Jul 31, 2007, 10:50 AM

Ο χρήστης screwdriver έγραψε:

Αλλά όταν κάποιος έχει αποφασίσει να κινηθεί αργά για να περάσει το εμπόδιο είναι επιεικώς ανοησία να επιταχύνει τη στιγμή που κάποιος άλλος, που δε τον νοιάζει το αυτοκίνητό του αν θα ταλαιπωρηθεί ή όχι, επιχειρεί να τον περάσει.

το ιδιο δεν συμβαινει και με τους 'αστεριες' σε επαρχιακους δρομους με στροφες?
φτανουν στη στροφη και πατανε οτι φρενο εχουν,γιατι τοσα ξερουν,και μολις βγουν στην ευθεια πατανε γκαζι αντι να συνεχισουν την βαρκαδα τους και να σε διευκολυνουν να περασεις.αφου παω πιο γρηγορα τι κοντραρεις? ασε με να φυγω μπας και χαρω λιγο στροφιλικι.

Άλλο εκνευριστικό και αυτό! Γενικά είμαι οδηγός που δεν προκαλώ, ούτε κολλάω στον άλλον αν δεν μπορεί να πάει πιο γρήγορα (αν δεν μπορεί όχι αν πάει αδικαιολόγητα αργά χωρίς να τον νοιάζει τί γίνεται πίσω) και επίσης στις ευθείες πάντα διευκολήνω αυτούς που θέλουν να με περάσουν. Με αυτή τη λογική και εγώ όταν πετυχαίνω τύπους που πάνε αργά δεν κολλάω ποτέ (με 100 αλογάκια δεν ευνοείται και η επικείμενη προσπέραση αν είσαι κολλημένος - καλύτερα να πάρεις λίγη φόρα πρώτα! )παρά περιμένω μέχρι να βρώ ευκαιρία να περάσω. Αν στη μοναδική ευκαιρία για προσπέραση ο τύπος πατήσει γκάζι, θα τον πάω καροτσάκι μέχρι να κάνει δεξιά (ΛΑΘΟΣ μεν αλλά και εγώ άνθρωπος είμαι...).