντως αλλάξει κάτι θα είναι άδικο να συμβεί επειδή κάποιοι δήθεν χομπίστες τρομάζουν με το γκρι χρώμα!
αν είναι πολιτική απόφαση που συνδυάζεται με την επιστροφή στα ιερά χώματα του ΕΛΠΑ και την προσμέτρηση των Ν στο Ακρόπολις σε παγκόσμιο επίπεδο (εκεί θα κλάψοθμε πολύ αν πάμε έτσι, με τη σημερινή εικόνα), τότε σαφέστατα η όποια αλλαγή συζητιέται... Από τους ικανούς όμως που διεκδικούν στα ίσια τίτλο, και σε κάθε έδαφος και όχι από όψιμους συμμετέχοντες που ψάχνουν πως θα αναριχηθούν στην δεκάδα. Ψυχραιμία, γαμτ...Στρατισινο
Εχουμε χάσει τελείως τη μπάλλα;;; Όλοι λενε οτι το περσινο πείραμα πέτυχε και ξαφνικά θέλουμε να το αλλάξουμε;;; Κλασσικοί Έλληνες! Αντι να βελτιωθούμε ώστε να φτάσουμε το πύχη θέλουμε να τον κατεβάσουμε στα δικά μας επίπεδα!! Για όσους επιμένουν σε διαχωρισμούς
'ασφάλτινων'-'χωματινων' και οτι τα Ν δεν πάνε στην ασφαλτο, ρίξτε μια ματιά στους χρόνους του 'ασφάλτινου' Αλειφέρη στον Πύργο και στο πως οδηγούν τα Ν στην άσφαλτο Δασκαλόπουλος, Αλειφέρης κλπ... -
Από τους ικανούς όμως που διεκδικούν στα ίσια τίτλο, και σε κάθε έδαφος
Αχ βρε Στράτη! Και εγώ μαζί σου, αλλά...Μήπως στη χώρα μας η λέξη ικανός συνδυάζεται και με την οικονομική, εντός αγώνων επιφάνεια; Οι πολλοί πως να στήσουν πρακτικά 2 αυτοκίνητα; Το ξέρεις από πρώτο χέρι ότι τα πάντα είναι πανάκριβα στο χώρο. Πόσα παιδιά απο την άσφαλτο συμμετέχουν σε χωμάτινους αγώνες του πρωταθλήματος; Λες να φοβούνται το λευκό ή το σταχτί (αλήθεια τι χρώμα είναι;) του χώματος; Μάλλον όχι. Φοβάμαι ότι η τσέπη ή ο χορηγός δεν επαρκεί. Μοιραία γίνονται επιλογές. Άλλες αναρτήσεις, άλλα λάστιχα, δηλαδή έξοδα και μόνο έξοδα.
Σίγουρα θυμάσαι τότε που υπήρχαν και ειδικές μικτές. Εδώ σε θέλω! Η γνώμη σου και η κουβέντα σου μετράει! Πως θα σου φαινόταν οι πρωταθληματικοί αγώνες να είχαν μικτές ειδικές; Όλοι στα ίσια. Ναι! Με χωμάτινα λάστιχα και αναρτήσεις στην άσφαλτο που είναι ανάμεσα από τα χωμάτινα τμήματα της ειδικής. Ο ικανός όντως πάει παντού! Έστω και με κάπως μη ιδανικές συνθήκες. Αυτή όμως δεν είναι η μαγεία του αθλήματος;
Και μη μου πείς για τον κίνδυνο του να βγούμε από τον δρόμο επειδή δεν φοράμε τα 'καλά' μας στα ασφάλτινα τμήματα. Έ! Γαμώ το, είναι πιό αντρίκιο να βγώ σε κάποια είδική, παρά να τρομοκρατώ κόσμο στις ¨δοκιμές¨ψάχνοντας και για το τελευταίο χιλιοστό του δευτερολέπτου ώστε να χρησιμοποιήσω τέλεια την πρόσφυση που μου παρέχει το ΧΨ λάστιχο με πίεση μειωμένη κατά 17,4% από το εμπρός δεξιά, του οποίου η θερμοκρασία μετρώμενη στον 2ο πόντο του πέλματος, ισούται με το τετράγωνο της υποτείνουσας της συνισταμένης της τυπικής απόκλισης των πιέσεων του πίσω δεξιού δια του πίσω αριστερού κλπ κλπ.
