Ο χρήστης nass έγραψε:
kacey
Πέρα από το νόμο υπάρχει και κάτι άλλο.. Αμα σκοτωσεις κανεναν επειδή πέρασες από πάνω του γιατι εισαι και πολύ άντρας και δεν τα ανεχεσαι αυτα ναουμ ΤΕΛΟΣΣΣ, πόσο καλά θα κοιμάσαι το βράδυ που ένας ανθρωπος θα είναι στο χώμα? Η επειδή εσυ δεν εφταιγες επειδή 'η διηθηση είναι παρανομη και εσυ εισαι υποχρεωμένος να κοιτας μόνο τη λωρίδα μπλα μπλα μπλα' η συνειδησούλα σου θα είναι οκ, ακόμα κι αν μπορουσες να προσεχεις λίγο παραπάνω τον δρόμο από ότι τον εγωισμό σου?
Δεν σου μιλάω για το politically correct, σου μιλάω για το ανθρωπινο του θέματος.
Κοιτα....
Οταν εισαι σε μποτηλιαρισμενο δρομο με 40~50ΧΑΩ και θες να αλλαξεις λωριδα και σου ρχεται η μηχανη με +50ΧΑΩ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΜΥΡΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΙΩΛΑΣ....
....Ε
....Θα κοιμαμαι πολυ ηρεμα τα βραδια!
Όπως και όταν πηγαίνεις με +100χλμ από τους άλλους και έχεις την απαίτηση να κάνουν όλοι στην άκρη.
Ναι.
επειδη εγω ειμαι παρανομος, δεν δινει σε κανεναν κανενα δικαιωμα να ειναι και αυτος παρανομος.
Εγω ειμαι με +100, αρα προσπερναω την κινηση, αρα ειμαι στην αρηστερη, αρα να κατσουν στη μεσαια και την δεξια, οπως οριζει ο ΚΟΚ
Οπως ο kacey απορεί αν πρέπει να μυρίσει τα νύχια του για να καταλάβει πως ο άλλος πηγαίνει με +50, έτσι και αυτοί στη μεσαία τι θέλεις να κάνουν, να μυρίσουν τα νύχια τους για να καταλάβουν πως εσύ στην αριστερή πας με +100 ? Αυτό σου λέει ο charmak66.
Οταν εχεις αρηστερο φλας αναμενο, τα φωτα πορειας αναμενα και παιζεις απο κανα χιλιομετρο μακρυα την μεγαλη σκαλα.... Μαλλον ο μπροστινος εχει μυρησει κατι αλλο και δεν ειναι σε θεση να καταλαβει οτι αυτος που ειναι κανα χιλομετρο πισω του και πλησειαζει, θελει να περασει.
Κ οταν εγω κατεβαινω κομματια και δω οτι καποιος μπροστα εχει βγαλει φλας για να προσπερασει, κοβω και τον αφηνω, δεν επιβαλομαι με την ορμη του αυτοκινητου μου.
Στην περιπτωση του Κεϊσυ, ο μηχανακιας επιβληθηκε με την ασφαλεια του, ενω ειχε την επιλογη να κοψει λιγο ρυθμο.
Εκει ειναι ο δρομος.
Ειτε πας με 100 ειτε με 200, ειτε με 250, δεν προκειτε να παει πουθενα.
Απο μας εξαρταται αν θα τον ξαναδουμε.
Επιβληθηκα χωρις να το θελω 2 φορες μεσα σε ελαχιστες μερες το 2004.
Την μια κατεβαινα κομματια απο την Τριπολη προς αργος απο εθνικη και ολος ο κοσμος, απλα αλλαζε λωριδα με το που με εβλεπε να πλησειαζω.... με τα οσα.
Και 2 μερες μετα, ανεβαινα Κατερινη σε κηδεια φιλου, ο οποιος 'επεσε' πανω στη βαση του τουνελ της Κατερινης μ ενα ΖΧ12R....
Ηταν να ανεβω Θεσσαλονικη μαζι του και αντι να παμε με το αμαξι μου μαζι, λογο γκομενοδουλειας εγω δεν ανεβηκα και αυτος ανεβηκε μια μερα νωριτερα...λογο γκομενοδουλειας.
Απλα σταματουσα μονο για τα διοδια.
10 μηχανες που ξεκινησα 15 λεπτα πριν απο μενα, εφτασαν μιση ωρα με τρια τεταρτα μετα.
Φωτα πορειας, προβολακια και παμε....
Οι καμερες στο τουνελ δεν κατεγραφαν, λογο βλαβης, μαρτυρες δεν υπηρχαν, κοντερ δεν βρεθηκε, κ ολα τα πλαστικα της μηχανης ηταν λευκα απο την αριστερη μερια...