-
καναπεδες με τιμονι.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
+1 Για το JeepΤο ΤΟΥΟΤΑ μ'αρέσει!!!!
To Toyota FJ Cruiser μ' αρέσει και μένα πολύ. Και υποτίθεται ότι είναι σχεδιασμένο ειδικά για τους Καλιφορνέζους (εξ ου και το αχανές πορτ μπαγκάζ, για να χωράει η σανίδα του σερφ).
Και το Dodge Nitro μ' αρέσει, είναι σοβαρό, γιατρέ;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Και το Dodge Nitro μ' αρέσει, είναι σοβαρό, γιατρέ;
Μακροπρόθεσμα ίσως....να το κοιτάξεις
-
Tiida sedan
Εμετος και τσιρλιπιπί ταυτοχρονα.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ρε συ wagner, μία φωτό φτάνει....Από νέα μοντέλα θα έβαζα αυτό:
Κάτι παθαίνω όταν το βλέπω στο δρόμο.
Σορρυ..αλλα δεν μπορεσα....
Επρεπε να τις βαλω ολες!Για την πυξιδα θα συμφωνησω!
Εγω ψαχνω για δραμαμηνες οποτε το βλεπω! -
To nissan Tiida απορώ γιατί δεν το ειπαν Dacia Τιιda; (επίσης απορω γιατι οι 4τροχοι δεν το έστειλαν στο πυρ το εξώτερον αφου με αυτό το ωραιοποιημένο κείμενο μπορει και να το αγορασει κανενες ασχετος 60άρης,μάλλον μονο τα Οπελ ξέρουν να κράζουν... )
Μετα,αυτο το ανεκδιήγητο ,χωρις συνοχη σχήμα του avensis το οποίο καταργει τη χρησιμότητα του καφέ το πρωι...
Συνεχίζοντας πάμε στη ΝΑΣΑ οπου μάλλον εκει σχεδίασαν το χοντα Σιβικ το οποίο μολις προτοείδα νόμιζα πως έχουμε εξωγήινη εισβολη και απο την τρομάρα μου δεν βγήκα απο το σπίτι μου για 3μερες!!!
Και φυσικά μην ξεχνάμε το Σανγιονγκ Actyon που μου θύμησε τα παιδικά μου χρόνια τοτε που έβλεπα τρανσφορμερς...
Α,ναι και το χιουντάι i30 ομολογώ πως το πέτυχε το σκοπό του,να φέρει δηλαδη επανάσταση σαν αρλουμπα είναι!!!! Παναϊα μου!!!!
Αλλα να μην αναφερθουμε και σε αυτα τα υπέροχα σχεδια των μιτσουμπισι λανσερ και σουμπαρου ιμπρεζα! Πάλι καλα που δεν βγαίνουν σε κίτρινο γιατι αλλιως θα τα μπέρδευες ανετότατα με ταξί! Φαίνεται πως εκεί πέρα στο φουτζιγιάμα έχουν μείνει στα 80's πολυ καιρό....
Τί άλλο; Α,ναι τουότα ραβ4!!!! Ωχ Ωχ Ωχ,Βγάζω μάτι και δεν υπολογίζω κανέναν! Μια χαρα δεν ήταν η 1η γενια.Ομολογουμένος πολυ συμπαθητικό τζιπάκι!! Στη 2η γενια λοιπον οι φίλοι μας έδωσαν ρέστα...στην κακογουστια! Μέσα-έξω!
Αυτα προς το παρόν.Αν θυμηθω άλλο θα επανέλθω!!! -
To nissan Tiida απορώ γιατί δεν το ειπαν Dacia Τιιda; (επίσης απορω γιατι οι 4τροχοι δεν το έστειλαν στο πυρ το εξώτερον αφου με αυτό το ωραιοποιημένο κείμενο μπορει και να το αγορασει κανενες ασχετος 60άρης,μάλλον μονο τα Οπελ ξέρουν να κράζουν... )
Μετα,αυτο το ανεκδιήγητο ,χωρις συνοχη σχήμα του avensis το οποίο καταργει τη χρησιμότητα του καφέ το πρωι...
Συνεχίζοντας πάμε στη ΝΑΣΑ οπου μάλλον εκει σχεδίασαν το χοντα Σιβικ το οποίο μολις προτοείδα νόμιζα πως έχουμε εξωγήινη εισβολη και απο την τρομάρα μου δεν βγήκα απο το σπίτι μου για 3μερες!!!
Και φυσικά μην ξεχνάμε το Σανγιονγκ Actyon που μου θύμησε τα παιδικά μου χρόνια τοτε που έβλεπα τρανσφορμερς...
Α,ναι και το χιουντάι i30 ομολογώ πως το πέτυχε το σκοπό του,να φέρει δηλαδη επανάσταση σαν αρλουμπα είναι!!!! Παναϊα μου!!!!
