Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ειναι στανταρ το δερμα?
Όχι βεβαια. Το i30 είναι καλό μέσα, ένα κλικ πάνω απο το cee'd μάλιστα. Αλλά αυτό είναι το ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ. Κανείς δεν μπορεί να πει σε βάθος χρόνου πώς θα αποδειχθεί το εσωτερικό του i30 σε σύγκριση με ένα μοντέλο που έχει χρόνια στην αγορά και αποδεδειγμένα δεν κάνει τσικ (Leon). Eκτός αν αυτός που θα το πει λέγεται Κάλχας ή Τειρεσίας
Σε ολόκληρα 2 χρόνια δεν έχει κάνει ούτε τσικ? Το νέο μηχανολογικό θαύμα!!!
Εξυπνάκιας?
Μιας και τα ξέρεις όλα και ειρωνεύεσαι, μήπως γνωρίζεις τι περνάνε τα long term δημοσιογραφικά μέσα σε 2 ολόκληρα χρόνια;
Σπύρο υπάρχουν κάποια πράγματα που συναρτώνται του χρόνου και ταλαιπωρούν το αμάξι όπως ο ήλιος. Αυτό είναι που δοκίμαζει την αντοχή του εσωτερικού και των πλαστικών. Στο προσωπικό μου αυτοκίνητο αυτή ακριβώς ήταν η αιτία που ένα πλαστικό αστόχησε επειδή το πάρκαρα στον ήλιο και αυτό βγήκε μετά από αρκετά χρόνια (7?) ενώ σε άντίστοιχα μοντέλα που πάρκαραν σε γκαράζ δεν είχε βγεί το ίδιο πρόβλημα. Δεν νομίζω λοιπόν να το βάζετε σε σολάριουμ. Ακόμα οι καταπονήσεις των ελληνικών λακουβών που περνάει ένα αμάξι σε 100 χιλιάδες χλμ θα ζορίσουν πολύ περισσότερο το πλαίσιο (που συνεπάγεται τριξίματα) από τα 40 (πολλά από τα οποία θα είναι σε ταξίδι ή Ε.Ο./Α.Ο. άρα μειωμένης καταπόνησης) και ας πηγαίνει με τις πάντες συνέχεια.
Δεν λέω, ξέρω τι είναι τα δημοσιογραφικά χιλιόμετρα αλλά πέρα από μοτέρ, μετάδοση (κυρίως), φρένα, αναρτήσεις, πλαίσιο (δευτερευόντως) δεν ζορίζεται τίποτα σε τόσο μεγάλο βαθμό ώστε να προσομοιώνουν νορμάλ χρήση (το νορμάλ είναι σχετικό έτσι όπως οδηγάμε) 5 ετών. Όύτως ή άλλως θυμάμαι κάτι είχε ψιλοχαλάσει (δεν έχω το τεύχος μαζί μου για να θυμάμαι ακριβώς τι) και αλλάχτηκε (ή ξαναρυθμίστηκε?) μέσα στην εγγύηση όπως λίγο πολύ σχεδόν σε κάθε καινούργιο αμάξι. Ε αυτό εγώ το λέω πεντακάθαρα τσίκ!
Υ.Γ.
Ποτέ και κανείς στο φόρουμ δεν με έχει αποκαλέσει εξυπνάκια και για αυτό το λόγο δεν ανέχομαι τέτοιους χαρακτηρισμούς πόσο μάλλον όταν προέρχονται από μόντ που οφείλει να έχει μία ψυχραιμία. Ας σημειωθεί ότι πάντα προσπαθώ να σέβομαι όσο δεν γίνεται τους συνομιλητές μου. Αλλά επειδή μερικές φορές βλέπω μία υπερβολική ευνοια προς μερικά μοντέλα τα οποία στη ευρώπη τα βλέπεις στον δρόμο μόνο αν έχεις κερδίσει το λόττο (ξέρουμε όλοι μας ποια) ε βλέπω κάποιες υπερβολές και κάτι παθαίνω. Όσης ευνοικής μεταχείρισης λοιπόν τυγχάνουν αυτά τόσο θα προσπαθώ να επισημαίνω τα κακώς κείμενα για να μην δημιουργούνται λαθεμένες εντυπώσεις σε περιστασιακούς φορουμίτες...