-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
**@doom1983 & manosk**κοιταξ΄τε τι εγινε Πεμπτη βραδυ και πειτε μου πως θα αντιδρουσατε εσεις οι πολιτισμενοι, αφου εγω το ζωον ο αγριος αντιδρω λαθος.
Παω προς Μικρολιμανο. Ο δρομος που απο την παραλια καταληγει μικρολιμανο εχει 4 καθετα στενακια, δυο που σε βγαζουν μικρολιμανο και δυο που βγαινεις στην Τζαβελα. Αυτα τα στενακια εχουν το καθενα απο ενα ΣΤΟΠ, 1,5 μετρο απο πλευρα σε πλευρα. Οπως λοιπον κατεβαινω εχοντας προτεραιοτητα, αστερι σφαζει το ΣΤΟΠ κορναροντας μου μαλιστα τσαντισμενα.
Για κακη του τυχη, πηγαιναμε ακριβως στο ιδιο μαγαζι, και λογω εποχης βρηκαμε και παρκαραμε και εξω απο το μαγαζι διπλα-διπλα. Βγαινουν λοιπον απο μεσα ενας 35αρης και ενα τσοκαρο που κουβαλουσε μαζι του, και ακολουθει ο παρακατω διαλογος:
Kacey: Να σου πω ρε μαστορα, τα στοπ ετσι σου εχουν μαθει να τα περνας?
Μαλακακος: Α σιγα ρε φιλε, αφου ειχα στοπ αμα σε τρακαιρνα (!) θα σε πληρωναΔεν ειπε ενα 'συγνωμη δεν το ειδα', το ηξερε οτι ειχε στοπ και απαιτησε μαλιστα κορναροντας εντονα να κοψω για να περασει. Και αμα με τρακαιρνε θα με πληρωνε...
Kacey προς τσοκαρο: Να χαιρεσαι τον αντρακλα που εχεις διπλα σου, τα λεφτα να πληρωσει τα εχει, τα @@ να παραδεχτει οτι εκανε λαθος, δεν τα εχει
Μαλακακος: Για πλησιασε λιγο να σε γαμησω...Θελω να μου απαντησετε, τι θα κανατε ακριβως σε αυτο το σημειο. Απαντηστε μου εσεις οι πολιτισμενοι (οι 'καλλιεργημενοι' που λεει και ενας αλλος εδω μεσα) γιατι εγω ο αγροικος δεν ξερω ποια ειναι η πρεπουσα συμπεριφορα.
Τεσπα, πλησιασα να με γαμησει, και εφαγε μια σφαλιαρα απο αυτες που κανουν σπλατς και αφηνουν το αποτυπωμα σου στο μαγουλο του αλλου (ειδικα λογω ενασχολησης και με το πολο, το γυριστο μου το εχω πολυ καλο). Δεν ξερετε ποσο ξεφτυλα ειναι να bitch-slap αντρα, ειδικα οταν μετα γυρναει το τσοκαρο και λεει μπροστα σε ολο τον κοσμο
'εμ, καλα να παθεις για να το παιζεις μαγκας ενω εχεις κανει μλκια'. Μιλαμε για show ε...
Πειτε μου και κατι αλλο τωρα. Αμα αυτος εμπαινε μεσα στο μαγαζι και σηκωνε καμμια παρεα του με 2-3-4-5 για τα περαιτερω, θα ηταν μαγκας αυτος? Και ποσο λαθος θα ημουν εγω αν εκεινη την στιγμη που οι 2-3-4-5, αντι να του πουν ποσο μαλακας ειναι ερχονταν για τσαμπουκαδες, αρχιζα να βγαζω διαφορα απο το ντουλαπακι ή το πορτ-μπαγκαζ?
Απαντηστε μου στο πρωτο για το τι θα κανατε εσεις οι πολιτισμενοι, και μετα αμα θελετε πειτε μου και γιατι θα ημουν λαθος να τους εκανα να χεστουν πανω τους...
κοιτα, εγω δεν ειπα τιποτα για οπλα κλπ εκτος απο το οτι
α) εχω, λογω της δουλειας, και το απεκτησα νομιμα. 2 ενοπλες εχω φαει, ε να μην εχω και εγω ενα?
