-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μου εκαναν δώρο πρόσφατα το παρακατω ρολοι (βασικά άλλο μου έκαναν και πήγα και το άλλαξα.....και ενα απο τα ρολογια που μου αρεσανε απο τα διαθεσιμα ηταν το παρακατω με λευκο καντραν και όχι μαυρο/μπλε τι ειναι αυτο στην φωτο.)Εχω ένα προβλημα όμως. Ενω το ρολοι δουλευει κανονικά, οι δεικτες του χρονογραφου ειναι αλλου για αλλου. ΔΛδ Ο δευτερολεπτοδεικτης (ο κεντρικος μεγαλος) κανει 'Στοπ' αντι για το '12' στο 'και 5'
Ο λεπτοδεικτης (πανω αριστερο κυκλακι) κανει στοπ στο και 18. Ενω το τριτο κυκλακι πανω δεξια, ευτυχως μενει στο 0.
Πως φτιαχνονται γμτ
Και μην μου πει κανεις να πατησω το χρρονογραφο και να περιμενο τον δευτερολεπτοδεικτη να απει απο το και 5 στο ακριβως και αν το κλείσω!
Ευχαριστώ
ΥΓ. το τολοι που αλλαξα ειναι αυτο
για δώρο ένα ρολόΐ είναι άριστο δώρο και η τιμή του μπορεί να ξεκινάει από 50 ευρώ μέχρι 150 ευρώ για πιο ακριβό και αν θές να το αλλάξεις κάτι πιο καλό(ακριβό) βάζεις άλλα 200 πχ και παίρνεις ένα άριστο ρολόΐ.
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
Μου εκαναν δώρο πρόσφατα το παρακατω ρολοι (βασικά άλλο μου έκαναν και πήγα και το άλλαξα.....και ενα απο τα ρολογια που μου αρεσανε απο τα διαθεσιμα ηταν το παρακατω με λευκο καντραν και όχι μαυρο/μπλε τι ειναι αυτο στην φωτο.)
Εχω ένα προβλημα όμως. Ενω το ρολοι δουλευει κανονικά, οι δεικτες του χρονογραφου ειναι αλλου για αλλου. ΔΛδ Ο δευτερολεπτοδεικτης (ο κεντρικος μεγαλος) κανει 'Στοπ' αντι για το '12' στο 'και 5'
Ο λεπτοδεικτης (πανω αριστερο κυκλακι) κανει στοπ στο και 18. Ενω το τριτο κυκλακι πανω δεξια, ευτυχως μενει στο 0.
Πως φτιαχνονται γμτ
Και μην μου πει κανεις να πατησω το χρρονογραφο και να περιμενο τον δευτερολεπτοδεικτη να απει απο το και 5 στο ακριβως και αν το κλείσω!
Ευχαριστώ
ΥΓ. το τολοι που αλλαξα ειναι αυτο
για δώρο ένα ρολόΐ είναι άριστο δώρο και η τιμή του μπορεί να ξεκινάει από 50 ευρώ μέχρι 150 ευρώ για πιο ακριβό και αν θές να το αλλάξεις κάτι πιο καλό(ακριβό) βάζεις άλλα 200 πχ και παίρνεις ένα άριστο ρολόΐ.
Τραβάς έξω τον ρυθμιστή της ώρας για να σταματήσει να γυρνά ο δευτερολεπτοδείκτης . Μετά με το κουμπί του χρονόμετρου πηγαίνεις τον δευτερολεπτοδείκτη στο 12 και βάζεις μεσα τον ρυθμιστή . Όλα Ο.Κ
-
Ο χρήστης vtec1 έγραψε:
Όνταs σε αναζήτηση ρολογιού,σκέφτηκα να κάνω και μια ερώτηση στουs ρολογάδεs του forumΤο ρολόι που ψάχνω θα ήθελα να πληρεί τις παρακάτω προϋποθέσεις:
-ΟΧΙ μπρασελέ
-Ούτε πολύ επίσημο (να φοριέται με ένα τζινάκι στην καφετέρια της γειτονιάς) αλλά ούτε πολύ σπορ (να φοριέται ΚΑΙ με ένα κουστουμάκι και να δείχνει ωραίο)
-Από μηχανισμούς δεν έχω ιδέα, απλά θα ήθελα να χάνει όσο το δυνατόν λιγότερο.
