-
Τραγικό τροχαίο στην Μαλακάσα
edit μολις είδα ότι υπάρχει στα 'Ζώα'
-
Μα πού το εχω βαλει το κινητο;
Μα πού το εχω βαλει το κινητο;
Γμτ αυτη η τσαντα μου ειναι τεραστιαααααααααααααααααααααααα -
Επειδή μάλιστα φορούσε μαγιό, εκτιμάται ότι ερχόταν από το μπάνιο. Η οδηγός ήταν σοκαρισμένη και το μόνο που ψέλλιζε ήταν ότι ήθελε να τηλεφωνήσει στη μητέρα της γιατί έπρεπε να τη μεταφέρει στην εργασία της.
Πολύ ενδιαφέρον θα ήταν το σκηνικό όταν θα πήγαινε τελικά στην εργασία της. Εκτός βέβαια κι αν δουλεύει σε beach bar.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Επειδή μάλιστα φορούσε μαγιό, εκτιμάται ότι ερχόταν από το μπάνιο. Η οδηγός ήταν σοκαρισμένη και το μόνο που ψέλλιζε ήταν ότι ήθελε να τηλεφωνήσει στη μητέρα της γιατί έπρεπε να τη μεταφέρει στην εργασία της.
Πολύ ενδιαφέρον θα ήταν το σκηνικό όταν θα πήγαινε τελικά στην εργασία της. Εκτός βέβαια κι αν δουλεύει σε beach bar.
Μπορει η μητερα να επρεπε να παει στην εργασια της
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μπορει η μητερα να επρεπε να παει στην εργασια της
Κι εγώ αυτό κατάλαβα από το άρθρο.
-
Δεν έχετε χιούμορ...
-
Σ'αυτό το θέμα τι περίμενες βρε Κώστα...
-
Βρε πανάθεμά σας οι Κρητικοί... Είναι και τόσο μεγάλο το νησί σας και πάλι όλο στη θάλασσα πέφτετε....!!!!
-
Τρομερο ατυχημα πριν 2-3 ωρες στην παραλιακη, μερικες εκατονταδες μετρα απο το μερος που επεσε το αμαξι στη θαλασσα στο προηγουμενο μου ποστ.
Διαλυμενο μπροστα αμαξι, πιθανον Leon στο ρευμα προς Παγκρητιο. Λιγο πιο εκει εκατονταδες πλαστικα και μεταλικα μικρα κομματια ηταν οτι ειχε απομεινει απο ενα μηχανακι.
Ποιος ξερει τί απεγινε ο αναβατης...
-
http://www.cretetv.gr/news/newsf.php?goid=27878
Το αυτό.
Ειμουν σιγουρος οτι υπηρχε και μηχανακι γιατι υπηρχαν κομματια διασπαρτα αλλα ενταξει...
Παλι καλα.
-
Πηγαίνοντας από Ν.Μουδανιά προς Χανιώτη Χαλκιδικής λίγο πριν την γέφυρα της Ποτίδαιας στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη ασθενοφόρο και ένας άνδρας πεσμένος μπρούμητα, φαινόταν αναίσθητος . Πρέπει να τον κτύπησε διερχόμενο αυτοκίνητο.
-
Λιγο πριν τα Τεμπη τροχαιο με δυο νταλικες. Μτοτιλιαρισμα καπου στις 2 + ωρες .
Ο PeterPan την πατησε.
Ο dino νομιζω ηταν τυχερος και περασε γρηγορα ή δεν το πετυχε καθολου....
-
Από Χανιώτη προς Πολύχρονο κατά τις 23:00 μποτιλιάρισμα, γερανός ιντερσαλόνικα και δύο αυτοκίνητα εκτός δρόμου μέσα σε θάμνους σε βάθος 1 μέτρου.
-
Σήμερα κάτι κακό πρέπει να έγινε.
Φεύγω κατα τις 12 παρα τέταρτο απο τα Εξάρχεια κατευθυνόμενος προς Χολαργό.
