Δυστυχως ετσι ειναι φιλε μου !! Ουτε νεος ΚΟΚ ουτε τιποτα δεν μας σωζει απο
ολα αυτα τα 'ζωντανα'.
Μου ετυχε προσφατα σε δρομο που διεσχιζε πανεμορφο δασος (δεν καηκε ακομα!). Ο τυπος μπροστα μου εχει μεσα παιδια-πεθερικα-θειες-ξαδερφια και ξαφνικα ανοιγει ενα παραθυρο και εκτοξευεται σακουλα (!) Goodies με ολα τα παρασυμπλεκομενα. Αναβοσβηνω τα φωτα, κορναρω ετοιμος να παρω φορα και να πεσω επανω του (ψυχραιμος εε ?) και τι κανει ??
Ουτε που καταλαβε γιατι διαμαρτυρομαι, κανει δεξια για να τον περασω !!!
Ακομα πιο σοβαρη κατασταση αντιμετωπιζω καθε βραδι σχεδον κοντα στο σπιτι μου (Λ. Ποσειδωνος). Θορυβος στα 120dB (εχουμε εκκινηση του Voula Grand Prix καθε βραδι, ειδικα Πεμπτες) στις 2πμ, συχνα φρεναρισματα-τσιριγματα και μετα το μπουμ. Ολοι με τα σωβρακα στα μπαλκονια να δουμε τι εγινε παλι (λες και δεν ξερουμε). Καλουμε την τροχαια (αλλο ανεκδοτο αυτοι) και μια βαριεστημενη φωνη παντα μας λεει 'αααα, νααααιιι, θα παει το περιπολικο' (μετα το μπουμ).
Τα ιδια και την ημερα (κ. Καβαθα, το οριο ταχυτητας σε κατοικιμενες περιοχες δεν εχει νοημα μονο για την αποφυγη ατυχηματων αλλα και για να διατηρηθει σε χαμηλη σταθμη ο ΘΟΡΥΒΟΣ, το λεω αυτο για την γκρινια που διαβασα προσφατα).
Για να καταληγουμε και καπου. Οι Ελληνες ειμαστε καλοι χειριστες του τουτου μας αλλα δεν ειμαστε ουτε καν μετριοι οδηγοι. Αυτοι που επρεπε να μας προφυλασουν, απλα δεν το κανουν γιατι δεν μπορουν-θελουν.
Ο Θεος ας μας φυλαει δηλαδη.