β) δεν θα διστασω να χρησιμοποιησω οτι κουβαλαω στο αμαξι (και σε εσχατο σημειο το οπλο, τουλαχιστον για εκφοβισμο) αμα μου την πεσουν καποιος ή καποιοι που κρινω οτι δεν μπορω να αντιμετωπισω αλλιως.
αν τωρα εσεις εχετε καταλαβει οτι την εχω δει σεριφης του texas ή αμερικανακι που βγαινω με το οπλο στο χερι επειδη καποιος εκανε μλκια στον δρομο, ε δεν θα ειναι και η πρωτη φορα που αλλα λεω και αλλα (θελετε να) καταλαβαινετε.
για οσους λενε 'αμα το βγαλεις, να το χρησιμοποιησεις κιολας
πολλες ταινιες βλεπετε. Αμα το βγαλω, θα ειναι για να προλαβω τα χειροτερα εις βαρος μου. Το να μου λετε το απο πανω και μετα να κανετε και κριτικη επειδη μιλαμε για οπλα, ειναι τουλαχιστον γελοιο...
Ρε συ Kacey. Η λογική είναι απλή.
Δεν πρόκειται να του αλλάξεις τη συμπεριφορά στο δρόμο με το να του πεις οτιδήποτε. Οπότε δεν μιλάς και μπαίνεις στο μαγαζί, διασκεδάζεις και πίνεις το ποτό σου.Δεν αισθανόσουν λίγο ντροπή που πλακώθηκες με ένα μαλάκα που μπορούσες να αποφύγεις εξω από κοσμικό μαγαζί; Δηλαδή τι νομίζεις, ότι ο κόσμος μέσα θα λέει 'τι μάγκας ο Καcey που εσπασε τα μούτρα του μαλάκα' ;; Εγώ σαν παρατηρητής δεν θα μπορούσα να σε ξεχωρίσω από τον άλλον.
Επίσης μην περιμένεις να σου απαντήσει ο άλλος ευγενικά όταν του λες 'Ρε μάστορα'. Πόσο μάλλον αν είναι μαλάκας.
Γιατί ρε παιδιά κάθεστε και ασχολείστε με τα ζώα, μπορείτε να μου πείτε;; Γουστάρετε να χαλάτε τη ζαχαρένια σας, ανεβαίνει η λίμπιντό σας, τη βρίσκεται, ή τι άλλο τελοσπάντων;; Ηρεμήστε και κοιτάξτε να περάσετε καλά, κάντε τη ζωή σας και αφήστε τους ανισόρροπους να ισορροπήσουν. Αν ισορροπήσουν καλώς, αλλιώς δικό τους το πρόβλημα.
-
Ντροπη? Καμμια ντροπη δεν αισθανθηκα. Ντροπη θα αισθανομουν αν τον αφηνα ετσι με αυτο που ειπε ενω ειχε κανει οτι ειχε κανει. Και φυσικα αμα δεν αντιδρουσα, ουτε το ποτο μου θα ευχαριστιομουν ουτε θα διασκεδαζα. Οτι εγινε μου εφτιαξε την βραδια. Εφαγε σφαλιαρα σαν τσουλακι και μετα δεν ειχε που να κρυφτει, αμα δεν του εκανα τιποτα ειναι που θα χαλαγα την βραδια μου και αμα δεν μιλαγα και αντιδρουσα σε αυτους τους μαλακες ειναι που θα εβγαζα ελκος απο τα νευρα.
δηλαδη εσυ λες οτι σε αυτον που περασε τεραστιο στοπ αερα-πατερα, δεν θα πεις τιποτα και δεν θα ασχοληθεις επειδη 'δεν θα τον κανεις εσυ ανθρωπο'?
α) εγω δεν μπορω να το κανω αυτο, και νομιζω οτι σε αυτο το σεναριο η δικια σου αντιδραση ειναι η μειοψηφια.
β) αμα δεν του λεει κανεις τιποτα (συμφωνα με την συμβουλη σου), τοτε θα συνηθισει να το κανει. Τα αποτελεσματα του να συνηθιζει κανεις να σφαζει στοπ ετσι, μπορω να τα φανταστω με μαθηματικη σιγουρια.