Θέλετε κύριοι πρωταθλητή παντός εδάφους πανάξιο; Θέλετε οι πιτσιρικάδες να βάλουν τα γυαλιά στους όψιμους; Ένα πρωτάθλημα, με μικτές ειδικές, με αναλογία χώματος ασφάλτου κοντά στο 50-50.Γιά πείτε καμμιά γνώμη Κύριοι! Πως το βλέπετε το θέμα;
Λάμπης Κουρτέσης -
Μερα Λαμπ
Αφου επισημάνω ότι το σχόλιό μου αντιμετωπίστηκε αδιάφορα από τα μέλη του φορουμ (μιά ψηφοφορία για μικτό, ή χωμάτινο ή αφάλτινο που θα διαφυλαχθεί, θα μπορούσε να μας διαφωτίσει... αλλά?),
υπενθυμίζω...
Σε κανένα μέρος του κόσμου δεν κάνουν πάνω από 4-5 συμμετοχές πρωταθλητισμό... Όυτε 3 δηλαδή αλλά τέλος πάντων. Οσοι μπορούν όμως πρέπει να συμμετέχουν σε ανταγωνιστικό περιβάλον και σε κάθε μορφής Ράλι ώστε η όποια και όποτε διεθνής οπαρουσία μας να μη βγάζει γέλιο. Επί της ουσίας τώρα... Ποιός λέει όχι στη μείωση και στον περιορισμό του κόστους? Ποιός είπε όχι στην πιθανή αύξηση του βάρους στα δίλιτρα F2, η στην υποχρεωτική συμμετοχή με σουπερ 1600 και όχι κιτ καρ?
Ποιός άφησε ελέυθερα τα Ν? ποιός είπε όχι στη χρήση ενιαίου ελαστικού? Ούτε στο καπ δεν μπορούμε να το καταφέρουμε. Αλλά λάστιχα διαφημίζομε, άλλα χρησιμοποιούμε.Ανέκδοτ﨨 Πριν 18 μήνες σε συνεδρίαση της επιτροπής ράλι τόλμησα να προττείνω την επόμενη ημέρα του μικτού... Δηλαδή μικτούς αγώνες και όχι μόνο μικτό πρωτάθλημα. Μιά μέρα, ή ένα σκέλος άσφαλτο, τα ψηλώνουμε με συγκεκριμές επεμβάσεις (ο αλειφέρης αλλάζει μόνο ελατήρια και κερδίζει!), αλλάζουμε ρόδες και πάμε πάλι. Οσοι δεν μπορούν αποχωρούν και μετράνε μόνο στο ένα ή στο άλλο κύπελλο... Ακόμα με κυνηγάνε... Οι πρωταθλητές άνευ αντιπάλου με τη δικαιολογία πως αυτά (τα Ν δηλαδή) δεν οδηγούνται με μικρά φρένα στην άσφαλτο, οι γραφειοκράτες με τα παρκ φερμέ τους κ.λπ. Από τους οργανωτές ανταποκρίθηκε θετικά μόνο ο ΑΟΘ που πρότεινε μικτό ΔΕΘ με την πρώτη ημέρα όμως χώμα κάτι που δεν βρήκα την ευκαιρία να το συζητήσω με τον Ρώσο... Πιστεύω πάντως πως αν το εξηγούσε κάποιος με προσοχή θα το καταλάβαινε η ΑΛΑ, ενώ η εκτόξευση των συμμετοχών λόγω ασφάλτινης αρχής με τα 'όποια καπ θα έβαζε και την ΠΑΛΑΣ στο παιχνίδι με ότι υπονοεί το σχόλιό μου... Αλλωστε μακάρι να κερδίζουν ώστε να δημιουργούν. Ή εποχή της αθωότητας τέλειωσε.
Πρόσεχε όμως. Το παραπάνω αυξάνει το συναγωνισμό, το θέαμα τις συμμετοχές αλλά και ίσως τα έξοδα αν πρέπει αυτό το μοντέλο να υποστηριχθυεί από άλλους 6-8 αγώνες κυπέλλου ώστε να βολευτούν λεσχες, λεσχούλες και αγωνιζόμενοι με χορηγούς για συγκεκριμένους χώρους.