Επι της Αλεξάνδρας βλέπω σκούρο μπλέ 106 καρφωμένο κάθετα στα κάγκελα στη δεξιά μεριά του δρόμου και περιπολικό σταματημένο δίπλα.
Αφού βγήκα στη Μεσογείων βλέπω στην φωτεινή επιγραφή 'ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΤΟ ΥΨΟΣ Λ. ΚΑΤΕΧΑΚΗ'.
'Κακό αυτό' σκέφτομαι.
Ενα μπλέ station wagon είχε στουκάρει επι κολώνας και ειχε ανατραπεί. Αρκετά περιπολικά και πυροσβεστικά οχήματα ηταν σταματημένα παραδίπλα.
Τι έγινε απόψε;
P.S. Καθώς ερχόμουν προς Αθήνα απο Κόρυνθο σήμερα είδα ντεραπαρισμένη νταλίκα κάπου κοντά στην Κινέτα...
-
Οσο αδειάζει η Αθήνα τόσο περισσότερες μαλακίες βλέπεις στον δρόμο... εχθές έπρεπε να πάω στο Ε Ντιναν και ειπα στον εαυτό μου να μην κατέβω παλι κέντρο με αυτοκίνητο μέχρι τον Σεπτέμβρη!
-
Τρίτη σούρουπο RX-8 καρφώθηκε σε κολώνα της ΔΕΗ και αφενός μεν διέλυσε την δεξιά πλευρά του αφετέρου δε έσπασε την κολώνα και έπεσαν τα καλώδια σε επικίνδυνα χαμηλό ύψος...Φορτηγάκια και ψηλά οχήματα υπήρχε κίνδυνος να ακουμπήσουν τα καλώδια. Πριν την διασταύρωση για Τρίλοφο.
-
Τις τελευταιες μερες, Βουλιαγμενης προς Βουλα στο υψους του Pet City,ολα ειναι κλειστος ο δρομος με κορδελα,παρουσια πυροσβεστικης,πρεπει να γινονται απιστευτα πραγματα
Δυστυχως πολλοι υπερεκτιμουν το γεγονος της μειωμενης κινησης. -
Λογικο ειναι. Μερικοι θεωρουνε τα 140 η 150 λογικα στις Αδειες Συγγρουδες και αδειες Κηφισιες με ενα συγχρονο ταξιδιαρικο αυτοκινητο...
Ειδα αυτα που περιγραφει ο silencer51 γιατι τυχαια εκανα την ιδια διαδρομη ιδια ωρα... Επειδη αυτες τις μερες βλεπω τι γινεται στην Κηφισιας καθε βραδυ λογω υποχρεωσεων, εγω ειμαι σταθερα με 80-90 ΜΑΧ και με περνανε σαν σταματημενο....
-
Σοβαρό μάλλον ατύχημα χθες έξω από τον Νέο Μαρμαρά στη Χαλκιδική. Είχε κλέισει ο δρόμος και από τις δύο λωρίδες και ήρθε ασθενοφόρο. Δε μπόρεσα να δω εκείνη την ώρα τι έγινε αλλά αργότερα είδα ένα daewoo Lanos (Νομίζω) που δύσκολα καταλάβαινες τι είναι...
-
Χτες πρέπει να έγινε κάποιο 'καλό' τροχαίο στη Λ.Μαραθώνος στο ύψος τπυ Alex Pak με κατεύθυνση προς Ν.Μάκρη. Στο δρόμο κάτω υπήρχαν πολύ έντονα σημάδια φρεναρίσματος χωρίς ΑΒS και τελείωναν πάνω στα κιγκλιδώματα, τα οποία και είχαν σακατευτεί.
Ρε μην τρέχετε τουλάχιστον αν δε ξέρετε το δρόμο! Συμφωνώ ότι με την άδεια Μαραθώνος μπορείς να πας εύκολα με 100-120, μη πω και περισσότερα , σ' εκείνο το σημείο όμως ένα μέσο αυτοκίνητο με μέσο οδηγό πρέπει να κόψει.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