Ο χρήστης andykar έγραψε:
Οχι και τραγικά ξενέρωτο το ceed ρε φιλαράκι. Δηλαδή όποιο αυτοκίνητο δεν μοιάζει με το galactica είναι σχεδιαστικά ξενέρωτο? Το αυτοκίνητο δέν είναι μόδα είναι εργαλείο. Πρώτα όλα τα άλλα και μετά τα σχέδια, άλλωστε τα περισσότερα σήμερα είναι σχεδιαστικά αποδεκτά, δέν είμαστε και στην δεκαετία του 50 και 60 με τις μαούνες.
Αν το αυτοκίνητο ήταν μόνον εργαλείο, τι κάνουμε εμείς εδώ μέσα; Ασχολούμαστε με τα....εργαλεία μας;
Θέλω να πω, και η ...αξίνα που έχω στο χωριό μου, είναι εργαλείο, αλλά δεν έχω και πολλά πράγματα να πω για χάρη της!
Το αυτοκίνητο εκτός από εργαλείο είναι και πολλά άλλα, γι' αυτό το λόγο είμαστε κι εμείς σ' αυτό εδώ το φόρουμ... Υπάρχουν αυτοκίνητα που είναι εργαλεία, αλλά δένεσαι και μαζί τους επειδή έχουν κι άλλα χαρίσματα, υπάρχουν κι αυτά που είναι μόνον εργαλεία πχ Hyundai Accent. Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που δένονται και με τα Accent, αλλά εκπροσωπούν το 0.1111098613 των κατόχων...
Το Cee'd είναι μια πολύ καλή προσπάθεια σχεδιαστικά από την ΚΙΑ που άνετα θα το περνούσες σαν κάποιο Toyota πχ κι αυτό είναι επιτυχία γι' αυτούς. Αυτό που ήθελαν είναι να μην ξεχωρίζουν αρνητικά και το πέτυχαν. Ακόμη ΔΕΝ ξεχωρίζουν θετικά, αλλά τουλάχιστον δεν είναι αμφιλεγόμενοι πχ C4, η οποία δεν αρέσει σε όλους (προσωπικά κι εγώ την 3θ δυσκολεύτηκα να την συνηθίσω, αλλά όσο την βλέπω τόσο περισσότερο μ'αρέσει!).
Κοινώς, σε καλό δρόμο έχουν μπει, νομίζω στην επόμενη γενιά,δηλαδή σε μια 5ετία από τώρα, θα χτυπάνε στα ίσια τους ιάπωνες και τους ευρωπαίους! Λίιιιιιγοοοο ακόμη προσοχή στο design θέλουν, να είναι πιο πρωτότυποι δηλαδή και θα είναι σουπερ!
Σήμερα, δεν είναι, αλλά με αυτή την τιμή και αυτό το προϊόν, είναι άδικο να τους αγνοήσεις.