-
Κάτι ο περιορισμένος μου χρόνος,κάτι η άγνοιά μου για τα συγκεκριμένα Κόμιξ το είχα αγνοήσει το συγκεκριμένο θέμα εντελώς
Ο χρήστης kamil έγραψε:
το ρόλο του Αστερίξ τον δικαιούμαι.
κωσταντίνε δεν έχεις δεί gatony εν δράση...μάλλον είναι επικρατέστερος!!!
Πείτε και σε μένα τον άσχετο είναι καλό να είσαι ο Αsterix?
Aν η απάντηση είναι θετική τότε τον δέχομαι!!!
(καλά ε quote έχει γίνει ποτέ απ'την 2η σελίδα βρισκόμενοι ήδη στην 11η?)Ρε παιδιά, αν κάνουμε έτσι και τα κράνη μας εγώ τουλάχιστον δεν θα χωράω στην Alfasud! Μόνο με κάμπριο μετά στα Μέγαρα;
Καλά εκεί κόλλησες ρε Κώστα ? Τα parapro δεν σου λένε τίποτα?
Μάλιστα θα φτιάξεις έτσι το κλουβί του οδηγού ωστε να υπάρχει αρκετός χώρος για...το κράνος!!! -
Καλό είναι, γιατί πας ταξίδια. Επίσης, στην πέφτουν γοητευτικές (?) γυναίκες βάρδοι. Αλλά τώρα... Καλά τα ταξίδια, αλλά τι γίνεται άμα είσαι σπιτόγατος;
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Πείτε και σε μένα τον άσχετο είναι καλό να είσαι ο Αsterix?
Aν η απάντηση είναι θετική τότε τον δέχομαι!!!
(καλά ε quote έχει γίνει ποτέ απ'την 2η σελίδα βρισκόμενοι ήδη στην 11η?)Αντώνη είσαι φτυστός....και στην ταχύτητα!! Καλό είναι... καλό είναι!!!
-
Να είστε καλά , γέλασα με την ψυχή μου. Πολλή καλή ιδέα το συγκεκριμένο θέμα.
Τι θα γίνει όμως με μας τους αργοπορημένους, δεν μας αφήσατε κανένα ήρωα της ιστορίας διαθέσιμο ή μήπως όχι. Για ρίξτε ιδέες να δούμε τι μας απέμεινε.
Λόγω απόστασης μου ήρθε στο μυαλό ο Άγγλος συγγενής που τους ζήτησε βοήθεια για να αντισταθούν στους Ρωμαίους και ο Αστεριξ τους έφτιαξε τσάι αντί για μαγικό φίλτρο, αλήθεια πως τον έλεγαν; -
ΟΜΟΡΦΟΘΩΡΑΞ
repetitium est mater studiorum
-
Ωραίο όνομα.
Το κατοχυρώνω λιπών. Δεν ξέρω μόνο αν θα καταφέρω να ιοθετήσω το συντακτικό του. -
Πολύ εμπνευσμένο το κόμικ των DAP,PINATSIS & MAGIK, αλλά πιο πολύ εντύπωση μου κάνουν οι γραφιστικές ικανότητες και η όρεξη του Γιώργου.
-
Παιδιά, άψογη δουλειά!!!! Θερμά συγχαρητήρια!!
Περιμένουμε τη συνέχεια, εναγωνίως φυσικότατα!!!
-
Κύριοι...
Μας έχει σαλέψει τελείως, ή μου φαίνεται;;;;
Άχ βρε Λάμπη που έμπλεξες; Άπαιχτοι.... -
DAP,PINATSIS,MAGIK,
ευχαριστώ που μου φτιάξατε την μέρα ,το κομικ ειναι απλά φανταστικό.
περιμένω την συνέχεια....
-
Με τετοια πρωινα ηθοπλαστικα αναγνωσματα ειναι πολυ φυσικο να ξεκινησει καλα η βδομαδα.ΕΥΓΕστην ιδεα και την εκτελεση.Αυτο το πνευμα του 4τf ειναι οτι χρειαζεται και αυτο που απολαμβανουμε.Οσοι δεν δουν το κομικ χανουν.Ακομη και να μην ξερεις την υποθεση, σε βαθος, το γελιο ειναι εγγυημενο.
Σε αναμονη της συνεχειας.
Ναστε παντα καλα.
-
Εκπληκτικό!!! Εύγε! Γελάσαμε πρωί - πρωί.
ΠΑΜΕ!!! -
Παιδιά είσαστε τρελλοί!!!! Και άπαιχτοι!!!!!
Λέτε να το εκδώσουμε κιολας????
-
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φοβερό παιδιά !!!! Χίλια μπράβο ....... !!!!!!!!!
Πολύ γέλιο !!!
-
Παιδια οχι οχι σε μενα τα μπραβο. Μια στιγμη μου κατεβηκε μια ιδεα ,μια εικονα,την πληκτρολογησα και αυτο ηταν ολο. Οι αλλοι δημιουργησαν.
Ενωνω τα μπραβο μου και εγω.Τετοιο πραγμα δεν το εχω ματαδει.
Περιμενω μα ανυπομονησια την συνεχεια. -
Τα συγχαρητήρια ανήκουν ΚΥΡΙΩΣ στον Λάμπη και τον Ηρακλή. Με όλα όσα μας έχουν προσφέρει μέχρι τώρα είναι φυσικό το μυαλό μας να μην ξεκολλάει απο εκεί....
Βέβαια (όλοι το ξέρουμε) τραβάνε τα πάνδεινα απο όλους μας....(αυτός είναι και ο κύριος στόχος του κόμικ)...Ομως παρ όλα αυτά εξακολουθούν να μας δέχονται και να μας περιποιούνται....ε να μην τους κάνουμε να γελάσουν και λίγο?????
Λάμπη , Ηρακλή Ευχαριστούμε και πάλι....!!!!!!!! -
Παιδιά, ιδιαίτερα σε σένα Γιώργο, ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ. Είσαστε απλά άπαιχτοι.
Λάμπης
Υ.Γ. Μήπως θα έπρεπε να κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα; -
Ακόμη ψάχνω να βρώ τις λέξεις πού ταιριάζουν στις ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ αυτές !
Είναι το λιγότερο !
Περιμένοντας το επόμενο ... επισόδειο , σάν 'επαρχιώτης - παγουράς',
έχω την εξής απορία :Λάμπη , μπορεί κάποιος , έτσι χωρίς ειδοποίηση , να 'γευτεί' τις 'χάρες'
του χώρου σου ???Αποστόλης !
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Λάμπη , μπορεί κάποιος , έτσι χωρίς ειδοποίηση , να 'γευτεί' τις 'χάρες' του χώρου σου ???Αποστόλης !κύριε, κύριε, να απαντήσω;
-
εγώ παρόλο που πρέπει να διαμαρτυρηθώ μιας και για το εξώφυλλο παραποιήθηκε δική μου φωτογραφία...[χάθηκε να βάλεις την Φαλμπαλά ], αληθεια γυναίκες γιατί δεν είδαμε πιστεύω οτι το επιχείρημα ήταν ότι χρειάζετε μές το καλοκαίρι , ανάλαφρο και διασκεδαστικό, για εμάς που ακόμη δεν έχουμε αφήσει το καβούκι μας για να πάμε διακοπές...
για να συνεχίσουμε όμως, γιατί ήταν λίγο είναι κάτι σαν τα παραπρό 'ΕΘΙΣΜΟΣ'
4TForum & ΑΣΤΕΡΙΞ