Το έχω αλλοιώς στο μυαλό μου το Πανελλήνιοι Πρωτάθλημα. Το συνδέω άμεσσα με τις υποχρεώσεις του Ελληνα αθλητή σε Ακρόπολις και ΕΛΠΑ, κάνοντας και όνειρα για τη συμμετοχή έλληνα έξω από εδώ, αφού έτσι έχω μεγαλώσει σε αυτό το χώρο και βέβαια δεν τρέφω αυταπάτες. Θα γεράσω διαφορετικά παρακολουθώντας τον έναν φίλο μου να προσπαθεί να βρεί τρόπο ώστε να περνάνε καλά τα κοινά μας φιλαράκια στο χώμα (ασφάλτινοι και χωμάτινοι ραλιστες η μεγαλύτερη μλκ που ακούω εδώ και 20 χρόνια, μπλιαχ) αφού στην άσφαλτο ο Γκίκας, ο Ζάχος, ο Καιτατζάκος, ο Χρηγας, τα Ιαβεράκια, ο Λάμπρος κ.λπ, κ.λπ πιτσιρικάδες αλλά και άλλοι όπως ο Σάκης, ο Πάνος και οι Κλαπετάιοι πάνε άερα. Πρέπει λοιπόν να τους τιμωρήσουμε... και όχι να κάνουμε τα πάντα ώστε να ΄΄ερθουν ιδανικά χώμα και να μείνουν.... Τι να πω? Σας ζ'άλισα με τα κατεβατά μου. Τρέμε ταμπςτα λέμε κε Παραπρο....
(σ.σ.¨¨ βρε απατεώνα με χρονομετρούσες? θα σε σκίσω! ανέμενε)Στρ
ΥΓ... Επι προσωπικού... θα προτιμούσα η επιδοσή μου στο ακρόπολις από τον ξένο τύπο να κριθεί επί του αποτελέσματος όπως συνέβαινε στο παρελθόν και όχι για γεγονότα, που δεν αφορούν την κοινή γνώμη. Ο ελληνικός τύπος? δεν πλησίαζαν τότε που κερδίζαμε, δεν κοίταξαν τώρα που ταξιδεύαμε. Να είναι καλά! Οπως και όσοι ημιμαθείς κρίνουν θεούς, ημίθεους και ερασιτέχνες από μία στροφή στην υπερειδική η ακόμα χειρότερα πίσω από ένα pc... Περαστικά μας!
ΑΣΦΑΛΤΙΝΑ ΠΙΤΣΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΝΕ!
ΟΙ ΧΩΜΑΤΙΝΟΙ (?), ΠΗΓΑΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ...... -
Παλιόγερε μου αρέσεις!
Και μία απορία: Αφού δεν πάνε τα Ν4 με μικρά φρένα στην άσφαλτο (ομολογώ δεν το ήξερα) γιατί δεν παίρνουν μικρότερα αυτοκίνητα που πάνε παντού;
Λάμπηςσ.σ.¨¨ βρε απατεώνα με χρονομετρούσες? θα σε σκίσω! ανέμενε)
Η παράγκα το έκανε. Εγώ απλώς κοίταζα .Απευθύνσου στον pm (paranga manager)
Σε περιμένω για καφέ με παραπρό. -
Ωραια αυτη η κουβεντα και αν μπουν και άλλοι θα βγάλει ψωμί! Πιστευω πως πρέπει να μεταφερθει σε ξεχωριστό θέμα ισως και με ψηφοφορία (οπως πρότεινε και ο σχ) και ακόμα καλύτερα μετα τις διακοπες ένα θέμα στο rally.gr με τις θέσεις τον πρωταγωνιστών για το πως θέλουν το πρωτάθλημα! Αφου δεν τοποθετούνται εδω, βάλτε τους ένα κασετοφωνάκι να τοποθετηθούν επισημα και όχι στα παρασκήνια!!!!
Επιμένω πως δεν πρέπει να κατεβάζουμε τον πύχη!!!!
Ρωτήστε οποιονδήποτε ταλαντούχο ή μη πιτσιρικα να σας πει τι θα προτιμούσε να οδηγει Ν4 ή S1600 και αν δεν πάρετε 80% S1600 κρεμάστε μου κουδούνια! -
Λαμπς..
λενε οι χεράδες πως δεν πάνε... δηλαδή τι δεν χωράει η 16-17-18 χιλιες ιντσες με 15 αρια φρένα...? απλά οι έλληνες πανι και γκάλι δεν θα έχουν το τέλειο φρενάρισμα και θα χάνουν από τα τεκνά με τα 2WD...
