Ο χρήστης nasos έγραψε:
Tα παραπανω μου θυμιζουν το εξης:ενας πηδαει απο το τελευταίο πατωμα ενος ουρανοξυστη με σκοπο να αυτοκτονησει.Ομως ενω πεφτει στο κενο απο ενα παραθυρο ενας πυροβολισμός τον σκοτωνει!Τι εχουμε?Αυτοκτονια ή φονο?
Οχι, εδώ συζητάμε πως κάποιος είναι στο τελευταίο πάτωμα και κάνει τσιγάρο και κάποιος τον πυροβολεί.
Πωωωωωωω τη φουτσησαμε τωρα....θα ερθει ο Λαππας και θα λέει οτι το τσιγαρο σκοτωνει τελικά!
Φιλος μου εχει μπερδευτει σοτ φαναρι της Βουλιαγμενης με κατευθυνση γλυφαδα πριν την βουτα ακριβως που κανει αριστερα (πριν ακριβως απο την σιτροεν φορντ κλπ) περιμενει βραδακι, αναβει πρασινο για ευθεια και ξεκιναει για αριστερα..........επεσε μια μηχανη πανω του χωρις κρανος αν θυμαμαι καλα (πανε και 2-3 χρονια) και ευτυχως εσπασε το ποδι του...ΜΟΝΟ!
Δεν ειχε να κανει το αν φοραγε κρανος το παληκαρι ηταν τις πρωτες μερες καθε μερα στο ασκληπιειο, μηνες μετα μου ελεγε το σκηνικό και χανωτανε το βλεμα του, που να; ειχε σκοτωθει ο μηχανοβιος κιολας.....καθολου απιθανο αν το καλοσκεφτει καποιος....μπορεις εσεις να εισαστε προσεκτικοι και τρελα τιμονια, βαλτε το το γαμημενο για τους αυτοκινητακιδες τους μαλακες-απροσεκτους την κακια στιγμη κλπ
Μπορει να ειναι ξενερωμα, να σου φερνει δυσφορια να σου χαλαει τα μαλλια , ε στο φιναλε ομως μπορει και να σε σωσει!
Για συνυπευθυνοτητα δεν ξερω παντως κατα ποσο στεκει, σε πιο μικρο ποσοστο ναι αλλα οχι 50-50