-Με δείκτες κατά προτίμηση
-Η τιμή του να μην ξεφεύγει από τα 250 eyros
-OXI καταδυτικού στυλ- Να είναι αδιάβροχο(φυσικά)
- με στρογγυλό σχήμα
Ψάχνω κάτι απλό και εύχρηστο
Well??
φιλε v tec με βαση τα κριτηρια σου, οι μαρκες που μου ερχονται στο μυαλο ειναι οι sector και tissot .Και οι 2 εταιρειες εχουν μοντελα στην κατηγορια αυτη που θα σε καλυψουν πιστευω..η tissot βασικα εχει ενα συγκεκριμμενο μοντελο το seastar το οποιο πραγματικα ειναι πολυ ωραιο κατα την γνωμη μου..εννοειται οτι αφου σε ενδιαφερει η ακριβεια θα τα παρεις με μπαταρια.. .θα σου ελεγα να κοιταξεις και τα σεικο που κατα την γνωμη μου ειναι καταπληκτικα ρολογια αλλα δεν ξερω αν εχει μη καταδυτικα ΧΩΡΙΣ μπρασελε..
-
Άλλοs κανείs...?
-
τα ρολόγια HAMILTON τα ξέρει κανείς? τα έχετε ακούσει? τα είδα στο Σύνταγμα.
-
http://cgi.ebay.co.uk/VERY-LATEST-SEIKO ... dZViewItem
και καλή τιμούλα
-
Ο χρήστης vtec1 έγραψε:
http://cgi.ebay.co.uk/VERY-LATEST-SEIKO-PREMIER-ALARM-CHRONO-QUARTZ-SNA587P1_W0QQitemZ110151335535QQihZ001QQcategoryZ31387QQrdZ1QQcmdZViewItemκαι καλή τιμούλα
το Quartz τι είναι ? το μόνο που ξέρω ότι είναι πολύτιμος λίθος αλλά στο ρολόΐ τι είναι?
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Το ερωτεύτηκα...Πεμπτη θα το εχω...
άψογο
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
και καλή τιμούλα
το Quartz τι είναι ? το μόνο που ξέρω ότι είναι πολύτιμος λίθος αλλά στο ρολόΐ τι είναι?
Μονο πολυτιμος δεν ειναι,ειναι ενα απο τα πιο κοινα ορυκτα στο πλανητη μας.
Εχει πιεζοηλεκτρικες ιδιοτητες,μονο ομως αν η μηχανικη πιεση ασκηθει κατα συγκεκριμενη διευθυνση και επισης την ιδιοτητα να δονειται με συγκεκριμενες συχνοτητες (32.768 φορες το δευτερολεπτο στα κοινα ρολογια) οταν περασει ηλεκτρισμος μεσα του.Αυτη η ιδιοτητα χρησιμοποιειται ωστε να κινησει τους δεικτες του ρολογιου. -
Προς Κούκ:
Γράψε εντυπώσεις από το ρολόι σου επειδή είμαι σε φάση αγοράς.....
-
τα ρολόγια HAMILTON
Αμερικανικα ρολογια ...ολιγον τεραστια(παραξενο για αμερικανικο )
Εχει και καλα κομματια ομως!
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
τα ρολόγια HAMILTON
Αμερικανικα ρολογια ...ολιγον τεραστια(παραξενο για αμερικανικο )
Εχει και καλα κομματια ομως!
Τα μοτέρ τους είναι ελβετικά πάντως (ΕΤΑ).