To κουρεύεις το αβγό?
θαρθω βρε τρελλέ...
Παυλ..
εξαιρετική ιδέα οι συνεντεύξεις... Προωθώ!Στρ
-
λενε οι χεράδες πως δεν πάνε... δηλαδή τι δεν χωράει η 16-17-18 χιλιες ιντσες με 15 αρια φρένα...? απλά οι έλληνες πανι και γκάλι δεν θα έχουν το τέλειο φρενάρισμα και θα χάνουν από τα τεκνά με τα 2WD
χα χα χα χα.....................................
..........................................χα χα χα
Μ' αρέσεις γέρο, μ' αρέσεις.
Λάμπης -
Ρωτήστε οποιονδήποτε ταλαντούχο ή μη πιτσιρικα να σας πει τι θα προτιμούσε να οδηγει Ν4 ή S1600 και αν δεν πάρετε 80% S1600 κρεμάστε μου κουδούνια!
Λοιπόν μικρέ. Ούτε ταλαντούχος είμαι, ούτε πιτσιρικάς, αλλά θα ήθελα να οδηγώ S 1600. Πιστεύω ότι είναι Micra με 60+ άλογα, θεικές αναρτήσεις και ευτυχία παντού (στο χώμα). Δεν σου κρύβω όμως ότι θα με εντυπωσίαζαν τα άλογα και η τετρακίνηση των Ν4, άρα στο Μαύρο Ρόδο θα πουλήσω γιά 2η φορά σε 20+ χρόνια εμπλοκής την Α5 για το Octavia της NAT 16. Ξέρεις, είναι Ν4 μείον 100 άλογα, όταν απογειωθεί χάνει το30%της δύναμής του, αλλά πάει με το πλαι περισσότερο από το Μίκρα.
Λάμπης -
Δώστε δώστε!!
-
Διάβασα στα 'Σύντομα νέα' ότι αναβλήθηκε το ράλι Αγρινίου. Έλλειψη συμμετοχών ? Ξέρει κανείς περισσότερα ?
-
Το προγραμμα θα ναι μαλλον εκκινηση στον Αγ.Στεφανο,Ωροπος,Ερετρια,Κυμη,διανυκτερευση,ασκησεις δεξιοτεχνειας,τερματισμος στην Ερετρια.Εχει ακουσει κανενας τιποτα παραπανω?
Παρατηρω οτι στο φορουμ οπως κ στο περιοδικο,απουσιαζουν επειδεικτικα τα νεα για τα ραλλυ της ΦΙΛΠΑ.Δεν ειναι καλο να ξεχναμε την ιστορια του αυτοκινητου.Αλλωστε,ολοι θαυμασαμε κατα καιρους τα μοντελα της Volvo,τις πρωτες Porsche,τα Φιατακια,τα Matra,το Audi quattro κ πληθος αλλων.Δεν πρεπει να τους φερομαστε σαν 'προιοντα μιας χρησης'. -
ΨΑΧΝΟΤΑΣ ΝΑ ΒΡΩ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΕΘ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ , ΠΟΤΕ , ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΠΑΡΚ .
ΔΕΝ ΕΨΑΞΑ ΚΑΛΑ ? Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΕΝΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ? -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΨΑΧΝΟΤΑΣ ΝΑ ΒΡΩ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΕΘ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ , ΠΟΤΕ , ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΠΑΡΚ .
ΔΕΝ ΕΨΑΞΑ ΚΑΛΑ ? Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΕΝΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ?Για τεχνικο ελεγχο δες στο δελτιο πληροφοριών ενω για σερβις παρκ ουτε και εγω βρηκα κάτι διαφωτιστικο πλην του χαρτη και του ωραριου!
-
ΓΕΙΑΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΑΥΛΟ , ΜΑΝΑΝΤΖΑΡΑ ( ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΚΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ) ΠΑΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ...
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΕΠΑΝΩ . -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΓΕΙΑΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΑΥΛΟ , ΜΑΝΑΝΤΖΑΡΑ ( ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΚΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ) ΠΑΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ...
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΕΠΑΝΩ .Να σαι καλα φιλε Χρηστο!!!
-
ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΑΥΡΙΟ ?
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ .
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ .........................Η ΛΕΣΧΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΡΟΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ?
ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Η ΠΙΣΤΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ?
Ελληνικά αγωνιστικά νέα