Σε αυτον που του την ειπες επειδη περασε στοπ αερα-πατερα και αντι να πει ενα συγνωμη σου απαντησε 'ελα να σε γαμησω', μου λες οτι κακως του την εσκασα.
α) η ιδια η γκομενα του ειπε 'καλα να παθεις'
β) πιστευω οτι το ιδιο ειπαν και πολλοι αλλοι
γ) επαθε ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ και ελαβε τον τσαμπουκα που ηθελε να πουλησειΜην το παρεις προσωπικα, δεν εχω σκοπο να σου την πω, αλλα πιο πανω εγραψα οτι μερικοι σε τετοιες φασεις αντι να αντιδρασετε, σκυβετε κιολας. Ε συγνωμη αλλα ετσι ειναι. Η υπομονη και η υποχωρητικοτητα εχουν ορια.
δηλαδη μου λες οτι ειναι καλυτερα, απο θεμα προσφυσης, να εισαι πανω στη διακεκομμενη γραμμη? Εγω γιατι νομιζω οτι εκει γλυστραει πολυ περισσοτερο? Και στην τελικη και ετσι να ειναι, ολοι εμεις δηλαδη που μας πας τρενακι (μιλαμε οτι εχεις μπλοκαρει 2 λωριδες σε Κηφισο) επειδη δεν εχεις καταλαβει τιποτα και πας ανετος πανω στην διαχωριστικη, πρεπει να κατσουμε να σε περιμενουμε? Ε οχι...Στην τελικη εσυ βαζεις τον εαυτο σου στην επικινδυνη θεση με το να καθεσαι σε αυτο το σημειο του δρομου, δεν γινεται παντα ρε πστ μου να βαζετε μονοι σας τους εαυτους σας σε τετοιες θεσεις και μετα να λετε στα αυτοκινητα να προσεχουν τι κανουν μην παθετε κατι.
-
Eγω θα του την έλεγα ενώ οδηγούσα. Αλλά με το που θα εβγαινα απο το αυτοκίνητο δεν θα ασχολιόμουν. Βγαινω να διασκεδάσω και να τσακωθώ δεν με κάνει να νιώθω καλύτερα (όχι γιατί φοβάμαι, απλά γιατί δεν ανεβάζει αυτό την αδρεναλίνη μου. Για την αδρεναλίνη ανεβαίνω ένα βουνό και παίρνω ένα μονοπάτι και το κατεβαίνω τάπα με το 2τροχο-εκεί να δεις πως φτάνεις μετά κάτω).
Οπότε ναι αν το θεωρείς σκύψιμο, ναι αυτό κάνω -μέχρι ένα σημείο όμως. Εγώ το θεωρώ απλά άμυνα για να περνάω καλά τις λίγες στιγμές τις ημέρας που αναλογούν στη διασκέδασή μου.
Δεν σε κρίνω απλά σου λέω πως το βλέπω εγώ. Και ναι, δεν είμαι εγώ αυτός που θα μάθει το βλάχο να οδηγάει γιατί δυστυχώς θα αλλάξει συνήθειες πολύ δύσκολα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ετσι κι αλλιως για να τελειωνει αυτο το θεμα, το οπλο ειναι παντα στο μαγαζι εκτος απο οταν μεταφερονται χρηματα στην τραπεζα. ικανοποιημενοι?Δεν είναι το θέμα να είναι ικανοποιημένοι 5 - 10 συνομιλητές σου στο οποιοδήποτε φόρουμ. Αν το έχεις για να κάνεις τη δουλειά σου πολύ καλά κάνεις και ειδικά αφού το κατέχεις νόμιμα τότε δέκα φορές καλά κάνεις.
