-
ΤΟΙ ΤΟΙ ΤΟΙ!!
-
Σε οσους σταθμους δεν ξεπερασουν το οριο του 3% θα πρεπει να μπει λουκετο!
Εαν ζουμε σε αληθινη Δημοκρατια που επιβραβευονται οι αξιες. -
ΕΤ3 με διαφορά.
ΕΤ1 και ΝΕΤ (την έφαγαν οι φραπελιές φέτος) ακολουθούν. -
ET3 σαν συνολικό πρόγραμμα (και με μεγάλη διαφορά).
Από εκεί και πέρα, ΣΚΑΪ(αρκετά καλές ειδήσεις, και άριστα ντοκυματέρ αλλά και χαζοπρογράμματα τύπου σαπουνόπερας και0 νταβατζήδικων αμαξιών) ,
και ΝΕΤ για κάποια ντοκυματέρ της(με τις ειδήσεις της όμως δεν συμφωνώ γιατί είναι πολύ απρόσωπες-ανούσιες, για κρατικό κανάλι που όλοι πληρώνουν, αντί να δείχνει πραγματικές και ουσιαστικές ειδήσεις), καθώς και ΕΤ1 για κάποια ποιοτικά προγράμματά της.Όλα τα άλλα, από ειδήσεις είναι ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ(καλύτερη κατάσταση επικρατεί σε τοπικά κανάλια κάθε περιοχής),
βάζουν κανένα χιλιοπαιγμένο εργάκι πού και πού(και σου βγάζουν την πίστη στις διαφημίσεις),
ενώ.... από ελληνικές σειρές........., ούτε λόγος για εμένα(θα κοιτάξω να φύγω όσο γρηγορότερα γίνεται από το δωμάτιο της τηλεόρασης... ακόμα και αν βρίσκομαι με δικούς μου ανθρώπους). Βέβαια, υπήρξαν -ανά τα χρόνια- λίγες αξιόλογες σειρές, αλλά είναι περισσότερο η εξαίρεση στον κανόνα. -
Άσχετο, αλλά εμένα μου την σπάει που σταμάτησαν πλέον να μπαίνουν παλιές ελληνικές ταινίες: Αυλωνίτης, Κωνσταντάρας, Ρίζος κτλ.
-
Τσοντα η ψηφοφορια. Το ΤΗΛΕΦΩΣ τα εσπασε. Πρωτο με 50%!!!!!!
-
-
Χεχε! Προφανώς ο συγγραφέας του τόπικ ή κάποιος mod αντάλλαξε τις θέσεις του ΣΚΑΙ και του ΤΗΛΕΦΩΣ.
-
αααααααααααντε
-
Αλλο ψηφισα.
ΤΗΛΕΒΟΑΣ ρε παιδιά
-
Μα γιατι υπαρχει αυτος ο σκεπτικισμος?? ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα εβγαινε το Τηλεφως!!
Μιλαμε για ενα καναλι με εκπομπες αφιερωμενες στην ρομαντικη ποιηση, τον αθλητισμο, την κλασικη μουσικη(εκει εκανε τα πρωτα βηματα της η Ελισαβετ) και νομιζω οτι δεν εχει ειδησεις...
-
Λεβέντη έχει το ΤΗΛΕΦΩΣ;
-
Άμα σας αρέσει. Αν δεν σας αρέσει τα παραπονά σας στον Αλαφούζο...
-
Κανένα. Εδώ και 2 χρόνια έχω αποτοξινωθεί, σε σημείο που μόλις βρίσκομαι σε σπίτι με TV που παίζει στο background, να ενοχλούμαι.
Υπάρχει τηλεόραση στο σπίτι, αλλά χωρίς κεραία και μόνο για DVD ταινίες.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Λεβέντη έχει το ΤΗΛΕΦΩΣ;Όχι, αλλά ο πρόεδρος ( ) κάνει ακόμα εκπομπή στο κανάλι Extra 3. «Πολιτικός μαραθώνιος» κάθε Κυριακή βράδυ, ξεκινάει κοντά στα μεσάνυχτα. Τον παρακολουθώ ακόμα αν τον πετύχω, αν και έχει κουραστεί πια. Οι «καλές» εποχές βέβαια υπάρχουν στο youtube...
Ποιός τηλεοπτικός σταθμός έχει το ποιοτικότερο πρόγραμμα;