Αλλα να μην αναφερθουμε και σε αυτα τα υπέροχα σχεδια των μιτσουμπισι λανσερ και σουμπαρου ιμπρεζα! Πάλι καλα που δεν βγαίνουν σε κίτρινο γιατι αλλιως θα τα μπέρδευες ανετότατα με ταξί! Φαίνεται πως εκεί πέρα στο φουτζιγιάμα έχουν μείνει στα 80's πολυ καιρό....
Τί άλλο; Α,ναι τουότα ραβ4!!!! Ωχ Ωχ Ωχ,Βγάζω μάτι και δεν υπολογίζω κανέναν! Μια χαρα δεν ήταν η 1η γενια;Ομολογουμένος πολυ συμπαθητικό τζιπάκι!! Στη 2η γενια λοιπον οι φίλοι μας έδωσαν ρέστα...στην κακογουστια! Μέσα-έξω!
Αυτα προς το παρόν.Αν θυμηθω άλλο θα επανέλθω!!! -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ρε συ wagner, μία φωτό φτάνει....Από νέα μοντέλα θα έβαζα αυτό:
+1
ΟΙ Εγγλέζοι έγραψαν οτι μοιάζει με ενα παραφουσκομένο Corsa ΜΚ1 -
Δεν είναι μόνο αυτα που λέτε.
Γενικώς τα καινούργια αυτοκίνητα ειναι για φάπες
-
Ο χρήστης ak20 έγραψε:
To nissan Tiida απορώ γιατί δεν το ειπαν Dacia Τιιda; (επίσης απορω γιατι οι 4τροχοι δεν το έστειλαν στο πυρ το εξώτερον αφου με αυτό το ωραιοποιημένο κείμενο μπορει και να το αγορασει κανενες ασχετος 60άρης!Και για μένα κάτι σε dacia φέρνει.
Τόσα χρόνια που διαβάζω Τροχούς και παρακολουθούσα κάπως την αγωνιστική πορεία του Σ.Χ δεν μου έχει δώσει την εντύπωση πως θα έλεγε κάτι αρνητικό για Nissan ή για το Θεοχαράκη γενικότερα ή για να το θέσω διαφορετικά η nissan θα ήταν η τελευταία που θα έθαβε(λέμε καμιά μ@λκία )
Αν μη τι άλλο σύσσομος ο Τύπος θα έπρεπε να 'θάψει' ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ την εξ.σχεδίαση. Αλλά βλέπεις πόσο στρογγυλεμένες εκφράσεις χρησιμοποιούν και αηδιάζεις πλέον
-
Πού είναι ο JC να το δέσει πάνω σε κανα APU διαστημικού λεωφορείου και να το στείλει πεσκέσι σε τίποτα εξωγήινους πολιτισμούς;
Δεν είναι και άσχημη ιδέα για top gear gag, λίγο ακριβό μόνο...
-
Για να μας την πέσουν μετά οι εξωγήινοι και να τρέχουμε;Και το Toledo δεν βλέπεται,αλλά κυκλοφορεί καιρό.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Και το Toledo δεν βλέπεται,αλλά κυκλοφορεί καιρό.Σε ποιό quadrant?
-
Σε όλα,μάλλον έτρωγε πολύ παντόφλα αυτός που το σχεδίασε.
-
H Νισσαν συνεργαζεται με τη Ρενώ.
Η Ρενώ θέλησε μαλλον να ασκήσει επίδραση και στα σχεδιαστικά θέματα και να το αποτέλεσμα.
Η Ρενώ χρησιμοποιεί περίεργα σχηματα, πηγε να χρησιμοποιήσει και η Νισσάν αλλά οι Γιαπωνεζοι δε χαλάνε την πρακτικότητα για να δείξει καλύτερα το σχήμα και τα σκατ. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ρε συ wagner, μία φωτό φτάνει....
Από νέα μοντέλα θα έβαζα αυτό:
εμένα μαρέσει πολυ...
-
Κάθε φορά που το βλέπω στο δρόμο, με πιάνει αναγούλα μα το θεο...
Και αυτό
Και αυτά
Και η σειρά 1, που με αυτο το καμπυλωτο νευρο που εχει πανω απο τα μαρσπιε είναι λες και εχουν κατσει καποιοι πολυ χοντροι τυποι μεσα και εχει στραβωσει απο το βαρος....
Ας τα βγαλει ολα καποιος απ τη μιζερια τους
-
Εμένα τα C4 Coupe & BMW 1 μ'αρέσουν...
-
E όχι το C4 'design disaster'! Μπορεί να μην αρέσει με προσωπικά κριτήρια αλλά design disaster;;;
To ίδιο θα έλεγα και για την 1 (παρότι προσωπικά τη θεωρώ το μεγαλύτερο έκτρωμα της BMW την τελευταία 20ετία)
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
E όχι το C4 'design disaster'! Μπορεί να μην αρέσει με προσωπικά κριτήρια αλλά design disaster;;;To ίδιο θα έλεγα και για την 1 (παρότι προσωπικά τη θεωρώ το μεγαλύτερο έκτρωμα της BMW την τελευταία 20ετία)
Γιατί το roadster; Ε, όχι δα και disaster!
(Θίχτηκα τώρα, εγώ! )
Design Disasters...