Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
kacey
Πέρα από το νόμο υπάρχει και κάτι άλλο.. Αμα σκοτωσεις κανεναν επειδή πέρασες από πάνω του γιατι εισαι και πολύ άντρας και δεν τα ανεχεσαι αυτα ναουμ ΤΕΛΟΣΣΣ, πόσο καλά θα κοιμάσαι το βράδυ που ένας ανθρωπος θα είναι στο χώμα? Η επειδή εσυ δεν εφταιγες επειδή 'η διηθηση είναι παρανομη και εσυ εισαι υποχρεωμένος να κοιτας μόνο τη λωρίδα μπλα μπλα μπλα' η συνειδησούλα σου θα είναι οκ, ακόμα κι αν μπορουσες να προσεχεις λίγο παραπάνω τον δρόμο από ότι τον εγωισμό σου?
Δεν σου μιλάω για το politically correct, σου μιλάω για το ανθρωπινο του θέματος.
Κοιτα....
Οταν εισαι σε μποτηλιαρισμενο δρομο με 40~50ΧΑΩ και θες να αλλαξεις λωριδα και σου ρχεται η μηχανη με +50ΧΑΩ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΜΥΡΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΙΩΛΑΣ....
....Ε
....Θα κοιμαμαι πολυ ηρεμα τα βραδια!
Οταν παιρνεις φορα για να βουτηξεις απο την ταρατσα, δεν θα χω απολυτος καμια ευθυνη!
Εγω οταν παω Σουνιο με την ταυτοτητα στο στομα, ξερω οτι μπορει να μου ρθουν γραμματα.
Συνηθως στοχευω την μπαριερα η τα βραχια και οχι το ασχετο που βρεθηκε μπροστα μου και δεν μου φταιει σε τιποτα.αλεξη αυτο τοτε μπορει να ισχυει και αν ερχεται και ενα αμαξι απο την αριστερη με +50κμ ...τοτε θα τον δεις η οχι??μηπως θελετε να κατααργησουμε τελειως τις μηχανες επειδη ορισμενοι δεν εχουν την αντιληψη οταν κοιτανε τον καθρεπτη τους τι ερχετε απο πισω και με ποσο ερχετε??μηπως θελετε να τις καταργησουμε επειδη ορισμενοι δνε βλεπουν καλα και δεν μπορυν να αντιληφθουν ενα δευτερο οχημα διπλα σε αυτοκινητο?
δηλαδη αν δεν υπηρχε το αυτοκινητο και ηταν η μηχανη μονη της στον δρομο θα την βλεπατε??παπαρια θα βλεπατε....
εδω οδηγω αυτοκινητο και με κλεινουν στεγνα κατι παπουδες-γαιγιαδες-πιτσιρικες ομιλων στο κινητο κλπ και θα κολησουμε στις μηχανες??
χχαχαχαχαχαΌχι δεν λέμε να καταργήσετε τις μηχανές, αλλά να διαβάζετε και εσείς το δρόμο μπροστά και να ζυγίζετε πιο σωστά και λιγότερο ριψοκίνδυνα τις καταστάσεις. Το παν στην οδήγηση είναι να προλαβαίνεις καταστάσεις και να διαβάζεις σωστά το δρόμο.
Όταν κάποιος με μηχανή περνάει σίριζα από τα αυτοκίνητα με +++κάμποσα χλμ στο κοντέρ, μην λαμβάνοντας υπόψη ότι στέκεται πάνω σε 2 τροχούς και χωρίς να είναι ανα πάσα στιγμή έτοιμος και επιφυλακτικός στο ότι ο οποιοσδήποτε μπροστά του μπορεί να κάνει μια στραβή, ε μετά το ξερό του το κεφάλι θα τα φταίει ότι πάθει... Διαφωνείς σε αυτό?
φυσικα και ολοι πρπει να διαβζουμε τον δρομο,ο σωστος μηχανοβιος το διαβαζει καλυτερα απο εναν σωστο οδηγο αυτοικινητου διοτι εχει να αφαιρεθει η προσοχη του με λιγοτερα πραγματα απο οτι μεσα στο αυτοκινητο...που μπορει να ακου μουσικη και να τραγουδαει-μιλαει στο κινητο-μιλαει στο συοδηγο-και χιλια δυο αλλα...