-
Κάποιος είχε γράψει εδώ πως οι κάσες των Hamilton γενικά δεν είναι κι ότι καλύτερο από πλευράς ποιότητας. Κάποιες περισσότερες σχετικές λεπτομέρειες; Δε μπορώ πάντως να φανταστώ εν έτει 2007 και σε αυτά τα χρήματα επινικελωμένες κάσες
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Κάποιος είχε γράψει εδώ πως οι κάσες των Hamilton γενικά δεν είναι κι ότι καλύτερο από πλευράς ποιότητας. Κάποιες περισσότερες σχετικές λεπτομέρειες; Δε μπορώ πάντως να φανταστώ εν έτει 2007 και σε αυτά τα χρήματα επινικελωμένες κάσεςEγώ το είχα γράψει. Ιδιοκτήτες έχουν αναφέρει προβλήματα στεγανότητας και ξεφτίσματα στα μέταλλα.
-
Παρεπιπτόντως, κυκλοφόρησε νέα σειρά της Seiko, η Velatura, που για τα γούστα μου δείχνει αρκετά καλή:
http://www.seikowatches.com/velatura/index.asp
Τιμές από 550-600 μέχρι 900 ευρώ περίπου στην Ελλάδα (τιμές βιτρίνας). Στα μοντέλα της σειράς υπάρχει εκτός των άλλων κι ένας νέος μηχανισμός Kinetic. -
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Παρεπιπτόντως, κυκλοφόρησε νέα σειρά της Seiko, η Velatura, που για τα γούστα μου δείχνει αρκετά καλή:http://www.seikowatches.com/velatura/index.asp
Τιμές από 550-600 μέχρι 900 ευρώ περίπου στην Ελλάδα (τιμές βιτρίνας). Στα μοντέλα της σειράς υπάρχει εκτός των άλλων κι ένας νέος μηχανισμός Kinetic.Πήρα πριν 2 χρόνια ένα Arctura, αφού είχα ένα Kinetic Sport για μια 10ετία σχεδόν. Θεωρώ την τεχνολογία αυτή πολύ συμφέρουσα (δεδομένου ότι δεν αλλάζεις μπαταρία ποτέ).
-
Ο χρήστης Dr_Michael έγραψε:
Παρεπιπτόντως, κυκλοφόρησε νέα σειρά της Seiko, η Velatura, που για τα γούστα μου δείχνει αρκετά καλή:
http://www.seikowatches.com/velatura/index.asp
Τιμές από 550-600 μέχρι 900 ευρώ περίπου στην Ελλάδα (τιμές βιτρίνας). Στα μοντέλα της σειράς υπάρχει εκτός των άλλων κι ένας νέος μηχανισμός Kinetic.Πήρα πριν 2 χρόνια ένα Arctura, αφού είχα ένα Kinetic Sport για μια 10ετία σχεδόν. Θεωρώ την τεχνολογία αυτή πολύ συμφέρουσα (δεδομένου ότι δεν αλλάζεις μπαταρία ποτέ).
Eχω το Citizen Eco-Drive ενα χρονο τωρα....
Δεν εχει χασει ουτε δευτερολεπτο και δεν εχει πεσει ο δικτης αυτονομιας ποτε.....
Αυτα τα Ιαπωνακια δεν πανε καλα.....
Το Roadster απο την αλλη...εχει πιασει σκονη.... -
Τι να παρω με κανα 400αρι ευρω; Λιγο σπορ να ναι και οχι τετραγωνη κασα.
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Τι να παρω με κανα 400αρι ευρω; Λιγο σπορ να ναι και οχι τετραγωνη κασα.Το παρακάτω, είναι κι εγώ σε φάση παραγγελίας. Ήρθε η ώρα. Ελλάδα γύρω στα 550-600. Ebay ευρώπης 310-400 ευρά!
-
Πολύ καλή επιλογή.
Seiko Εγγύηση!!
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.