Η διαφωνία, των περισσοτέρων, ξεκίνησε από την περιγραφή του wagner ότι έβγαλε το πιστόλι να το 'ελέγξει' αν είναι άδειο μετά από κάποια οδηγική μαλακία κάποιου. Μια οδηγική μαλακία από τις δεκάδες που μας γίνονται καθημερινά.Ρωτώ λοιπόν. Αν ο άλλος δεν ήταν ένα απλός μαλάκας που κάνει απλά τροχαίες ηλιθιότητες αλλά ένας κουμπουροφόρος από τους δεκάδες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας (όποιος πει ότι τους ξεχωρίζει κερδίζει κέρασμα) και βλέποντας το πιστόλι έβγαζε κι αυτός κανένα πιστόλι (αλλά γεμάτο) τον έκανε τον Wagner όλο κουμπότρυπες;
Θα είχαμε απλά άλλο ένα θέμα στις ειδήσεις.Γι αυτό πιστεύω είναι διαφορετικό το
Αλλα να λετε τοσο ευκολα 'αμα το βγαλεις, να ριξεις κιολας' και μετα να μου δινετε και συμβουλες ή να μου λετε να μην το παιζω αγριος...
... από το
Αν δεν έχεις σκοπό να το χρησιμοποιήσεις μη το εμφανίσεις.
-
tazio
σωστος και περιεκτικος -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
@citastakΝτροπη? Καμμια ντροπη δεν αισθανθηκα.
εγώ πάλι και να το έβλεπα μόνο να συμβαίνει εμπρός μου θα αισθανόμουνα για λόγου σου
α) εγω δεν μπορω να το κανω αυτο, και νομιζω οτι σε αυτο το σεναριο η δικια σου αντιδραση ειναι η μειοψηφια.
μπααα.. μήν το λές αυτό...
-
Μερικοι δεν εχουν καταλαβει οτι το ξυλο επρεπε να το ειχαν αφησει στο Γυμνασιο αντε στο Λυκειο.
Προσωπικα οταν βλεπω 2 γαιδουρια πανω απο 18 χρονων να πλακωνονται (ποσο μαλλον οταν εχουν βγει να διασκεδασει) δεν με ενδιαφερει ποιος τις εφαγε και ποιος εφταιγε, αυτοματως τους θεωρω ρεζιλιδες και τους 2... Πιστευω οτι περα απο το αστειο του θεμματος (χαχα κοιτα αυτους που πλακωνονται) και οι περισσοτεροι ετσι το βλεπουν.
-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Κινούμαι σε μονόδρομο με προτεραιότητα, ο οποίος διασταυρώνεται με άλλον ανηφορικό μονόδρομο (που έχει STOP).
Επίσης, απουσιάζει το γωνιακό κτίριο από την πλευρά εισόδου προς τον δρόμο 'μου', οπότε η ορατότητα είναι άπλετη και είναι ίσως η μοναδική διασταύρωση στην οποία δεν χρειάζεται να κόψεις... αμ δε...
Αλβανός με ποδήλατο κατεβαίνει ανάποδα το μονόδρομο που έχει STOP με 18η φέτες/σκυμένος/αεροδυναμικά.
Ευτυχώς ήμουν χωρίς ABS και έσβησα σε σημείο για να δώσω στο φίλερ του το 1 εκατοστό και στη ζωή του παράταση.
Μετά δεν ξέρω γιατί, αλλά έτρεμαν τα χέρια μου.Από περιέργεια, την εθνικότητά του πώς την συμπέρανες;
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Μερικοι δεν εχουν καταλαβει οτι το ξυλο επρεπε να το ειχαν αφησει στο Γυμνασιο αντε στο Λυκειο.Προσωπικα οταν βλεπω 2 γαιδουρια πανω απο 18 χρονων να πλακωνονται (ποσο μαλλον οταν εχουν βγει να διασκεδασει) δεν με ενδιαφερει ποιος τις εφαγε και ποιος εφταιγε, αυτοματως τους θεωρω ρεζιλιδες και τους 2... Πιστευω οτι περα απο το αστειο του θεμματος (χαχα κοιτα αυτους που πλακωνονται) και οι περισσοτεροι ετσι το βλεπουν.
