να γκρινιάξω λιγάκι, μπας και ξελαμπικάρω γιατί δε μπορώ να βρώ ένα bug στο application και μου την έχει βαρέσει . . .
Περί διαφημίσεων λοιπόν . . .
Να μη γκρινιάξω για το γεγονός ότι στις πρώτες 50 σελίδες, υπάρχουν 20+ σελίδες διαφήμισης (εντάξει κάπως πρεπει να βγάλουν τα λεφτά τους οι άνθρωποι) . . . .
Κάποιες από αυτές όμως μου την σπάνε απίστευτα . . . .
Ξεκινώντας από το εξώφυλο . . . Μου την σπάει πολύ το διπλό εξώφυλλο με την 'κρυμμένη' διαφήμιση της BMW (ωστόσο πολύ μου αρέσει η 3πορτη σε άσπρο ). Τσαλακώνει, δεν είναι πρακτικό, αήδια γενικότερα . . .
Στην σελίδα 34 επίσης μου την σπάει η διαφήμιση του Auris . . . Χοντρό χαρτή, διφυλλο διπλωμένο, καθόλου πρακτικό. Δεν ανήκει καν στο sequence της αρίθμησης, ε δε το βάζατε σαν ένθετο όπως κάνουν οι εφημερίδες, να το πετάμε να ησυχάζουμε . . . .
Και τέλος το καλύτερο . . . . Είναι διαφήμιση αυτή στην σελίδα 8 για να μπει σε περιοδικό που θέλει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα lifestyle???? Μόνο για το cosmopolitan μου κάνει . . . .
Αλλά πέρα από αυτό ο διαφημιστής δε μπορώ να καταλάβω τι μήνυμα θέλει να μου περάσει?? Ότι θα κ@βλ0σ0 με το δαμάλι επειδή φοράει dolce cabbana? Έλεος . . . Βάλε ρε μάστορα έναν απαρατήρητο τυπάκο να το κηνυγάνε καμμιά δεκαριά γκόμενες μπας και ψαρώσω και ψωνήσω το cabanna σας . . .αλλά με το δαμάλι????
Anyway, αν διατείνεσαι ότι προσέχεις την ποιότητα σου, την προσέχεις σε όλα τα επίπεδα . . . αλλιώς γίνεσαι ρεντίκολο, όπως κάτι φυλλάδες που στις αρχικές σελίδες έχουν δακρύβρεχτα άρθρα για θέματα όπως η πορνεία κλπ, και στις πίσω σελίδες βαζουν διαφημίσεις από 090 και γραφεία συνοδών . . . .