ε και εγω θεωρω οποιον ανεχεται και αφηνει ετσι αυτον που του εκανε χοντρη μλκια και απο πανω του ειπε 'ελα να σε γαμησω', κοτα. Δεν βγαινω στον δρομο με σκοπο να παιξω ξυλο, ουτε το κανω απο ευχαριστηση, ουτε μου προσφερει αδρεναλινη, αλλα οταν προκαλουμαι, απανταω. Ειμαι ρεζιλης? Ε ας ειμαι, εγω τουλαχιστον νιωθω καλα με τον εαυτο μου (σε αντιθεση με το να μην κανω τιποτα).
-
Εκεί που έλεγα να μην ξανασχοληθώ με την καταραμένη κίτρινη φυλή έπεσα σε έναν @ρχιμ@#$ κιτρινιάρη και μου έφτιαξε την ψυχολογία.Στον περιφεριακό του Φιλλοπάπου σε κάποιο σημείο υπάρχει μια μεγάλη νησίδα με δέντρα,που στέλνει όσους πάνε κέντρο από την κάτω μεριά της,κάνοντας μονόδρομο το κομμάτι του περιφερειακού για μερικά μέτρα(έχει απαγορευτικό και πινακίδα με υποχρεωτική πορεία δεξιά της νησίδας).
Το αρχιζώο ταρίφας (Mercedes E - ΤΑΒ 6180)συνέχισε ευθεία,γράφοντας κανονικά τα σήματα και στο σημείο που ξαναενώνονται τα δύο ρεύματα πήγα να τον εμβολίσω(βλακεία μου που δεν το έκανα τελικά,θα έφτιαχνα τσάμπα το εταιρικό που είχε κάτι χτυπηματάκια).Κόρνες,φώτα και η κλασική χειρονομία του οργανοπαίχτη και ο ταρίφας αρχίζει να κοπανιέται και να βρίζει.Δεν φτάνει που κάνει τη μ@λ@κία,μιλάει κίολας.Είναι πολύ αλήτες τελικά.Hint:το τελευταίο δίμηνο σε όποιο περιστατικό με λεμονόκουπα έχω κάνει τη γνωστή χειρονομία τους γυρίζουν τα μάτια ανάποδα.Πιάνει σε όλα τα ταριφόζωα.
-
Χθεσινό περιστατικό με την 'κίτρινη φυλή'.
Σε λεωφόρο με δύο λωρίδες ανά ρεύμα, κινούμαι στην αριστερή με 60-65 χλμ. Ταρίφας ξεκινά από τη δεξιά με καμιά 40αριά να μπει στην αριστερή (εννοείται ΧΩΡΙΣ φλας) για να προσπεράσει λεωφορείο. Ναι μεν με έκοβε, αλλά δεν ήταν σφήνα. Έλα όμως που στα δέκα μέτρα υπήρχαν νερά στο δρόμο (μη νομίζετε τίποτε περίεργο, για νερά που είχαν τρέξει από κάποιο ποτιστικό παρακείμενης αυλής μιλάμε, η δε άσφαλτος ολοκαίνουρια και τραχιά-τραχιά). Τσίτα φρένα το 'μερτσέντε' του ταρίφα. Ακόμη πιο τσίτα εγώ από πίσω. Κόρνα...- Τι θες ρε φίλε (με τη χαρακτηριστική ζωντάνια φάλαινας που έχει πάρει υπνοστεντόν, η απάντηση του ταρίφα)
- Μεγάλε, αν σκουριάζει το μερτσεντικό πούλα το και πάρε Σκόντα!
- Αφού έχει φανάρι παρακάτω...
- Ναι, πες μας ότι σταμάτησες για το κόκκινο. Τα νερά είδες και μαζεύτηκες μη λερώσεις το όχημα.
- Ε, ναι, λοιπόν. Έχεις πρόβλημα;
- Εξαρτάται. Αν έμπαινα στο πόρτ παγκαζ σου με το δικό μου και μετά τις έτρωγες -γιατί θα τις έτρωγες- θα σε πείραζε να βραχεί η Μερτσέντα;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
@d-jet
δηλαδη μου λες οτι ειναι καλυτερα, απο θεμα προσφυσης, να εισαι πανω στη διακεκομμενη γραμμη? Εγω γιατι νομιζω οτι εκει γλυστραει πολυ περισσοτερο?Όχι, όχι πάνω στη διακεκομμένη αλλα ελαφρώς αριστερά από το κέντρο της λωρίδας... Η διακεκομμένη γλιστράει απίστευτα (ειδικά οι παλιότερες που είναι και υπερυψωμένες σε σχέση με το οδόστρωμα).
Και στην τελικη και ετσι να ειναι, ολοι εμεις δηλαδη που μας πας τρενακι (μιλαμε οτι εχεις μπλοκαρει 2 λωριδες σε Κηφισο) επειδη δεν εχεις καταλαβει τιποτα και πας ανετος πανω στην διαχωριστικη, πρεπει να κατσουμε να σε περιμενουμε? Ε οχι...Στην τελικη εσυ βαζεις τον εαυτο σου στην επικινδυνη θεση με το να καθεσαι σε αυτο το σημειο του δρομου, δεν γινεται παντα ρε πστ μου να βαζετε μονοι σας τους εαυτους σας σε τετοιες θεσεις και μετα να λετε στα αυτοκινητα να προσεχουν τι κανουν μην παθετε κατι.
Περάστε τον (εγώ θα είμαι συνήθως στην δεξιά και αποκλείεται να σε ενοχλήσω οπότε δε χρειάζεται το δεύτερο ενικό, παρακαλώ) αλλά με μικρή διαφορά ταχύτητας και ενας ενας.
Είναι υποχρέωσή σου ακόμα και τον απερίσκεπτο να τον προστατέψεις με την οδική σου συμπεριφορά. Και εμένα δε μου αρέσει, τα έχω ακούσει επίσης πολλές φορές (ειδικά από κυρίες που οδηγούν όπως μαγειρεύουν-κουτουρού... πιστεύω ότι με παρόμοιο τρόπο θα κανουν και σεξ) αλλά θέλεις-δε θέλεις οφείλεις να έχεις αυτήν τη συμπεριφορά.
Πιθανολογώ ότι δεν έχετε ποτέ βρεθεί πραγματικά στη δύσκολη αυτή θέση, όσοι λέτε με τόση άνεση 'ας το φάει το κεφάλι του' και σας εύχομαι να μη βρεθείτε ποτέ. Το να κάνεις υπομονή και να φύγεις ομαλά και μακριά από το όποιο δίτροχο ή τετράτροχο ζώο είναι σαφέστατα καλύτερο από το να ικανοποιήσεις, με το ανάλογο ρίσκο, όμως, τον εγωϊσμό σου εκείνη τη στιγμή. -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Από περιέργεια, την εθνικότητά του πώς την συμπέρανες;Ότι και να πώ, διαβατήριο δεν είδα.
Αντε να ήταν Ρουμάνος, αν έχει σημασία κάνω edit το 'Αλβανός' με 'Αλοδαπός'.Πάντως από τα:
-σοβατισμένα ρούχα & άρβυλα
-40+ ετών
-ideal 15ετίας
συνεπάγεται η μη-ιθαγένεια.
Καμία μομφή με την καταγωγή του, αν είχα τώρα θα ταξίδευε για τη χώρα του στο κάτω μέρος του λεωφορείου σε κουτί. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
(όποιος πει ότι τους ξεχωρίζει κερδίζει κέρασμα)Για περισσότερες πληροφορίες, πού απευθυνόμαστε;
-
Βασικα το ιδιο εχω παθει και με νερα και με πελατα (τον οποιο δνε πηρε κιολας γιατι δεν βολευε μαλλον ) απο τον ιδιο ταριφα μεσα σε 500-600 μετρα, δεν του ειπα τπτ γιατι πολυ απλα ειμαι απο πισω, και αντε να αποδηξεις αν πεσεις πανω του οτι δεν εχεις προβοσκιδα!
Καποιες μερες τωρα παο απο βαρης κορωπιου δουλεια (περιοχη αεροδρομιου) πανε στην αριστετη τα ζωα σχεδον με την ιδια ταχυτητα που πανε τα φορτηγα στην δεξια...μιλαμε για να τα περασουν θελουν πανω απο 30 δευτερολεπτα αν πας να τους περασεισ απο δεξια γκαζωνουν, το αστρακι δεν εχει γκαζι οποτε κοβεις........ε σημερα πηγα δουλεια με το 106...εκαψα την διπλασια βενζινη σε σχεση με το αστρα, αλλα ειχε ενδιαφερον!
Το να κρινουμε αν ειναι σωστο καποιος που τσακωθηκε την ειπε σε καποιον για κατι που εγινε στο δρομο ενω καθομαστε στο κομπιουτερ καπνιζοντας το τσιγαρακι μας εινα ιλαθος γιατι δεν παιρνουμε υποψη μας ποσο ταραχτηκε-εχασε την ψυχραιμια του αυτος που τα γραφει. Και εγω λεω συνεχεια οτι πρεπει να το κοψω το κακο συνηθειο να τσακωνομαι στο δρομο αλλα αν γινει χοντρη μαλακια μου γυρναει το μυαλο!
Συμφωνω με τον kacey οτι αν μου ζητησει συγνωμη καποιος οτι και να εχει γινει να περασει στοπ κοκκινο κλπ, απλα σηκωνω το χερι και του λεο οκ, ολοι μπορουν να κανουν μια μαλακια αφου δεν γιναμε, και κατλααβε οτ ιεκανε μαλακια ολα καλα. -
ε σημερα πηγα δουλεια με το 106...εκαψα την διπλασια βενζινη σε σχεση με το αστρα, αλλα ειχε ενδιαφερον!
η πλακα ειναι οτι και τοτε πανε να σε κλεισουν αλλα απλα δεν μπορουν...
ποσο κομπλεξικος πρεπει να εισαι για να μην αφηνεις καποιον με αλλο ρυθμο να σε περασει?
-
Κοιτα αν ειχε ροη θα περιμενα απο πισω του στο φιναλε στη δουλεια μου παω και εχει και αμαξια δεν τρεχω να προλαβω κανα χειροθργειο, αλλα με βιδωνει που γκαζωνουν γιατι πας να τους περασεις.
ΜΕ το 106 σε σχεση εμ το αστρα ναι δεν μπορουν να σε κλεισουν, δεδομενου οτι δεν κανεις σφηνα απλα τον περνας απο δεξια και αλλαζεις λωριδα, οσο σγκαζι και να πατησει εχεις το διπλάσιο Φυσικα μιλαω για απλα αμαξακια μεσαια μικρομεσαια 1400-1600 με σκαρτα 110-120 μουλαρια
-
αλητη γκαζοφονια...
-
Takes more than combat gear to make a man
Takes more than a license for a gun
Confront your enemies, avoid them when you can
A gentleman will walk but never run -
τα συγχαρητηρια μου στον οδηγο του κτελ λαρισας με αριθμο ατε-8697 που εκτελουσε δρομολογιο αθηνα λαρισα σημερα κατα τις 5 το απογευμα...
τον πετυχα στο μαλιακο που εκεινη την ωρα ειχε τρελη κινηση! η πρωτη επαφη ηταν στα καμμενα βουρλα οπου στο φαναρι φροντισε να προσπερασει ολη την ουρα, τον προσερασα στον περιφερειακο σβελτα αλλα μετα 3 χλμ και ενω προσπαθουσαμε κανα 3-4 ιχ να δουμε πως θα περασουμε μια νταλικα που εκλεινε το δρομο, ο κτελατζης επαιξε τα φωτα βγηκε στο αντιθετο και περασε ολους εμας και μια νταλικα ακομα...
φυσικα χωρος δεν υπηρχε και τον δημιουργησε στο αντιθετο με ολους τους διερχομενους να βγαινουν στα χωραφια...
καπου μετα τη λαμια που ανοιγε λιγο ο δρομος τον πατησα κατι κορνες και κατι χριστοπαναγιες και του ειπα οτι θα τον δωσω στη τροχαια την αλλη φορα που θα τον δω να κανει τετοια..
μετα λιγο χαλαρωσε αλλα στη στυλιδα μου κολλησε προφυλακτηρα και τον πηγα safety car...
θα τον εδινα αλλα ειχα αλλου το νου μου και οι επιβατες μεσα μαλλον ηταν στον κοσμο τους...
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]